778
A gengsztersztori folytatódik...
-
fapipa #618 Ez nem kitárgyalás,csak info.(persze topic ha lesz játék)
De ha a arra vársz ne nézd meg egyszerű.
-
Richardix #617 mafia 2-re is van topic, ott trágyaljátok (nem, ez nem elírás) ki -
#616 már naon várom, király játék lesz... -
fapipa #615 http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=31326
MAFIA 2 - ből egy 5 perces video. -
#614 azért mert yoo...
tom, h ott a leírás, csak v.ki kérte, h rakjak fel neki videót, mert a leírásból nem érti meg... (háát ilyen emberek is vannak) :P -
#613 mitől jó a jó-t yoo-nak írni?
különben ott van a leírás a fegyverekről ;) -
#612 ez 1 yoo videó, az összes level 3-as fegyver helyéről... -
#611 itt van egy yoo videó, h kiket érdemes befogadni a családba, a legjobb emberek!!! -
#610 na srácok én is végignyomtam a játékot -
#609 elkell foglalni az összes Almeida házakat és utána enged be -
#608 helló megint én valaki tudja hogy mit kell csinálni kubába annál a nagy palotánál mert ott álok a kapu elött oda mutat a jel is hogy mennyek a kapuhoz és ott vagyok és nem tudom mit kell ott csinálni de nem tudok bejutni ha valaki tudja az léci mondja meg hogyan tudok tovább jutni. -
fapipa #607 Hogyan jutok be a várba ?
( az összes pecó az enyém,a rendőr azt mondja /almera string/
robbantsam föl az egyik helyemet.Igen,nem ?(egy Almera kakukk ) -
#606 persze, de nekem nem kell, mert már megvan az összes, ezt azoknak adtam, akik ezzel bajlódnak... -
#605 kösz most már nagyon király minden csak még egy kérdés én most vagyok kubába és van ott egy nagy vár szerüség olyan mindt egy nagy palota csak az a gond hogy nem tudok bemenni a kapun a főbejáratnál pedig a zöld x a kapu elé mutat és nem tudom hogy juthatok be a nagy várba ha valaki megcsinálta azt a feladatot az mondja meg hogy mit kell csinálni a kapunál köszi csáo -
#604 (lv.2) MP38: Florida - Granados Compound - Második emelet
(lv.3) Modified AK-47: Cuba - Battaglia Masonry - van egy szoba és ahogy belépsz ebbe fordulj balra, és látni fogsz egy létrát, ami levezet a föld alá és kövesd az alagútat.
(lv2) .44 Magnum Force: New York - Carmine Rosato's Compound - Amikor támadod Carmine Rosato birtokot, menj fel a kicsi csarnokban, mielőtt megtámadod Carmine-t(2. emeleten valahol). A Magnum világosan látható egy íróasztalon.
(lv.3) .501 Magnum Enforcer: Cuba - Battaglia Quarry Chop Shop - Nézd meg a térképet és keresd meg a világítótornyot és menj oda.
(lv.2) Silenced Pistol: Folrida - Ryan Roth mission - Ryan Roth küldetés. Aközben kell megtalálnod, mikor meg kell menteni egy katonáját és semmi áron nem hibázhatod el.
(lv.3) Delta M1911 (silenced): Florida - Mangano's Compound - Keresed a második emeleten.
(lv.2) Spitzer Centerfire: Florida - Emilio's packing company -Ez a háztetőn helyezkedik el; egy mérnök szükséges hozzá, hogy átvágja a kerítést.
(lv.3) Vintovka SR-98: Cuba - Almeida Compound - a második emeletetn egy asztalon.
(lv.2) Sawed-off: New York - Corleone's Compound - Ahogy elhagyod a birtokot a főkapun, menj egyenesen előra és fordulj jobbra. Van egy olyan sövény, amit egy gyújtogatóval felégethetünk. A shotgun ott lesz mogotte.
(lv.3) Schofield Semi-auto: Florida - Global Storage Chop Shop - A sziget jobb oldalán, a kicsi raktárban.
Forrás.
Így megfelel? :) -
#603 itt vannak a továbbfejlesztett fegyverek, sajnos angol, de bemásolod webfordításba és kész, vagy youtubén is fennt vannak, úgy könnyebb:
Automatics:
(lv.1) Tommy Gun:
(lv.2) MP38: Florida - Granados Compound - second floor
(lv.3) Modified AK-47: Cuba - Battaglia Masonry - there is a room and as you enter it turn left and you will see leader tha leads you underground and just follow the tunnel (thanks to Kazmir)
Magnums:
(lv.1) .357 Magnum:
(lv2) .44 Magnum Force: New York - Carmine Rosato's Compound - in hallway second floor
(lv.3) .501 Magnum Enforcer: Cuba - Battaglia Quarry Chop Shop - if you look at the map there is a lighthouse go there and it's easy to spot
Pistols:
(lv.1) Pistol:
(lv.2) Silenced Pistol: Folrida - Ryan Roth mission - in a mission that he sends you to rescue one of his soldiers there is no way to miss it
(lv.3) Delta M1911 (silenced): Florida - Mangano's Compound - second floor
Rifles:
(lv.1) Sniper Rifle:
(lv.2) Spitzer Centerfire: Florida - Emilio's packing company - is on the roof top, you'll need a engineer to cut the fence
(lv.3) Vintovka SR-98: Cuba - Almeida Compound - is in the second floor on a desk
Shotguns:
(lv.1) Shotgun:
(lv.2) Sawed-off: New York - Corleone's Compound - right side of the main gate behind some bushes, you'll need an arsonist to burn it
(lv.3) Schofield Semi-auto: Florida - Global Storage Chop Shop - on the right side of this little island inside of the small warehouse -
#602 :D :P azt nem mondtad, h joystikkal játszol, mondjuk sz.tem jobb a billentyű... -
#601 rákkattintasz az egyik emberre és jobb oldalt lesz hogy PROMOTE,arra is rákattintasz és feljebb lé a ranglétán,magyarul választhatsz még 1 dolgot még amellé amit tud.( pl. gyújtogatás,robbantás,verőlegény) -
#600 helló lenne egy kérdésem: van 4 emberem és azok főlőt van még 2vagy3 kis kocka és mind a 3rom sárga. az azt jelenti hogy a többi embert is feltudom venni ???? :mert nekem a 4 társam széfnyitó meg van egy robbantós meg van az aki felgyújt mindent meg egy gyógyitom. és nem tudom felvenni a többi embert csak azt nem tudom hogy miért . segitcsetek.
. -
#599 Joystick volt az oka! -
#598 Vagy inkább egy patch kellene rá. Nem feltétlenül az a hiba. -
#597 Igen, próbáltam minimumon és szaggat. De úgy, h 10-15 mp-ig 60 fps, aztán pár mp-re lemegy 10-15-re, aztán megint fel, és így tovább. Főleg, ha kocsival megyek, akkor van ez, de kicsit gyalog is. Kocsival viszont nagyon szar, játszhatatlan tőle. A legelső küldinél, amikor Kubában vagyunk, ott még nem csinálta, ott elég jól ment, pedig nem minimumon volt. Már több embertől hallottam ezt a jelenséget amúgy, még az enyémnél jobb géppel is. Windows újrarakás után is ugyanez van (na nem amiatt raktam újra, csak kipróbáltam). Más játékkal semmi gond, még a GTA IV is megy úgy ahogy. Tehát nem hinném h hardver hiba. Remélem találok vmi cracket, vagy esetleg ha jön vmi patch, az megoldja ezt, mert azért játszanék vele egy kicsit. -
#596 háát pedig ezzel a crackel nincs semmi baj, próbáltad már minimum grafikán, úgy is szaggat??? -
#595 Köszi, de ez nekem is megvan, ez a Reloaded crack. -
#594 nem tudna v.ki adni 1 térképet, h hol vannak eldugva a továbbfejlesztett fegyverek??? -
#593 én ezt a cracket használom és nincs semmi baja:
http://data.hu/get/1365167/godfather2.exe.html -
fapipa #592 Hogy lehet kivenni a halat az ember mellől ? -
#591 De milyen crackek vannak egyáltalán? Reloadeden kívül nem ismerek mást. Pedig nekem is jól jönne, mert nekem meg szaggat a játék, pedig nem kéne. -
#590 szerintem a crack hibás, nemtom nekem még 1 játéknál sem volt ilyen...
próbálj másik cracket!!! -
#589 Nálam körbe-körbe forog a kamera,hogyan lehet ezt orvosolni?Kösz előre is! -
#588 Egész jó a többség. Mondjuk én ezért nem szeretem az online fordítást. Csak egy kis csiszolás:
Garotte: fojtódrót
Headshot: fejlövés
Gary Lamberteschi: végezd ki kézzel.
Bruce Rivera: Verd agyon.
Ramon Valiente: Lődd térden és mutasd meg neki, hogy nincs kegyelem.
Giovanni Corbinelli: Mesterlövészpuskával lődd le.
-
#587 Itt van magyarul, h kit hogyan kell megölni, nem biztos, h minden stimmel, ha v.mi hibát találtok benne, akk. jelezzétek:
Carmine Rosato:
Clyde Lando: Üsd el.
Franklin Credi: Fojtsd meg.
Jimmy Guidalatto: Az East folyóba dobd.
Norman Rossi: Lődd le.
Tony Rosato:
Clarence Pucci: Fojtsd meg.
Jerry Gallo: Végső ütésnek vágj hozzá egy üveget.
Jimmy Vecchio: Headshot a szemei közé.
Richard Ciechi: Öld meg baseballütővel, vascsővel stb...
Bill Ciompi: Garrote dróttal fojtsd meg.
Philip Giotti: Dobd le a magas párkányról.
Gary Lamberteschi: Brutális ütéssel öld meg (Nyomj F-et-->Pummel, majd Execute).
Leroy Castellani: Öld meg baseballütővel, vascsővel stb...
Granados:
Bruce Rivera: Ütésekkel öld meg.
Harry Reyes: Headshot a szemei közé.
Thomas Ramos: Bármilyen robbanóanyaggal megölheted.
Paul Morales: Engedd meg egy Bruisernek, h megüsse őt hátulról.
Anthony Espinoza: Sniperrel lődd le.
Johnny Salazar: Molotov koktéllal öld meg.
Theodore Ruiz: Öld meg baseballütővel, vascsővel stb...
Stanley Jimenez: Fojtsd meg.
Almeida:
Baltasar Barreto: Molotov koktéllal öld meg.
Pablo Benitez de Lugo: Bármilyen sorozatlövő fegyverrel megölheted.
Jaime Fesser: üsd a fejét egy ládára.
Raul Limonta: Üsd a fejét baseballütővel stb....
Juan Mazon: Puskával közelről lődd le.
Ramon Valiente: Lődd meg a térdét, majd adj neki könyörületet.
Provenzano Porco: Dobd le egy magas párkányról.
Mangano:
Guccio Ferrara: Csapd hozzá a falhoz, amíg meg nem hal.
Jacopo Vanni: Lődd le Magnummal.
Giovanni Corbinelli: Sniperrel lődd le, majd gyógyítsd meg.
Luchino Uliari: úgy öld meg, hogy úgy nézzen ki, mint egy forgalmi baleset.
Baldo Campi: Üsd el.
Doffo Spini: Vágd hozzá a falhoz, amíg meg nem hal.
Giorgio Strozzi: Öld meg baseballütővel, vascsővel stb....
Provenzano Porco: Dobd le egy magas párkányról. -
Richardix #586 ecsém de egy lángelme vagy.. an nem sértésből, hanem télleg.. milyen karaj lenne már ha át kéne mosni a rabolt pénzt... :) -
#585 Vidd safe house-ba. -
G3gI #584 kiraboltam a bankot kepernyon lett 1 kis csomag azt hogytudom magameva tenni atkel mosnivalamelyik barba vagy hogy ? -
#583 Hali! Van vkinek RIP verziója? Az miben más, mint a Reloaded? -
G3gI #582 MorphoWord_Net ehez a progihoz nemtudna valaki adni termekulcsot onnan szedtem le ahol angolrol magyara lehet forditeni Webfordítás.hu rol ???? -
fapipa #581 Ja,csak akkor bekerül a kőrházba és ua.
De normálisan kb mennyi idő míg eltűnik.Kb. 1-2 küldi idő alatt,v.több,kevesebb ?
- A sziget-re jöttem. Mikor ad új helyet? (1 alvezéri lakat)) -
#580 nem igazán...az első részben az első film történéseit játszhattuk végig, pár kisebb kiegészítő küldetéssel megtűzdelve...
a második játék viszont nem követi a második film történéseit igazán, van pár esemény ami lazán kötődik a sztorihoz (pl a szenátoros küldi) -
Richardix #579 aaaah nem hiszem el h midnig a "mehet" megnyomása után jut eszembe még vmi -.-
az első játék sztorija mennyiben kapcsolódik a 2.-hoz? (már ha kapcsolódik)