The Godfather 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
Abban bízok lesznek új küldetések..bár a játékmechanikához nem fognak nagyon hozzányúlni az tuti ;)

Még pár új város, új típusú küldikkel..na az lenne afasza ;)

Racism is a weapon of mass destruction!

danny94
rem. lesznek új feladatok + térképek, mert így elég rövid, a pályákat csinálhatták volna nagyobbra is, mert naon kicsi a bejárható terület...

Lábon lövöd letérdel,közelítsz hozzá és amikor elég közel vagy megjelenik az EXECUTE felirat,na azt a gombot megnyomod.
(nézd meg a kill condition - ben milyen fegyverrel kell kinyírni,és ha execute is van akkor így.mert ha nem,csak korházba megy és kezdheted elölrõl a missiont)
Haliiii
az lenne a kérdésem hogy annál a résznél vagyok hogy megkell ölnöm Norman Rossi-nit egy építkezésen és elvileg "lekell lönnöm".
De hiába lövöm le egyszerûen újból az a feladatom...próbáltam már közelrõl shotgun-al kispisztolyal de semmi...valami megoldás??
JaSoN HuNTeR
Xbox360an miért jobb a grafika? me nagy külömbség van

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

REMÉLEM ÍGY VAN
gfreak
örömködés ;) új feladat nincs, igazából azt csinálsz amit akarsz innentõl kezdve...bár a neten szárnyra kapott pár híresztelés DLCkrõl ;) új feladatok, térképek, stb...de ebbõl vajon mennyi igaz? <#nemtudom>

Akim van mind fullos,igaz a fegyver eng.-ekben nem mindenki.
(már most sem tudtak lenyomni,akkor meg mi értelme és mit érek el vele?
Most van 1.033.000 $-om,folyamatos heti 76.000 bevétellel.
Lesz új feladat,vagy csak az utcán kóborló mellékküldik?
Vagy ez már csak olyan örömködés?

Lécci választ.
Prince23
Fejleszd fel az összes emberedet, meg magadat is, ha nem tetted meg.

Én is. És most akkor mit lehet még ?
(Lehet még bankot rabolni,meg melékküldiket csinálni lé-ért.
De még maradt több mint 1 mill. dodóm)
Érdekes javaslat ?
Ez nem kitárgyalás,csak info.(persze topic ha lesz játék)
De ha a arra vársz ne nézd meg egyszerû.
mafia 2-re is van topic, ott trágyaljátok (nem, ez nem elírás) ki
danny94
már naon várom, király játék lesz...

http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=31326
MAFIA 2 - bõl egy 5 perces video.
danny94
azért mert yoo...
tom, h ott a leírás, csak v.ki kérte, h rakjak fel neki videót, mert a leírásból nem érti meg... (háát ilyen emberek is vannak) :P

gfreak
mitõl jó a jó-t yoo-nak írni?

különben ott van a leírás a fegyverekrõl ;)

Soldiers
na srácok én is végignyomtam a játékot

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
elkell foglalni az összes Almeida házakat és utána enged be

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

titty
helló megint én valaki tudja hogy mit kell csinálni kubába annál a nagy palotánál mert ott álok a kapu elött oda mutat a jel is hogy mennyek a kapuhoz és ott vagyok és nem tudom mit kell ott csinálni de nem tudok bejutni ha valaki tudja az léci mondja meg hogyan tudok tovább jutni.

Hogyan jutok be a várba ?
( az összes pecó az enyém,a rendõr azt mondja /almera string/
robbantsam föl az egyik helyemet.Igen,nem ?(egy Almera kakukk )
danny94
persze, de nekem nem kell, mert már megvan az összes, ezt azoknak adtam, akik ezzel bajlódnak...

titty
kösz most már nagyon király minden csak még egy kérdés én most vagyok kubába és van ott egy nagy vár szerüség olyan mindt egy nagy palota csak az a gond hogy nem tudok bemenni a kapun a fõbejáratnál pedig a zöld x a kapu elé mutat és nem tudom hogy juthatok be a nagy várba ha valaki megcsinálta azt a feladatot az mondja meg hogy mit kell csinálni a kapunál köszi csáo

Morfi
(lv.2) MP38: Florida - Granados Compound - Második emelet
(lv.3) Modified AK-47: Cuba - Battaglia Masonry - van egy szoba és ahogy belépsz ebbe fordulj balra, és látni fogsz egy létrát, ami levezet a föld alá és kövesd az alagútat.

(lv2) .44 Magnum Force: New York - Carmine Rosato's Compound - Amikor támadod Carmine Rosato birtokot, menj fel a kicsi csarnokban, mielõtt megtámadod Carmine-t(2. emeleten valahol). A Magnum világosan látható egy íróasztalon.
(lv.3) .501 Magnum Enforcer: Cuba - Battaglia Quarry Chop Shop - Nézd meg a térképet és keresd meg a világítótornyot és menj oda.

(lv.2) Silenced Pistol: Folrida - Ryan Roth mission - Ryan Roth küldetés. Aközben kell megtalálnod, mikor meg kell menteni egy katonáját és semmi áron nem hibázhatod el.
(lv.3) Delta M1911 (silenced): Florida - Mangano's Compound - Keresed a második emeleten.

(lv.2) Spitzer Centerfire: Florida - Emilio's packing company -Ez a háztetõn helyezkedik el; egy mérnök szükséges hozzá, hogy átvágja a kerítést.
(lv.3) Vintovka SR-98: Cuba - Almeida Compound - a második emeletetn egy asztalon.

(lv.2) Sawed-off: New York - Corleone's Compound - Ahogy elhagyod a birtokot a fõkapun, menj egyenesen elõra és fordulj jobbra. Van egy olyan sövény, amit egy gyújtogatóval felégethetünk. A shotgun ott lesz mogotte.
(lv.3) Schofield Semi-auto: Florida - Global Storage Chop Shop - A sziget jobb oldalán, a kicsi raktárban.

Forrás.

Így megfelel? :)

danny94
itt vannak a továbbfejlesztett fegyverek, sajnos angol, de bemásolod webfordításba és kész, vagy youtubén is fennt vannak, úgy könnyebb:
Automatics:

(lv.1) Tommy Gun:
(lv.2) MP38: Florida - Granados Compound - second floor
(lv.3) Modified AK-47: Cuba - Battaglia Masonry - there is a room and as you enter it turn left and you will see leader tha leads you underground and just follow the tunnel (thanks to Kazmir)

Magnums:
(lv.1) .357 Magnum:
(lv2) .44 Magnum Force: New York - Carmine Rosato's Compound - in hallway second floor
(lv.3) .501 Magnum Enforcer: Cuba - Battaglia Quarry Chop Shop - if you look at the map there is a lighthouse go there and it's easy to spot

Pistols:
(lv.1) Pistol:
(lv.2) Silenced Pistol: Folrida - Ryan Roth mission - in a mission that he sends you to rescue one of his soldiers there is no way to miss it
(lv.3) Delta M1911 (silenced): Florida - Mangano's Compound - second floor

Rifles:
(lv.1) Sniper Rifle:
(lv.2) Spitzer Centerfire: Florida - Emilio's packing company - is on the roof top, you'll need a engineer to cut the fence
(lv.3) Vintovka SR-98: Cuba - Almeida Compound - is in the second floor on a desk

Shotguns:
(lv.1) Shotgun:
(lv.2) Sawed-off: New York - Corleone's Compound - right side of the main gate behind some bushes, you'll need an arsonist to burn it
(lv.3) Schofield Semi-auto: Florida - Global Storage Chop Shop - on the right side of this little island inside of the small warehouse

danny94
:D :P azt nem mondtad, h joystikkal játszol, mondjuk sz.tem jobb a billentyû...

DeerHunter01
rákkattintasz az egyik emberre és jobb oldalt lesz hogy PROMOTE,arra is rákattintasz és feljebb lé a ranglétán,magyarul választhatsz még 1 dolgot még amellé amit tud.( pl. gyújtogatás,robbantás,verõlegény)

\"Errõl van szó!\"

titty
helló lenne egy kérdésem: van 4 emberem és azok fõlõt van még 2vagy3 kis kocka és mind a 3rom sárga. az azt jelenti hogy a többi embert is feltudom venni ???? :mert nekem a 4 társam széfnyitó meg van egy robbantós meg van az aki felgyújt mindent meg egy gyógyitom. és nem tudom felvenni a többi embert csak azt nem tudom hogy miért . segitcsetek.
.

highlander15
Joystick volt az oka!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Morfi
Vagy inkább egy patch kellene rá. Nem feltétlenül az a hiba.

Lacee86
Igen, próbáltam minimumon és szaggat. De úgy, h 10-15 mp-ig 60 fps, aztán pár mp-re lemegy 10-15-re, aztán megint fel, és így tovább. Fõleg, ha kocsival megyek, akkor van ez, de kicsit gyalog is. Kocsival viszont nagyon szar, játszhatatlan tõle. A legelsõ küldinél, amikor Kubában vagyunk, ott még nem csinálta, ott elég jól ment, pedig nem minimumon volt. Már több embertõl hallottam ezt a jelenséget amúgy, még az enyémnél jobb géppel is. Windows újrarakás után is ugyanez van (na nem amiatt raktam újra, csak kipróbáltam). Más játékkal semmi gond, még a GTA IV is megy úgy ahogy. Tehát nem hinném h hardver hiba. Remélem találok vmi cracket, vagy esetleg ha jön vmi patch, az megoldja ezt, mert azért játszanék vele egy kicsit.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

danny94
háát pedig ezzel a crackel nincs semmi baj, próbáltad már minimum grafikán, úgy is szaggat???

Lacee86
Köszi, de ez nekem is megvan, ez a Reloaded crack.

danny94
nem tudna v.ki adni 1 térképet, h hol vannak eldugva a továbbfejlesztett fegyverek???

danny94
én ezt a cracket használom és nincs semmi baja:
http://data.hu/get/1365167/godfather2.exe.html

Hogy lehet kivenni a halat az ember mellõl ?
Lacee86
De milyen crackek vannak egyáltalán? Reloadeden kívül nem ismerek mást. Pedig nekem is jól jönne, mert nekem meg szaggat a játék, pedig nem kéne.

danny94
szerintem a crack hibás, nemtom nekem még 1 játéknál sem volt ilyen...
próbálj másik cracket!!!

highlander15
Nálam körbe-körbe forog a kamera,hogyan lehet ezt orvosolni?Kösz elõre is!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Morfi
Egész jó a többség. Mondjuk én ezért nem szeretem az online fordítást. Csak egy kis csiszolás:
Garotte: fojtódrót
Headshot: fejlövés
Gary Lamberteschi: végezd ki kézzel.
Bruce Rivera: Verd agyon.
Ramon Valiente: Lõdd térden és mutasd meg neki, hogy nincs kegyelem.
Giovanni Corbinelli: Mesterlövészpuskával lõdd le.

danny94
Itt van magyarul, h kit hogyan kell megölni, nem biztos, h minden stimmel, ha v.mi hibát találtok benne, akk. jelezzétek:

Carmine Rosato:

Clyde Lando: Üsd el.
Franklin Credi: Fojtsd meg.
Jimmy Guidalatto: Az East folyóba dobd.
Norman Rossi: Lõdd le.

Tony Rosato:

Clarence Pucci: Fojtsd meg.
Jerry Gallo: Végsõ ütésnek vágj hozzá egy üveget.
Jimmy Vecchio: Headshot a szemei közé.
Richard Ciechi: Öld meg baseballütõvel, vascsõvel stb...
Bill Ciompi: Garrote dróttal fojtsd meg.
Philip Giotti: Dobd le a magas párkányról.
Gary Lamberteschi: Brutális ütéssel öld meg (Nyomj F-et-->Pummel, majd Execute).
Leroy Castellani: Öld meg baseballütõvel, vascsõvel stb...

Granados:

Bruce Rivera: Ütésekkel öld meg.
Harry Reyes: Headshot a szemei közé.
Thomas Ramos: Bármilyen robbanóanyaggal megölheted.
Paul Morales: Engedd meg egy Bruisernek, h megüsse õt hátulról.
Anthony Espinoza: Sniperrel lõdd le.
Johnny Salazar: Molotov koktéllal öld meg.
Theodore Ruiz: Öld meg baseballütõvel, vascsõvel stb...
Stanley Jimenez: Fojtsd meg.

Almeida:

Baltasar Barreto: Molotov koktéllal öld meg.
Pablo Benitez de Lugo: Bármilyen sorozatlövõ fegyverrel megölheted.
Jaime Fesser: üsd a fejét egy ládára.
Raul Limonta: Üsd a fejét baseballütõvel stb....
Juan Mazon: Puskával közelrõl lõdd le.
Ramon Valiente: Lõdd meg a térdét, majd adj neki könyörületet.
Provenzano Porco: Dobd le egy magas párkányról.

Mangano:

Guccio Ferrara: Csapd hozzá a falhoz, amíg meg nem hal.
Jacopo Vanni: Lõdd le Magnummal.
Giovanni Corbinelli: Sniperrel lõdd le, majd gyógyítsd meg.
Luchino Uliari: úgy öld meg, hogy úgy nézzen ki, mint egy forgalmi baleset.
Baldo Campi: Üsd el.
Doffo Spini: Vágd hozzá a falhoz, amíg meg nem hal.
Giorgio Strozzi: Öld meg baseballütõvel, vascsõvel stb....
Provenzano Porco: Dobd le egy magas párkányról.

ecsém de egy lángelme vagy.. an nem sértésbõl, hanem télleg.. milyen karaj lenne már ha át kéne mosni a rabolt pénzt... :)
Morfi
Vidd safe house-ba.

kiraboltam a bankot kepernyon lett 1 kis csomag azt hogytudom magameva tenni atkel mosnivalamelyik barba vagy hogy ?
Lacee86
Hali! Van vkinek RIP verziója? Az miben más, mint a Reloaded?

MorphoWord_Net ehez a progihoz nemtudna valaki adni termekulcsot onnan szedtem le ahol angolrol magyara lehet forditeni Webfordítás.hu rol ????
Ja,csak akkor bekerül a kõrházba és ua.
De normálisan kb mennyi idõ míg eltûnik.Kb. 1-2 küldi idõ alatt,v.több,kevesebb ?
- A sziget-re jöttem. Mikor ad új helyet? (1 alvezéri lakat))
gfreak
nem igazán...az elsõ részben az elsõ film történéseit játszhattuk végig, pár kisebb kiegészítõ küldetéssel megtûzdelve...

a második játék viszont nem követi a második film történéseit igazán, van pár esemény ami lazán kötõdik a sztorihoz (pl a szenátoros küldi)

aaaah nem hiszem el h midnig a "mehet" megnyomása után jut eszembe még vmi -.-
az elsõ játék sztorija mennyiben kapcsolódik a 2.-hoz? (már ha kapcsolódik)