778
A gengsztersztori folytatódik...
  • KeKKSZike
    Sziasztok!!

Légyszives segítsetek! Az egyik bandatagot ki kell nyírnom, de nem tudom, hogy ez mit takar?! "Tenderize him with a melee weapon execution." Hogy kell őt kinyírnom?? Köszi a segítséget!
  • sambauer
    csak a rivális banda tagjain, civilek meggyilkolásáért amúgyis pont levonás jár, és nincs értelme..
  • Örm
    Hello!
    A kivégzéseket csak a rivális banda tagokon lehet kivitelezni vagy civileken is.
  • Romanzidan
    Csao all!

kéne egy kis segítség!A kulcsos emberek adnak küldetéseket a befoglalt kocsmáimnál villog egy piros karika odamegyek de sehol senki akit meg kéne ölni!Mit kell csinálni ott?tudja valaki?!thx
  • Csuky
    #693---> nekem is ez lenne a kérdésem előre is kösszi vagy hogy lesz-e vagy mikorra várható ? előre is kösszi
  • Trantorius
    Hi valakik elkezdték már magyarosítani, nem tudjátok?
  • Nemkrirsz
    Szevasztok! A gépigényről kérdeznék: 2.93as procim van 1G ram de a
    videom csak X800 128mb megy ezenis vagy csere?
  • gregtom6
    Üdv.
    "A készletek erejéig, a játékhoz bónusz kódot adunk, mellyel egy extra maffiózó karaktert lehet letölteni. Tudnivalók a számlán szereplő címkén."
    Ezt írják cdgalaxison. Ezt a karaktert honnan lehet még leszedni???
  • LazyB
    Nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan kell embereket magam mellé szerezni mert hiába megyek oda valakihez nem lehet magamhoz kapcsolni mint családtag.
  • LazyB
    Ha van kormányod a géphez akkor az a baj hogy be van dugva. Húzd ki és kész!
  • ttibi
    Hello all..lenne egy olyan kérdésem h ...elkezdtem a játékot és amikor elindulnék a csávó elkezdd forogni ..olyan mintha egyfolytába cibálnám az egeret ...vki tudna segíteni?:|:\ pls
  • DeerHunter01
    Michael Corleone,Fredo,Tom a consiglier,Roth,nagyábból benne van minden fontosabb ember aki a filmben is szerepel.
    a történet is hasonlit nagyjából. pl. mikor a szenátor mellett egy halott prosti fekszik,meg a végén mikor Michael lelöveti Fredo-t.
  • Quantumleap
    Ennek a filmtrilógia második részéhez mennyi köze van? És ki van benne annak karakterei közül?
  • JaSoN HuNTeR #685
    majdnem 12 óra alatt végig játszottam :)
  • dirtlaci
    sziasztok nekem meg van nem tudjátok hogy tudnék multizni mert mikor kapcsolodnék akkor nem tölti be hanem folyamatosan csak töl és szerintem nem a nettel van baj köszi a segitséget
  • Mayorpapa
    én láttam a CDGalaxisnál, angol nyelvű kapható, sajna nincs egyenlőre magyarítás
  • danny94
    lol
  • danny94
    Prémium tartalmak (PlayStation 3 és Xbox 360):

Level 4 Weapons Bundle (320 MS pont; 3.85 euró): hibátlan fémötvözetek gyűjteménye, ezekből többet magával is hozott Iván a Gamestar szerkesztőségébe. Tartalma: Modern Dillinger, .700 the Magnum Impact, Herzstopper, MG-S1 Sniper Wolfe,Street Sweeper.

Jack of All Trades (320 MS pont, 385 euró): megkapjuk Jimmy Lira karakterét, aki egyszerre négy szakterületen szerzett magának diplomát, nem utolsósorban második szintű gépfegyvert.

The Pentangeli Map Pack (540 MS pont; 6.50 euró): Két mutliplayer pálya (Junkyard és Cuba).

The Corleone Bundle (800 MS pont; 9.60 euró): Mindhárom fentebb tárgyalt pakkot tartalmazza, semmi extrát nem kapunk cserébe.
  • Morfi
    Vagy legalább is a cdgalaxisnál nincsen :)
  • Morfi
    Sajnos még nem jelent meg nálunk technikai okok miatt.
  • danny94
    én is úgy tom, h megjelent, asszem Amerikában április 7.-én, Európában április 10.-én... szívesen kijátszanám mégegyszer magyarul... ;)
  • Lacee86
    De hát már megjelent itthon is, vagy tévedek?
  • fekete0012
    x360 controlerrel nyomom
  • gfreak
    hmmm...sajnos semmi mas tippem nincs
  • achime
    nem megy már csak az egér maradt ami logitech de azt nem tudom átállítani.
  • achime
    oké megróbálom megnézem mit csinál
  • gfreak
    akkor mindenki unplug...mondjuk en egy LogitechDA2vel kuldtem vegig, nem volt iylen paraja
  • achime
    van
  • gfreak
    magyar felirattal fog megjelenni, tehát csak az itthoni megjelenés után ;)

@ achime: van bedugva kontroller/joy/kormány?
  • fekete0012
    hali magyarosítás lesz hozzá valamikor?
  • achime
    Hello valaki nem tudja mért van az hogy a játékba belépek és el kezd forogni a hősünk körűl minden? Mit kéne tegyek hogy jó legyen?

Köszi
  • lovacska25
    Videó
  • Don Norbertó
    Értem. Köszi. Akkor jöhet az új gép. :)
  • Lacee86
    Shader Model 3-as kártya kell a játéknak (X1600 legalább), a tiéd meg csak SM 2-es, abból sem vmi erős fajta. Sajnos az a kártya a mai játékokhoz már messze nem elég. :(
  • Don Norbertó
    Sziasztok

Ati Radeon 9550-em van, nem indul el a game, azt írja ki hogy nem elég jó.
    Van valaki akinek ugyanez a kártyája van és esetleg elindul?
    Bár szerintem tuti csere...
  • proway
    Hali. Elindítom a gémet és utána fekete képernyő és kakukk van...:S

Szerintetek mi a gond? pls help
  • gfreak
    nem hallottam patchrol, de mit is kene javitaniuk? ;)

• Lacee86
    Hali! Vki vmi patchről tud vagy hallott vmit, h lesz-e, és ha igen mikor?
  • Richardix
    1. tanulj meg angolul!
    2. az eliminate at least 2 Made men anynit tesz h ölj meg 2 made men-t (családtagot)

Morfi: nem csak pénzes, a befolyásos emberek is kérnek néha olyat.

Gfreak: vagy a drogosat , akkor lesz miből fejleszteni
  • landor00
    nah meggcsináltam csaaak utánna most Eliminate at least 2 made man van és megint nemtok mitcsinálni :(:S