778
A gengsztersztori folytatódik...
-
#698 Sziasztok!!
Légyszives segítsetek! Az egyik bandatagot ki kell nyírnom, de nem tudom, hogy ez mit takar?! "Tenderize him with a melee weapon execution." Hogy kell őt kinyírnom?? Köszi a segítséget! -
#697 csak a rivális banda tagjain, civilek meggyilkolásáért amúgyis pont levonás jár, és nincs értelme.. -
#696 Hello!
A kivégzéseket csak a rivális banda tagokon lehet kivitelezni vagy civileken is. -
Romanzidan #695 Csao all!
kéne egy kis segítség!A kulcsos emberek adnak küldetéseket a befoglalt kocsmáimnál villog egy piros karika odamegyek de sehol senki akit meg kéne ölni!Mit kell csinálni ott?tudja valaki?!thx -
Csuky #694 #693---> nekem is ez lenne a kérdésem előre is kösszi vagy hogy lesz-e vagy mikorra várható ? előre is kösszi -
Trantorius #693 Hi valakik elkezdték már magyarosítani, nem tudjátok? -
Nemkrirsz #692 Szevasztok! A gépigényről kérdeznék: 2.93as procim van 1G ram de a
videom csak X800 128mb megy ezenis vagy csere? -
gregtom6 #691 Üdv.
"A készletek erejéig, a játékhoz bónusz kódot adunk, mellyel egy extra maffiózó karaktert lehet letölteni. Tudnivalók a számlán szereplő címkén."
Ezt írják cdgalaxison. Ezt a karaktert honnan lehet még leszedni???
-
LazyB #690 Nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan kell embereket magam mellé szerezni mert hiába megyek oda valakihez nem lehet magamhoz kapcsolni mint családtag. -
LazyB #689 Ha van kormányod a géphez akkor az a baj hogy be van dugva. Húzd ki és kész! -
#688 Hello all..lenne egy olyan kérdésem h ...elkezdtem a játékot és amikor elindulnék a csávó elkezdd forogni ..olyan mintha egyfolytába cibálnám az egeret ...vki tudna segíteni?:|:\ pls -
#687 Michael Corleone,Fredo,Tom a consiglier,Roth,nagyábból benne van minden fontosabb ember aki a filmben is szerepel.
a történet is hasonlit nagyjából. pl. mikor a szenátor mellett egy halott prosti fekszik,meg a végén mikor Michael lelöveti Fredo-t. -
Quantumleap #686 Ennek a filmtrilógia második részéhez mennyi köze van? És ki van benne annak karakterei közül? -
#685 majdnem 12 óra alatt végig játszottam :) -
dirtlaci #684 sziasztok nekem meg van nem tudjátok hogy tudnék multizni mert mikor kapcsolodnék akkor nem tölti be hanem folyamatosan csak töl és szerintem nem a nettel van baj köszi a segitséget -
#683 én láttam a CDGalaxisnál, angol nyelvű kapható, sajna nincs egyenlőre magyarítás -
#682 lol -
#681 Prémium tartalmak (PlayStation 3 és Xbox 360):
Level 4 Weapons Bundle (320 MS pont; 3.85 euró): hibátlan fémötvözetek gyűjteménye, ezekből többet magával is hozott Iván a Gamestar szerkesztőségébe. Tartalma: Modern Dillinger, .700 the Magnum Impact, Herzstopper, MG-S1 Sniper Wolfe,Street Sweeper.
Jack of All Trades (320 MS pont, 385 euró): megkapjuk Jimmy Lira karakterét, aki egyszerre négy szakterületen szerzett magának diplomát, nem utolsósorban második szintű gépfegyvert.
The Pentangeli Map Pack (540 MS pont; 6.50 euró): Két mutliplayer pálya (Junkyard és Cuba).
The Corleone Bundle (800 MS pont; 9.60 euró): Mindhárom fentebb tárgyalt pakkot tartalmazza, semmi extrát nem kapunk cserébe. -
#680 Vagy legalább is a cdgalaxisnál nincsen :) -
#679 Sajnos még nem jelent meg nálunk technikai okok miatt. -
#678 én is úgy tom, h megjelent, asszem Amerikában április 7.-én, Európában április 10.-én... szívesen kijátszanám mégegyszer magyarul... ;) -
#677 De hát már megjelent itthon is, vagy tévedek? -
#676 x360 controlerrel nyomom -
#675 hmmm...sajnos semmi mas tippem nincs -
achime #674 nem megy már csak az egér maradt ami logitech de azt nem tudom átállítani. -
achime #673 oké megróbálom megnézem mit csinál -
#672 akkor mindenki unplug...mondjuk en egy LogitechDA2vel kuldtem vegig, nem volt iylen paraja -
achime #671 van -
#670 magyar felirattal fog megjelenni, tehát csak az itthoni megjelenés után ;)
@ achime: van bedugva kontroller/joy/kormány? -
#669 hali magyarosítás lesz hozzá valamikor?
-
achime #668 Hello valaki nem tudja mért van az hogy a játékba belépek és el kezd forogni a hősünk körűl minden? Mit kéne tegyek hogy jó legyen?
Köszi -
lovacska25 #667 Videó -
#666 Értem. Köszi. Akkor jöhet az új gép. :) -
#665 Shader Model 3-as kártya kell a játéknak (X1600 legalább), a tiéd meg csak SM 2-es, abból sem vmi erős fajta. Sajnos az a kártya a mai játékokhoz már messze nem elég. :( -
#664 Sziasztok
Ati Radeon 9550-em van, nem indul el a game, azt írja ki hogy nem elég jó.
Van valaki akinek ugyanez a kártyája van és esetleg elindul?
Bár szerintem tuti csere... -
#663 Hali. Elindítom a gémet és utána fekete képernyő és kakukk van...:S
Szerintetek mi a gond? pls help -
#662 nem hallottam patchrol, de mit is kene javitaniuk? ;)
-
#661 Hali! Vki vmi patchről tud vagy hallott vmit, h lesz-e, és ha igen mikor? -
Richardix #660 1. tanulj meg angolul!
2. az eliminate at least 2 Made men anynit tesz h ölj meg 2 made men-t (családtagot)
Morfi: nem csak pénzes, a befolyásos emberek is kérnek néha olyat.
Gfreak: vagy a drogosat , akkor lesz miből fejleszteni -
landor00 #659 nah meggcsináltam csaaak utánna most Eliminate at least 2 made man van és megint nemtok mitcsinálni :(:S