The Godfather 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Racism is a weapon of mass destruction!
@ achime: van bedugva kontroller/joy/kormány?
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Köszi
lokat szeretem miujság
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
Ati Radeon 9550-em van, nem indul el a game, azt írja ki hogy nem elég jó.
Van valaki akinek ugyanez a kártyája van és esetleg elindul?
Bár szerintem tuti csere...
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
Szerintetek mi a gond? pls help
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
2. az eliminate at least 2 Made men anynit tesz h ölj meg 2 made men-t (családtagot)
Morfi: nem csak pénzes, a befolyásos emberek is kérnek néha olyat.
Gfreak: vagy a drogosat , akkor lesz mibõl fejleszteni
ölés
verés (nem szabad megölni!)
boltszétverés
boltfelrobbantás
rablás (széf)
és írja utána h Kill Condition for Made Man.
ha elvégzed az adott feladatot, megkapod h kell megölni egy ellenséges családtagot.
2.Amit tenned kell, rámész az egyik felesleges emberkédre, ott alatta kiválasztod, h upgrade(asszem) ott a legutolsó fülre mész, kiválasztod h meghalhat ha megtámadják. Azután rámész, remove from crew, így kivehed a csapatból és nemes egyszerûséggel fõbelövöd pl egy magnummal. A tag kiiktatva és felvehetsz egy újat.
Amit tenned kell, rámész az egyik felesleges emberkédre, ott alatta kiváalsztot, h upgrade(asszem) ott a legutoldó fülre mész, kiválasztod h meghalhat, ha megtámadják. Azután rámész, remove from crew, így kiveszhed a csapatból és nemes egyszerûséggel fõbelövöd pl egy magnummal. A tag kiiktatva és felvehetsz egy újat.
Csak az a probléma h pl: Floridában vagyok és vann olyan küldetés amikor Clarence Pucci megkell ölnöm akkor kikel vágni a keritést h bejussak hozzá.És nincs emberem aki kivágná...
Ja és még az a kérdésem van h elfogadok egy kulcsos küldetést...oda megyek a helyre (most pl az egyik üzletre gondolok) és nincs ott az akit megkéne h öljek...keresem mindenhol kimegyek ott sincs...de a piros pont a házba mutat...utána felrobantom a házatt akkor elvileg megkéne hogy haljon ha bent van de még mindig ott van a piros pont...valami Mad Man-es a neve...De 1 csomó kulcsosnál ez a név van...:S
ha meg van feljebb is üres hely, akkor kattints a promote-ra, aztán lesz még egy capo-d 😄
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok felvenni embereket? Van két bombás és egy gyujtogatós emberem de nem tudok rájönni h kell felvenni pl akinél ököl van meg aki széfeket tör fel meg akinél fogó van...pls help
szentem azért lett ilyen kicsi a pálya, mert sokáig tartott kidolgozni a térképet, de a Test Drive Unlimitedbe is hasonló térkép van, viszont ott sokkal nagyobb az egész pálya...
az mitõl lehet, hogy pörög a kamera? nem nyúlok semmihez és pörög az ember körül... így nem lehet irányítani. help
ha egy család midnen üzletét elfoglaltam, akkor már nem próbálják megszerezni egyiket sem?
Csak türelmetlen voltam.
Aztán láttam, hogy kezdik építeni.
Most már ki is pucoltam.
Lehet mégegyszer majd?
Kis mohó vagyok.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Felrobbantottam a bankot New Yorkban - én hülye -, de nem akar újra kinyitni, csak lángol tovább. Többé nem lesz bank New Yorkban?
Hiába rebuildingelek, csak a saját épületeimet állítja helyre.
Most mi van?
Ki akarom rabolni, vazze!!! 😊
Ha tudja vlki, írja.
Köszi.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki