The Godfather 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danny94
én is úgy tom, h megjelent, asszem Amerikában április 7.-én, Európában április 10.-én... szívesen kijátszanám mégegyszer magyarul... 😉

Lacee86
De hát már megjelent itthon is, vagy tévedek? <#miaz>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

fekete0012
x360 controlerrel nyomom

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

gfreak
hmmm...sajnos semmi mas tippem nincs

Racism is a weapon of mass destruction!

nem megy már csak az egér maradt ami logitech de azt nem tudom átállítani.
oké megróbálom megnézem mit csinál
gfreak
akkor mindenki unplug...mondjuk en egy LogitechDA2vel kuldtem vegig, nem volt iylen paraja

van
gfreak
magyar felirattal fog megjelenni, tehát csak az itthoni megjelenés után 😉

@ achime: van bedugva kontroller/joy/kormány?

fekete0012
hali magyarosítás lesz hozzá valamikor?

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Hello valaki nem tudja mért van az hogy a játékba belépek és el kezd forogni a hõsünk körûl minden? Mit kéne tegyek hogy jó legyen?

Köszi

lokat szeretem miujság

Don Norbertó
Értem. Köszi. Akkor jöhet az új gép. 😊

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Lacee86
Shader Model 3-as kártya kell a játéknak (X1600 legalább), a tiéd meg csak SM 2-es, abból sem vmi erõs fajta. Sajnos az a kártya a mai játékokhoz már messze nem elég. 😞

Don Norbertó
Sziasztok

Ati Radeon 9550-em van, nem indul el a game, azt írja ki hogy nem elég jó.
Van valaki akinek ugyanez a kártyája van és esetleg elindul?
Bár szerintem tuti csere...

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

proway
Hali. Elindítom a gémet és utána fekete képernyõ és kakukk van...:S

Szerintetek mi a gond? pls help

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

gfreak
nem hallottam patchrol, de mit is kene javitaniuk? 😉

Lacee86
Hali! Vki vmi patchrõl tud vagy hallott vmit, h lesz-e, és ha igen mikor?

1. tanulj meg angolul!
2. az eliminate at least 2 Made men anynit tesz h ölj meg 2 made men-t (családtagot)

Morfi: nem csak pénzes, a befolyásos emberek is kérnek néha olyat.

Gfreak: vagy a drogosat , akkor lesz mibõl fejleszteni
nah meggcsináltam csaaak utánna most Eliminate at least 2 made man van és megint nemtok mitcsinálni 😞:S
jah értem, akkor az egyszerû kössz
gfreak
el kell foglalnod egy uzletkörüket...ajánlom a gyémántos üzleteket elõször, és akkor lesz golyóálló mellényed 😉

am a küldetés így szól: Weaken Granados and Tony Rosato: Take over 1 of their crime rings
jah és ahogy floridába értem megkellett menteni egy embert hogy le ne lõjék és azután a küldi után mit kell csinálni? valami ojan h átkell vinni egy társunkat az ellenséghez vagy nemtudom nembisztos.
Sziasztok!Floridában vok és már mindent elfoflaltam de nem engedi a Granados Compoundot most mit kéne tennem.
Morfi
Boltfelrobbantás nincs benne, az sima pénzes meló.

összefoglalva: felveszed a kulcsos küldit... ez lehet:
ölés
verés (nem szabad megölni!)
boltszétverés
boltfelrobbantás
rablás (széf)
és írja utána h Kill Condition for Made Man.
ha elvégzed az adott feladatot, megkapod h kell megölni egy ellenséges családtagot.
gfreak
majd ha a kulcsos küldit megcsináltad..az lehet megveretés,megölés,rablás vagy egy üzlet szétverése...ha megcsinálod, megkapod eyg made man kill conditionjét...na ezután lehet kinyírni a tagot a kill conditionben leírtak szerint 😉

jah értem akko azt a made mant megkell keresni valahol és ki kell nyírni?
Hoppá. Sorry! Itt nem lehet saját hszt, törölni?

1.A kulcsos küldetések a made man-ek meggyilkolásának a módját adják meg. Szal vmi olyasmi van kiírva, h kill condition for made man. Azaz, ha megölöd azt az emberkét akit kell, v szétvered a boltot, v akármi, akkor megkapod, h hogyan kell megölni egy családtagot.
2.Amit tenned kell, rámész az egyik felesleges emberkédre, ott alatta kiválasztod, h upgrade(asszem) ott a legutolsó fülre mész, kiválasztod h meghalhat ha megtámadják. Azután rámész, remove from crew, így kivehed a csapatból és nemes egyszerûséggel fõbelövöd pl egy magnummal. A tag kiiktatva és felvehetsz egy újat.

A kulcsos küldetések a made man-ek meggyilkolásának a módját adják meg. Szal vmi olyasmi van kiiírva, h kill kondition for made man. Azaz, ha megölöd azt az emberkét akit kell, v szétvered a boltot, v akármi, akkor megkapod, h hogyan kell megölni egy családtagot.
Amit tenned kell, rámész az egyik felesleges emberkédre, ott alatta kiváalsztot, h upgrade(asszem) ott a legutoldó fülre mész, kiválasztod h meghalhat, ha megtámadják. Azután rámész, remove from crew, így kiveszhed a csapatból és nemes egyszerûséggel fõbelövöd pl egy magnummal. A tag kiiktatva és felvehetsz egy újat.

csõ én elakadtam new yorkban valami ojat ad ki hogy megkell keresni az ellenséges csapatnak azt a "kulcsos emberét" egy ember aminek a feje fölött egy kulcs van és ellenség vagyis a Carmine családból való. Valaki nemtudja hogy holtalálom???<#conf><#conf><#conf>
Jó oké.
Csak az a probléma h pl: Floridában vagyok és vann olyan küldetés amikor Clarence Pucci megkell ölnöm akkor kikel vágni a keritést h bejussak hozzá.És nincs emberem aki kivágná...
Ja és még az a kérdésem van h elfogadok egy kulcsos küldetést...oda megyek a helyre (most pl az egyik üzletre gondolok) és nincs ott az akit megkéne h öljek...keresem mindenhol kimegyek ott sincs...de a piros pont a házba mutat...utána felrobantom a házatt akkor elvileg megkéne hogy haljon ha bent van de még mindig ott van a piros pont...valami Mad Man-es a neve...De 1 csomó kulcsosnál ez a név van...:S
az h van melette hely, az nem jelenti azt h fel is vehetsz embert... tudod ahogy haladsz a sztorival egyre több embered lehet a családban. ha kérdõjel van mellettük/felettük akkor tudsz felvenni.
gfreak
nem értem akkor a problémádat...ugyanúgy veszel fel embereket mint eddig...dumálsz velük, aztán welcome 2 da fam 😉

ha meg van feljebb is üres hely, akkor kattints a promote-ra, aztán lesz még egy capo-d 😄

Van hely...a legalsó sorban van 3 ember összesen...és még melette van 1 üres hely és felette is van üres hely.
gfreak
csak akkor tudsz felvenni embereket ha van üres hely a családodban...ha nincs, akkor pl. az egyik bombásat jelöld halálra, öld meg, és a helyére tudsz felvenni másik embert

Halii.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok felvenni embereket? Van két bombás és egy gyujtogatós emberem de nem tudok rájönni h kell felvenni pl akinél ököl van meg aki széfeket tör fel meg akinél fogó van...pls help
danny94
háát jah, az rohadt yoo lenne...
szentem azért lett ilyen kicsi a pálya, mert sokáig tartott kidolgozni a térképet, de a Test Drive Unlimitedbe is hasonló térkép van, viszont ott sokkal nagyobb az egész pálya...

kormányom aza van de nincs bedugva a gépbe...

gfreak
joystick? controller? kormány?

hali,

az mitõl lehet, hogy pörög a kamera? nem nyúlok semmihez és pörög az ember körül... így nem lehet irányítani. help

gfreak
persze...a bankokban újraterem a pénz xD

kúl.. akkor visszavehetem az összes õrt, és 100% profit 😊
Morfi
Pontosan. Akkor az összes élõ embere a villában marad.

lenne egy kérdésem:
ha egy család midnen üzletét elfoglaltam, akkor már nem próbálják megszerezni egyiket sem?
Batmanci
Köszi!
Csak türelmetlen voltam.
Aztán láttam, hogy kezdik építeni.
Most már ki is pucoltam.

Lehet mégegyszer majd?
Kis mohó vagyok.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

gfreak
Türelem bankot terem...mivel nem a te épületed, így nem is kell felépítened újra, felépül magától, csak kicsit soká tart...addig rabold ki a floridai bankot..vagy a kubait 😉

Batmanci
Hali!
Felrobbantottam a bankot New Yorkban - én hülye -, de nem akar újra kinyitni, csak lángol tovább. Többé nem lesz bank New Yorkban?
Hiába rebuildingelek, csak a saját épületeimet állítja helyre.
Most mi van?
Ki akarom rabolni, vazze!!! 😊
Ha tudja vlki, írja.
Köszi.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki