The Godfather 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még amit kérdeznék, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy három kíséröm lehessen? A leírás szerint annyi lehet, de kettönél többet nem tudok alkalmazni. Ha odamegyekk bármelyik melókeresöhöz, a karakterem reflexböl a "sajna, most be van telve a Család, majd talán legközelebb" szöveget nyomja.
Én is a magyarítást kérdezném.
Várható valamikorra magyarítás?
Morfi
Innét szokott valaki multizni?

Morfi
Valaki megtudná írni, hogy ezt a problémát, hogyan tudnám megoldani?

Elindítanám a játékot a crackelés után, es ezt kapom: "Your Graphics Card does not meet The Godfather II minimum requirements." Ez mindenképpen azt jelenti, hogy nem elég jó a videókártyámn, és nem indul el a játék? Úgy értem, nem lehet a crack hibája?
szar a géped

Hy mindenki valaki nem tudna abban segíteni, hogy játék közben gondol egyet és kilép magától kb 30perc után

Elõre is kössz
valaki tud MAGYARÍTÁST a játékhoz??
sziasztok. nem tudjátok hogy a civileket mikor lehet megütni? elõre is köszi
nem tudtok a játékhoz magyarítást?
Van egy pár problémám,már a harmadik család kiirtásánál vagyok,az elsõ hogy hiába csinálom meg a kulcsos küldetéseket.Az egyik fickónál név szerint Bruce Rivera ott maradnak a kérdõjelek.Igy azt sem tudni holvan,mag azt sem hogy kell megölni.A második hogy nem tudok bejutni a helyreahol van mert kéne egy drotvágos,probáltam de máshogyan nem lehet belyutni.Harmadik Paul Morales megöléséhez Engedd meg egy Bruisernek, h megüsse õt hátulról HOGYAN.
tanuljáá' meg addig angolul, Csabika ;D

Valaki meg tudá mondani mikor jelenik meg nálunk.Mert várom a magyarositást,addig nem akarok neki állni.
Ben007
csinálnék accot de a creatingnál folyamatosan tölt de nem történik senki HELP

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

na tud valaki segiteni mert elakadtma és semmni nem segít 😞
mikor elkapod akkor a space t kell nyomni egyfolytában , míg ki nem fogy a szusz belõle.
nem tudom kivégezni õket és így elakadtam 😞 nem tudok tovább haladni..
Sziasztok! Volna egy kérdésem! Még az elején vagyok és az egyik tagot úgy kell kinyírni, h meg kéne folytanom, azt pontosan hogy kell ? Addig ok h megragadom és közbe ütni kell v falhoz verni, v mit kell csinálni vele ? csak attól h megfogom nem hal meg...

JokerG Tel: 54943

sambauer
Mindkettõt végezd ki Shotgunnal (vagy a Rifle lehet gondolom AK is odáig nem jutottam még el)

Turn Me On Dead Man

nem lehet eldobni ezzel a kettõvel nem tudom mit csináljak, így sima shotgun és rifle nélkül.. itt a kép-
de asszem ellehetek dobni mikor otvagy egy shotgun-nál nyomd meg az e betût (vagy ami bevan állítva fegyver felvétel/ledobás)

azzal mit tudok csinálni megkapom a kulcsos embertõl a feladatot, elvégzem megkapom az embert akit valamilyen módszerrel meg kell õlni, na ez sikerült többnél is , de most kubában vagyok , ahol a feladat már az összes család kinyírása, de akit ki kell nyírni az egyiket shotgunnal a másikat meg rifle vel, ami már egyik sincsen nekem mert fejlõdött a fegyverzetem, nem lehet eldobni a fegyvert és felvenni a sima shotgunt? mert ha igy végzem ki õket nem fogadja el, nem tõrténik semmi, szerintem a sima shotgun és a rifle kell.
A magyarítás engem is érdekelne!😊

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Hy all!
Amikor bemegyek a sztriptiz bárba és beszélek a nõvel nem lehet vele csinálni semmit?😊
Oh,és váeható magyarosítás mostanába?
madtolyy
Mindig oda van írva, hogy milyen módszerrel kell megölni. Lelõni, megfojtani, ilyesmi. Csak akkor lesz véres a képe, ha megfelelõ módon teszed el láb alól.

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

Hello még a játék elején vagyok néha találkozom civilekkel akiknek kulcs van a feje felett elvállalom tõlük a melót majd oda megyek az ellenséges család egyik emberéhez akit ki kell nyírnom és mikor lelövöm,vagy lelököm az épületrõl nem tûnik el a Család Fa részbõl(egyszer már sikerült egyet kinyirnom,akkor ki is írta és véres lett a képe a család fán) De a többi esetbe meg hiába lövöm le nem tûnik,el.
Ez miért van?
Valaki nem akar csinálni egy gyors magyarítást holnapra vagy legkésõbb csütörtökig?
Elõre is kösz!😊
KeKKSZike
Kösz, már nem kell... Végigvittem, nem volt rossz kis játék! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Sziasztok!!

Légyszives segítsetek! Az egyik bandatagot ki kell nyírnom, de nem tudom, hogy ez mit takar?! "Tenderize him with a melee weapon execution." Hogy kell õt kinyírnom?? Köszi a segítséget!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

sambauer
csak a rivális banda tagjain, civilek meggyilkolásáért amúgyis pont levonás jár, és nincs értelme..

Turn Me On Dead Man

Örm
Hello!
A kivégzéseket csak a rivális banda tagokon lehet kivitelezni vagy civileken is.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Csao all!

kéne egy kis segítség!A kulcsos emberek adnak küldetéseket a befoglalt kocsmáimnál villog egy piros karika odamegyek de sehol senki akit meg kéne ölni!Mit kell csinálni ott?tudja valaki?!thx
#693---> nekem is ez lenne a kérdésem elõre is kösszi vagy hogy lesz-e vagy mikorra várható ? elõre is kösszi
Hi valakik elkezdték már magyarosítani, nem tudjátok?
Szevasztok! A gépigényrõl kérdeznék: 2.93as procim van 1G ram de a
videom csak X800 128mb megy ezenis vagy csere?
Üdv.
"A készletek erejéig, a játékhoz bónusz kódot adunk, mellyel egy extra maffiózó karaktert lehet letölteni. Tudnivalók a számlán szereplõ címkén."
Ezt írják cdgalaxison. Ezt a karaktert honnan lehet még leszedni???

Nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan kell embereket magam mellé szerezni mert hiába megyek oda valakihez nem lehet magamhoz kapcsolni mint családtag.
Ha van kormányod a géphez akkor az a baj hogy be van dugva. Húzd ki és kész!
ttibi
Hello all..lenne egy olyan kérdésem h ...elkezdtem a játékot és amikor elindulnék a csávó elkezdd forogni ..olyan mintha egyfolytába cibálnám az egeret ...vki tudna segíteni?:|:\ pls

DeerHunter01
Michael Corleone,Fredo,Tom a consiglier,Roth,nagyábból benne van minden fontosabb ember aki a filmben is szerepel.
a történet is hasonlit nagyjából. pl. mikor a szenátor mellett egy halott prosti fekszik,meg a végén mikor Michael lelöveti Fredo-t.

\"Erről van szó!\"

Ennek a filmtrilógia második részéhez mennyi köze van? És ki van benne annak karakterei közül?
JaSoN HuNTeR
majdnem 12 óra alatt végig játszottam 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

sziasztok nekem meg van nem tudjátok hogy tudnék multizni mert mikor kapcsolodnék akkor nem tölti be hanem folyamatosan csak töl és szerintem nem a nettel van baj köszi a segitséget
Mayorpapa
én láttam a CDGalaxisnál, angol nyelvû kapható, sajna nincs egyenlõre magyarítás

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

danny94
danny94
Prémium tartalmak (PlayStation 3 és Xbox 360):

Level 4 Weapons Bundle (320 MS pont; 3.85 euró): hibátlan fémötvözetek gyûjteménye, ezekbõl többet magával is hozott Iván a Gamestar szerkesztõségébe. Tartalma: Modern Dillinger, .700 the Magnum Impact, Herzstopper, MG-S1 Sniper Wolfe,Street Sweeper.

Jack of All Trades (320 MS pont, 385 euró): megkapjuk Jimmy Lira karakterét, aki egyszerre négy szakterületen szerzett magának diplomát, nem utolsósorban második szintû gépfegyvert.

The Pentangeli Map Pack (540 MS pont; 6.50 euró): Két mutliplayer pálya (Junkyard és Cuba).

The Corleone Bundle (800 MS pont; 9.60 euró): Mindhárom fentebb tárgyalt pakkot tartalmazza, semmi extrát nem kapunk cserébe.

Morfi
Vagy legalább is a cdgalaxisnál nincsen 😊

Morfi
Sajnos még nem jelent meg nálunk technikai okok miatt.