The Godfather 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

annyi hogy akire ráküldenek azt xsak addig verdd hogy majdnem meghal😄 de ne halhon meg... a kulcsot éri meg csinákni mert akkor rátudsz keresni a fejesekre

valaki aki elhaladt és van rajtam egy mellény azt hogy a tökömbe kell levenni?
hi all még én is az elején vok és elakadtam már van két emberem a robbantos meg a gyújtogatos és az emberek feje fölött vannak ien ikonok (kulcs meg ienek) és õk adnak küldit hogy csináljak vmit a küldiket ien piros ikonnal jelzi és nem tom mit kell csinálni vagy mennyit kell csinálni? mert mindent felrobbantok meg megölöm azt akit kell??
norbi2fraktal
én ugy vettem fel hogy mászkáltam a városba, és "találtam", a feje felett volt ikon...
csak beszélni kell vele...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Soldiers
srácok még nagyon az elején vok kb 10 perce kezdtem már ott járok hogy van egy emberem vi gyújtogatós és az lenne a kérdésem hogy lehet több emberem pl aki feltöri a széfeket??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Lacee86
Lehet, h van más módszer is, én még épp csak kipróbáltam a játékot, és így sikerült nekem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Koszi, de ezt akkor nagyon kell idoziteni, mivel a foldrol felall egy ido utan, ha pedig tul sokat lovok bele meghal....azert kitalalhattak volna ennel valamivel egyszerubb modszert is. Mindegy, mar vegigtoltam, megegyszer nem kezdek neki, a story ha jol remlik lazan koveti a film torteneseit. Egyszer nem volt rossz, Kubanak nagyon jo a hangulata.
Lacee86
Megütöd vagy pisztollyal rálõsz, h elessen. Utána jelezni fogja, hogy az F gombot nyomd meg. Ha ezt megteszed, akkor kivégzésszerûen fejbelövi az áldozatot.

3 van, New York, Florida, Cuba
gabo91
szvsz

tab- aztán alul az a menedzselés cucc ott a saját családod nézzed, ott van mind a három akit eddig felvettél vagy veled megy vagy csak van, vagy elküldted valahova... itt tudod betenni a csipet-csapatba vagy épp kiszedni... szerintem itt probáld meg betenni magad mellé

hány város van összesen? 2-ban vagyok nincs valami sok "üzelet" 1-ben jobban tetszett, több volt

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Tehat ha valaki pontosan tudja hogyan kell fegyverrel olyan kivegzest csinalni, hogy elkapod a hajat, rakenyszerited, hogy terdeljen eled es fejbelovok, akkor irja mar le, koszi.
Raklikkelsz a sajat csaladodban a nevukre es 'add to crew'. (hozzaadas a csapathoz) Ha pedig vedeni kuldod oket, akkor is raklikkelsz az ikonjukra es kivalasztod, hogy 'send defend' vagy valami hasonlo.

Amugy en meg Florida kozepen jottem ra, hogy lehet fejleszteni a tulajdonsagokat. :-)))

Amire viszont nem jottem meg ra, hogyan lehet fegyveres kivegzest csinalni. Ha megragadom az uregt, akkor okollel veri fejbe, ha odaallok melle es fogom a pisztolyt, akkor nincs 'execute' gomb, nem mukodik. Pedig a statisztika szerint ki lehet vegezni fegyverrel allva, de lehet kenyszeriteni hogy terdeljen eled es ugy lovod fejbe, na ezek kozul meg soha nem sikerult egyiket sem. Pedig nehany embert csak igy lehetne megolni.
ok, rájöttem.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

lol

tehát pl. megtámadják egy üzleted. odaküldöd õket védeni.

hogy hívod vissza õket utána?

Visszahívod valahogy 😄 Nekem utánam jöttek, folyamatosan követtek ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Itt mindenki write only üzemmódba van????

ÁTMENTEM A MÁSODIK VÁROSBA
AZ EMBEREIM NEM JÖTTEK VELEM
VÉDENEK EGY HÁZAT

HOGY A PI*SÁBA TUDOM ÕKET VISSZAHÍVNI MAGAM MELLÉ???

VAGY EZ NORMÁLIS?
EL KELL FOGLALNI EGY RINGET ÉS VISSZAKAPOM ÕKET?

Elvileg kéne, max a videókari okozhat bajt.

talán

laptopon menne a game?
3 gb ram
intel 4500m vga 128 mb(dx10)
amd 2 magasos proci

nahhhhhhh akkor újra megkérdezem:

hogyan tudom visszahívni az embereim magam mellé?

Mert most õrzik az egyik üzletem (3-an vannak most a családban.)

de nem tudok tenni semmit hogy jöjjenek velem szépen?

senki nem járt így???

Mennyiért vetted meg??

Ez jó játék, csak épp nincs keresztapás hangulata 😊, nah sebaj megyek vissza xD

gabo91
megpróbálom még egyszer utoljára...

"call off police" szabotázs akciónak jelzi ki... piros pont térképen (ergó aktiv még)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

akkor újra megkérdezem:

hogyan tudom visszahívni az embereim magam mellé?

Mert most õrzik az egyik üzletem (3-an vannak most a családban.)

de nem tudok tenni semmit hogy jöjjenek velem szépen?

Legyengíted, odamész fegyverre és execute, de azt a srácot nekem se sikerült, sose volt ott =\

call off police az meg nem az h az a jutalmad ? h visszahívják rólad a zsarukat bármikor, ha kéred.

gabo91
Másik család "családfáját" írtogatom. Megjelölte a térképen az egyik emberüket. Építkezésen van. Hogy nyírjam ki, hogy végre sikeres legyen. Bárhogy csinálom nem lesz teljesítve mindig visszakerül oda. Annyira rájöttem, hogy pisztollyal kell... de hogy mert sehogysem lesz tökéletes?

Még egy dolog. Meg kelett ölnöm az üzletvezetõt, és most " call off police" a feladat... na de hogyan...? randalírozzak, hogy jöjjenek oda, mert az én boltom és az örök nem engedik a közelébe se a fakabátokat...

gfreak
Pár órát elbaromkodtam vele, nem olyan szar ez a cucc, bár ez a raket/front dolog az elsõben jobban mûködött szerintem...az irányítása az autóknak jobb lett mint az elõdben, cserébe a verekedés lett macerásabb...

TDantes neked meg ha ennyire nem jön be, minek játszol vele?

Racism is a weapon of mass destruction!

tomasz18
Sziasztok a Páncélozott jármûvet hogy tudom megszerezni?!?!?!megvan az összes elfoglalni való épület,de párat nem vesz kerül crime ring..
Help pls

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

most mentem át floridába, de az embereim nem jöttek velem, õrzik a corleone házat... Hogy tudom õket megamhoz hívni, vagy ez így normális, majd jönnek??? Mert most egyedül kell csinálnom a dolgom ...

Lacee86
Sztem egy játéknak attól jó a hangulata, hogy jó a játékmenete és nem árt ha a grafikája is színvonalas. Errõl a játékról igazából egyik sem mondható el (szted sem ahogy pontoztad). Attól, hogy vkit érdekel ez a téma, még a játéknak nem lesz jó hangulata. De ez csak az én véleményem persze.

Igen direkt ilyen a játék..egy rakás szar. Azért ilyen, hogy tovább tartson, mert az EA-nál nem tudtak story-t írni...így lehet szarakodni helyette.

Bocs, de nem tapsikolok hozzá.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azért, mert ettõl még jó a hangulata...attól hogy játék menet szar...a kettõ nem függ össze

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lacee86
Egyrészt a GTA sokkal elõbb volt, ez a játék csak halvány árnyéka annak. Másrészt a GTA-nak igazi hangulata van, érdekes történet, több szál, nagyrészt változatos küldetések (azért vannak kivételek), FEELING csupa nagybetûvel. Ennek a játéknak az elsõ része, és eddig a második is úgy tûnik, hogy egy ötlettelen egysíkú "megyek és szétverek mindent".

Prince23
Akkor miért adtál 8-at a hangulatra? akkor hogy is van ez? oktass már ki minket? 😄

Hja, jó a game, csak a grafika fos 😄

Olvasgatok visszafelé is és néhányan úgy beszélnek itt mintha a GTA lenne a világ legtökéletesebb játéka!!Sztem ez nagyon jó kis játék!! A házat,ha szét kell verni és nem felrobbantani akkor szét kell verni,ha vkit meg kell folytani,akkor meg kell és agyon kell verni!!!!Ez az én magánvéleményem!! PEACE
TaRka0107
TDantes nyugodj már meg b*zdmeg mostmár. Ez játék, direkt így kell csinálni. Gondolom te Wheelman-ezel ahol a csávó átugrik egyik autóból a másikba meg lelassítja az idõt!! Ugyanez!!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Egyetértek

tommygear
nagyon gagyi ez a game
Prince23
Mondjuk baseball ütõvel...

tomasz18
már megvan a crime ringet kell fenn tatatani,de New Yorkban a pénztárgépes ikonnál nem jön fel mirért van ez?!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

tomasz18
sziasztok a páncélozott autót,hogy lehet megkapni?mit kell tenni érte?florida,new york teljesen az enyim..

Értem hogy kórházba kerül de ez marhaság Akit megölnek az meghal...nem pedig feltámad!

Mert akkor korházba kerül, el is mondja az elején, direkt azért kell kivégezni az embereket egyedi módon, gázolás, kivégzés, vízbe dobás.

Bassszus...egyszerûen...áh....ezt a szart ennyi angol tudással nem lehet megcsinálni...miért nem elég az ha agyon verem? Az miért nem elég? Ez valami agybeteg szar

Végezd ki, mikor a földön térdel nyomj F-t (execute). Meele weapon az sztem az ököl, de lehet h a golfütõ 😄

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ?

Ám elvileg épp menne neked, de nagyon csunya a játék, szal sztem simán letöltheted... 😄

Tenderize him with a melee weapon execution

Ez most megint mi a a szar? Nem azt jelenti hogy valamilyen kézi fegyverrel üssem?!

dragon11
Sziasztok.. elsõ részével gameltam, de abbahagytam, mert megakadtam 1résznél..xD

Szerintetek menne-e a kövi configon akár 800x600ba is tûrhetõen?😛 (Undercover 1024x768ba lowon hibátlanul megy.., Crysis 800x600ba😄)

Config:
Alaplap:Msi 915P Combo2,Cpu:Intel Pentium 4 3,06Ghz 1-mb cache ,Memória😛QI 2*512 DDR2 533Mhz,Videókártya:Asus, Ati Radeon X550 512MB PCI-Expressz,Táp:450W,Winyó:Samsung 160Gb 7200PRM

Lacee86
Aha, pedig azzal a kártyával már tuti mennie kéne rendesen. Remélem tényleg jön vmi patch. Mondjuk elõször még meg is kéne jelennie. 😄

Aham.