778
A gengsztersztori folytatódik...
-
#378 Nah végigjátszottam.
Lemészároltam a Mangano családot is.
Cuba-ban megöltem azokat a katonákat akiket meg kellett.
Szerintem jó játék. Mindvégig élveztem. Nem vált unalmassá fél óra játék után.
értékelésem: 10/8.
-
leviking #377 execute him up close and personal with a rifle
ilyenkor mit kell csinálni? -
#376 az micsoda hülyeség...odalopakodtam, hogy megfojtsam garotte-al, aztán neck snap lett a vége :) nem lőtt egyet sem, de ott volt a nyakamon a többi bunkó, le kellett mindenkit mészárolnom tommygunnal ;) -
#375 Nah, köszi a helpet. :) Most Floridában garázdálkodok. Épp most mentettem meg Mr. Roth emberét a biztos haláltól. :)) -
#374 Megnéztem tegnap a filmet.
az elsőt már láttam,mondom megnézem a 2.at is.
a játékban találkoztam olyan jelenetekkel amelyek egytől egyig ugyanazok mint a filmben voltak.
(pl. amikor a szenátor ágyában van egy elvzérzett kurva) -
#373 Ma jelenik meg a játék igazából. Sztem lesz benne magyar felirat. -
#372 Frank Pentangeli-t ölték meg...különben ha baj van a sztorival meg a ki kicsodával, javasolm nézzétek meg a filmet ;) -
koj #371 Na már elkezdtem. Szerintem semmi baj a grafikával, igaz nem tökéletes de megfelel. A robbanások nagyon szépek.
Most ott tartok hogy megölték nemtomkit, (mert az angol miatt nemértem az egész történenet.) és a Carlone házban vagyok. ennyi egyenlőre:d -
Drummerboy5 #370 Köszi! Én se PC -n nyomom, úgyhogy jó info :) -
DavidX92p #369 Hali
Nem tudja valaki, hogy Mangano's warehouse-ban hogy lehet feljutni az üzletvezetőhöz a toronyba? Annak a háznak ami ott van előtte(és elvileg azon kell átmenni, hogy oda feljussak)minden ajtaja zárva, az oldalánál pedig el van barikádozva konténerrel. Már minden lehetséges útvonalat próbáltam, kinyirtam az összes emberét, fel is gyújtottam az épület melletti tartályt hátha az segít, de egyszerűen sehogy sem tudok oda jutni. -
#368 NAh.Már floridában járok.Eddig nagyon jó a game.Csak az a baj h sokszor visszaszerzik a területeimet.A kivégzések kurvajók. -
dark night #367 hello
valaki linkelne egy mentést lehetőleg kijátszva!! please -
#366 Mondjuk ha már sérült az illető akkor odamész hozzá pisztollyal és megnyomod az F-et. -
Aladiin #365 sziasztok az alábbi kivégzést hogy kell végre hajtani "execute him with a pistol" -
#364 köszi a válaszokat. -
tomzoo #363 Vki tud adni linket h honnan töltsek cracket? akár pü-ben is. Előbb töltöttem egyet és tele volt vírussal-.- -
#362 A főküldetésben lesz megoldás a sztrájk feloszlatásának. Az hogy felrobbantod attól még nem fogja kinyitni az ajtót. Foglald el. -
#361 Addig nem tudsz repülni, míg nem írtod őket -
#360 2 embert irtottam ki a családjából akik fejesek.
-
#359 kiirtottad a családját is? -
#358 igen sztrájkolnak. -
#357 felrobbantottam azt az 1 épületet ,de még mindig nem engedi a család házának kapuját kinyitni :D -
#356 ??? jegyáruskislányok sztrájkolnak?
akkor marad a jó öreg robbantós módszer :D -
#355 kimegyek a reptérre és semmi :D
nem tudok felszállni a repülőre,nem tudok beszélni senkivel aki eljuttatna oda. -
#354 robbantsátok fel ;)
de vissza lehet menni, csak repülőre kell ülnöd ;) -
#353 Sziasztok.
Floridában vagyok és elfoglaltam az összes épületet,de még mindig nem tudom elpusztitani a Granados családot mivel New Yorkban még van egy épületük.
küldtem oda az egyik emberem,kórházba került :D
nem lehet oda visszamenni a játékba?
vagy őröket küldeni az egyik emberem mellé? -
#352 Igen, de előtte fejlődnöd kell, hogy legyenek melletted emberek. -
koj #351 ahogy így olvasom elég nehéz lehet a irányítás. Van 1 érdekes kérdésem? Ha Donként kezdek akkor elvileg bármit megtehetek a játékban? Mármint lehet embereket küldeni más család ellen meg ilyenek? meg kapok ajánlatokat? mert erről olvastam de nem nagyon értem. -
#350 a korrupt palinál az újraépítés kétezerbe kerül, ha megcsinálsz neki egy szívességet ;) különben meg annyiszor tudod ellőni ahányszor szívességet teszel neki asszem ;) -
#349 meg kell fojtani ;)
billentyűzettel nem tudom, gamepaddel nyomom, először meg kell ragadni a fickót, aztán lehet fojtogatni (gamepaden ez a két analóg stick benyomásával történik) -
Tytan112 #348 Azt hiszem így kellett: Menj a helyszínre,vigyél magaddal egy Bruiser-t (ez a képessége a csávesznek), stukker marad a zsebben, csak ökölharc. Kicsit verd a célpontot, de lehet egyből ki tudod adni a parancsot: ha ráhúzod az egeret, a 'C'-re felajánlja a megölését. C-t lenyom aztán vár :) -
koj #347 kár hogy nem magyar. sok játéknál benne vannak a magyar nyelvi fájlok... de ebbe szerintem nincs -
koj #346 Oké köszi a válaszokat! kipróbálom aztán írok:D -
#345 Keresztapa értékelések!
gamepro 5/5
gamesradar 7/10
gamespot 4.5/10
atomicgamer 72/100
gamezone 7/10
IGN 76/100
eurogamer 4/10
tvg 7/10
cvg 7/10
videogamer 7/10
-
Cyrus666 #344 Ha olyat ígér, amiért megéri, akkor igen, ajánlott felrobbantani. A dolgok asszem 1 napon belül újjáépülnek, de Floridában van olyan Rocket, amiből ha begyűjtöd az összeset, akkor elvileg hamarabb is újjáépülnek (még nem szereztem meg mindet). Valamint van olyan officer, akinél ha teljesíted, amit kér, akkor ő pont azt a speckót adja, h egyből(még nem próbáltam, szal nemtom azt se h mennyi idő alatt, vagy h hányszor lehet felhasználni) felhúzza vmelyik épületedet. -
Neoncsoves #343 optimalizációval nincs semmi gond -
#342 Hogy fut neketek a game?Akadozgat?Szarul optimalizált? -
tumpi #341 valahogy sikerült :), nemtudom hogy de végre megvan -
tumpi #340 helló !
Én se tudom a következő "kivégzést" megcsinálni a játékba :
Let a Bruiser shank him from behind. Itt mit kell csinálni ?
Válaszotokat előre is köszönöm szépen. -
#339 Egyébként ha felrobbantom a saját cégeimet, akkor majd újjá épül?
mert ugye van ien küldetések is, amikor civilek adnak ki, az olyat legszívesebben megfolytanám, de na... szal érdemes felrobbantanom a helységeket, ami az enyém?