The Godfather 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!! Aki már a vége felé tart attól kérdezném.Az a feladat hogy az összes családdal végezzek, de nem enged bemenni a fõépületükbe ahol egyszerre minden ellenséges családtaggal végezni tudnék.Hogy lehet ezekbe bejutni?Elõször el kéne foglalgatni minden kisebb üzletüket?

Hi!
Nekem is hasonló gondok vannak, fõleg kocsikázás közben.
Én 9500 GT-vel nyomom, meg 2 giga ram-al. Szerintem erre jönni fog vmi patch, mert ez optimalizációs probléma lehet, vagy ki tudja. Talán lesz rá vmi tapasz.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

norbi2fraktal
igen igen aszfalt...
na bassszus most akartam jáccani vele, és amikor kilépek a házból akkor jönegy fura hang és nagyon nagyon szaggat, és a cpu használtság 100%
na ezt nem vágom , remélem tényleg nem végleges verzíó...de sztem az....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Lacee86
Ja az aszfaltos oldalra gondolsz? 😊 Igen, én írtam. Talán még nem egészen végleges változat ez? Végül is még van pár nap megjelenésig, mondjuk attól még kész kell legyen már a játék. Remélem lesz vmi megoldás erre...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

norbi2fraktal
sajnos nálam is fennál ez
de amugy olvastam torrenten is hogy ez a gonja sokaknak, de ahogy látom te írtad már ott is....ugyan ezt

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Lacee86
Na basszus, nem tette bele a szöveget... Szóval:
Hi! Feltettem a játékot, de elég nagy gondom van. Szakaszosan szaggat: ezt úgy értem, hogy 10-15 mp-ig 50 fps, utána pár mp-re lemegy 10-15-re, utána megint fel és így tovább. Gyalogosan is csinálja, csak nem ennyie durván. Ha nagyon leveszem a grafikát akkor is. A legelsõ küldetésnél, mikor Kubában voltunk, ott nem csinálta. Bár nem olyan sok fps-sel ment, de egyenletes volt. Azóta viszont gyakorlatilag játszhatatlan.
Gépem lent olvasható. Tudom, h nem túl erõs, meg elvileg a 8500 GT-t nem is támogatja a játék, de akkor miért volt jó az 1. küldetés?? Ja és hiába húztam a procit meg videokártyát, ugyanez. Legújabb VGA driver fent van. Vkinek van vmi ötlete, mert így nagyon szar...

ricsa008: Látom, a procid a minimum, a VGA-d meg szintén nem támogatott. Neked hogy megy a játék?

ez inkább az 1.részhez illik a másik viszont kezdésnek jó
norbi2fraktal
uppssz a 2-es lemarad<#duma><#duma><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

norbi2fraktal
vagy ezt??

Bannernak?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Az miért van, ha új játékot akarok indítani, akkor mikor a töltés alatt van valami beszéd akkor elkezd akadozni, és nem válaszol állapotba kerül? És leállítja a vidkártya illesztõprogramja a képfeldolgozást. (semmilyen kép sem jelenik meg, csak valami képzajos szarság) Ha tudtok segítsetek!
A sub standard foshganéj elsõ részt nem lesz nehéz felülmúlni. Látom grafikában már majdnem utolérték a 2002-es Mafia 1-et, csak a feeling nincs a közelében sem.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

gfreak
legalább van esélyed mégegyszer...az egyben is, ha véletlenül "halálra" ijesztettél valakit (flatline 😉 ) akkor is várni kellett egy pár órát, és újra ott volt a boltban...jobb mint azzal a tudattal élni hogy ezt a küldetést is buktam, már soha nem lesz meg 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

De akkor írta ki hogy misson fallied...de neeem...pár óra múlva a felrobbantott épület ismét épp...ez ugyan nagyon logikus ám!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

TaRka0107
De direkt az a lényege h csak rá kell ijeszteni az alkalmazottakra vagy valami ilyesmi!! Szerintem.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

gfreak
még nem sikerült kipróbálni, de amiket itt olvasgatok róla...hááát nem éppen meggyõzõ 😉

mindenesetre kipróbálom, de lehet hogy nem fogom megvenni (bezzeg az elsõt megvettem, nekem bejött..street sweeper a legnagyobb...remélem ebben is van 😉 )

Racism is a weapon of mass destruction!

De basszus ha egy ház felrobban a berendezés is felrobban...ez logikus! De itt nem...nem mert itt szét kell verni..és csak úgy jó sehogy máshogy...ezt a logikátlan izét...ez a leg logikátlanabb játék a világon

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szét kell verni a berendezést.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Aha.,..mert ha felrobbantom nem megy tönkre a berendezés...áháááááááááá

TaRka0107
Szét kell verni a berendezést bent!! Én amúgy sokat játszottam a Mafia 1 el, de a grafikája sokkal rosszabb volt!! Amúgy az volt a legjobb hangulatú mafiás játék!! Kiváncsi leszek a 2 -re. Képek alapján leesett az állam a grafika láttán.😄 Végig is vittem az 1 et csak a végén muszály volt cheat-et használni😄

Na, és akkor mi van, mikor az a feladat hogy sabotage odamegyek felrobbantom az épületet de nm jó...akkor meg mi a fene van?

tomasz18

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

tomasz18
Sziasztok!A járókelõktõl összeszedtem 3 küldetést,de nem tudom mit kell tenni...Egy van ahola képen állok ezt egy zsarutól kaptam aki a ház mögött áll,a többit meg szimpla emberkéktõl..egy van a banknál,meg egy másik háznál..http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/20090404191703N_vtelen.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

A Mafia 1 is sokkal-sokkal jobb. Pl: A Mafia 1-ben szebbek az autók pedig vagy 10 éves...ezek a ronda karton papírból kivágott szarok...ezek nem autók

TaRka0107
Még megse jelent a Mafia 2!! Vagy XBOX-on már kinn van?

Maffia sztem sokkal jobb, graffban, storyban, játékélményben, ebben egyedül a minimap és a don view jó, de azt nagyon eltalálták.

Lacee86
Hát akkor ez sem ígérkezik vmi jónak... Elsõ részben is csak gyilkolászni kellett. Ezt a területfoglalósdit meg a GTA San Andreasban már megutáltam, igénytelen és méltatlan befejezés volt egy olyan színvonalú játékhoz. Hogy ebben a játékban is csak az van, az nekem nem más, mint h képtelenek voltak vmi ötleteset kitalálni. Majd azért meglesem a játékot, de nem hinném h sokat fogok idõzni vele.

Mert sose értem mi a fenét kell csinálni, de nem ez a lényeg!

Mekkora hülyeség, hogy csak akkor hal meg ha megfojtom, egyébként életben marad! Hát hogy lehet ilyen hülyeséget ki is találni?

Így kellene kinéznie:
Elmegyünk Luigi-hoz aki elküld Johnny-hoz, aki elmondja hol van Don Pepe ha megcsinálunk neki valamit, mondjuk verjük szét a konkurensboltot, és akkor megtudjuk hol van Don Pepe akit tök mindegy hogy ölünk meg, meg hal, halott marad. Nem támad fel...úgy mint más normális játékokban.

HunnernesKonge
Elsõvel nem játszottam. Igazság szerint a játék kimerül abban hogy foglalj el X terültet, és nyírj ki összesen 5 ellenséges családot.
Vége felé kicsit unalmas, de Kubát élveztem. Az állandó katonai jelenlét az utcán jelentõsen megnehezítette a "munkát".

Neoncsöcves: De El tudod. Don's View-ben "My Family" menüpont alatt kattints a családtagra, majd a fenti lehetõségek közül válaszd a Mark as Dead-et. Nemsoká megüresedik a helye (nem figyeltem pontosan mikor és hogyan halt meg de nálam egyszercsak eltûnt <#hehe>)

Más, ha már Kubában fogtok járni nézzetek szét az utcán családtagok után. Van pár aki alapból két dologhoz ért 😊
Engem csak az zavar, hogy nem annyi embert veszek fel amennyit akarok, és nem akkor amikor akarok. Pl jól jönne egy mechanikus, de nem tudok felvenni, én meg nem akarom elküldeni egyik családtagomat se...

nem a saját boltod, csak a "védelmed alatt áll" 😄

Prince23
Akkor az olyat miért nem folytod meg? Játssz ésszel😊

Nathan66
Csalódtam<#szomoru1>

Mert jó maffiás, szeretem az ilyet...Tommy Gun meg hasonlók.

De ezek a zûrzavaros, értelmetlen ostoba küldetések...ebben mi a logika, hogy ismeretlen emberektõl kell küldetést fel venni, mert addig az ellenséges család tag hallhatatlan...na és tucatszor kaptam olyan küldetést hogy szabotáljak...a saját boltomban!

Azaz, én vagyok egy gengszter. Oda jön hozzám egy ismeretlen pofa, hogy ugyan verjem már szét a saját boltomat, (vagy öljek meg valakit, raboljak ki valamit) akkor õ elmondja hogy a másik család tagját úgy ölhetem meg ha vízbe lököm, mert egyébként halhatatlan...ááááááááááááááááá

Lacee86
Hamar végignyomtad. 😊 Mennyi küldetés van kb? Változatosabbak mint az 1. részben?

Lacee86
Ha a grafika 6, a küldetések 3, akkor mire kapott 8-as hangulatot? 😊

HunnernesKonge
Jó rövid <#rinya>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don Dominic the Godfather
Grafika: 6
hangok: 9
küldetések: 3
hangulat: 8
irányíthatóság: 6

Prince23
na jöjjenek az elsõ benyomások, pontokba szedve.
Grafika: 7
hangok: 9
küldetések: 9
hangulat: 10
irányíthatóság: 9

Azert nem talalod, mert 1. eppen korhazban van 2. kuldetesen van, de a neve ala ki van irva eppen merre jar es mit csnial.
Az a lényeg h mikor ki akarod végezni fegyver legyen nálad, csak az a baj h nem találom az arcot 😄

De tobbfele keppen el lehet tenni labalol a kellemetlen ellenfelet le is lehet csukatni.
Olyat meg nekem sem sikerult, ha execute akkor csak olyan jott ossze, hogy elkezdi a fejet verni.
TaRka0107
Ja... valami olyasmi, amikor kiírja hogy F execute vagy valami ilyesmi. (de gondolom tudod)

H kell fegyveres kivégzést csinálni ? Mert megölöm simán és nincs semmi... le kéne verni földre és akkor v hogy ? :s

Igen...igen...igen...de nem tudtam megcsinálni...valakit le kellet volna lõni...,megtettem erre fallied. Máskor is volt ugyanilyen, akkor meg jó volt...tiszta zûrzavar ez a játék. Miért nem lehet egyszerûen?

Ez is már milyen hülyeség, bele lövök egy család tagba 10 tárat, fel gyûjtom...agyon verem, de nem hal meg csak ha bele lököm a vízbe...atombombát is dobhatnék rá,túl élné...mert csak egy módon halhat meg... és ha mindent így meg ölöm mehetek be az ellenség házába...addig a kapujuk egy másik dimenzióban van és nem lehet kinyitni

Tiszta debilség ez így

Igen, o ad egy kuldetest, es ha megcsinalod _cserebe_ elarul a masik csalad tagjarol infot, ez a 'kill condition'.
De ez nem másik családtag volt...egy akárki adta az utcán, nem olyan mint ahol fel van sorolva az másik család tagjai!

Olyan nincs, hogy mellekkuldetes. :-)) Akinek kulcs van a feje felett, ha annak a kuldeteset teljesited, akkor fulest kapsz tole az ellenseges csalad tagjairol. :-)
Ez nem ellenséges családtag, hanem csak olyan mellék küldetés volt.