DirectX 10 AGP-n - az AMD-nek megéri
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akinek a halálhírét költik, sokáig fog élni!
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a régi cuccokat meg el is lehet adni azt kipótolod
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
mindíg kijönnek új dolgokkal amiket nem tudsz kihasználni kb 2 évig rendesen miután kiadták, és csak utánna. Írtam hogy az AGP PCI-E közt is elméletben van különbség, de tesztek szerint ugyanaz a kártya mindkét foglalatban közel azonos teljesítményt hoz. 3 év múlva kinn az új MS ami talán már jó lessz. Addig meg ez jó lessz azoknak akik nem akarnak váltani, nincs pénzük, stb.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
csak az a kérdés hogy kinek milyen régi gépe van... egy 2-3 éves konfigban lehet sokmindent kell kicserélni de aki bölcsen vásárolt gépet egy olyan 30-40kból megúszhat egy PCI-E-á alakítást.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Én ezt nem érezném kényszernek😊
Addig is megpróbálom minél tovább kihúzni ezzel, túl sokmindent kéne cserélni egyszerre.
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
Ha pl megnézitek a firewire kapacitását:
"This newer 1394 specification and corresponding products allow a transfer rate of 786.432 Mbit/s" akkor ezt mivel fogod kihasználni?
Egyébként a tesztek amiket pl a tomshardware is nézett az AGP vagy PCI-E kártyák között nem az utóbbi felé billent a mérleg.
Úgynézki mostmár elfogadott tény hogy az AMD a kis pénzû, régi konfigokat is használó embereket is emberszámba veszi.
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
Nem hinném, hogy gond lesz az AGP busszal, nekem az X1950Pro jelenleg is 4X módban fut (8X módban lefagy a WMV-HD lejátszás), sebességben kb. 0% a különbség az általam tesztelt játékokban. Vagy kevesebb. 😉
Vagy jönnek az all is alaplapok amibe DDR2-3 AGP-PCI Expressz dolgok is belemennek.Én ha gyártó lennék simán csinálnék ilyen dolgokat az vagy lenne rá vevõ vagy nem de szerintem tuti.
Next PC upgrade: 2022
Az AGP busz egyáltalán még le tudja ezeket normálisan kezelni? Kiszolgálhatja?