Nemzetbiztonsági kérdéssé vált a fájlcsere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
peace.<#wave>#wave>
és rohadás ezekre a gyökerekre <#violent>#violent>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Máskor nem kötök bele, mert jól használod ezt a "mode"-ot 😛
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Én csak azt jelentettem ki hogy ha esetleg netán véletlen letöltene valamit(tehát hallgatja a zenét holott annak az elõállítása nem ingyen van) tehát bûnt követ el. Nem akarok erkörcsileg feljebbvalónak tûnni, a lemezárak tényleg magasabbak a kelleténél, és énmagam sem vagyok különb. De a tényeket illik tudomásul venni. Ennek elleneré abban szerintem mindenki egyetért hogy a kiadói nyerészkedés az túlzás. És hogy a kiadók felett a technika túlhaladott.
De az igazság az esztelen filecsere és a kiadói akarat között van valahol félúton.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
A láncfûrész gyártókat már felelõsségre vonták a texasi láncfûrészes gyilkosért? ^^
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Én meg simán azt következtettem ki a mondandójából, h csak azt tölti le ami tetszik neki.Rgo ha lehetõsége (és pénze) lenne rá, akkor szelektív azokat meg is venné a boltból.
Bár lehet, nem is értetted az iróniát a mondadójában 😄 most veszem észre 😊
Szal, tök igaza van.
szerintem TILTSUK BE AZ EMBEREKET! (by USA mert ott olyan sok intelligens ember él)
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Szerintem inkább az a gond hogy 50 évig jogvédett az anyag... azért nem azt kéne hogy még nyugdíjasan is a 20as éveimben elkövetett sikereibõl éljen valaki...
Másrészt semmmi sem kötelez a hanganyag megvételére, és ha nem lenne filecserélés akkor megvennék boltban(persze illegálisan mindig meg lehet szerezni de tény míg bakelit volt az alapayag jóval kisebb volt az illegalitás)
sajnálatos módon teljesen igazuk van a politikusoknak, ugyanis ezek a rendszerek teljesen lehetetlenné teszik egy énekesnek hogy 10 nap alatt milliárdos legyen. az emberek inkább letöltik ingyen a zenét és nem veszik meg aranyáron a boltban a szar lemezt, és nem mennek el egy tátika koncertre, mert ugye azt maga az énekesõ nélkül is meg lehet csinálni, meg lehet az énekesnõ nem is tud énekelni.
a szar-gagyi unalmas filmeket meg nem nézi senki a mozikban( naponta jön ki új film, nem lehet mind kasszasiker, könyörgöm. így van szopassuk a népet.
(félreértés ne essék, aki az illegális másolatokból pénz csinál, nagytételben saját anyagból másol dvd-t cd-t pénzért, azokat mégrosszabnak tartom mint az asva-t és a rendõröket.)
De ez odacsapott 😊
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
xbox360+komputer
Szervezetünk örömmel vesz tudomást arról, hogy az Egyesült Államok Kormányának Központi Hírszerzõ Hivatala ismét segégkezet nyújtott jövõbeni akcióink kivetelezésének könnyebbé tételében. Itt, az afganisztáni búvóhelyeimen eszembe sem jutott, hogy ennyire egyszerüen is hatákony tud lenni harcom, az Ördög ellen. Belátom tévedtem. Minél több ötletet kapok családom õszinte barátja, Bush elnök és adminisztrációja részérõl, annál több témát adhatunk közösen a médea idiótáinak kezébe. Engem úgysem kaptok el, így még sokáig mûködhetünk együtt ebben az általunk kreált világban.
Üdv: Bin Laden
A windows-os MSNLIVEizéüzenõakármivel is meg lehet osztani fájlokat -> szegény Májkroszaft
https://twitter.com/foodlfg
há me vót olyan hülye, hogy nem egy noname kávézóból dobta fel a köcsögét, hanem nyomonkövethetõen.Hát ennyi.Lehet még a büntetõ jogi eljárásokat is mellé írnám a dolgok után, ha ilyet kiadnék a kezem közül..de minimum egy újságnak küldeném be.Ami több millió emberhez el jut.BinGo
Igy van pontosan. Ott is legalább ekkora marhaságokat mondanak vagy még nagyobbakat.
Elég legyen ehhez annyi hogy pl. szekeres imre volt hadügyminiszter soha az életben nem volt katona és agrár sulit végzett...
Kovács laciról nem is beszélve, aki ugye külpolitikus volt világéletében (ahhoz értett is) erre benyomták energetika ügyre....
És azt hiszem sorolhatnánk még a kakaóbiztos számitógépektõl kezdve, a grippenek beszerzésén át, mondjuk a torgyán féle perui cseresznyeexportigé... (torgyán szakmája ügyvéd, remélem ez mond valamit hogy ennek ellenére földmüvelésügyi miniszter lett...)
Csak az a gond hogy amikor valami közgáz számokkal hadonásznak akkor az átlagembernek fingja sincs hogy mirõl beszélnek, pedig 90%a marhaság. Az informatikában is csak azért jön át mert informatikus vagyok.
Egyébként meg már elõre látom hogy a technika enciklopédia 2100-as kiadásában majd az lesz, hogy:
1945: feltalálták az atombombát mint a létezõ legtömegpusztitóbb fegyver
1960: feltalálták a hidrogénbombát mint a létezõ legtömegpusztitóbb fegyver
2007: feltalálták a fájlcserélõ hálózatot mint a létezõ legtömegpusztitóbb fegyver...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
itthon felkerült a netre hogy melyik szülészorvos mennyit kér zsebbe
a kismamák maguknak csinálták, tehát még csak nem is leleplezésnek készült
mi történt? az apeh örvendezett, és nekiállt a kedves doktor urak zsebében túrkálni?
NEEEEM
megbünteték azt, aki fel merte tenni a listát a netre
Mo-n nem az a bûnös aki lop/adót kerül/stb, hanem aki kipofázza
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Szánalmas!
Erõlködnek, erõlködnek, de semmire se mennek vele!
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
valahol azt olvastam a mai helyzet az idõs és a fiatal korosztály harca (amcsi irta) csak ugye hosszú távon az öregek nem nyerhetnek
Bár leginkább azt kéne felelõsségre vonni, aki õskatolikusként képtelen volt gumit húzni a farkára, amikor ennek a szerencsétlennek az anyját megcsinálta.
Siralmas, amikor politikusok nyilatkozgatnak számitástechnikai dolgokban teljesen magabiztosan, és közben aki ért hozzá az tudja, hogy mennyire értelmetlen, megvalósíthatatlan, vagy csak szimplán hülyeségeket mondanak. És közben mindig arra gondolok, hogy rendben, ebben az esetben mivel értek hozzá, tudom hová rakni a hozzászólásukat, de mi van azokkal a dolgokkal, amikhez nem értek, mind mondjuk pl. gazdasági kérdések, ott is pontosan ekkora marhaságok amiket mondanak?