36
  • feamatar
    peace ;)
  • who am I 7
    "Máskor" > máshol.na.Szal ez kitűnt.NA DEE Mind1.A lényeget elmondtad a végén.

peace.
    és rohadás ezekre a gyökerekre
  • who am I 7
    Az egy dolog, hogy a ha ott van, ettől függetlenül érződik, (a köv mondatodban már mindenképp), h 100%osan feltételezed, h ő mindent összevisza tölt és csak rinyál. :) szvsz.Az első mondat elég lett volna...nem kell elmagyarázni neki, hogy mi tetszhet és mi nem, főleg feltételes mód után
    Máskor nem kötök bele, mert jól használod ezt a "mode"-ot :P
  • Neofita666
    áhh. ezek az amcsik már nem tudják mit csináljanak magukkal. Most ez a tiltogatás megy, ami nem tetszik nekik az terrorista, illegális, nemzetbiztonsági kockázat, vagyis betiltani való.
  • braeburn
    Össze ne vesszetek már! :) Kötelező zenét előállítani? Érdekel valakit ennek a költsége azokon kívül, akik ezt teszik? Mindenki tudja, hogy semmi sem védi és mégis alkotnak. Akár kedvtelésből, akár üzletből, akár hobbiból. Aki teszi, azt is tudja, hogy melyik évszázadban él és a magam részéről nyilván kihasználom a lehetőségeket. Ha valakik abszolút nem érdekelnek, azok a kiadók. Ne adjanak ki, ha nem éri meg nekik, ha tán sértve érzik magukat, akkor ajánlanám a naptár nézegetését. :)
  • feamatar
    bocsáss meg hogy határtalan intelligenciádba belekötök, de én azt mondtam ha tölti. tudod feltételes mód. Más kommentemnél is ezt elnézted hogy feltételes módot használtam ott sem vetted ezt figyelembe.
    Én csak azt jelentettem ki hogy ha esetleg netán véletlen letöltene valamit(tehát hallgatja a zenét holott annak az előállítása nem ingyen van) tehát bűnt követ el. Nem akarok erkörcsileg feljebbvalónak tűnni, a lemezárak tényleg magasabbak a kelleténél, és énmagam sem vagyok különb. De a tényeket illik tudomásul venni. Ennek elleneré abban szerintem mindenki egyetért hogy a kiadói nyerészkedés az túlzás. És hogy a kiadók felett a technika túlhaladott.
    De az igazság az esztelen filecsere és a kiadói akarat között van valahol félúton.
  • AranyKéz
    akkor már inkább beer-from-peer
  • M0rph3u5
    beer-to-peer;)
  • gyozo
    Azért ez vicces. Ha mondjuk én ráklikkelek a mezei Windowsomon a Megosztásra a meghajtón, akkor előveszik a Bill Gates-t?
  • kadar1
    Usa úgyanazt csinálja mint a ruszkik annak idején,gerjesztik a hülyeséget,hogy az ellenség a szomszédban lakik.Ez már nevetséges ami csinálnak....Saját árnyékuktól is félnek.
  • who am I 7
    És mivan a kés gyártókkal?
  • virs lee
    az amerikai kongresszus Kormányzati Reform Bizottsága azzal a fenyegetéssel állt elő Mark Gortonnak, a Limeware P2P rendszer fejleszőjének, hogy akár ő is perelhetővé válik, ha a szoftverét használva valakinek a számítógépéről adózási dokumentumok kerülnek ki a publikus Internetre.

A láncfűrész gyártókat már felelősségre vonták a texasi láncfűrészes gyilkosért? ^^
  • who am I 7
    Honnan tudod, h tölti?és honnan tudod, hogy mit tölt?olyan magabiztosan osztod a hülyeségeket....nem is értem.
    Én meg simán azt következtettem ki a mondandójából, h csak azt tölti le ami tetszik neki.Rgo ha lehetősége (és pénze) lenne rá, akkor szelektív azokat meg is venné a boltból.
    Bár lehet, nem is értetted az iróniát a mondadójában :D most veszem észre :)
    Szal, tök igaza van.

szerintem TILTSUK BE AZ EMBEREKET! (by USA mert ott olyan sok intelligens ember él)
  • Griphons
    tiltsuk be az usát, ott úgyis csak idióták élnek...
  • feamatar
    csak az a baj, hogy ha te ennek ellenére letöltöd akkor van igényed rá. Ha nem tetszik nem kell megnézni illetve meghallgatni azt a hanganyagot. De mégis ezt teszed tehát itt valami hiba van...
    Szerintem inkább az a gond hogy 50 évig jogvédett az anyag... azért nem azt kéne hogy még nyugdíjasan is a 20as éveimben elkövetett sikereiből éljen valaki...
    Másrészt semmmi sem kötelez a hanganyag megvételére, és ha nem lenne filecserélés akkor megvennék boltban(persze illegálisan mindig meg lehet szerezni de tény míg bakelit volt az alapayag jóval kisebb volt az illegalitás)

• AranyKéz
    beer-to-beer XD
  • Adenoma
    megjelent a sátán új formája: a peeer-to-peeeer.

sajnálatos módon teljesen igazuk van a politikusoknak, ugyanis ezek a rendszerek teljesen lehetetlenné teszik egy énekesnek hogy 10 nap alatt milliárdos legyen. az emberek inkább letöltik ingyen a zenét és nem veszik meg aranyáron a boltban a szar lemezt, és nem mennek el egy tátika koncertre, mert ugye azt maga az énekeső nélkül is meg lehet csinálni, meg lehet az énekesnő nem is tud énekelni.

a szar-gagyi unalmas filmeket meg nem nézi senki a mozikban( naponta jön ki új film, nem lehet mind kasszasiker, könyörgöm. így van szopassuk a népet.

(félreértés ne essék, aki az illegális másolatokból pénz csinál, nagytételben saját anyagból másol dvd-t cd-t pénzért, azokat mégrosszabnak tartom mint az asva-t és a rendőröket.)
  • AranyKéz
    ÚRISTEN!!! A gép bekapcsolásával lehetővé válik hogy arról akár fontos nemzetbiztonsági adatokat is lemásolhassunk!!! BÜNTESSÉK MEG A SZÁMÍTÓGÉPGYÁRTÓKAT!
  • braeburn
    Tudom és várom is hatáskövetkezményes lereagálását a provokációmnak. Ha ezt valaki nem értette, akkor az nagyon nagy baj. Megnyugtat, hogy TE értetted. Köszi. :)
  • kow83
    Te nagyon offon vagy :D
    De ez odacsapott :)
  • onimusha
    elöbb tiltsák be a paperless office-t onilne adatbázisokat, meg az e-mailt.
  • braeburn
    Itt Oszama, Oszama beszél!
    Szervezetünk örömmel vesz tudomást arról, hogy az Egyesült Államok Kormányának Központi Hírszerző Hivatala ismét segégkezet nyújtott jövőbeni akcióink kivetelezésének könnyebbé tételében. Itt, az afganisztáni búvóhelyeimen eszembe sem jutott, hogy ennyire egyszerüen is hatákony tud lenni harcom, az Ördög ellen. Belátom tévedtem. Minél több ötletet kapok családom őszinte barátja, Bush elnök és adminisztrációja részéről, annál több témát adhatunk közösen a médea idiótáinak kezébe. Engem úgysem kaptok el, így még sokáig működhetünk együtt ebben az általunk kreált világban.
    Üdv: Bin Laden
  • beatz
    tiltsak be az internetet -.-
  • Scroll
    Mega LOL!
  • FoodLFG
    Ami itt a p2p rendszerek körül megy az már a vicc kategóriába sorolható. :D Szerintem ez valami júliusi tréfa. :D
    A windows-os MSNLIVEizéüzenőakármivel is meg lehet osztani fájlokat -> szegény Májkroszaft
  • who am I 7
    "megbünteték azt, aki fel merte tenni a listát a netre"

há me vót olyan hülye, hogy nem egy noname kávézóból dobta fel a köcsögét, hanem nyomonkövethetően.Hát ennyi.Lehet még a büntető jogi eljárásokat is mellé írnám a dolgok után, ha ilyet kiadnék a kezem közül..de minimum egy újságnak küldeném be.Ami több millió emberhez el jut.BinGo
  • Yv@n
    Én inkább a légzéshez való jogát vonnám meg ott pár nagy agynak...esetleg havidíjjas szolgáltatássá tenném.
  • assdf
    "de mi van azokkal a dolgokkal, amikhez nem értek, mind mondjuk pl. gazdasági kérdések, ott is pontosan ekkora marhaságok amiket mondanak?"

Igy van pontosan. Ott is legalább ekkora marhaságokat mondanak vagy még nagyobbakat.

Elég legyen ehhez annyi hogy pl. szekeres imre volt hadügyminiszter soha az életben nem volt katona és agrár sulit végzett...
    Kovács laciról nem is beszélve, aki ugye külpolitikus volt világéletében (ahhoz értett is) erre benyomták energetika ügyre....
    És azt hiszem sorolhatnánk még a kakaóbiztos számitógépektől kezdve, a grippenek beszerzésén át, mondjuk a torgyán féle perui cseresznyeexportigé... (torgyán szakmája ügyvéd, remélem ez mond valamit hogy ennek ellenére földmüvelésügyi miniszter lett...)

Csak az a gond hogy amikor valami közgáz számokkal hadonásznak akkor az átlagembernek fingja sincs hogy miről beszélnek, pedig 90%a marhaság. Az informatikában is csak azért jön át mert informatikus vagyok.

Egyébként meg már előre látom hogy a technika enciklopédia 2100-as kiadásában majd az lesz, hogy:
    1945: feltalálták az atombombát mint a létező legtömegpusztitóbb fegyver
    1960: feltalálták a hidrogénbombát mint a létező legtömegpusztitóbb fegyver
    2007: feltalálták a fájlcserélő hálózatot mint a létező legtömegpusztitóbb fegyver...
  • Mike
    nem ekll ehhez az usa-ba menni
    itthon felkerült a netre hogy melyik szülészorvos mennyit kér zsebbe
    a kismamák maguknak csinálták, tehát még csak nem is leleplezésnek készült
    mi történt? az apeh örvendezett, és nekiállt a kedves doktor urak zsebében túrkálni?
    NEEEEM
    megbünteték azt, aki fel merte tenni a listát a netre

Mo-n nem az a bűnös aki lop/adót kerül/stb, hanem aki kipofázza
  • Mike
    Szerintem tiltassuk be a konyhakést a gyufát, meg még egy csomó mindent az USA-ban (aztán ugye USA kiköveteli úgyis mindenhol a Földön) mert rossz belegondolni hogy a gonosztevők mi mindenre használhatják. De tiltsuk be az atombombát is, illetve a hadsereget is, mert azt is gonosztevők használják mindenféle (tudjuk Istennek egyáltalán nem kedves) népek irtogatására, lényegesen nagyobb hatásfokkal, mint az összes konyhakéses, baltás gyilkos együttvéve. De felállnék a szenátusban és előadnám ezt a mondókát :)
  • InfectedMann
    Most erre mit lehet mondani? :)
    Szánalmas!
    Erőlködnek, erőlködnek, de semmire se mennek vele!
  • Mike
    "Egy kicsit tovább menve felmerül a kérdés, hogy hogyan lehetséges 2007-ben az, hogy bármilyen titkosított, fontos dokumentum helyi klienseken tárolódik védett szerverek helyett. " Így.
  • Mike
    mint a viccben: "a gépen talált könyvelőprogrammal akár a maffiának is könyvelhettem"
  • Mike
    látom már mindennel bepróbálkoznak az öregek
    valahol azt olvastam a mai helyzet az idős és a fiatal korosztály harca (amcsi irta) csak ugye hosszú távon az öregek nem nyerhetnek
  • floatr
    Az meg ráadásul még életszerű is ha valaki rossz emailcímre küld el egy doksit, vagy rossz doksit küld valakinek. Akkor ezen az alapon a levelező szervereket is lehet per trágyává tenni. Sőt bármilyen kommunikációs technológiát.
    Bár leginkább azt kéne felelősségre vonni, aki őskatolikusként képtelen volt gumit húzni a farkára, amikor ennek a szerencsétlennek az anyját megcsinálta.
  • Remetix
    Tetszik, akkor mondjuk az ftp server-ek írói is perelhetőek, mert ha valaki feltelepít egyet, és rosszul állítja be, és letöltenek tőle titkos dokumentumokat, akkor az ftp server írója a hibás?

Siralmas, amikor politikusok nyilatkozgatnak számitástechnikai dolgokban teljesen magabiztosan, és közben aki ért hozzá az tudja, hogy mennyire értelmetlen, megvalósíthatatlan, vagy csak szimplán hülyeségeket mondanak. És közben mindig arra gondolok, hogy rendben, ebben az esetben mivel értek hozzá, tudom hová rakni a hozzászólásukat, de mi van azokkal a dolgokkal, amikhez nem értek, mind mondjuk pl. gazdasági kérdések, ott is pontosan ekkora marhaságok amiket mondanak?