Repülőnap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Na akkor ezt elkerültem. De ehhet sem mehették közel és nem nézhettél be a kabinba.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A Blue Angels története során asszem 2-3 alaklommal jött át a nagy vizen.

Thunderbirds most volt idén európai turnén, de hozzánk nem jöttek...

Oroszok szerintem sokat kérnének de lehet, hogy rá sem érnek. Megsértõdhettek, hogy Gripent vettünk. USA szintén + le se szarjuk NATO kötelezettségeinket. Majd ha mi is Gripen géppárral turnézunk, akkor talán jön majd megint Mirage-2000, és repül a többi NATO gép is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Összes kecskemétin voltam, kivéve 2005, akkor Zeltweg volt, min. 2 budaörsi és '91 Taszár és 2000 Szetkirály. Hirtelen ennyi ugrik be.

Adam II
Amúgy az Albatrosokat meg a Gripeneket marhára untam.
Miért nem jön Blue Angels ,Thunderbirds ,Russian Knights? Ezekre nincs pénz?

Én már nem dobálom a hab testem a földre... 😄DD Más melóm volt, a technikai bemutatóban is csak beugrós voltam mert nagyobb volt a tömeg mint amire számítottunk.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Adam II
A Harrierek nem voltak betolva a hangárba.

SHADOWEYES7
közelharcoztál is???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
hány repülõnapon voltál már egyébként????

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Pedig pont ott voltam, bár lehet elkerültük egymást sikeresen, idõnként elcsámborogtam (ebéd miegymás) de szinte az egész napot ott töltöttem... Sajnálom, hogy nem sikerült találkoznunk 😞(( Remélem azért a "kirakodóvásár" és a közelharcbemutatónk tetszett...

Molnibalage
Ja és ami még zavar, hogy a mikorfon végén ülõ kommentátorok annyi blõdséget és hülyeséget mondtak, hogy az már fájt. Ezen is lenne mit javítani. Az ember elmegy egy végtére HADITECHNIKAI és repülõs bemutatóra ezzel kell szembesülnie... Nem csoda, hogy a közember annyi hülyeséget tud a haditechnikáról.

Molnibalage
Na hát ez is meg volt érzelmeim vegyesek, kezdem a jó dolgokkal.

1. A közlekedés NAGYON jól meg volt szervezve, bár reggeli dugó ellen így sem lehetett sokat tenni és a sok bunkó emberrel szemben sem tehettem semmit. A buszos+parkolós rendszer NAGYON jól bevált. Befele 2 percet kellett várni és 20 perc alatt a reptér kapujában tett le. Kifele miután kiléptünk a reptérrõl 2 percen belül indult a busz és 20 perc alatt a parkolóban (M5-ös) volt. A parkolóból 4 perc alatt kijutottunk és onnam már az M5-ös felszívta a forgalmat.

2. Amik repültek gépek nagyjából megtették a kötelességüket, a két kötelék (francia és török) nagyot dobott a hangulaton, nélkülük nagy gáz lett volna.

Na akkor ennyit tömören a jó dolgokról, akkor jöjjenek az igen fájó dolgok.

1. Az E-3-at a fõ repesemények után akartuk megnézni, de SENKI nem tudta megmondani a rendezõk közül, hogy hogyan mehetnék oda. Valami buszról volt sejtésük, de az akkor már nem járt...

2. A statikus sort kegyetlenül elrontották. A két Harrier be volt tolva egy hangárba azt nézhetted 20 m-rõl. Még az altípus is alig votl megállapítható, a Tornadokat sem lehetett körüljárni és alig volt gép...

3. Nem tudom felfogni, hogy miért van, hogy 1000-1200km-rõl idereptetnek Harriert, Tornado-t, F-4-et, SU-22-õt és román MIG-21-et és NEM repülnek. MIÉRT???? Ja és mindezt úgy, hogy a Tronado az alakulatban jubilált... Ha ezeket felzavarták volna akkor egy NAGYON jó repnap lett volna így meg egy gyenge közepes alatt. (Román MIG-21 volt egyáltalán, én nem vettem észre sehol.) Azért 4000Ft-os jegyárért ez illene. Még a nem repült gépekbõl össze lehetett volna rakni egy-két áthúzás erejéig egy összcaspásmérõ köteléket. SU-22, Tornado, F-4, Orao és émg talán a Harrier is belefért volna meg a Suber Galeb is.

4. A flare-rel mit kell takarékoskodni a belépõ árak tekintetében??

5. Kicsit unalmas volt már a 4-5-dik Albát látni és a 3-dik Gripent...
(Az jó, hogy volt Alba, ALCA között lehetett látni a difit, de vagy 4
L-159 volt azon kívül is!)

6. Jegyre tök fölös volt ráírni, hogyan éred el a repteret, de egy térkép elfért volna rajta a rendezvényrõl.

A jövõ tekintetében, mikor már nem lesz MIG-29 érdemes lenne párat külföldi múzeumokkal elcserélni vagy a szlovákoknak eladni/elajándékozni a maradékot a kapcsolatok javítása érdekében, elvégre NATO tagok õk is. Csere gép RENGETEG jöhet szóba. F-4-eket mindhol selejtezik le a NATO-ban, pár éve asszem a portugál F-4 felderítõk mentek nyugdíba, de 2009 táján már a görög A-7 Corsair is számba jöhet. Aztán ott a Jaguar, akkor "hegyekben" fog állni, most selejtezték le õket. Esetleg a jimmykkel lehetne A-10-re cserénli, vagy a legvadabb. hogy ezeket rotációs elven cserélgetni 2-3 évenként! Beszállhatnak a buliban majd az osztrák F-5-sök, Draken-ek és Svéd Viggenek is. Ebbõl azért már lehet gazdálkodi.

Nagy hirtelen ennyi.

SHADOWEYES7
ott voltam bazze a hosszú sátor elején voltatok szerintem 1 nagy bazi páncéltörõ rakéta volt az elsõ úgy emléxem!!! 😞((

pedig még érdeklõdtem is h Zoli nevõ csávót keresek!!!

ColdFire
😛

pedig szerintem megunhatatlan😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SHADOWEYES7
belehet vinni!!

bigfoot
persze,beviheted

Z
Kérdés: fényképezõgéppel/kamerával beengednek? Vagy ezek tiltott dolgok?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Na ma megvettem a jegyeket! Vasárnap megyünk, remélem király lesz. <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Cold, te nagyon imádod berakni mindenhova ezt a fotelt. 😄

Nálunk minden hónapban van repülõsnap, már egy kicsit unom. 😄D

SHADOWEYES7
ha nem esik mi ismegyünk!!

jó lenne megbeszélni 1 idõ pontot és találkozni valahol!!!

bigfoot
nah mi holnap megyünk,már várom😄

Rang??? Báró már mondtam... 😄DD Rendfokozat ... na az már más. 😊)) Zászlós...ha minden igaz én leszek az egyetlen a 88-asoktól ilyen parolival, a másik zászlós az nõ.. 😊)) A páncéltörõ rakéták környéke a kedvenc helyem.

SHADOWEYES7
megkereslek!!

mirõl ismerlek fel???
rang?

Reklám ON

Fegyverbuzzancsok figyelmébe ill. mindazoknak akik esetleg megunnák a repcsiket, átköltöztettek minket, tehát aki kézifegyvereket, páncéltörõ, aknavetõ stb. motyókat szeretne nézegetni/taperolni/ismerkedni a MI-24 ill. MI-8-cal szemben lévõ sátornál keresse a szolnoki csapatok sátrait, várunk mindenkit szeretettel. 😊

Reklám OFF (...és bocsi érte! 😊)

I.C.ram
Mire felszáll, addigra eltünik a horizonton kb 😄
trogerzsiger
<#idiota>

ColdFire
amugy

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

trogerzsiger
régebben elég komoylan olvasgattam a repülõkrõl, de mostanság elhanygaoltam, szal szerintem neked van igazad

ColdFire
én ugy tudom az az F-80

trogerzsiger
ezaza shootng star?😄

ColdFire
F-86os is jöhetne, kedvenc gépem😊

trogerzsiger
jaaaaa😄 jól néz ki😄

ColdFire

trogerzsiger
mármint aircobra, vagy másikra gondolsz? :-)

Gundark
A festés nem zavar. Legalább láttuk repülni a Kalózt vagy ahogy a japik hivták "sivitó halál"-t 😊 Remélem megreptetik a Bell Cobrát is.

ColdFire
elõzõ jo volt, volt corsair...
redbullos festéssel 😞(((

minden kecskeméti repülõnapon ott voltam eddig, mindegyik nagyon királyságos volt, így az ideit sem fogom kihagyni <#eljen>
Ez valami kamu sztori, nem volt magyar Gripen Észak-Ír repülõnapon.

DummyBoy
Asszem idén Bomba-sárgák lesznek majd <#hehe>

Viccet félretéve, én a Su-27-esekben bizom hogy eljönnek, ami még érdekel a Mig-29, a magyar Gripen és a Harrier ... a többi csak a hab a tortán 😊

Még jó hogy nincs több szinpad, különben ráb@sznék tuti mint a Szigeten 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

trogerzsiger
a red bullos gépek ugye nem olyen ronda red bullos színben lesznek?

trogerzsiger
huh engem még az f-16osok fognak érdekelni :-)

Casillas
egyébként jóval több kötelék lesz, mint két éve, pl franciák megint jönnek 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

SHADOWEYES7

DummyBoy
Kiváncsi vagyok mi lesz idén ... Haverok voltak Észak Írországban idén valami repülõshow-n és nagy büszkén le akarták fotózni a Magyar Grippent, és nem engedték nekik ... o.O ... Minden mást lehetett csak azt nem ...

Valamelyik új gépet most állították ki elõször nagyközönség elõtt ... még azt is fotózhatták ... Szóval a 3 magyar srác mindent lefotózhatott, csak a magyar Grippent nem ... Vicc ... <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SHADOWEYES7
na meg a Harrier--parádés amit véghez visz!!!

SHADOWEYES7
ezek a sztárok hiába!!! MIG 29

zeli
Azigen 😄
Találékony módszer. Csak sajna oroszul van. (btw van egy orosz tárhelyen email címem, de a regelés ott is másfél óráig tartott<#idiota>)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

trogerzsiger
egyátalán repül az?! ha még repült volna is akkormi törtnt akkor amikorlöttek vele?

desigo
Nem vágom,hogy mi ez de brutál lehet végignézni ahogy fel és leszáll.
ColdFire
ez vmi TB tipusu szovjet híresség nem? 😊