384
-
kiskorúbézoltán #144 Szombaton repültek, meg oda vissza is... :)) -
#143 herrierek nem repültek egyáltalán -
#142 wááá!!!
ma mentek haza a gépek!!!
láttam ma a Turkey stars, meg még lehet szorakoztak vmit, mert láttam egy 6os grippen köteléket (vagy 7), 2mig kisért an 26os, meg egyszer 2alba an26ost:) -
#141 Nnnna ... én is kint voltam ... vasárnap ... 2000 HUF-os esőkabát+nadrág powa ...
A lényeg ... nem láttam kobrát (Mármint Pugacsev félét ...) , a MIG-es harang a felhők felett volt, nem láttam a Harrier műsort (Voltak ezek egyáltalán vasárnap??? ) és a helikopterek mentették meg az egészet ... Ja és a törökök offkorz ... Francia is jó volt, de a török az hangulatosabb volt :) Besenyei is nagyon tetszett ...
A szervezés *5-ös volt ... odajutás, parkoló, buszok, minden ...
Összegezne nagyon jó volt, de én ezeket vártam legjobban, szóval picit csalódott voltam ... Bár ráfogtam az időjárásra ...
Vasárnap este hazamentünk, összefutottam faterommal aki szép halkan megjegyezte hogy volt 2 jegye otthon ... (Előző nap nem találkoztunk, mert nagyon este értünk haza ...)
El is kapott az ideg azonnal :) -
#140 Az bizony fájt volna XD
Hmmm... Volt valami bombázó kisasszony pilóta ruciba és osztogatott valamit... Ez kimaradt.... -
#139 még mindig gripen :c -
#138 dehogy lépték át!!!
azt az összes résztvevő érezte volna ,nameg az irányitó torony ablakai!! -
cyberry #137 A grippenjeink tényleg átlépték a hangsebességet nyitókép előtt?
és ez a legfontosabb: VALAKI DERÍTSE KI AKI LÁTTA , HOGY MI A NEVE ANNAK A GRIPPENES KULCSTARTÓKAT OSZTOGATÓ BOMBAPILÓTARUCIS CSAJNAK, AKI A KIÁLLÍTOTT GÉPEK KÖRÜL VOLT -
Landor #136 igazából szombat repnap + szombat at kecskemét night ;Ð -
#135 Péntek-szombat rulez ;) -
Landor #134 szombat rulz! -
#133 Esernyő powa.... -
#132 én bemehettem volna a netközvetitős srácok sátrába, de motorral, betegen, esőben kimenni a repnapra nem az igazi még akkor se:) -
#131 nem mondtam h azt akartam h oda lehessen menni, ez teljesen igaz, csak mégis bosszatott :D
#129: lehet :O -
#130 Ha néhány embert beengedtek volna a gépek szárnya alá akkor meg anyázás lett volna. Ennyi embert nem lehet megvédeni az esőtől. -
#129 lehet kicsit nagyobb tudással rendelkeznek mint a közönség, ezért megérdemlik :D -
Landor #128 magyar UAV-k? -
#127 ömm miután a franciák elmentek én hallottam palikot ahogy autózik, szerintem a kifutópályán volt (ahol voltak a bemutatók). legalábbis amikor bementem az egyik helikopterbe indulás előtt, akkor még mindenki arrafelé nézett :) -
Vardar #126 Én is vasárnap voltam kint ez volt a negyedik. Az ország másik végéről (Miskolc környéke) jöttünk a különvonat hiánya miatt szombaton meg kellett szállni valahol (Kiskunfélegyháza).Vas. reggel süt a nap boldogan érkezek meg a kecskeméti állomásra, esik az eső 15 percig kell várni a buszok indulására addig amíg zsúfolásig tele nem lesz.(2 éve percenként mentek a buszok, akár tele volt, akár nem). Nem láttuk se a Corsair I/II-t se az AWACS-ot. A műsor jobb is lehetett volna. A végén a buszok miatt lekéstük a vonatot így 1,5 órával később értünk haza 23:45-re. A törökök hozták a formájukat és most először láttuk a franciákat. A Bessenyei-Forma-1 műsor hol volt? Pedig váltig állították, hogy a műsor mindkét napon egyforma. Amúgy a statikus sor jó volt. Kint voltak végre a magyar UAV-k. -
#125 és tényleg. :D
annyira idegesített, mi ott áztunk az esőben (mindenem elázott természetesen) a katonák meg a repülők alatt feküdtek, ültek, egy csepp eső nem esett rájuk :o -
#124 traubiszódával a franszoá :D -
#123 -
#122 rendben, köszi szépen ^.^ -
#121 Alpha Jet -
#120 hát volt olyan, h leszakadt az ég, aztán borult volt, aztán megint.
a végére már kisütött a nap, viszont 35 percig kb egyhuzamban esett :| -
#119 wazze ilyen idő volt vasárnap??
végig? -
#118 szevasztok ^^
lehet h lámi kérés, de beazonosítaná nekem vki ezt a gépet? :D:D csak met nem vagyok jó az effajta repülőkből és ma délután pont ebbe sikerült beülnöm (sejtésem van róla, h mi, de inkább nem mondom nehogy kinevessetek ^^). köszi előre is^^
-
Landor #117 here you go -
#116 Érdekes, amikor még nyitott volt a magyar vadászgép tender, akkor bezzeg tudtak jönni és repülni is szép számmal. Akkor lehetett jobb repülőnapot csinálni.
Eldőlt a tender és megsértődtek ránk, ennyi ! -
képt vagy hazucccccccccc
-
Landor #114 ment deskháttérnek :DD -
Landor #113 mert azokból még nincsen bemutatódarabjuk, alig van még rendszeresítve csak kb 100db (m4) és gondolom nem akarták hogy rögtön szétbaromlják a jóképességű spílerek az elején :D -
Landor #112 uhhh n1!!! beszt pic! erről kár h pont lemarattunk :( videód nincs róla?
amugy mi egész végig a kiállított hind előtt ültünk a sátornál :D jó érzés volt közel tudni a kicsikét :DD vettünk is pólót meg mindenféle hindes szart gerzsonnal :D
-
#111 nem tom,sztem nem akarták hogy azokat is így gyimálják
-
#110 én a szemükön láttam!! -
#109 A legtöbbnek maszk volt az arcán de el tudtam képzelni a kifejezésüket. -
#108 láttam a katonák arcát,hogy nem tetszett nekik,hogy minden láma csőre tölt,és rájuk fogja aztán katt!! -
#107 kezét letörném,fegyvert még töltetlenül sem fogunk emberre!!! -
#106 Amúgy miért nem lehetett megnézni az M4-est meg az M249-est? -