Repülőnap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
#129: lehet 😮
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
-tRs-Landor
annyira idegesített, mi ott áztunk az esõben (mindenem elázott természetesen) a katonák meg a repülõk alatt feküdtek, ültek, egy csepp esõ nem esett rájuk :o
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a végére már kisütött a nap, viszont 35 percig kb egyhuzamban esett :|
lehet h lámi kérés, de beazonosítaná nekem vki ezt a gépet? 😄😄 csak met nem vagyok jó az effajta repülõkbõl és ma délután pont ebbe sikerült beülnöm (sejtésem van róla, h mi, de inkább nem mondom nehogy kinevessetek ^^). köszi elõre is^^

-tRs-Landor
Eldõlt a tender és megsértõdtek ránk, ennyi !
képt vagy hazucccccccccc
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
amugy mi egész végig a kiállított hind elõtt ültünk a sátornál 😄 jó érzés volt közel tudni a kicsikét 😄D vettünk is pólót meg mindenféle hindes szart gerzsonnal 😄
-tRs-Landor
Nekem ez volt az elsõ repnapom. Mint minden csecsemõnek, a régi vicc is uj. Nekem tetszett nagyon. Egy negativum azért volt. Aszonták, ne vigyek plusz cigit, mert lehet odbent kapni. Jah. Volt is két helyen árúsítás, de csak malboro meg multy. 😞
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Herrierek voltak kint a kifutó mellett is. Angol katona megengedte a kordon bellüli fényképezést is, de egy csoringer, fontoskodó, Magyar szakaszvetõ kizavarta onnan a jónépet mikor meglátta. Bár az volt neki a dolga, de lehetett vólna kedvesebb is, nem olyan bunkó. Igaz, gondolom a végén már unta, hogy csak hessegeti a népet kifele.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
tegnap azért nem mentem mert beteg voltam, most meg azért mert beteg vagyok, plusz mintha lavorbol öntenék :\
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
harriereket én is csak a hangárban levõket láttam, gondolom akkor máshol volt ez amit betettél...
amúgy annyira idegesített egy fogyatékos szõke negyvenes nõ, hogy aszittem leütöm :-c törökök jöttek jobbról, már vagy 10 másodperce nyomják a füstöt is, mindenki arrafelé néz, szõke nõ: "ÉN MÁR LÁTOM ÕKET, OTT JÖNNEK NI JOBBRÓL" nanebassz, azt nézzük félórája majom :o meg igy állandóan kommentált mindent de má tököm tele volt vele komolyan :\ "júúúúj, nehogy olyan közel menj" kötelékeknél, meg hasonlók
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Olyan 3 éve volt, hogy aug. 20-án jött egy Sea Vixen (de ezt én nem tudtam). Én Szigetszentmiklósón lakom, ezt a sztorihoz tartozik. Olyan délután 2-3 lehetett, mentem ki odébbrakni az automata locsolókat fura hang fentrõl, felnézek, hát majd seggreültem! Kb. 30-50 méteren repült el a fejem felett a gép, gondolom Tökölrõl jött. Hihetelen érzés volt! Azonnal rohantam, és hívtam a cimbiket és a tesókat pesten, hogy nyomás megénzni a gépet, mert 3 perc múlva ott lesz. Örültek õk is, hogy szóltam. 😊
hát nekem is vegyes érzelmeim vannak,ez a harmadik repnap amin voltam kecskeméten,és nekem is volt egy kis hiányérzetem,az elõzõ kettõ jobban tetszett,Besenyei sem volt annyira látványos mint 2éve,és a MIG29 sem
Igen ha szembõl nézzük akkor a bal szélén voltam, de milló ember járt arra, hát én a pólókat nem olvasgattam csak a teveszõrbõl készülteket... 😉
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
már mindenkit kérdztem hogy ismer-e Zoli nevû katonát nálatok ,a katona aki a Merci terepjárón volt nem vágta mivel van vagy 10 Zoli is!!😄DD
egyébként ha szembe állunk a sátorral akkor te a bal szélen áltál???
mert ott áltam 1 "Bombaszakértõ"--pólóban és nézelõdtem!!😊