384
-
#184 -
#183 -
kiskorúbézoltán #182 Hmm, nekem csak egy rakat piros x-szárnyú..... -
-
#180 Itt van pár fotó vasárnapról:
-
kiskorúbézoltán #179 Hmm, meg kell , hogy kövessem a népet, a Harrier tényleg nem repült a repnapon, érkezéskor a négyből három leszállt, egy meglebegett majd aztán szállt le. Sajnos összekeverednek bennem a napok... sry. -
TS Zolly #178 Úgy kb 400-500ezer egy jobb állapotú. -
#177 Jaja!!! Gondolkodom rajta ... vagy egy UAZ-on ... de akkor inkább a GAZ ... -
#176 Harrier nem repült, csak pénteken mikor megjöttek. Akkor lebegtetett a 4ik gép a futó végénél, biztos így üdvözölte a repülőteret a break után még. Utána el is gurultak Deltáig, majd mentek a statikra. -
#175 -
TS Zolly #174 Gaz69? -
#173 Én meg "War and Peace"-ben vasárnap, utánna meg zöld esőruhában ...
Tetszettek a kiállitott régebbi cuccok ... odamentem a főnökhöz és megkérdeztem, hogy nem tudja-e hogyan juthat hozzá az ember veterán járművekhez, esetlegesen a magyar találkozókon lehet-e venni ilyesmit... Ő meg gondolom nem hitte el amit kérdezek ... "Mit szeretnél? Vezetni?" Én meg mondom ... "Dehogy ... VENNI" :) Aztán csak nézett rám nagy szemekkel ... De a tömegből valaki ajánlott egy faszit ...
Volt kint egy olyan GAZ hogy aszittem leszopom magam ... az 5 éves PUG-om nincs olyan jó állapotban ... Sikerült a gazdájával is beszélnem, de ilyet beszerezni esélytelen :( -
TS Zolly #172 -
#171 Te is? -
Landor #170 -
TS Zolly #169 Én meg piros karkötő féleségben. :P Nem láttál?
-
Landor #168 höhö, akkor láttalak :)
én meg "make love not war" keki pólóban voltam :D -
#167 dettó igy jártunk!!
ithon esett ,Kecsót szépen elkerülte!!
ha valaki esetleg látott akkor 1 fekete "Bombaszakértő" feliratú pólóban járkáltam!!:) -
Landor #166 szombaton volt a demonstrációja az esőfelhő oszlató gépnek -
TS Zolly #165 Törökök után elkezdett a nép ténferegni, mi is kutattuk hol lehet cigit venni. Akkor mintha lett volna. De az életemet nem tenném rá, jó tömzsi gép volt lekonyuló szárnyakkal, ebből gondolom, az lehetett, meg a haverokkal megemlítettük. Közben néha arra figyeltem, lebegni nem láttam, ezért lehetett akár valami más is. -
#164 nem biztos, hogy igazam van, csak én nem láttam :)
azért szombaton milyen szépen elkerülte a repülőteret az eső, mikor reggel fél hétkor beértünk kecskemétre, ott nem esett, addig egertől lefelé végig igen, aztán mikor este indultunk hazafelé ugyanúgy 1 km-re a reptértől már megint esett, és onnan egész úton végig :D
amikor a katonai időjárás-előrejelzés pénteken ezt mondta, nem nagyon hittem el :D -
TS Zolly #163 Lehet neked van igazad. És Jak sem repült délután persze. :) -
#162 érdekes, én nem emlékszek rájuk, tesóm is ideges volt egy héttel a bemutató előtt, hogy mér nem repülnek, ráadásul a programban sincs benne itt -
kiskorúbézoltán #161 Na akkor csak volt valami! :)))) -
TS Zolly #160 Olyan műsorok közti ,,töltelék,, repülés volt csak. Csinált pár kanyart, oszt annyi. Lebegni nem lebegett. :( -
kiskorúbézoltán #159 Ne is emlegesd.... :DDD
De ne offoljuk szét a topikot... :) -
TS Zolly #158 Törökök után valamikor. -
#157 akko telefon!!:P -
kiskorúbézoltán #156 Na ja de azok a bizarr.hu-ról vannak... :DDD
Nincs fényképezőgépem. -
#155 persze a te géped dugig van jó fotókkal,elkoboztatom!!! -
#154 okéj -
kiskorúbézoltán #153 Hmm, tévednék és akkor láttam amikor jöttek és röpködtek kicsit a leszállás előtt? Hmm, hmm, na majd holnap megkérdezem a többieket... -
#152 ne esküdj mert 8 óra 2 perckor már kinn ültem csak a F1 autót nem vártammeg!!4 -
kiskorúbézoltán #151 Rendszerint rögtön az elején repül amikor még hűvösebb a levegő, de nem esküszöm meg, hogy most is így volt. -
#150 én sem láttam Harriert -
kiskorúbézoltán #149 A fene tudja mikor, nem nagyon figyeltem a repcsiket. -
#148 ott voltam szombaton végig oO
mikor?
(aszittem úgy gondoltad, hogy amikor idejöttek vele, akkor repült) -
kiskorúbézoltán #147 Mondom, hogy repült szombaton... -
#146 jajmár :)
amúgy meg milyen majom dolog már ez, hogy idehozzák őket repülve olyan messziről, és akkor itt nem nem szállnak fel vele a show keretében egy percre se -
kiskorúbézoltán #145 Jó részük már tegnap hazament, a fele illőn el is búcsúzott. ;)