Repülőnap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
De szerintem itt senkit nem zavar...
A reptértoronnyal szemben, a piros fehér kukac környékén, egy fegyverekkel tömött, szép hosszú sátorban várunk mindenkit szeretettel.
u.i.: Ha Cold reklámozhat akkor én is. 😛 Büntipontok és a bann... jöhet... 😊
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Lesz SG-s szarásig 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
gondolom a sorban ,az ajándék tárgyasoknál???
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"neveket lehet sorolni, aztán jól találkozni 😉"
mindenki csináljon egy SG-s pólót, aztán ráírja a nevét<#hehe>#hehe>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
felejthetetlen élmény!!
Az elõvételben árusított jegy formája és anyaga – hasonlóan a 2005. évi megoldáshoz – megegyezik a gépi lottószelvény hõpapíros formulájával, ugyanis a jegyet a lottószelvényt elõállító terminál nyomtatja ki, azt az eladó egy jegytartó tasakba helyezve, egy tájékoztatást tartalmazó szórólappal együtt adja át a vásárlónak.
Azoknak, akik nem tudták elõvételben megvásárolni a belépõket, a rendezvény két napján, a helyszínen felállított jegyértékesítõ helyeken és a két napon, az ország különbözõ pontjain nyitva tartó lottóárusító terminálokon lehetõségük lesz jegyet váltani, ekkor azonban már 4000,- Ft-ot, illetve 2000,- Ft-ot kell értük fizetni.
A rendezvény két napján a kapuknál és a lottót árusító helyeken is megvásárolható jegy formája megegyezik az elõvételivel, tartalma attól csak a rajta feltüntetett árban tér el, és ugyancsak a jegytartó tasakban, az információs szórólappal együtt lesz átadva a vásárlónak.
A jegy ára a parkolási díjat, a parkolókból autóbusszal a helyszínre és a helyszínrõl a parkolókba visszaszállítás költségét, valamint a biztosítási díjat is tartalmazza.
Odafelé a vonaton tanultam meg kirakni a Rubik kockát 😊
Az tetszett amikor egy helikopáter megállt egyhelyben úgy,hogy hozzá volt kötve egy vitorlázó gép ami csak ott lógott.Egyszer csak lekapcsolták és levitorlázott.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
neveket lehet sorolni, aztán jól találkozni 😉
keresõbe "repülõnap"-ra nem talált semmit
HONLAP