384
-
#104 hát igen a fegyverekre rászabadultak az fps gamerek:D,megyünk sátor mellett erre csak kattogás hangok,oda nézek rakat kisgyerek nyírbálja a fegyvereket:D -
#103 A fegyvereknél elég sok ilyen átlag ember volt. Alig láttam rajtam kívűl valakit aki kapásból sátorvason kívül helyezte az ujját és nem fogta rá a legnagyobb tömegre vagy a katonákra miután felhúzta. Csak azt sajnáltam ,hogy az M4-est és az M249-est nem lehetett kézbe venni. -
TS Zolly #102 Itt találsz párat.
Nekem ez volt az első repnapom. Mint minden csecsemőnek, a régi vicc is uj. Nekem tetszett nagyon. Egy negativum azért volt. Aszonták, ne vigyek plusz cigit, mert lehet odbent kapni. Jah. Volt is két helyen árúsítás, de csak malboro meg multy. :( -
#101 képt:) -
TS Zolly #100 Csigazablók köteléke nagyon tetszett. Szerencsém volt, a szív rajzolatot minkét fázisban eltudtam kapni.
Herrierek voltak kint a kifutó mellett is. Angol katona megengedte a kordon bellüli fényképezést is, de egy csoringer, fontoskodó, Magyar szakaszvető kizavarta onnan a jónépet mikor meglátta. Bár az volt neki a dolga, de lehetett vólna kedvesebb is, nem olyan bunkó. Igaz, gondolom a végén már unta, hogy csak hessegeti a népet kifele. -
#99 szakad az eső a rohadt életbe ezt nem hiszem el...
tegnap azért nem mentem mert beteg voltam, most meg azért mert beteg vagyok, plusz mintha lavorbol öntenék :\ -
#98 monyuk azér elég sok jó csajt láttam vigasztalásképp :)) -
#97 Hát melletünk is voltak hasonlók... Egy szimlpa F-16 felrántásnál majd segreesett a csaj. Hiába no, ők az átlagemberek akikenk talán még arról sincs fogalmuk, hogy miért marad fennt a repülőgép a levegőben. -
#96 azért a franciák még mindig kurvajók :)
harriereket én is csak a hangárban levőket láttam, gondolom akkor máshol volt ez amit betettél...
amúgy annyira idegesített egy fogyatékos szőke negyvenes nő, hogy aszittem leütöm :-c törökök jöttek jobbról, már vagy 10 másodperce nyomják a füstöt is, mindenki arrafelé néz, szőke nő: "ÉN MÁR LÁTOM ŐKET, OTT JÖNNEK NI JOBBRÓL" nanebassz, azt nézzük félórája majom :o meg igy állandóan kommentált mindent de má tököm tele volt vele komolyan :\ "júúúúj, nehogy olyan közel menj" kötelékeknél, meg hasonlók -
#95 Legyen verseny. De akkor a Forma 1est versenyeztessék meg egy Champ Carral. Vagy akkor legyen "látványos és közönségbarát" a Gripen vagy a 29es induljon el mellőle és full fáklyával emelkedjen fel. -
#94 Hát ez a versenyeztetés tényleg rossz ötlet szerintem is. -
#93 Közlekedés? Na ne nevettes. Ez egy vicc volt. A 44es parkolóba gyakorlatilag nem lehetett visszajutni. 6 óra körül. A buszok beragadtak a sorba. A román mig kinn volt. A statik soron azért szépan álltak a gépek. Még a Herculest is kinyitották. Jegyzem meg az AN-26osunkat mellette nem. Ezt az "autóverseny másokkal" dolgot nem kéne erőltetni. A 29es még csak fáklyát sem kapcsolt a nagy versenyen. A kobrával való "versengést" meg nem tudom ki gondolta komolyan :) -
#92 Ezt én már csak távolról láttam, de nem nagyon érdekelt. A Red Bull-ról jut szembe egy aranyos sztori.
Olyan 3 éve volt, hogy aug. 20-án jött egy Sea Vixen (de ezt én nem tudtam). Én Szigetszentmiklósón lakom, ezt a sztorihoz tartozik. Olyan délután 2-3 lehetett, mentem ki odébbrakni az automata locsolókat fura hang fentről, felnézek, hát majd seggreültem! Kb. 30-50 méteren repült el a fejem felett a gép, gondolom Tökölről jött. Hihetelen érzés volt! Azonnal rohantam, és hívtam a cimbiket és a tesókat pesten, hogy nyomás megénzni a gépet, mert 3 perc múlva ott lesz. Örültek ők is, hogy szóltam. :) -
#91 Hát a MIG-29-et lassan már a széltől is óvják, hogy kihúzza 2009-10-ig. Kobra sem volt. Bessenyeit nem láttam már jó rég, de itt jót repült, kétszer is olyan negatív G-t nyomott ki, hogy nekem fájt! -
#90 :D -
#89 hát megjöttem én is,
hát nekem is vegyes érzelmeim vannak,ez a harmadik repnap amin voltam kecskeméten,és nekem is volt egy kis hiányérzetem,az előző kettő jobban tetszett,Besenyei sem volt annyira látványos mint 2éve,és a MIG29 sem -
kiskorúbézoltán #88 Bázze mer eszembe se jutott, a többi netes cimbora probléma nélkül megtalált (59th nem sg)... Legközelebb okosabbak leszünk... :)
Igen ha szemből nézzük akkor a bal szélén voltam, de milló ember járt arra, hát én a pólókat nem olvasgattam csak a teveszőrből készülteket... ;) -
#87 Én ebben voltam kint, hátha látott valaki. :)
-
#86 Leírhatnám, hogy milyen lenne egy korrekt repnap amiért akár 6-8 ropit is leszurkolnék, de úgysem csinálná meg senki, pedig erre TÉNYLEG mozdulna mindenki, mint légy a .. -
#85 bázzmeg ,de mét nem adtad meg a számod!!???
már mindenkit kérdztem hogy ismer-e Zoli nevű katonát nálatok ,a katona aki a Merci terepjárón volt nem vágta mivel van vagy 10 Zoli is!!:DDD
egyébként ha szembe állunk a sátorral akkor te a bal szélen áltál???
mert ott áltam 1 "Bombaszakértő"--pólóban és nézelődtem!!:) -
#84 Na akkor ezt elkerültem. De ehhet sem mehették közel és nem nézhettél be a kabinba. -
#83 A Blue Angels története során asszem 2-3 alaklommal jött át a nagy vizen.
Thunderbirds most volt idén európai turnén, de hozzánk nem jöttek...
Oroszok szerintem sokat kérnének de lehet, hogy rá sem érnek. Megsértődhettek, hogy Gripent vettünk. USA szintén + le se szarjuk NATO kötelezettségeinket. Majd ha mi is Gripen géppárral turnézunk, akkor talán jön majd megint Mirage-2000, és repül a többi NATO gép is. -
#82 Összes kecskemétin voltam, kivéve 2005, akkor Zeltweg volt, min. 2 budaörsi és '91 Taszár és 2000 Szetkirály. Hirtelen ennyi ugrik be. -
#81 Amúgy az Albatrosokat meg a Gripeneket marhára untam.
Miért nem jön Blue Angels ,Thunderbirds ,Russian Knights? Ezekre nincs pénz?
-
kiskorúbézoltán #80 Én már nem dobálom a hab testem a földre... :DDD Más melóm volt, a technikai bemutatóban is csak beugrós voltam mert nagyobb volt a tömeg mint amire számítottunk. -
#79 A Harrierek nem voltak betolva a hangárba.
-
#78 közelharcoztál is??? -
#77 hány repülőnapon voltál már egyébként???? -
kiskorúbézoltán #76 Pedig pont ott voltam, bár lehet elkerültük egymást sikeresen, időnként elcsámborogtam (ebéd miegymás) de szinte az egész napot ott töltöttem... Sajnálom, hogy nem sikerült találkoznunk :((( Remélem azért a "kirakodóvásár" és a közelharcbemutatónk tetszett... -
#75 Ja és ami még zavar, hogy a mikorfon végén ülő kommentátorok annyi blődséget és hülyeséget mondtak, hogy az már fájt. Ezen is lenne mit javítani. Az ember elmegy egy végtére HADITECHNIKAI és repülős bemutatóra ezzel kell szembesülnie... Nem csoda, hogy a közember annyi hülyeséget tud a haditechnikáról.
-
#74 Na hát ez is meg volt érzelmeim vegyesek, kezdem a jó dolgokkal.
1. A közlekedés NAGYON jól meg volt szervezve, bár reggeli dugó ellen így sem lehetett sokat tenni és a sok bunkó emberrel szemben sem tehettem semmit. A buszos+parkolós rendszer NAGYON jól bevált. Befele 2 percet kellett várni és 20 perc alatt a reptér kapujában tett le. Kifele miután kiléptünk a reptérről 2 percen belül indult a busz és 20 perc alatt a parkolóban (M5-ös) volt. A parkolóból 4 perc alatt kijutottunk és onnam már az M5-ös felszívta a forgalmat.
2. Amik repültek gépek nagyjából megtették a kötelességüket, a két kötelék (francia és török) nagyot dobott a hangulaton, nélkülük nagy gáz lett volna.
Na akkor ennyit tömören a jó dolgokról, akkor jöjjenek az igen fájó dolgok.
1. Az E-3-at a fő repesemények után akartuk megnézni, de SENKI nem tudta megmondani a rendezők közül, hogy hogyan mehetnék oda. Valami buszról volt sejtésük, de az akkor már nem járt...
2. A statikus sort kegyetlenül elrontották. A két Harrier be volt tolva egy hangárba azt nézhetted 20 m-ről. Még az altípus is alig votl megállapítható, a Tornadokat sem lehetett körüljárni és alig volt gép...
3. Nem tudom felfogni, hogy miért van, hogy 1000-1200km-ről idereptetnek Harriert, Tornado-t, F-4-et, SU-22-őt és román MIG-21-et és NEM repülnek. MIÉRT???? Ja és mindezt úgy, hogy a Tronado az alakulatban jubilált... Ha ezeket felzavarták volna akkor egy NAGYON jó repnap lett volna így meg egy gyenge közepes alatt. (Román MIG-21 volt egyáltalán, én nem vettem észre sehol.) Azért 4000Ft-os jegyárért ez illene. Még a nem repült gépekből össze lehetett volna rakni egy-két áthúzás erejéig egy összcaspásmérő köteléket. SU-22, Tornado, F-4, Orao és émg talán a Harrier is belefért volna meg a Suber Galeb is.
4. A flare-rel mit kell takarékoskodni a belépő árak tekintetében??
5. Kicsit unalmas volt már a 4-5-dik Albát látni és a 3-dik Gripent...
(Az jó, hogy volt Alba, ALCA között lehetett látni a difit, de vagy 4
L-159 volt azon kívül is!)
6. Jegyre tök fölös volt ráírni, hogyan éred el a repteret, de egy térkép elfért volna rajta a rendezvényről.
A jövő tekintetében, mikor már nem lesz MIG-29 érdemes lenne párat külföldi múzeumokkal elcserélni vagy a szlovákoknak eladni/elajándékozni a maradékot a kapcsolatok javítása érdekében, elvégre NATO tagok ők is. Csere gép RENGETEG jöhet szóba. F-4-eket mindhol selejtezik le a NATO-ban, pár éve asszem a portugál F-4 felderítők mentek nyugdíba, de 2009 táján már a görög A-7 Corsair is számba jöhet. Aztán ott a Jaguar, akkor "hegyekben" fog állni, most selejtezték le őket. Esetleg a jimmykkel lehetne A-10-re cserénli, vagy a legvadabb. hogy ezeket rotációs elven cserélgetni 2-3 évenként! Beszállhatnak a buliban majd az osztrák F-5-sök, Draken-ek és Svéd Viggenek is. Ebből azért már lehet gazdálkodi.
Nagy hirtelen ennyi.
-
#73 ott voltam bazze a hosszú sátor elején voltatok szerintem 1 nagy bazi páncéltörő rakéta volt az első úgy emléxem!!! :(((
pedig még érdeklődtem is h Zoli nevő csávót keresek!!!
-
#72 :P
pedig szerintem megunhatatlan:) -
#71 belehet vinni!! -
#70 persze,beviheted -
#69 Kérdés: fényképezőgéppel/kamerával beengednek? Vagy ezek tiltott dolgok? -
#68 Na ma megvettem a jegyeket! Vasárnap megyünk, remélem király lesz. -
Hajnalcat #67 Cold, te nagyon imádod berakni mindenhova ezt a fotelt. :D
Nálunk minden hónapban van repülősnap, már egy kicsit unom. :DD -
#66 ha nem esik mi ismegyünk!!
jó lenne megbeszélni 1 idő pontot és találkozni valahol!!! -
#65 nah mi holnap megyünk,már várom:D