Repülőnap

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
ez miez?😄

trogerzsiger
uh pázze ez szovjet gépcsoda?

desigo
Egy ilyet szívesen megnéznék élõben 😊

DJ Skyline
bár, Irániakat még meglehetne hívni 😄 ott még röpködnek Tomcatek!

ColdFire
hátha a kiállitott példányt elhozzák a muzeumbol 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline
én meg egy Tomcatet, de mivel azt már felrakták a padlásra az államokban, így még kisebb rá az esély, mint eddig volt! konkrétan semmi 😄

ColdFire
természetesen, álló jármüveket, radarokat, földi személyzetet meg lehet nézni, fegyverzet, stb.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SHADOWEYES7
még nem tom,függ az idõjárástól is,ki tudja mijen idõ lessz pont akkor!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
Rakhatnátok be párszáz képet az elõzõrõl....
trogerzsiger
GRepülõkön kivûl lesz más is?mert sajna oldalon semmit semtaláltam:-( mert megkuksiznák egy t-72est is:-)

desigo
Ha reklámozol azt elfelejted,hogy a hozzászólás is törölve lesz.
De szerintem itt senkit nem zavar...
Ha esetleg valaki megunná a repcsiket és beszerezte Coldfire-éktõl a rózsaszín pólót is látogassa meg a 25/88-at is! 😊))
A reptértoronnyal szemben, a piros fehér kukac környékén, egy fegyverekkel tömött, szép hosszú sátorban várunk mindenkit szeretettel.

u.i.: Ha Cold reklámozhat akkor én is. 😛 Büntipontok és a bann... jöhet... 😊

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Z
Én tervbe vettem, hogy megyek. Pár ismerõssel már beszéltem is. <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ColdFire
1. vagy 2. nap?

ColdFire
il-2sökröl nem is beszélve! 😛

SHADOWEYES7
akko találkozunk az Avacs gép-nél délben!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DummyBoy
Én is megyek családostól, Anyám nagyon kiváncsi rá, meg páromat is viszem ... szvsz a Lockon topik az tuti ott lesz. Meg a BF-ekbõl is sokan 😊

Lesz SG-s szarásig 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ColdFire
nem tudom, majd ha hazajön fater megmondja, bar nem o arulja, õ csak a pólódíler az árusok felé, akiket ismerünk 😄

trogerzsiger
miféle pólókat? me vaterral vagy családostul kimegyünk<#eljen>

SHADOWEYES7
mejik részén fogtok árulni??
gondolom a sorban ,az ajándék tárgyasoknál???

bigfoot
én tuti ott leszek!!
voltam két éve és 4éve is!!!
szerintem valami eszméletlen jóó

zeli
Sg-s pólót tuti vennék 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ColdFire
mi árulunk majd kinn polokat, energiaitalokat, (csak nálunk ajánlott vásárolni!!!) 😛 ha elobb szoltatok volna, csinaltathattunk volna grippenes sg-s pólót a népnek 😄

zeli
Ezen én is voltam néhány évvel ezelõtt! Tényleg nagyon jó, tetszett.
"neveket lehet sorolni, aztán jól találkozni 😉"
mindenki csináljon egy SG-s pólót, aztán ráírja a nevét<#hehe>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SHADOWEYES7
én mindig ott vagyok!!!

felejthetetlen élmény!!

Casillas
ugyanaz lesz a program mindkét napon

Vivimos por ti, vence por nosotros.

desigo
Melyik nap érdemesebb kimenni?
Szombat vagy vasárnap?
DJ Skyline
+ vonatjegy! :S na még meggondolom

ColdFire
Az árak nem emelkedtek a két évvel ezelõtti repülõnaphoz képest, ennek megfelelõen elõvételben, augusztus 10-én 24.00 óráig, felnõtteknek 3500,- Ft-ba, gyerekeknek (14 éves korig) pedig 1500,- Ft-ba kerülnek a jegyek.

Az elõvételben árusított jegy formája és anyaga – hasonlóan a 2005. évi megoldáshoz – megegyezik a gépi lottószelvény hõpapíros formulájával, ugyanis a jegyet a lottószelvényt elõállító terminál nyomtatja ki, azt az eladó egy jegytartó tasakba helyezve, egy tájékoztatást tartalmazó szórólappal együtt adja át a vásárlónak.

Azoknak, akik nem tudták elõvételben megvásárolni a belépõket, a rendezvény két napján, a helyszínen felállított jegyértékesítõ helyeken és a két napon, az ország különbözõ pontjain nyitva tartó lottóárusító terminálokon lehetõségük lesz jegyet váltani, ekkor azonban már 4000,- Ft-ot, illetve 2000,- Ft-ot kell értük fizetni.

A rendezvény két napján a kapuknál és a lottót árusító helyeken is megvásárolható jegy formája megegyezik az elõvételivel, tartalma attól csak a rajta feltüntetett árban tér el, és ugyancsak a jegytartó tasakban, az információs szórólappal együtt lesz átadva a vásárlónak.

A jegy ára a parkolási díjat, a parkolókból autóbusszal a helyszínre és a helyszínrõl a parkolókba visszaszállítás költségét, valamint a biztosítási díjat is tartalmazza.

desigo
Én is voltam már egyszer jó rég.
Odafelé a vonaton tanultam meg kirakni a Rubik kockát 😊

Az tetszett amikor egy helikopáter megállt egyhelyben úgy,hogy hozzá volt kötve egy vitorlázó gép ami csak ott lógott.Egyszer csak lekapcsolták és levitorlázott.
Yoda001
a multkori ingyenes volt..asszem 😛

http://9gag.com/gag/5135249

bertino
én voltam vagy 4 évvel ezelõtt, akkor geci jo volt, nem bántam meg <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
én gondolkozom rajta, igazából már évek óta elakartam menni, csak nagyon nem volt kivel! bár jó lenne tudni mennyi a begró, hátha az oldalon fent van

ColdFire
Nah megnyitottam eme topikot, most kecskeméten aug. 11-12én lesz, kiváncsi vagyok ki jön el az sg-sek közül😊

neveket lehet sorolni, aztán jól találkozni 😉

keresõbe "repülõnap"-ra nem talált semmit

HONLAP

← ElőzőOldal 8 / 8