Repülőnap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából a kérdés jogos. Ahelyett, hogy velük foglalkoznánk érdemes inkább rá figyelnünk,:
Istenem... Miért kell ezt itt promotálni? Szerintem az emberek többsége leginkább a show miatt jön ki, nem miattuk. Mért nem egy tematikában hozzájuk jobban közelálló fesztivált választanak?<#szomoru1>
DummyBoy
Na arra kiváncsi leszek, hogy ápdétnorbertünk hány repülõrajongót tud majd elmozdítani a kifutó mellõl ...

Nem tudom kinek jutott ez a zseniális ötlet az eszébe, de gyanús nekem hogy az elõzõ rekorder így akarja biztosítani a helyét <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ez egy rossz vicc <#whatever>

-tRs-Landor

Törölt felhasználó
Ez lenne:
Rekord
baaka
És mi lenne az?

nem <#miaz>

-tRs-Landor

Hallottatok a Guinness rekord kísérletrõl, ami pont a kecskeméti repülõnap idején és helyszínén lesz? 😄
Már csak egy hónap és nemzetközi repülõnap Kecskeméten! 😊)) Alig várom! 😊)
kösz a linket

-tRs-Landor

Milyen árkategóriában keresel? Én itt találtam szállást, szerintem elég jók vannak itt, ha hasonlóra gondoltál: http://magyar.kecskemethotels.com/
Komolyan?? Hogyan? Merre, mint?? <#wow1><#wow1><#wow1>
szállást tud valaki a repnap szombati estéjére?
4-5 fõ 😊

-tRs-Landor

ingyen mehetek a repnapra<#vigyor2> egy haverom nyert jegyeket facebookon<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Egy pár kép tõlem 2008-ból.

http://www.flickr.com/photos/34971214@N02/sets/72157619024423751/

sajna már belõlem sem lesz pilóta... de ettõl függetlenül a családdal kinézek erre a kecskeméti banzájra 😄
A fogtömés nem kizáró ok, max kicserélik olyanra amivel már lehet repülni. Minden más hiba gerincferdülés, látás kizáró ok. De per pillanat a magyar katonai pilótaképzésbe is elért a válság. Eddig 7 embert küldtek Kanadába csoportonként, mos már csak 5-t. Illetve a jelentkezést felfüggesztették egy idõre.

Ahha, ezt hallottam én is, meg gerincferdülése se lehet, rossz látása se... És szerintem még vannak feltételek. Nem baj, ezen az egy napon semmi sem számít. 😄
Nagyon nagy élmény volt amikor én legutóbb voltam ilyenen. Az ember még idõsebben is beleéli magát hogy milyen jó lenne egy xy repülõvel repülni...azaz magunk vezetni😊 Amúgy azt jól tudom hogy vadászpilóta nem lehet az akinek tömött foga van?
hát biztos h érdemes lesz kimenni, eléggé reklámozzák, több helyen látom a plakátokat! meg sztem nem is drága a jegy, egy ilyen jó naphoz képest. Remélem az idõ is jó lesz<#hawaii><#hawaii>
Nagyon jók a képek! <#eljen><#hawaii>
baaka
USA-ból most akkor jön valamelyik kötelék?

Ricsi234
Nekem megvan DVD-n a 2008-as Repülõnap,Nagyon jó!Tervezem hogy elmegyek a 2010-es Repülõ napra.

2005ös képek az akkori kecskeméti repnapról<#hawaii><#hawaii><#hawaii><#hawaii><#hawaii>képek(2005)<#hawaii>

A meghívott 28 országból 20 nemzet már jelezte részvételi szándékát<#nyes>
http://repulonap.hu/airshow/rovatok/hu/2010/
baaka
én a lottózóba veszem mindig, mert az közel van.

a lottógéppel nyomtatják <#vigyor3>

-tRs-Landor

bemész a postára és kérsz jegyet

Postán az h? mondjuk már megvan a jegyem😊

Én 2003 óta a Postán veszem a jegyeket a repnapra.

A belépõjegyeket a Ticketpro országos hálózatában, valamint az összes ismert jegyirodában lehet megvenni. Neten is lehet jegyet venni a www.ticketpro.hu oldalon.  Jah, meg külföldön is hozzá lehet jutni a belépõkhöz a nemzetközi Ticketpro és Eventim irodákban<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

nem, nem lehet repülni 😄

-tRs-Landor

CattiBrie
2010. május 28-29-30
Kalocsa-Foktõ-Uszód-i Airport
2000,-

http://new.europairventure.hu/rovatok/europairventure_2010/2010_prelozetes/

Azt hiszem, errõl lekéstem. 😞

2010. augusztus 7-8.
Kecskemét
4000,-

http://repulonap.hu/airshow/rovatok/hu/2010/ujra_repulonap_magyarorszagon/

Ez a repülõnap mibõl áll? Itt is lehet repülni? Vagy inkább csak nézni a nagy gépeket?

[/spam]&#8482;

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sziasztok, nem tudjátok hol lehet elõvételben jegyet kapni a Kecskeméti Repülõnapra ?
42nd Intruder
Hahó, bennfentesek!

Ki tud valamit az épülõ-szépülõ MiG-15-rõl?
Az AirVenture oldalán már meg sem említik, hogy repülne 😞

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

DummyBoy
- Repülési lehetõség L-29 Delfin típusú sugárhajtású katonai kiképzõgéppel. ( Maximális sebesség: 800 Km/óra.)

Állítólag tavaly 200k volt 15 perc ...

Nem kell valakinek egy vese?

WTF <#guluszem1>

Június 13 szombat:
09:00 Kapunyitás

- Repülési lehetõség Míg-15 típusú vadászgéppel
- Repülési lehetõség L-29 Delfin típusú sugárhajtású katonai kiképzõgéppel. ( Maximális sebesség: 800 Km/óra.),
- Mûrepülési lehetõség Vári Gyula MÍG 29-s világbajnokkal JAK 52-s sportgépén.
- Mûrepülési lehetõség Szabó „Topi” Zoltán MiG 29-s világbajnokkal Buldog katonai kiképzõgépen
- Sétarepülés különbözõ légi-jármûvekkel (1-18 fõ)
- Sétarepülési lehetõség hõlégballonnal.
- Ejtõernyõs Tandem ugrás

-tRs-Landor

DummyBoy
<#rinya> Sajnálom az idei repnapot én is ...

DE!

Errõl tud valaki valamit?
EuropAirVenture

Volt már valaki ezen? Érdemes ellátogatni ide, ha csak a légiprogramok érdekelnek?

bigfoot
sajnálom😞!

sajnos tudom

-tRs-Landor

baaka
sajnos nem😞<#sir><#rinya>

vicc <#szomoru2>

-tRs-Landor

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

baaka
Nekem az ez évi volt a 3. hogy mentem.Csak ha sok újdonság lesz 2009.ben akkor lehet hogy megint megyek.

Kecskemét 2009

Részemrõl rendben 😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Örülök, ha tetszettek, és remélem, átjött némi fényképezõgép-független repülõbuzis érzés 😊
Az általad ajánlott oldal sajnos újabb üres helyekkel toldotta meg az "én is meg akarom csinálni ezt a fotót" listát, szóval kösz szépen! 😊
A képek amúgy Nikon D50 géppel és Nikon 70-300mm f/3.5-5.6G obival készültek, 2006/7-es áron kb 150000Ft, belépõ szintû DSLR gép és lehetõ legolcsóbb új objektív, + irgalmatlan selejtarány (lelkes, de béna fotós szindróma).

A folyó feletti helis képek hol készültek? (Szolnok? Tiszaszentakárhol?)

Repülõnap nem csak két évente Kecskemét, szóval aki tud akármilyen helyi rendezvényrõl, ahol repcsik is hakniznak, legyen jó arc és elõre jelezze itt! Besenyei Péter és Veres Zoltán fellépése pluszpontot ér 😊

hhelikopter.hu (2h!), van pár igazán jó és ritka kép.

Üdv emberek!

Garga Pitic a képeid tényleg nagyon jók csak gratulálni tudok. Viszont én is ajánlanék 1 oldalt ahol repülõmániások osztják meg egymással a képeiket, és bár ezek nem olyan minõséget képviselnek mint az alant látható pár kép (mivel a mi képeink szinte kivétel nélkül kompakt gépekkel készülnek), ám én úgy érzem a téma iránt érdeklõdõk így is találnak majd 1-2 jól sikerült képet.
http://mediatar.htka.hu/index.php?cat=1

Üdv Spawn
HTKA.hu Team

Casillas
elméletileg egy, mivel az idei csak a kerek évforduló miatt volt, de nem tudom én se biztosra

Vivimos por ti, vence por nosotros.