384
  • raptor22
    A programban csak a statikus részen szerepel, így gondolom nem fog repülni, csak jön megy. Idén sajnos nem tudok menni, esküvőre kell menni:).Így viszont kevésbé sajnálom, hogy nem tudok, menni, hogy nem repül a 2 favorit gép. Bár a Rafale-ra és az F-18-ra kíváncsi lennék.
  • Molnibalage
    Nem lesz F-15 demó? :(

Hát akkor megint jóformán csak egy gép miatt érdemes kiemenni, a Rafale miatt. Az még nem volt itt. Pedig az F-15 igen ritkán repül sajnos...
  • raptor22
    Azért a 27-es és az F-15-ös igazán repülhetett volna dinamikusat, ha már eljöttek. Jó, hogy itt lesznek meg minden, de így,... kicsit csalódtam. 2005-ben repült a 15-ös, azóta is emlegetem. No meg a 27-es, sokan kíváncsiak lettek volna, milyen látni a levegőbe....ez van
  • Landor
    hát ez nemigazán..
    na mind1, azért köszi :]
  • tarus21
    A honlapon találtam tervezett programot. Gondolom ez lesz. :) Már csak 3 nap a maival! :))
  • Landor
    valaki talált részletes programfüzet a rendezvényről?!
  • mogyi33
    Most néztem a repnap honlapján, hogy lesznek különvonatok és lesz rajta/rajtuk előadás is, Farkas Bercivel is lehet találkozni. :) Ő idén jubilál.
  • rammfan
    jaja, azt én is láttam, ticketpron is hirdették, mondjuk ők árulják a jegyeket is a repnapra! legbol-kapott-hirek
  • lerik
    áhh ez mekkora már
    Ejtőernyős célbaugró verseny
  • mcsaba
    Üdv. Én azt szeretném kérdezni hogy 7-8-án a repnapkor is lehet venni jegyeket és úgy nem drágább vagy előre megkell venni, romániából mennék de valószinüleg csak az utolsó nap dől el hogy valóban sikerül mennem vagy nem ezért csak ha már ott vagyok akkor tudnám megvenni a jegyeket. Érdekelne még hogy milyen lehetőségek vannak a szállásra, tábor kemping, szálloda és mi mennyibe kerül, kempingezésért, parkolóért is fizetni kell? Ha tudtok ezekben az infókban segiteni az nagyón jó lenne. Köszi.
  • zeneimádó22
    A tervek szerint a repülőtér közelében, a repülőnapi 2-es kapu közelében kialakításra kerül egy úgynevezett "Nomád tábor" - sztem ott táborozz!
    ismerőseim is odamennek...állítólag jó
  • fann
    nekem meg olyan kérdésem lenne, h kempingelhetek a reptér mellett Pénteken a repnap előtt?
  • harizoli
    Sziasztok.
    Hogy vannak kialakítva a parkolók?Ott vannak a repülőtér közelében?
    Romániából jövünk,és tudnom kéne.Vajon lesz valahol egy útmutató?
  • mogyi33
    Én is így hallottam. Én még a török légierő "Türk Yildizlari" kötelékére leszek kíváncsi F-5A Freedom Fighterrel jönnek.
  • tarus21
    Patrouille Suisse kötelék annyira jól néz ki! 2008ban nem tudtak eljönni, lehet, hogy rosszul emlékszem, de az egyik pilótának eltört a lába, de idén már jönnek! Ha nem is az Alpokban felülről, de Kecskeméten alulról remélem lesz sok - sok ilyen jó kép róluk. :) Addigis elégedjünk meg ezekkel: :D
    Nemzetközi repülőnap Patrouille Suisse
  • rammfan
    fann: Ha eddig nem fogytál le, akkor majd most...
    mogyi33: A red bull air race-t én is nagyon sajnálom, már tuti, hogy elmarad és annyira dühítő... Így akár a kecskeméti repülőnap is elmaradhatna, de idén biztos nem fog. Remélem jövőre se, és azután se...
  • Casillas
    nem, mert az nem Pesten van, és így nem fognak lázadozni az ott lakók hogy brühühü zavarja a fülücskéjüket a zaj
  • mogyi33
    azt hallottátok h elmarad a red bull air race??!! remélem h a kecskemétire nem találnak ki semmit sem.....
  • fann
    jó persze h a show miatt mennek az emberek, de sztem semmi gond nincs az ilyen programmal!!!! ha nem érdekel akkor nyilán kihagyod, én sem fogok beállni ugrabugrálni, de ötletnek nem rossz! bár aki majd kibírja olyan melegben ezt, azért az nem semmi
    Én csak egy kérdésre adtam választ ha nem látnád.
    Az pedíg, hogy hol akarnak rekordot dönteni az az ő dolguk. Legfejebb nem mész oda ahol tornázni akarnak. Én sem fogok odamenni, sőt messze el is kerülöm majd őket :)
  • tarus21
    Igazából a kérdés jogos. Ahelyett, hogy velük foglalkoznánk érdemes inkább rá figyelnünk,:
  • rammfan
    Istenem... Miért kell ezt itt promotálni? Szerintem az emberek többsége leginkább a show miatt jön ki, nem miattuk. Mért nem egy tematikában hozzájuk jobban közelálló fesztivált választanak?
  • DummyBoy
    Na arra kiváncsi leszek, hogy ápdétnorbertünk hány repülőrajongót tud majd elmozdítani a kifutó mellől ...

Nem tudom kinek jutott ez a zseniális ötlet az eszébe, de gyanús nekem hogy az előző rekorder így akarja biztosítani a helyét
  • Landor
    ez egy rossz vicc
    Ez lenne:
    Rekord
  • baaka
    És mi lenne az?
  • Landor
    nem
  • mogyi33
    Hallottatok a Guinness rekord kísérletről, ami pont a kecskeméti repülőnap idején és helyszínén lesz? :D
  • tarus21
    Már csak egy hónap és nemzetközi repülőnap Kecskeméten! :))) Alig várom! :))
  • Landor
    kösz a linket
  • mogyi33
    Milyen árkategóriában keresel? Én itt találtam szállást, szerintem elég jók vannak itt, ha hasonlóra gondoltál: http://magyar.kecskemethotels.com/
  • harizoli
    Komolyan?? Hogyan? Merre, mint??
  • Landor
    szállást tud valaki a repnap szombati estéjére?
    4-5 fő :)
  • rammfan
    ingyen mehetek a repnapra egy haverom nyert jegyeket facebookon
  • Spawn24
    Egy pár kép tőlem 2008-ból.

http://www.flickr.com/photos/34971214@N02/sets/72157619024423751/
  • thomassa2
    sajna már belőlem sem lesz pilóta... de ettől függetlenül a családdal kinézek erre a kecskeméti banzájra :D
  • raptor22
    A fogtömés nem kizáró ok, max kicserélik olyanra amivel már lehet repülni. Minden más hiba gerincferdülés, látás kizáró ok. De per pillanat a magyar katonai pilótaképzésbe is elért a válság. Eddig 7 embert küldtek Kanadába csoportonként, mos már csak 5-t. Illetve a jelentkezést felfüggesztették egy időre.
  • rammfan
    Ahha, ezt hallottam én is, meg gerincferdülése se lehet, rossz látása se... És szerintem még vannak feltételek. Nem baj, ezen az egy napon semmi sem számít. :D
  • rorock
    Nagyon nagy élmény volt amikor én legutóbb voltam ilyenen. Az ember még idősebben is beleéli magát hogy milyen jó lenne egy xy repülővel repülni...azaz magunk vezetni:) Amúgy azt jól tudom hogy vadászpilóta nem lehet az akinek tömött foga van?
  • tarus21
    hát biztos h érdemes lesz kimenni, eléggé reklámozzák, több helyen látom a plakátokat! meg sztem nem is drága a jegy, egy ilyen jó naphoz képest. Remélem az idő is jó lesz