37
  • Adam II
    Nem M16os az M4-nek rövidebb a csöve és teleszkópos tus van rajta.

Az elől lévő katona kezében M4A1 a háttérben M16A2

• Csirke4
    De ez nem M4?
  • Adam II
    Most látom ,hogy a forward assist is hiányzik róla.
  • Adam II
    Ezen jól látszik ,hogy a tus elég négyzetes. A lángrejtő négyzet alakú az előágy (amit a jobb kezeddel fogsz) pedig ötszög alakú.

• Csirke4
    Ha jól látom M16 van a kezében. És valahogy nem látom, hogy mi vele a baj. :S

• Adam II
    Addig nem kellett volna ítéletet mondanom felette amíg nem látom a teljeset lehet abban javítanak rajta mert ha az MP5-öt meg az M249-et meg tudták csinálni jóra akkor a többit is meg fogják.
    Ha meg nem akkor sem baj nem ezen áll vagy bukik a játékélmény.
  • Csirke4
    Nemtom végleges modellek-e ezek. Szerintem még nem. De a néhány képen szögletes az nem biztos, hogy a játékban is olyan lesz. De ez legyen a legnagyobb bug. :D
  • Adam II
    Hát az M16os elég szögletes néhány képen de végülis nem olyan vészes.
    Az M4eseken meg ha optika van azt még megértem ,hogy elöl nem szükséges irányzék de a fejlesztők a gázelvezetőt is lehagyták ,igaz ezt nem sokan fogják észrevenni csak nem értem ha a többi fegyver modelljét korrektül megcsinálták akkor ezt miért nem tudták.
  • Csirke4
    Amúgy sztem amit most látunk trailereken egyáltalán nem ugyanazt mutatja mint amilyen a végleges játék lesz felturbózott grafikával. :)
  • Csirke4
    Melyik fegyverek?
  • moRtiZ
    Nagyrészt igazad van, viszont szerintem a COD4 jó játékmenettel kecsegtet, és mellette még kifejezetten szép is (vannak benne hibák, de szerintem azt javitani fogják még). Lehet hogy nagy koppanás lesz, mert nagyon magas követelményeim vannak innentől kezdve azzal a játékkal szembe, de én most bízom benne, hogy egy nagyon fasza játékot fogunk kapni.

A crysis pedig grafikával büntet fizikával nevetségessé válik (ha nem javítják).
  • opeca
    Na jó, a Wii most üdítő kivétel, és meg is látszik az eladási statisztikákon, a gamerek szomjaztak a játékélményre, a játszhatóságra.
  • opeca
    Ez jellemzi megint az egész elektronikai szórakoztatóipart.
    Mi más is számítana, mint a grafika?

Na, pontosan az efféle mesterséges hisztériakeltések miatt készülnek egyre játszhatatlanabb játékok.
    Persze képernyővédőnek mindegyik elmegy...
  • Adam II
    Én igazából kellemesen csalódtam ,hogy nem a Crysis nyert.
  • psishock
    elmondom hogy képzeli az Epic, már ami a nevezéseket illeti:

Unreal - szériák, totálisan single player experience
    Unreal Tournament - szériák, a multiplayer-re fókuszálnak
  • n0k0m
    "Miféle Unreal 3? Unreal Tournament 3-ra gondolsz? :)"

Ebbe mi ertelme belekotni?

"Kezdetben vala az Unreal Engine 3.0, mely okot adá az Epic Games-nek, hogy megteremtse az Unreal Tournament 2006-ot. A kiadó később Unreal Tournament 2007, majd Unreal Tournament 3 néven illeté őt..."

Meg a kiado se tudja, hogy hogyan nevezze. Amugymeg Unreal 2 utan ugyis Unreal 3-nak fogja mindenki hivni (eredetileg is Unreal 3 neven emlegette mindenki). (pl. milyen motort hasznal a jatek? Elso resze Unreal 2-ot es a masodik? Unreal 3-at. <- szerintem elég logikus)
  • psishock
    schrank, reménytelen vagy mindt mindíg

ebben a cikkben /direkt/ csak a grafot vitatjuk, nem a többi belcsínyt :)
  • Atees1987
    Crisis XDXDXD
  • Visor
    Én láttam a Crysis -ről is meg a Call of Duty 4-ről is trailereket. Crysis-nek, mintha valamivel szebb lenne a grafikája. Call of Duty 4 is valahogy megközelíti, söt talán meg is haladja a Crysis szintjét. Viszont nekem úgy tűnik, hogy a COD4 játékmenete izgalmasabb lesz valamivel.
  • moRtiZ
    Nemtudom, hogy ki hogy van vele, de én végignéztem az összes E3 videot (nem képekről itélek), és hangulatilag annyira ott volt a szeren a COD4, hogy alig várom hogy játszhassak vele (pedig a korábbi részekkel nem játszottam). Kiváncsi lennék a fikázzák az eredményt megnézték e az ingame HD videokat. Nekem még a QW:ET is szimpatikus volt, bár az még elég kétesélyes lesz. A MoH egy fos lesz, legalábbis nekem nem jött be. Crysisnek meg szar a fizikája, vagyis még erősen javitani kell rajta. DX10-en szép lesz, viszont a játékmenetére még kiváncsi leszek, mert video alapján annyira nem volt bejövös.
  • schrank
    direkt nem írtam oda miben a legjobb de szerintem a multisok nem grafbuzik azt meghagyjuk a sok single crysis kecsegnek
  • psishock
    Schrank ... ... .... ha (feltételezem azt) nem veszem figyelembe az első keményrenderes trélert, csak a gameplaymúvíkat és a shotokat figyelem akkor hogy a fenébe lenne pont ez szebb mint a cod 4?!?
    Most nem gameplay-ről, multiról, vagy hasonló dolgokról beszélek, srtictly a külcsínyről szól a téma.
  • schrank
    muhaha cod4 a legjobb röhög a vakbelem
  • psishock
    1@ értek a Epikkel ps3 terén, úgy is annyi cég szemét módon ps3 exklúzívokat fejleszt, miért ne lehetne az Epik pl PC párti(és x360 de ez is MS és szorosan kötődik a windows/pc piachoz). Azért senki nem zavartatja magát, hogy egy csomó port ami pc-re jön a ps-ekről szinte játszhatatlan/élvezhetetlen formában van.

UE3
    Bakker 2004ben jött ki :), amúgy viszont nem tudom mi hiányozna belőle, plusz az unreal script-be szinte a legegyszerûbb fejleszteni a forgalomban levő engine-k között. (sokat programoztam UnrealEngine 1-ben, a 2 ben kevesebbet de más okok miatt ott hagytam a projektet, az UE3-at láttam és olvastam róla, szinte mindenben jóval egyszerûbb az ember munkája mint az előbbiekben)
    Azon felül míg a Tech5 fejlesztés alatt van, egyszer biztos vagyok benne hogy lesz belőle valami nagyon ütős kódhalmaz, de addig az UE3-at már kisezer kiadó és fejlesztő licencelte, jó pár fejlesztés meg szinte már köztünk van, esetleg pár hónap távlatában.

Kíváncsi vagyok azért hogyan szivárgott ki a külső licencesekhen, hogy az Epic már javított/peccselt kóddal dolgozik a belházi fejlesztéseken? Biztos vagyok benne, hogy hevesen élezik a rozsdás kasztráló bicskát, enyhén döntött felső fejrésszel, az alkalmazottakra kacsingatva. én biztosan ezt tenném az igazgató helyében az ilyen hazaáruló/besúgókkal. :)
  • Inquisitor
    Miféle Unreal 3? Unreal Tournament 3-ra gondolsz? :)
    AMúgy a mostani balhék (Unrel Engine 3.0-át többet támadják, hogy félkészen liszencelték, még mindíg nem késza motor, és a javításokat visszatartják) egyik fórumában ki lett tárgyalva, hogy egy csomó mindent nem tud az a motor, amit más engine csont nélkül visz. Ráadásul a PS3 port nagyon el lett szabva, de nem csak az, ezért csúszik minden ami a motort használná végre.

Egyébként meg az új Battlefield motor is odab*sz, csak abból sokáig nem látunk még sokat. Meg hát az ID heggesztei a Tech5-öt ...
  • csuszi
    úgyis elfogultsággal vádoltok az aláírásom miatt, de szerintem egyik sem szebb a másknál, hanem más: olyan mintha azon vitatkoznánk, melyik a szebb: az elit alakulat fényképezése, vagy az MI legújabb része. akinek a kicsit rajzos, tű kép jön be, annak a crysis a nyerő, de a codmindig is arról volt híres, hogy kicsit szürkés, fekete-fehéres, borús, világháborús, elit alakulatos (jó sk jelző:D:D:D:)fellingje van. szal kinek a pap, kinek a papné
  • n0k0m
    Örülök hogy ottvoltatok mindannyian az E3-on, jó nektek (magánrepülő?). Én valahogy egyik játékot se láttam élőben. Tény hogy videok/képek alapján crysis nagyon komoly (mi lett Unreal3-al???). DE még nem szólok ehez hozzá, amíg mind2 a kezembe nem kerül. Persze végignézve a 2 játék hátterét:
    - Far cry maga idejében nagyon ütős volt, saját fejlesztésű motor + képek/videók a crysisből
    VS
    - COD1,2 átlagos grafika, minimális technológiát használva.

Bár ha COD harctéri jeleneteit, füstöket, robbanásokat beleképzelem egy modern csatamezőbe az egész jó is lehet (ha nem is technológiailag a legszebb de összhatásra lehetséges).

Mindenesetre persze én is pénzt szaglok a háttérben.
  • psishock
    Adam, széppé tetted az estémet, rég röhögtem már ilyen egészségeset. Ez valami nagyon nagyon beteg! xD és biztos van még 1 csomó ember aki veszi a lapot.
  • Adam II
  • psishock
    ic míí, márijó! :D
    lec'á pléj'a gém'á! :D
  • gyuri12
    no comment...sztem pedig még mindig az eredeti jó öreg mario a legszebb... milyen szépen kivan már dolgozva az orra!
  • psishock
    Jah, most nagy cod4 láz van mert friss a marketing, kb ennyire felkapott volt (ha nem jobban) a crízis is amikor bejelentették+ jöttek az első képek/videók. Mára már 1 picit lankadtak a kedélyed (azért eltelt jópár hónap), de szerintem ha a szépséget nézzük (szinte bármely téren) azért vernie kellene minden szinten a kodot.
  • Zealot
    CrYsis...
  • retek683
    ez hülyeség pfff a pénz a pénz...... ennyire nincs szemük vagymi?
  • Adam II
    Egyes fegyverek tényleg nagyon gázul néznek ki CoD4-ben.
  • STFU
    erdekes elkepzelesuk van arrol mi a szep, de lehet nem a karakterek, targyak, kornyezet, fegyverek kidolgozottsagat vettek figyelembe, hanem hanem ... hanem mit is?