152
  • CSOki444
    ha ügyes vagy 3 ora kb
  • Szeszmester
    De, van erdő, több is. Az első a Holtak Erdeje, a vége felé pedig a Húsevő Erdő :P
  • Sephi
    Fax kivan gyerekek. 10 oranal tartok es eddig minden egyes helyszin kibaxott szomoru / ures / darkos volt. Ebben a jatekban nincsenek erdok? Eskuszom jon hogy sirjak neha annyira lehangoloak a helyszinek. Remelem hamarosan tortenik valami...

Most ertem vissza a szulofaluban. Innentol mennyi van meg a 2-es lemezig?
  • Szeszmester
    A 3. lemezen (kb 40 játékóra után) kezd beindulni a játék.
  • CSOki444
    van hozzá angolul
  • Szeszmester
    :D

Van ehhez a játékhoz végigjátszás? Még nem néztem neten. Na nem azért, mert elakadtam, csak ad vmi achievementet, ha kinyitod majd az összes, zselével lezárt dobozt.
  • Sephi
    Az erdoben mar nem kocka hanem egyenesen egy zold fal van.
  • CSOki444
    :)
  • szabzol
    Köszönöm! Már kezdtem izgulni, hogy valamit kihagytam.
  • CSOki444
    azokat majd késöbb tudod a 2 lemeztöl kezdheted öket kinyitogatni!
    minden szinhez van egy "kulcs" amit meg kell szerezni vagyis le kell gyözni egy föellenséget és utána kapod meg...
  • szabzol
    Sziasztok!

Még nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan kell kinyitni azokat a ládákat/ajtókat, amik szines zselé-szerű anyagban vannak. Valaki tud segíteni?
  • CSOki444
    tyűű 14.ora 04 perc..és már most kéri a 2. lemezt...
    pedig mindent megszereztem és még a nöm is nyomta egy kicsit ....
    jo rövid...

és a másik: szerintem olyan élettelen ez a game...például azt nagyon elbaszták hogy a karakterek arca meg se mozdul csak a szájuk mozog és még az se jol :(
  • Szeszmester
    36 óra után kéri a 3. lemezt. Mostmár kiírom azt is és végigtolom, de többet elő nem veszem.

Idióták az achievementek, több olyan is van, amit akkor kapsz meg, ha nagyon gyorsan bírsz nyomogatni egy gombot, nevetséges. Nem is foglalkozom velük.
  • CSOki444
    sztem...sokat vártam én is ettöl a játéktol ...hát nem az igazi.na majd a többi!!
  • Szeszmester
    De a lemezcsere előtt is.
    Van egy nagy és hangulatosabb csatajelenet, ami tart kb 5 percig, utána a tök unalmas, szürke folyosókon kell rohangálni fél órát, ez a nagy küzdelem.

Hozzá sem mérhető az FF8-ban Galbadia és Balamb garden összecsapásához.
  • Szeszmester
    Nekem 20 óra után volt az első lemezcsere, pedig megkerestem mindent és tápoltam is, de annyira lineáris...

Ott a sheep tribe campben van egy kiakasztó mellékküldetés, az egyik nő ad egy adag orvosságot, h vidd el a férjének a másik campbe. Két gombnyomással oda lehet teleportálni. Utána vissza. Ahol a nő átad mégegy adagot, h vidd el azt is. Ez tök értelmetlen. A karakterem meg nem egy lóti-futi. Azt mondta volna, h már odaadta azt is és kéri a jutalmát. De nem lehet. Azt is leszállítottam, majd a nő odaadja a 3. adagot. Miután leszállítottam, a fickó közli, h ennek örömére átutazik a nőhöz, mire a kissrác felajánlja, h odateleportálja őt is. Talán nem lehetett volna ezzel kezdeni és lezárni az egészet?!
  • CSOki444
    hányas szinten vagy ??
  • CSOki444
    akkor még kb 10 ora ha gyors vagy assszem :D
    tölem olyan 2,5 -3 orányira vagy kb
  • Sephi
    Nos ooo.... ott vagyok hogy epp kijottem a tenegri barlangbol es az erdo fele megyek de lealtam a Sheep Tribe Camp-nel :P
  • CSOki444
    na megnéztem a talta village ..amikor ide visszaérsz és a nagyapád levelét megkapod na innen kb 8 helyszin van még hátra!
    de ha megmondod hol jársz akkor pontosabbat tuddok mondani?!
  • CSOki444
    öö nekem vki azt mondta hogy olyan 30 oránál van csere..de attol függ milyen gyors vagy és mennyit harcolsz megkeresel e mindent...
    nemtudom pontosan :(
  • Sephi
    Mikor van mar a masodik lemez?
  • CSOki444
    najo 9 oránál tartok most értem vissza a saját falumba (Talta village)
    eddig uncsi és kicsit monoton is ...
    nálatok mi a helyzet?
  • Sephi
    Lost Odyssey :D
  • Ewergo
    Na ezt hivom én 1szerüen csak Nintendos stilusnak.
    Remélem nagggyon kevés ilyen gém lesz a komoly (UsaEuropai) X360 gépen.
    Fúúú majdnem kiszaladt a számon hogy a "civilizáltabb" gépen. ;)
  • CSOki444
    nekem nem lassul be csak mittoén mikor a sárkány varázsütést nyom akkor megugrik a kép középen egy kicsit ...nemtoom :S
  • Sephi
    Nekem is bellasul. Foleg amikor nyerunk es a Kek Sas "nyerit" :D
  • Olcsi2
    Zola majd talan bejon, o a legszimpibb karakter
  • CSOki444
    Hát ...nemtudom szoval ezzel nem lehet megváltani a Japán világot :)
    de mindenesetre nemrossz és ugysincs ilyen stilus xre
    vki jáccik vele lcd tévén mert az enyémen harcnál bereccen a kép közepe mintha lassu lenne a képfrissités :S
  • Sephi
    Szereplok nekem sem jonnek be... de a story kozepes es teccik a harcrendszer es graf. Majd elvalik :D
  • Szeszmester
    Srácok, nem tudom ezt a játékot.
    10 órát játszottam vele, eddigi véleményem: közelébe nem ér a Final Fantasy részeknek. FF7 klasszisokkal jobb.

A karakterek nem túl kidolgozott személyiségek, nem is jó arcok. A 4 tagú csapatból 2 totál antipatikus, szívem szerint az első barlangban otthagytam volna őket. Hülye, teljesen átgondolatlan side-questek, csak hogy legyen olyan is, de tök értelmetlen. A lehetőségeink korlátozottak, nem lehet úgy megoldani, ahogy gondolom, de még csak választási lehetőségek sincsenek. A történet túl lineáris, csak 1 irányba lehet menni, a többi erős szörnyekkel van lezárva.

A harcrendszer elmegy, a zenék okék, a grafika nagyon szép, hangulatos képi világa van.

Egyébként örülök ennek a játéknak, de kicsit csalódott vagyok.
  • CSOki444
    Már 2 szinten vagyok !! :D kurva jo
  • CSOki444
    Na oksa kösz a letöltési helyet frankon lejött :)
    most fgom nemsokára bepörgetni kiváncsi vagyok a kezdésre meg agára a játékra mert nekem a demo cseppet akadozott vagyis inább néha harcnál bereccen egy leheletnyit a kép közepe :(
  • musha
    mi az hogy megéri-e? :)
    nagyon-nagyon rég nem játszottam ilyen jó játékkal!!!
    a `gyerekesebb` figuráktól féltem, hogy kicsit elveszik a kedvem (`a la Dragon Quest VIII), de itt egyáltalán nem zavar, sőt: egy nagyon hangulatos mese ez, állítom a legszebb grafikával amivel eddig talákoztam (úgy egyáltalán), és Nobuo Uematsu zenéivel...
    aki kicsit is szerette az FF szériát, annak mindenképp ajánlom!
  • Szeszmester
    Szerintem megéri, egyelőre úgyis csak az első lemez kell.

Én most izzítom be :)
  • sacano1
    itt fent va http://coke.dreamsms.hu/list/xbox360/ de készülj fel rá 3 db dualos lemez kell neki nemtudom hogy megéri e.
  • CSOki444
    tudom hogy van torrent :D
    de rákerestem és nem tölt !! vmi kis piros p betü van a fájl mellett!!! nemtudom mit jelent???
    ftp-én pedig még nem találtam blue dragont (warez oldalon)!
    ha te találtam küld már a cimet lécci
  • Szeszmester
    Szoktak rebesgetni vmi olyasmit, hogy torrent. Én nem szeretem, privát FTP kényelmesebb.
  • CSOki444
    :D
    jo okés :D
    na mind1 :)
  • Szeszmester
    Egy konzolbolt polca?