152
  • carterx
    Szia MESTER

Igen erre gondoltam,még most jutottam el idáig,nem jártam még a régi földön másfelé,ezt találtam meg elsőként és ide mentem be.
    Amiket mondtál azokat megcsináltam,meg láthatatlan falat is kinyitottam itt.Azt nemtudom hogy most itt hagytam ki valamit,vagy ennyi volt és elhagyhatom a kockát és tovább keresés??

Thx
  • Szeszmester
    Kettő ilyesmi is van, melyik?

A víz alatti bázis? Ott vannak szobák, ahol csak azok a kis gombák vannak. Ha az összeset lecsapod egy szobában, megjelenik egy láda. Azokban vannak a kulcsok a zárt ajtókhoz.
  • carterx
    Sziasztok.

Ott tartok hogy a földet kettészelte nene barátunk cuccosa.
    Utána visszamentem a régi földre a kocka világból.
    Találtam valahol a víz fölött egy kockát és most abban harcolgatok.
    Végigmentem 3 szinten,találtam érdekes tárgyakat a ládákban,de nincs tovább út.Itt akkor ennyi volt a móka?
    Mehetek vissza,és bojonghatok?Vagy van még valami küldetés itt a régi földön?

Thx
  • Szeszmester
    Nem.
    Gyűjtheted a nothingokat, a fővárosban van egy fickó a híd alatt, aki különleges tárgyakat ad neked értük, nézd meg egy végigjátszásban, h mikor mit ad (kb 1000-nél van az uccsó tárgy).
    De szerintem ez tök felesleges.
    A mystery partokat nem nehéz összeszedni, nem emlékszem mondjuk, merre voltak, végigjátszás. 6 ilyen eszköz van, 2 elég jó tárgyat összerakhatsz belőlük. Csak sajnos ezeket a játék legvégén kapod meg, gyakorlati haszna akkor van, ha a sárkányokat is le akarod vadászni.
    De azok túl erősek, nagyon fel kell tápolnod a karaktereid, annyira az emg nem szórakoztató.

Röviden: nem érdemes :)
  • Samballah
    amugy ti a BD-ban mindent összeszedtek a mindenfele kis zugokbol vázákbol törmelékekből? érdemes ezekkel időzni?
  • Samballah
    ohh. köszi! magamtol ra nem jöttem volna tuti. lol több kedvem lett tovabb jatszani :D
  • NormalisEmber
    Azon a részen 4x újrapróbálkozás után sikerült túljutnom, de sajnos most meg a csaták alatt elmegy a zene.

Kipróbálom a 360 topikban leírt dolgot, hogy a lemezt csak bekapcsolás után 5perc után teszem be, hátha akkor megoldódik.
  • Szeszmester
    Nem, próbáld meg újra.
    Ha nem megy, rossz a lemez.
  • NormalisEmber
    Sziasztok!

Kéne egy kis help:

A 2-es dvd-n, a nene's fortress-ben amint legyőzöm a moon lasereket és kiírja az értékelést, rögtön lefagy.(sötét képernyő és nem reagál semmire).

Csinált ilyet másnál is?

• Szeszmester
    Lépj be a menübe és nyomogasd az RB-t!
  • CSOki444
    nem lehet állitani a nehézséget csak a minijátékoknál...
    a támadások nem változnak majd csak akkor ha lesz uj varázslatod és akkor is keveset.. meg lesz majd a 3 lemeztöl egy ujfajta támadás is!!!! az zsir
  • Kandurex
    Nehézséget lehet állítani a full -ba?
  • Samballah
    hi! én még az lejen vagyok, mikortól lehet mást is iranyitani shun kivül? egy videon lattam hogy lehet. ésmikor változnak a támadások animaciói? ahoz vmi spec dolgot kell kifejleszteni? thx
  • CSOki444
    nyomnám én is ha jo lenne a gépem :=(
  • carterx
    Köszönöm!!

Jól emlékeztél,a 2-2 középsőt kell kinyitni!!

Üdv
  • carterx
    rendben,mingyár megpróbálom

Thx!!
  • szabzol
    Úgy tudsz továbbjutni, ha a kék és piros lámpák közül csak a középső kék sor ég. Azt hiszem, hogy a két cellás "folyosón" csak a 2-2 középső cellát kell kinyitni.
  • carterx
    Sziasztok.

Jó a topic logó!!

Elakadtam picit :(
    Ott vagyok ahol nene barátunk elkap minket és lesittelnek.
    Már 4-en kiszabadultunk,meg átkutattam mindent a börtön részen,de azonkivül a szellemen kivül akivel nem lehet micsinálni,meggyógyít és eltűnik,semmi nincs csak az a nagy ajtó ami mellett azok a kék és piros lámpák égnek.Attól függ melyik cella van nyitva vagy zárva.
    Na itt nem jövök rá a trükkre.

Lécci segítsetek.

Thx
  • Szeszmester
    Eternal sonata egy kicsit gay.
    Lost odyssey lehet jó lesz.
  • Sephi
    Viszik mert Xbox-on nem igen volt ez a stilus.

Kivancsi vok az Eternal Sonata / Lost odyssey kombora...
  • CSOki444
    :)
  • Szeszmester
    Gyönyörű és nagyon hangulatos képi világa van, a zenék mesteriek. A többiről ne beszéljünk.
  • Kandurex
    bezzeg a japók viszik mint a cukrot (lista élen eladásban náluk)

nagy ott az ff mánia
  • Kandurex
    na paszeek, pedig nagyon szép játék, meg olyan kis hangulatos...de így :(

• Sephi
    Full is. Nem nehez jatek es sajnos messze nem annyira jo mint aminek hireszteltek.
  • Kandurex
    Nyugtassatok meg, h csak a demó ilyen, hogy mindenkit hülyére verek,...annyi varázslat meg brutal cucc van ami az FF -ben max. a végén lehetett...szal a full verzió milyen?
  • szabzol
    Köszönöm!
  • Szeszmester
    Oda még nem kell bemenned, a jeges terület északi részének a közepén lesz a földben félig elsüllyedve egy droid, azt célozd meg!
  • szabzol
    Na, sikerült elakadnom. 2. lemez, jégmező közepén lévő körbe-körbe járó izében vagyok:), 2. emelet "folyosó" vége, 3 különböző szinű kapu van, kettőt kinyitottam, de a harmadik fehéret nem tudom. Hol találok hozzá cuccot, amivel ki lehet nyitni?

Előre is köszi!
  • Szeszmester
    :D
    Nem, simán le lehetett nyomni.
  • Sephi
    Nehez volt az utso boss? Danger danger danger :D
  • Szeszmester
    Végignyomtam. Könnyed, aranyos kis játék.
  • Sephi
    Mit? 15 ore es meg mindig nem hasznaltam Hpenix Talon-t :D
  • Szeszmester
    3. lemezen tudod elakpni őket, fogsz szerezni egy repülő mechát, amivel bárhová elmehetsz a világtérképen.

A jeges területeken lesz egy kis elzárt épület, ode be kell jutnod és bent beszélned az ünneplőkkel.
    Az első sárkány a falutól picit nyugatra van.

A többit még nem találtam meg, de nagyon erősek, nem hinném, h foglalkozom velük.
  • CSOki444
    meik lemez? stb.. pontos leirást lécci :)
  • CSOki444
    hol vannak ezek a sárkányok???
  • Szeszmester
    Meg túl egyszerű, még a boss fightok sem izzasztanak meg.
    Viszont van a játékban 5 sárkány, ha mindent lecsapod, adnak egy kemény tárgyat. Azok viszont aránytalanul erősek.
  • CSOki444
    20 ora 17 perc..és most kéri a 3. lemezt.... =( fantasztikusan hosszú game ez ám !!! :(
  • Seth
    óó micsoda vidám nevük van ezeknek az erdőknek, biztos nem lehangolóak :D
  • Sephi
    Nos lenyeg az is hogy en atom tapoltam a karijaimat.

Ahol most vok volt az a szellem boss amit a kollegam lekinlodott. En 4x ravertem es megholt :D

Lvl 24-25 a csapat :P