152
-
#112 Szia MESTER
Igen erre gondoltam,még most jutottam el idáig,nem jártam még a régi földön másfelé,ezt találtam meg elsőként és ide mentem be.
Amiket mondtál azokat megcsináltam,meg láthatatlan falat is kinyitottam itt.Azt nemtudom hogy most itt hagytam ki valamit,vagy ennyi volt és elhagyhatom a kockát és tovább keresés??
Thx -
Szeszmester #111 Kettő ilyesmi is van, melyik?
A víz alatti bázis? Ott vannak szobák, ahol csak azok a kis gombák vannak. Ha az összeset lecsapod egy szobában, megjelenik egy láda. Azokban vannak a kulcsok a zárt ajtókhoz. -
#110 Sziasztok.
Ott tartok hogy a földet kettészelte nene barátunk cuccosa.
Utána visszamentem a régi földre a kocka világból.
Találtam valahol a víz fölött egy kockát és most abban harcolgatok.
Végigmentem 3 szinten,találtam érdekes tárgyakat a ládákban,de nincs tovább út.Itt akkor ennyi volt a móka?
Mehetek vissza,és bojonghatok?Vagy van még valami küldetés itt a régi földön?
Thx -
Szeszmester #109 Nem.
Gyűjtheted a nothingokat, a fővárosban van egy fickó a híd alatt, aki különleges tárgyakat ad neked értük, nézd meg egy végigjátszásban, h mikor mit ad (kb 1000-nél van az uccsó tárgy).
De szerintem ez tök felesleges.
A mystery partokat nem nehéz összeszedni, nem emlékszem mondjuk, merre voltak, végigjátszás. 6 ilyen eszköz van, 2 elég jó tárgyat összerakhatsz belőlük. Csak sajnos ezeket a játék legvégén kapod meg, gyakorlati haszna akkor van, ha a sárkányokat is le akarod vadászni.
De azok túl erősek, nagyon fel kell tápolnod a karaktereid, annyira az emg nem szórakoztató.
Röviden: nem érdemes :) -
#108 amugy ti a BD-ban mindent összeszedtek a mindenfele kis zugokbol vázákbol törmelékekből? érdemes ezekkel időzni? -
#107 ohh. köszi! magamtol ra nem jöttem volna tuti. lol több kedvem lett tovabb jatszani :D -
NormalisEmber #106 Azon a részen 4x újrapróbálkozás után sikerült túljutnom, de sajnos most meg a csaták alatt elmegy a zene.
Kipróbálom a 360 topikban leírt dolgot, hogy a lemezt csak bekapcsolás után 5perc után teszem be, hátha akkor megoldódik. -
Szeszmester #105 Nem, próbáld meg újra.
Ha nem megy, rossz a lemez. -
NormalisEmber #104 Sziasztok!
Kéne egy kis help:
A 2-es dvd-n, a nene's fortress-ben amint legyőzöm a moon lasereket és kiírja az értékelést, rögtön lefagy.(sötét képernyő és nem reagál semmire).
Csinált ilyet másnál is?
-
Szeszmester #103 Lépj be a menübe és nyomogasd az RB-t! -
#102 nem lehet állitani a nehézséget csak a minijátékoknál...
a támadások nem változnak majd csak akkor ha lesz uj varázslatod és akkor is keveset.. meg lesz majd a 3 lemeztöl egy ujfajta támadás is!!!! az zsir -
#101 Nehézséget lehet állítani a full -ba? -
#100 hi! én még az lejen vagyok, mikortól lehet mást is iranyitani shun kivül? egy videon lattam hogy lehet. ésmikor változnak a támadások animaciói? ahoz vmi spec dolgot kell kifejleszteni? thx -
#99 nyomnám én is ha jo lenne a gépem :=( -
#98 Köszönöm!!
Jól emlékeztél,a 2-2 középsőt kell kinyitni!!
Üdv -
#97 rendben,mingyár megpróbálom
Thx!! -
szabzol #96 Úgy tudsz továbbjutni, ha a kék és piros lámpák közül csak a középső kék sor ég. Azt hiszem, hogy a két cellás "folyosón" csak a 2-2 középső cellát kell kinyitni. -
#95 Sziasztok.
Jó a topic logó!!
Elakadtam picit :(
Ott vagyok ahol nene barátunk elkap minket és lesittelnek.
Már 4-en kiszabadultunk,meg átkutattam mindent a börtön részen,de azonkivül a szellemen kivül akivel nem lehet micsinálni,meggyógyít és eltűnik,semmi nincs csak az a nagy ajtó ami mellett azok a kék és piros lámpák égnek.Attól függ melyik cella van nyitva vagy zárva.
Na itt nem jövök rá a trükkre.
Lécci segítsetek.
Thx -
Szeszmester #94 Eternal sonata egy kicsit gay.
Lost odyssey lehet jó lesz. -
#93 Viszik mert Xbox-on nem igen volt ez a stilus.
Kivancsi vok az Eternal Sonata / Lost odyssey kombora... -
#92 :) -
Szeszmester #91 Gyönyörű és nagyon hangulatos képi világa van, a zenék mesteriek. A többiről ne beszéljünk. -
#90 bezzeg a japók viszik mint a cukrot (lista élen eladásban náluk)
nagy ott az ff mánia -
#89 na paszeek, pedig nagyon szép játék, meg olyan kis hangulatos...de így :(
-
#88 Full is. Nem nehez jatek es sajnos messze nem annyira jo mint aminek hireszteltek. -
#87 Nyugtassatok meg, h csak a demó ilyen, hogy mindenkit hülyére verek,...annyi varázslat meg brutal cucc van ami az FF -ben max. a végén lehetett...szal a full verzió milyen? -
szabzol #86 Köszönöm! -
Szeszmester #85 Oda még nem kell bemenned, a jeges terület északi részének a közepén lesz a földben félig elsüllyedve egy droid, azt célozd meg! -
szabzol #84 Na, sikerült elakadnom. 2. lemez, jégmező közepén lévő körbe-körbe járó izében vagyok:), 2. emelet "folyosó" vége, 3 különböző szinű kapu van, kettőt kinyitottam, de a harmadik fehéret nem tudom. Hol találok hozzá cuccot, amivel ki lehet nyitni?
Előre is köszi! -
Szeszmester #83 :D
Nem, simán le lehetett nyomni. -
#82 Nehez volt az utso boss? Danger danger danger :D -
Szeszmester #81 Végignyomtam. Könnyed, aranyos kis játék. -
#80 Mit? 15 ore es meg mindig nem hasznaltam Hpenix Talon-t :D -
Szeszmester #79 3. lemezen tudod elakpni őket, fogsz szerezni egy repülő mechát, amivel bárhová elmehetsz a világtérképen.
A jeges területeken lesz egy kis elzárt épület, ode be kell jutnod és bent beszélned az ünneplőkkel.
Az első sárkány a falutól picit nyugatra van.
A többit még nem találtam meg, de nagyon erősek, nem hinném, h foglalkozom velük. -
#78 meik lemez? stb.. pontos leirást lécci :) -
#77 hol vannak ezek a sárkányok??? -
Szeszmester #76 Meg túl egyszerű, még a boss fightok sem izzasztanak meg.
Viszont van a játékban 5 sárkány, ha mindent lecsapod, adnak egy kemény tárgyat. Azok viszont aránytalanul erősek. -
#75 20 ora 17 perc..és most kéri a 3. lemezt.... =( fantasztikusan hosszú game ez ám !!! :( -
#74 óó micsoda vidám nevük van ezeknek az erdőknek, biztos nem lehangolóak :D -
#73 Nos lenyeg az is hogy en atom tapoltam a karijaimat.
Ahol most vok volt az a szellem boss amit a kollegam lekinlodott. En 4x ravertem es megholt :D
Lvl 24-25 a csapat :P