Reaper (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem panaszkodom, csak fura 😊
Bazinga!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Hát mit is mondjak... Stevenek örültem mert megérdemelte amit kapott 😊
A többi meg hááát... esetleg Sam szülei mind a ketten démonok vagy angyalok ?! rmeélem õsszel minden kiderül!! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek szerint Sam lehet, hogy tényleg a Sátán fia, de a szülei meg ezekszerint valami démonok lehetnek, ha a 'faterja' nem halt meg 😊 Mindenesetre várom a 2. évadot, sok a nyitott kérdés valóban, kíváncsi vagyok a válaszokra...
Bazinga!
gyakorlatilag még mindig abban a stádiumban van a sorozat, hogy újabb és újabb infókat kapunk a karakterekrõl, meg az alapszituációról, meg a játékszabályokról, de még mindig inkább csak megtörténnek a dolgok Sam-mel, ahelyett, hogy kezébe venné az irányítást, persze amennyi dolog homyálos még nem csoda.
remélem ez elég jó😉
már alig várom az utolsó részt!!! 😄😄
Ki Sam Oliver apja? (mint: Ki Eric Cartman Apja? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
legalább kiderült hogy Sam apja miért tépte ki azokat a lapokat a szerzõdésbõl...
jövõ7en remélem kiderül minden😊
utána jó idõre pihenõre megy a sori :'(, de majd õsszel folytatódik 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Next PC upgrade: 2022
Bazinga!
elég érdekes rész volt ez is...
junkie-nak remélem igaza lesz és õsszel jön a 2ik évad 😊
Sajna már csak két rész 😞
Amúgy szerintem nagyon jó ötlet volt, meg végülis elkerülhetetlen, hogy végül összefüggõ sztorit hozzanak ki az elsõ részek egy lélek elfogós felállás után.
Azonban remélem lesz még szó Sam szerzõdésérõl, valamint Cady-rõl is régen hallottunk.
Második évad meg 90% hogy lesz junkie szerint. Szerintem megérdemelné, hogy folytassák, van olyan jó 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
sajnálnám hogy ha nem lenne 2ik évad :'(
Sam ismét nagy sza.ban van... kivancsi vagyok mi fog még történni 😊
Hogy miért nem akarja, hogy lássa a szerzõdést?
Ja és lesz még egy "1x17 The Leak 2008.5.13" és egy "1x18 Cancun 2008.5.20"... Viszont sajnos arra is igen jó esély van, hogy nem lesz második évad...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nem tudom mi lesz még, de tuti nem fogunk unatkozni 😄
Bazinga!
Mivel ez hollywood itt bármi lehet ! 😄
a 13ik rész pedig felvet pár kérdést a sorozattal kapcsolatban!!!
remélem lesz benne pár érdekes csavar!!!