140
Reaper (Tv)
-
#100 nah, de most nem vágom, vagy nem emlékszem, de a legutolsó rész nem úgy ért végett, hogy minden oké köztük? eleve már azt nem fogtam fel, hogy kap egy hónap szünetet az ördögtől SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és nem a friss bnőjével tölti
szal azt én úgy érzetem, hogy az inkább az esetleges új nézőknek volt, hogy tisztában legyenek a romantikus szállal is, vagy lusták voltak az írók egy új személyes szálat kidolgozni.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk simán mutathattak volna többet a Sock-osból, (vagy csak a húgából <= ismétcsak yummie:), de akár azt is húzhatták volna, hogy hogyan kapják vissza az állásukat, etc.) -
#99 Pont azért volt levél, mert nem akart beszélni vele...
Andi hisztije meg hiányozni nem hiányzik, de azért érthető. :) De ja, ez a gyengébb része a résznek. -
#98 nekem az eleje kicsit nagy wtf volt, nem is értettem, hogy miért jön elő ilyen hétköznapi problémákkal a csaj, mikor már elvileg mindent tud. meg azt se értettem, hogy amerikában miért nincs telefon SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szal sztem az tök nagy és egyben kihagyható hülyeség volt, amit a fel nem adott levéllel csináltak. inkább kellett volna addig Sam "nevelő(?)" apjával foglalkozni, meg az anyjával.
Onnantól kezdve viszont teljesen korrekt rész volt. Sock húga meg yummie, tiszta Cruel Intentions :DD
-
#97 Abszolút jó évadkezdés. :) -
#96 ja csak már egy ideje nem lehet rá regelni :\ -
#95 pl ha regisztrálsz rá (megéri, még mailben sem kell akvitálni, tényleg 10 sec az egész :)) akkor kapsz egy my page nevü linket, ahol az add show -val tudsz hozzáadni sorozatokat, így láthatod, hogy mikor jön a köv rész, ha kikerül egy sorozatból egy új rész, kiteszi a linket a torrenthez, a már megnézett részekre lehet nyomni egy "watched" -et és akkor eltűnik, nem zavar
egyszóval hasznos -
#94 Biztos csak simán előrehozták kicsit. Én nem tudtam, hogy ott sugárzási adatok is vannak. -
#93 de az
de van rajta info is nem csak letöltés, és (eddig) mindig pontos volt -
#92 Az nem egy torrentoldal? -
#91 nem én találtam ki hanem eztv.it -ről néztem
eddig mindig valós adatok voltak ott -
#90 Nem fura, mert csak te írtad, hogy 17-én lesz. Valójában tegnap vetítették. (www.tv.com) -
#89 viszont az fura hogy elvileg 17én kellett volna jönnie az új résznek, erre eztv -n nézem hogy már ki is jött :)
nem panaszkodom, csak fura :) -
#88 bizony, már csorog is lefelé :) -
#87 Na már van első rész. -
#86 Reaper On break, returns: 2009-03-17 -
Cat 02 #85 Márciusban lesz csak folytatás ? :s -
#84 De. -
#83 lesz 2. évad, de asszem csak a mid-seasonben..... :D -
#82 Ennek nem lesz folytatása?? -
#81 Köszi, kár. -
#80 Az is erősen erről árulkodik, hogy az axn.hu-n is a 13. epizódig van felsorolva... -
#79 pontosan, de ez egyik legnagyobb oldalon csak a Te kedvedért rákerestem és ott sincs 13.-nál újabb, tehát valszeg nem adták még le magyarul 14.től. amúgy google, vagy valami tv-műsoros oldal biztos megmondja. Itthon az AXN adja, ha ez segít. -
#78 gondolom azért nem válaszolnak mert nem tudják. ahogyan én sem. nem nézem/néztem szinkronosan.. így segíteni sajnos nem tudok -
#77 Valaki válaszolhatna! -
#76 Magyarul eddig 13 rész láttam fent.
A többi miért nincs? Nem adták volna le? -
#75 Nem fog. -
asd16 #74 Ma sikerült megnéznem!
Hát mit is mondjak... Stevenek örültem mert megérdemelte amit kapott :)
A többi meg hááát... esetleg Sam szülei mind a ketten démonok vagy angyalok ?! rmeélem ősszel minden kiderül!! :D -
#73 Egyre jobb ez a sorozat! -
#72 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem az apja (mármint, aki felnevelte) inkább valami angyal, vagy maga az Isten (esetleg Sam igazi apja Isten, és egy angyal nevelte), és azért nem mondhatják el Sam-nek, mert valami nagy tét fűződik ahhoz, hogy Sam-et, aki így tudtán kívül a jók szolgálatában áll, el tudja-e csábítani az ördög. mit tudom én, emberiség sorsa, vagy ilyesmi. persze lehet csak rám volt nagy hatással a Constantine-ból az a mondat, hogy Isten csak egy hangyafarmmal játszó gyerek. -
#71 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó kis rész volt... Sock egy állat :D
Ezek szerint Sam lehet, hogy tényleg a Sátán fia, de a szülei meg ezekszerint valami démonok lehetnek, ha a 'faterja' nem halt meg :) Mindenesetre várom a 2. évadot, sok a nyitott kérdés valóban, kíváncsi vagyok a válaszokra... -
Th0m #70 igen köszönöm:) -
#69 hát van valami hoppá a végén, és erősen játszottak arra, hogy lesz következő évad, mivel nagyon sok kérdés nyitva marad. amúgy szokásos volt humorilag, az egy kicsit fura, hogy Ben most nem sérült meg, lassan nem tudom, hogy mi is a szerepe a sorozatban:)
gyakorlatilag még mindig abban a stádiumban van a sorozat, hogy újabb és újabb infókat kapunk a karakterekről, meg az alapszituációról, meg a játékszabályokról, de még mindig inkább csak megtörténnek a dolgok Sam-mel, ahelyett, hogy kezébe venné az irányítást, persze amennyi dolog homyálos még nem csoda.
remélem ez elég jó;) -
Th0m #68 milyen volt? tényleg volt hoppá a végén? én várok a feliratra , egy kis spoiler mentes vélemény érdekelne^^ -
#67 nah, akkor most várhatunk a midseasonra :S -
asd16 #66 holnap remélem minden kiderül!!! :)
már alig várom az utolsó részt!!! :D:D -
#65 Én még azért nem vennék rá mérget, hogy a démonok jól következtettek, sztem évadzáróban sok minden fog még kiderülni.
Ki Sam Oliver apja? (mint: Ki Eric Cartman Apja? :) -
#64 Majd csak midseasonben lesz a második évad, vagyis vmikor 2009 január és április közt indul. -
asd16 #63 hát nem volt rossz rész.
legalább kiderült hogy Sam apja miért tépte ki azokat a lapokat a szerződésből...
jövő7en remélem kiderül minden:)
utána jó időre pihenőre megy a sori :'(, de majd ősszel folytatódik :) -
#62 én még nem lennék benne olyan biztos.......csak a démonok feltételezik...... :D de azért elég valószínű.... -
#61 Hm mi derült ki a 17. részben nem gondoltam volna!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sam az ördög fia