Reaper (TV)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magoo
Ennél a sooroztanál kivételesen a magyar epizódokat követem....azon ritka sorik egyike 😊
Most az új rész kapcsán felmerül bennem egy kérdés...talán akik az amcsi epizódokat nyomják azok tudják a választ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sam az ördög fia? Csak mert valamiért oka van annak, hogy az ördög nem akarja megmutatni a szerzõdést és szerintem ez az. De lehet hogy ez nagy baromság...csak jár az agyam 😊

tnm
1x13 végén Sam szegény kabátja nem találja a helyét... elég csúnya baki.

grebber
Remélem basszus összejön majd Sam és Andi.

Next PC upgrade: 2022

Casillas
már van 11-12-höz is magyar felirat

Vivimos por ti, vence por nosotros.

precision
idézet a fordítótól, ezt még 17 -én írta:

"Sziasztok!
Sajnos most egy rossz hírrel kell szolgálnom nektek. Az van, hogy a gépem megadta magát, és így pillanatnyilag nem tudom a következõ részt csinálni. Ha mázlim van, akkor a hét végére már talán mûködõképes lesz a gép és akkor leghamarabb vasárnap felé lesz felirat, ha mégsem "gyógyul meg" a kicsikém, akkor passz... "

azóta semmi új hír, és felirat sincs emiatt, én megnéztem angollal, mert nem tudtam már várni 😊

Bazinga!

danikarate
Magyar felirat a 11-es részhez még nincs? Csak azért kérdezem mert már kijött a 12-es rész is....

precision
még angol feliratot sem látok az új 11es részhez 😞
vagy csak nem jó helyen keresem?

Bazinga!

BlackShadow
nem teljesen.. más a csaj 😄 meg a pilotban szõrös a pofája a fõsrácnak míg a normálban az újrafelvett jeleneteken meg nem.. és néha változik a kettõ 😄 baki rulez

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

grebber
Most kezdtem csak ele a sorozatba és hát elsõ résznél látom egy részt feleslegesen szedtem le.

Reaper.S01E00.Pilot.DVDSCR.XviD-The-CW ez ugyanaz mint ez Reaper.s01e01.repack.hdtv.xvid-xor.

Next PC upgrade: 2022

jövõhét keddtõl szinkronosan jön az AXN-en a sorozat 😄
precision
Emberek, mi ez a punnyadás? 😊

Reaper.S01E11.HDTV.XviD-NoTV

Senki sem tudta hogy ma jön ki, mi? 😊 Öreg hiba 😄

Bazinga!

tnm
nem biztos, hoyg az a csaj, végülis nem volt rajta 666😊 és nem láttuk, hogy csirkék fejét harapta volna le xD (Jajh istenem, de beteg ez a sorozat...😊 )

stargatelost
jaja, azt tom hogy áll a sztrájk miatt, csak féltem, hogy már meg is kapta a cancelt...de akkor nem

elég érdekesen lett vége a tizedik résznek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kíváncsi vagyok mit hoznak ki az ördög lánya szálból

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

precision
cancelrõl nem hallottam, eddig áll a dolog a sztrájk miatt
frisebb infót nem tudok sajna

Bazinga!

stargatelost
nah a mai napon a Reaper volt terítéken 😄
vááh nagyon állat volt ez a 10 rész 😄
az a sok marhaság amit Sock csinált/mondott ; meg a Devil szivatásai 😄
a vesselek is érdekesek voltak, bejött a dolog hogy mindig más volt 😊

amúgy cancel lett? mert nem hallottam felõle hogy az lett volna, de azért megkérdem...meg az évad is 12 részes lett volna szal...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

BlackShadow
nagyon nagy a sorozat 😊 nemigen láttam olyat ahol elkezdtem jókat röhögni, de ennél minden résznél garantált 😊 Sock über alles 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Casillas
nálam meg nem egyik, hanem az év újonca 😊

énis nézem, és szerintem az idei szezon egyik legjobb újonca<#eljen>
LasDen
én nézem, de nincs felirat a 1x07-hez.....és félek hogy kasza lesz a sztrájk miatt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
Na mi van, senki nem nézi ezt a sorozatot? 😊
Pedig szerintem az egyik legjobb a mostaniak közül.

Bazinga!

há azért az is fura, hogy a srácnak, akinek szemöldököt rajzolnak, a második részben már semmi baja...
Casillas
mondjuk azér arra a bajuszra tényleg felfigyelhetett volna valaki, amit junkien is írtak...

csak a csajt cserélték benne, azokat a jeleneteket újraforgatták

a második részben a gumiruha nagyon ütõs 😄DDD
LasDen
én nem láttam az 1x00-t, de ha jól tudom akkor csak egy csajt változtattak benne.....de lehet keverem a Chuck-kal....
ma mégnéztem a 1x02-t is 😄 odabaszott rendesen......remélem sokáig mûsoron lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
aki megnézte a 1x00-át és az 1x01-et is,az elárulhatná hogy van-e értelme megnézni a 01-et.tehát van-e benne annyi változás,hogy látni kell

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

na akkor kicsit felhozom már a topikot, ha már a másikat zárták, bár úgylátom itt nincs nagy élet, de azért remélem, hogy rajtam kívül más is nézi még a sorozatot
"unaired/preair cuccokhoz nemigen szoktak csinálni még angolt sem"

pedig tavaly majd mindhez volt angol és magyar is.
ProGabe
háááát,nagyon ne reménykedj,unaired/preair cuccokhoz nemigen szoktak csinálni még angolt sem,persze ez Kevin Smith,szóval az esély jóval nagyobb 😊

de mint írtam is,egy-két részt újraforgatnak,szóval majd a tényleges pilotot lesz érdemes megnézni

OFF:kijött a terminator sori preaired-je is,a sarah connor chronicles!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
angol sincs??

desigo
Reméljük lesz hozzá...
fsgh
engem is a felirat választ el a megnézésétõl...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

raven87
Kár, hogy felirat nincs hozzá, mert már én is baromira kíváncsi vagyok rá.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

LasDen
nah én is megnézem mit alkotott Mr. Smith 😄

ProGabe
egyetértek!engem nagyon de nagyon megfogott!!ültek a poénok,jó az alapsztori(egyszerû és nagyszerû),színészek sem rosszak,egyszer húztam a számat,amikor az erejét rendesen használta hogy megmentse a haverját,na akkor kilógott a lóláb a fõszereplõnél.a rendezés meg csillagos,kakaósnyuszis ötös 😊

ez ugyebár unaired pilot,még változni fog,többek között lecserélik a csajt,Candice-re a Heroesból!!

tehát õt:
lecserélték õrá:

desigo
+fav
JCSR Apache
Lehet hogy jó lessz...megnézem az elsõ részt.<#rolleyes>

IMDB
A PIlot rész nagyon kiráyl volt!
Kevin Smith a kedvenc rendezõmm és õ rendezte!

Mirõl szól: egy szülei nyakán élõsködõ léhûtõrõl, akinek a kisujját nem kellett mozdítani semmiért egész életében, és még arra is lusta, hogy dögös munkatársát randizni hívja. Aztán a 21. szülinapján kiderül, hogy mindez azért történt, mert a szülei annak idején eladták a lelkét az ördögnek, így most munkába kell állnia a patás szolgálatban, és összegyûjteni a pokolból meglógott lelkeket. Dramedynek tûnik.

Kik csinálják: egy magyar felmenõkkel bíró producer az Ed mellõl (Michelle Fazekas), Mark Gordon a Grace klinika istállóból, Tom Spezialy, aki a SzülFel stábban is dolgozott, no meg Kevin Smith, akit lehet nem szeretni, de attól még jó arc. Õ rendezte a pilotot is.

Kik játsszák: Bret Harrison, Ray Wise, Valarie Rae Miller, Nikki Reed.

Mi várható: egy kis Dead Like Me utánérzés, de Kevin Smith beteges agyával. Van benne jócsaj, a fõszereplõ a The Loop címû sitcomban mérsékelten vicces volt, és Ray Wise (Twin Peaks) az ördög szerepében bónusz. Nem hiszem, hogy megéri a második évadot, de 22 rész talén van benne. Kedden este 9-kor jön.

← ElőzőOldal 3 / 3