Reaper (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most az új rész kapcsán felmerül bennem egy kérdés...talán akik az amcsi epizódokat nyomják azok tudják a választ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Sziasztok!
Sajnos most egy rossz hírrel kell szolgálnom nektek. Az van, hogy a gépem megadta magát, és így pillanatnyilag nem tudom a következõ részt csinálni. Ha mázlim van, akkor a hét végére már talán mûködõképes lesz a gép és akkor leghamarabb vasárnap felé lesz felirat, ha mégsem "gyógyul meg" a kicsikém, akkor passz... "
azóta semmi új hír, és felirat sincs emiatt, én megnéztem angollal, mert nem tudtam már várni 😊
Bazinga!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Reaper.S01E00.Pilot.DVDSCR.XviD-The-CW ez ugyanaz mint ez Reaper.s01e01.repack.hdtv.xvid-xor.
Next PC upgrade: 2022
Reaper.S01E11.HDTV.XviD-NoTV
Senki sem tudta hogy ma jön ki, mi? 😊 Öreg hiba 😄
Bazinga!
elég érdekesen lett vége a tizedik résznek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
vááh nagyon állat volt ez a 10 rész 😄
az a sok marhaság amit Sock csinált/mondott ; meg a Devil szivatásai 😄
a vesselek is érdekesek voltak, bejött a dolog hogy mindig más volt 😊
amúgy cancel lett? mert nem hallottam felõle hogy az lett volna, de azért megkérdem...meg az évad is 12 részes lett volna szal...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Pedig szerintem az egyik legjobb a mostaniak közül.
Bazinga!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
a második részben a gumiruha nagyon ütõs 😄DDD
ma mégnéztem a 1x02-t is 😄 odabaszott rendesen......remélem sokáig mûsoron lesz 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pedig tavaly majd mindhez volt angol és magyar is.
de mint írtam is,egy-két részt újraforgatnak,szóval majd a tényleges pilotot lesz érdemes megnézni
OFF:kijött a terminator sori preaired-je is,a sarah connor chronicles!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
ez ugyebár unaired pilot,még változni fog,többek között lecserélik a csajt,Candice-re a Heroesból!!
tehát õt:
lecserélték õrá:

Kik csinálják: egy magyar felmenõkkel bíró producer az Ed mellõl (Michelle Fazekas), Mark Gordon a Grace klinika istállóból, Tom Spezialy, aki a SzülFel stábban is dolgozott, no meg Kevin Smith, akit lehet nem szeretni, de attól még jó arc. Õ rendezte a pilotot is.
Kik játsszák: Bret Harrison, Ray Wise, Valarie Rae Miller, Nikki Reed.
Mi várható: egy kis Dead Like Me utánérzés, de Kevin Smith beteges agyával. Van benne jócsaj, a fõszereplõ a The Loop címû sitcomban mérsékelten vicces volt, és Ray Wise (Twin Peaks) az ördög szerepében bónusz. Nem hiszem, hogy megéri a második évadot, de 22 rész talén van benne. Kedden este 9-kor jön.