96
  • Zocsi
  • Zocsi
    Miért Vienna (Bécs), miért nem Budapest?
  • Ferrer
    Hűűdejű lesz ez nekünk. Biztos lesz rajta még egy kiba-dock és még 192 mega memóriát fog igényelni meg újabb 2 gigát a lemezen. Meg talán lesz normális usb kezelése addig. Ezzel megint új alapokra fogják helyezni az egészet. Én már a megjelenés napján vinni fogom magammal az 50 rugót, hogy az elsők között legyek, akik az újonnan szerzett Viennájukon az EU-kompatibilis Media Playerben hallgathatják David Bryne nagyszerű alkotását.
  • Su0my
    De, egyrészint a polikusok miatt éll a szarban MO, másrészt pont az olyan nézőpontű emberek miatt, mint amilyen sajnos te vagy. A baj ráadásul az, hogy még meg is tudod indokolni, tehát ez azt feltételezi, hogy intelligensnek hiszed magad:) Én meg tudom egy szemét kcsög vagyok mert lehülyéztelek, ami igaz is. Mármint nem a szemét kcsög xD
  • Su0my
    Nem azért rossz a Vista, mert szeretjük fikázni (én legalábbis nem azért tartom annak). És igenis van benne potenciál, jó oprendszer LESZ. Ha végigolvastad volna, a kollega szerint az XP az SP2 óta jó (maximálisan egyetértek). A Vista is jó lesz, ha sikerül kijavítani a gyermekbetegségeit. Én személy szerint örülök, hogy neked működik, már olvastam itt az SG-n egy-két pozitív tapasztalatot, ez mindenképpen jó jel. És azért, mert valakivel nem egy véleményen vagy, azért még nem kéne lehurrogni. A hosszú távú megoldásokkal egyet értek, azzal is, hogy a magyar a világ egyik legönzőbb és legbutább népe.

• oneman
    a gond ott fog nekik kezdődni, hogy az emberek lassan kezdenek ráébredni, hogy teljesen felesleges évente új gépet venni...
    a közeljövőben szerintem át fog alakulni ez a piac, mert hosszútávon nem tartható fennt ez a pazarlás.
  • kicsy
    Ez nem így működik, ha ráállítasz ezer programozókat egy projectre, akkor több időt fog eltelni a koordinálással, mint a rendes munkával, és valszeg még nagyon gány is lesz az egész.
  • Marko001
    A jövőre elsősorban a tehetősebb emberek tudnak gondolni, a többiek örülnek ha máról holnapra megélnek. Én sem vagyok gazdag, miért ne helyezhetném magamat előtérbe egyenlőre. Meg ha nekem jobb lesz, akkor az unokáimnak is jobb lesz nem? Magyarország helyzetét meg a politikusok teszik olyan szarrá amilyen...
  • Evogordon
    3 év múlva meg azt fogja mondani hogy a vienna szar inkább fejlesszék tovább ezt a fasza vistát...
  • Csaba42
    Hát akkor kérlek szépen indolkold meg, miért is olyan húdesz*r a Vista, mert nekem spec. semmi bajom sincs vele - vagy csak én vok annyira béna, hogy nem b*szom el már az első nap az oprendszert? Csak megsúgom, hogy anno még az Xp volt a sz*r, most meg már fain kis rendszerecske? Hogy is van akkor most ez? Ráadásul csak azért sz*r a Vista, mert teljesen új alapokra van helyezve a rendszer? Ez hasonlít MO helyzetéhez, ahol minden új dologért siránkoznak az emberek, hogy ez nem jó, az nem jó, amaz sem jó, de arra nem is gondolnak, hogy nem rövid távon kéne gondolkozni, hanem hosszabb távon, hogy az unokáink az eddigieknél sokkal jobb életkörülmények közt éljenek. De nem, mindig mindenki a saját, önző érdekeit tartja szem előtt. Ez a LOL, de nagyon.
  • mikloss
    Ahelyett, hogy mindenkit ráállítanának a Vista fejlesztésére és akkor 1-2 év helyett csak 0,5 évet kéne várni amíg a vista olyan fasza lenne mint most az xp.
  • InfectedMann
    LOL
    A Microsoft mondjon le :D
    Fejlesszék tovább az XP -t.
    Az SP2 után tagadhatatlanul az eddigi legjobb windows. (Persze azok számára akik értenek az informatikához)

Ez a Windows 7 is akkora bukás lesz legalább mint a Vista ha megint teljesen új alapokra akarják helyezni.
  • David Coulthard
    Mivel a Vista verziószáma 6.0 ...

• MM2
    Windows 7???
  • bertino
    teljesen felesleges előállítani is...
  • Davidus
    "A cég egy előfizetéses alapokon működő rendszeren is gondolkodik, ám ennek részleteiről még semmit nem tudni"

ajjajj:D