907
Tetszik, nem tetszik, vélemény, stb ... képet is lehet mutatni :)
-
#346 Akkor én a helyedben inkább attól rémülnék meg, hogy tetszem a barátomnak. :-) -
#345 jól van ne erőltesd magad, ennyire nem érdekel a téma... -
#344 akkor te benne vagy az 1%-ban :P -
Hajnalcat #343 óvodáskúrvák :|
Tűsarkúcsizmától nekem is hányingerem van, nagyon igénytelen, főleg ha farmerba van betűrve. Pffúj. Ki a fene döntötte el azt, hogy ebből divatot kell csinálni? Nagyon nagy izélsficama lehet...
Nah igen, ezeken a lányokon idióta túrkálós ruhák vannak, soha az életben nem vennék fel ilyet. Mégha fizetnének érte, akkor sem. -
Hajnalcat #342 Mert a barátom állandóan csorgatja a nyálát erre a csajra.... -
#341 Ha természetes is, itt a harmadik képen túltesz sok szilikonoson. :-) -
#340 Arról nem is beszélve, hogy miféle torzulásra vall, hogy talán ezek a képek is valami hasonló újságból vannak.
Vagy az nem torzulás, ha ilyen nők láthatók az újságokban, ellenben a focilabdamellűekkel? :-) -
#339 Szerencsére olyan tapasztalataim vannak, hogy nem ez a normális. :-)
Én sem vagyok műmellpárti amúgy, csak van, ami számomra már annyira nem szép, hogy még a plasztikát is el tudom képzelni, mint javító beavatkozást.
De valóban, rotatornak igaza van, csak hozott anyagból lehet dolgozni. -
#338 A társadalom beteges eltorzulása az is, hogy a csoffadt testépítőszerű mell csúnya? Pedig még azok között is látni ennél szebbet. :-)
A playboyban pedig ezt nem látom, ugyanis nem vásárlok újságot, és a tekintetemmel kerülöm az ilyesféle reklámot. Azt sem gondoltam, hogy a focilabda jellegű mell lenne a szép, ugyanis kisebb mellekk is lehetnek szépek, sem azt, hogy az övéket plasztikával kéne megnövelni, mert ami szép azt nem kell tönkretenni, viszont egyes esetekben, mint pl. ez, még a plaszikai beavatkozás is képes lenne valamit javítani. -
#337 A plasztikai műtét során is érvényesül, hogy a hozott anyagból lehet csak dolgozni... -
#336 sztem teljesen normális. mondom nagyon hozzá vagy(unk) szokva a szép kerekre plasztikázott mellhez. holott épp az a természetellenes sztem. -
#335 Ebben az esetben inkább ez a cici a torz. -
#334 plasztika nem kell senkinek. a társadalom beteges eltorzulása, h a focilabda-jellegű mell a szép. ez azért van, mert ezt látod a playboy-ban minden nap. -
#333 Pedig ő az olyan kivétel, akire ráférne egy kis plasztika. :-) -
#332 Ne legyél ilyen szigorú, biztos jól tudnak főzni! -
#331 idióta színű haj, igénytelenül groteszkre festett 10cm-es műkarmok, sminktől úgy néz ki mint vmi egyiptomi fáraó, haspóló akkor is ha hájas, télen is (jó ez itt nem szempont mert nincs rajta ruha), olcsófarmer, tűsarkú csizma szárába betűrve... lásd -
#330 Az milyen? -
#329 köze nincs a szilikonhoz
sztem jól néz ki. nincs olyan ma annyira divatos olcsósarkikurvás stílusa -
#328 Nekem sem tetszik, de mással nem is lenne nagyobb gond, de a mellének a formája, meg ahogy szétáll az nagyon nem tetszik. Még jó, hogy nincs közöm hozzá. :-) -
#327 Szvsz nincs termeszetes esese a mellenek a 2. es 4.-en
A feje elcseszett
Minek cserelnel vele igy vagy jo ahogy vagy -
jefferson83 #326 -
#325 A 3. képen tisztán látszik, hogy szilikonos. -szerintem -
#324 Hát nekem nem jön be se az arca, se a melle, se semmije. -
Hajnalcat #323 Egyébként táncosnő is, szóval a mellizmai nagyon sokat erősödtek, azért ilyen feszesek. -
Hajnalcat #322 Mutatok még több képet róla, ezeken jobban lehet látni, hogy nem műmelle van:
-
Hajnalcat #321 Valószínűleg a nagy bimbóudvara miatt látod csúnyának. Az szokta általában elcsúfítani a mellet.
Nekem a köldöke sem tetszik, kifele dudorodik.
De a teste meg az arca nagyon szép. (Bárcsak nekem lenne ilyen szép!)
Meg ha már meztelen fotózásra megy, akkor illett volna neki normálisan leborotválni magát középen. Nem kellene az a nagy szőrcsomó oda. Csak elcsúfítja az egészet. -
Hajnalcat #320 Nem műmelle van. Barátomnak megmutattam , ő elég nagy mellszakértő. Azt mondta, hogy ez nem műmell. -
#319 ráadásul milyen csúnya!! -
#318 műmelle van :| -
Hajnalcat #317 Meztelen képek következnek egy spanyol sorozatban szereplő nőről, aki rövid hajú ezeken a fotókon. Neve Esther Arroyo.
Ezek már ruhásak:
-
#316 ÁÁÁ! idevele :) -
#315 -
#314 De cép fiúcska! :P -
#313 az arc... azok a barna szemek... és a cuki haj... haj-haj -
#312 khmm
-
Hajnalcat #311 Egyik kedvenc színésznőm. -
#310 winona for president -
#309 ógyász -
-
#307 össze ne kapjatok már! "Jut" kép mindenkinek, amiben gyönyörködhet.
(Én az elsőre, a harmadikra és a hetedikre szavazok.)