907
Tetszik, nem tetszik, vélemény, stb ... képet is lehet mutatni :)
-
#306 A második????!!!!!!
inkább az utolsó kép. aranyos, visszafogott mosoly -
#305 Sajnos a filmből nem találtam képet, ott még szebb. Épp most szedem le a filmet, "elteszem emlékbe". :) -
Hajnalcat #304 Az első és a második képen nagyon szép. -
#303 Tegnap este láttam a m1-en, Az élet nélklem című filmben, gyönyörű NŐ! :) És mellesleg a film is ajánlott, jó.
Leonor Watling (Marlango, Elisabeth Watling)
-
#302 Hatalmas off:
"Kiharapott hát, szétszakadt herezacskó
- Kiharaptak a hátamból, szétszakították a herémet, kiverték a szemem - üvöltötte Ibolya Tamás a zsűriasztal előtt, miközben fürdőnadrágjából csorgott a vér. A BVSC játékosának szeméből patakzottak a könnyek, nadrágját félig letolva tartotta.
- Nézzétek meg! Gyertek, nézzétek meg mit művelt az az állat! - ordított Ambrus Tamás, a zuglóiak másodedzője a játékvezetők és az ellenőrök felé. Mindenki elborzadva és megdöbbenve nézte a fájdalomtól eltorzult arcú pólóst és magából kivetkőzött trénerét.
Borzalmas volt.
Az asztal körül jobbára férfiak álltak. Mélységesen átérezték a fiatalember kínjait. Akik még tudtak józanul gondolkodni a döbbenetes látvány hatása alatt, a pólós körökben hírhedtté vált Gebauer-esetet emlegették. A nevezett annak idején hasonló durvaságért egyéves eltiltást kapott.
Ekkor ért az emelvényhez Gerendás György. A Vasutas edzője - aki a mérkőzés után még meglepően higgadtan viselkedett - magából kikelve tajtékzott:
- Borzalom, mit tettek! Ez nem vízilabda! És még ti mondjátok rólunk, hogy állatok vagyunk! Nézzétek meg, már megint mit csinált Hesz! Dezső, nézd, mit csinált az unokád! - üvöltötte Gyarmati Dezső felé. Majd Császár György játékvezetőhöz fordult: - Ez nektek játékvezetés! Óbecsére kell mennünk, hogy normális bírókat kapjunk? Mi kell még nektek?
A szólított sípmester a sarokba húzódva nézte az emberi mivoltából szinte teljesen kivetkőző edzőt, s ezt mondta:
- Mindig ezt csinálod, ha kikaptok. Miért kell neked mindig hisztizned?
- Mi az, hogy hisztiznem? Egy játékosomnak széttépték a herezacskóját! - verte az asztalt tehetetlen dühében Gerendás.
- Kit érdekel? - jött a bíró válasza.
- Ja, ha kit érdekel, akkor hagyjuk az egészet - legyintett lemondóan az edző.
A vétkes már réges-rég az öltözőben volt. Hesz Máté a társaival ünnepelte a győzelmet.
A véres győzelmet.
A Fradi mindent bevetett a bajnoki döntő második mérkőzésén az egyenlítésért. A vízilabda nem kisasszonysport, ezt eddig is tudtuk. De a régiek, a példaképek csak vagányok voltak. Nem alattomosak. Nem ütöttek a víz fölött, nem rúgtak, haraptak, martak. Nem okoztak súlyos sérülést.
Hesz Máté igen. Nem először - erről Dala tudna mesélni. Hesz győzni akart. Bármi áron. Ilyen áron?
Egyébként Ibolya szuszpenzorban (herevédőben) játszott. Sérülését a MÁV Kórházban még pénteken este ellátták, a tízcentis sebet összevarrták.
Nemzeti Sport, 2000. június 03."
De ha az ilyen tetszik a nőknek, akkor meg is érdemlik...azért a magas tesztoszteron szint, meg ez két külön dolog, lássuk be.
Ha valaki UFC (ketrecharc)-t választja sportjául, akkor világos, hogy ő azért megy, mert harcolni fog. És az társasjáték, tehát irgalmatlanul nagy adok-kapok. Ott elfogadom az ilyen jellegű sérüléseket, de ez vízilabda, könyörgöm...labdajáték. Játék, nem harc. -
#301 A magas tesztoszteron szint teheti, amit a nők úgy szeretnek. :P
Ja, de most már tudom, ki ez a csávó (eddig csak az rémlett, hogy vízilabdázó), tényleg egy állat. A harapást viszont emlékeim szerint nem ő csinálta. -
#300 "Miért, minden nő magas, jóképű és kisportolt férfira vágyik." --- eddig ok. Ezzel nincs is bajom.
" Mi a konkrét kifogásod ellene?" --- Az a konkrét kifogásom vele szemben, hogy sportoló létére állat módján viselkedik (a sportpályán, vagyis a medencében). Mert a vízilabda kemény sport, szó se róla, de a másik heréjét letépni, meg 8 cm-es sebet harapni a hátába (amit Hesz Máté csinált), nem teljesen normális. Nálam egy szinten van a fülleharapós Mike Tysonnal. -
#299 Miért, minden nő magas, jóképű és kisportolt férfira vágyik. :) Mi a konkrét kifogásod ellene? -
#298 Hidd el, én is jobban örültem volna, ha nem áll össze vele. (sőt, inkább velem... ) De attól még szép marad, és gyönyörködhetünk benne. -
#297 Hesz Mátéval képes volt összeállni, az ilyet nem díjazom. LEVELE!
(amúgy jó) -
#296 Szintén oda meg vissza vagyok érte:
-
#295 tényleg -
#294 Ugyanaz a csaj van a többi képen is! :D -
#293 az utolsó előtti képen lévő csajszi szép -
#292 Egyik kedvencem
-
#291 Aha, ezen is ari, de most valami új, kicsit hosszabb frizkója van. -
#290 Bizony-bizony. Ő az:
-
#289 A hirTV-n van egy műsorvezetőnő. Kurucz Éva. Rövidhajú, és nagyon jól néz ki. -
#288 -
Errant #287 Nem mindenkinek áll jól:D szerintem -
jefferson83 #286 Nálam a rövid -
#285 Nekem azért bejön -
icurkapicurka #284 vagyok -
#283 Jó, oké... legközelebb majd egyéb kritériumok szerint is válogatok. Amúgy biztos van róla jobb fotó, ez nem túl előnyös, de hát ezt találtam csak.
Van néhány név a listámon, csak alig van róluk jó kép. -
Hajnalcat #282 Szegénykém nem egy szépség.... -
#281 Ha érdekel valakit: Argyelán Kriszta a Sláger Rádióból... (semmit nem tudok róla, csak a rövid haja miatt...) -
#280 Senki nem ismeri? -
#279 Ejha... Mivel "közéleti" személyiség, ezért gond nélkül betehetem Kíváncsi vagyok, ismeritek-e (vagy csak én lennék tudatlan)
-
#278 Először én is nagyot néztem, de hát végülis ez az életrendje... Amúgy meg főleg a haja teszi, az arcán, szemén nem látszik annyira -
Hajnalcat #277 Huh, de megöregedett. -
#276 Azért csúnyának sem mondható, mindenesetre ismert és jó színésznő.
Mellesleg ez nem szép nők, hanem rövid hajú nők topikja -
#275 jamie lee curtis fúj -
#274 Kíváncsi vagyok, tudja-e valaki, ki ő? (Biztos...)
-
#273 Ezzel a fejjel mindegy, hogy hosszú vagy rövid... -
#272 "Csakazértis" az alsó. -
Hajnalcat #271 Ha ez kérdés akart lenni (nem látom a kérdőjelet), akkor kezdjük ott, hogy a nézés is sokat elárul. Már eleve egy rosszul sikerült fénykép az alsó, mivel ott nevet és béna szögben van a feje, így nagynak látszódik az orra, ami tompítja a szépség értékét. Mivel lefelé hajol, így a mellei is jobban lógnak. A felső képen kidobja a melleit, így szexisebb, és ezért a pasiknak szebbnek tűnik, arról nem is beszélve, hogy a felső képen a nézése is erotikus kisugárzású. Haj ide vagy oda, sokat számít a beállítás és az arc mimikája. Jah, és a felső képen alig van rajta ruha, az is széjjelösszevissza van tépve, így még szexisebb, az alsón meg egy konszolidált egyberészes ruha és hosszúszoknya van, ami eltakarja az egész alsó testét, csak a melleit nem, azok meg lógnak ott. Szóval ha a felső képen ezzel a ruhával, beállítással és nézéssel lenne rövid haja és az alsón meg hosszú, akkoris a felső tetszene jobban mindenkinek. -
#270 Hogy szebb
-
#269 Muhahaha...mint maci a málnásba! -
#268 Sinead O'Connor - Nothing compares... -
Hajnalcat #267 Valami Monica