907
Tetszik, nem tetszik, vélemény, stb ... képet is lehet mutatni :)
  • ivan924
    Nekem tetszik
  • PíszLávJuniti
    // Majd ha szabadulok.. addig nem tudok oda írni.
  • Z
    Az alsó képen pl olyan, mint Luke Skywalker.
  • Hajnalcat
    Ezt majd még jállatban megbeszéljük. ;)

Más:
    Tényleg abbahagyom már, mert tudom, mindenkinek más az ízlése, így nem biztos, hogy nektek az tetszik, ami nekem, ez kiderült.
  • PíszLávJuniti
    Nem a fav, bírom benne a váltást, sokszínű, de a klipjét még nem láttam. Museéknak a nagyon lassú elhalós számaik nem jönnek be, a többit szeretem tőlük.
    Most oasis van terítéken :) éljen a brit pop.
  • Hajnalcat
    De amúgy tetszik neked az a szám?
  • Hajnalcat
  • PíszLávJuniti
    világvége grimasza van.
  • Hajnalcat
    Közben megtaláltam. Huh, sokáig tartott a keresés. A lány neve Lea Mornar és 1972 november 9-én született Split-ben.
    Ha rá is azt mondjátok, hogy ronda....akkor valami baj van veletek. O_o

Link

• rotator
    Jah, részemről csak a hajakat értékeltem. :)
  • sz4bolcs
    Akkor fel sem merül ilyen probléma. :-)

A statisztikákat nem nagyon ismerem, úgyhogy az ilyen féle általánosítással nem értek egyet, viszont a "nem minden férfi mászna rá azonnal minde nőre, csak azért, mert utóbbi esetleg felajánlaná magát" állítás teljesen korrekt.
  • Hajnalcat
    "asszimetrikus az arca"

Nah nekem is ez tűnt fel elsőnek, hogy egyik fele mintha félre lenne tolódva....
  • Hajnalcat
    Nem tudod véletlenül, hogy a Muse - Uno vidóklippjében hogy hívják a főszereplő rövid hajú csajt? Próbáltam róla információt keresni, de sehol sem találtam.
  • Z
    Gorgeous!

Nincs ezzel semmi baj, a szemöldöke túl kontrasztos, talán azért furcsa, de legalább nem rajzolt. Még annyi, hogy asszimetrikus az arca, amúgy pedig gyönyörű.
  • GamerAdams007
    Szerintem mindkét kép fake, úgy néz ki, mintha az arca csak rá lenne kopírozva.
  • PíszLávJuniti
    Látom rossz lábbal keltél :)
    A szemöldökben részben igazad van, túl markáns az arcához képest. Szájában semmi kiventi valót nem találok.
    A haja a lényeg. Ez a legkevésbé rossz női rövidhaj. Ez még valamennyire nőies.
  • Hajnalcat
    Jesszus, ennek oda van festve a szemöldöke, hányinger.A felső képen meg úgy néz ki, mint egy szellemi fogyatékos.
  • Hajnalcat
    Ferde a szája, ronda. A szemöldöke irritál.
  • rotator
    Naon cép.
  • rotator
    Nem cép.
  • PíszLávJuniti
    ezek már okésak:

• ivan924
    Hogy ne csak vitatkozzunk

Auth Csilla

• ivan924
    És ha épp nincs barátnőd? Akkor??? Azt elismerem, hogy nem ismerem lelked minden zugát-bugyrát, de!! amiről tudok, arról a részről igenis lehet véleményem. Ami a múltkori véleményem illeti: nem kizárólag rólad van szó, és nem kizárólag rád értettem, hanem magára a szituációra, és általában azokra akik ilyen szituációban így gondolkodnak. Erről a véleményem továbbra is tartom.
  • bens
  • sz4bolcs
    Mókás párbeszéd:
    rotator: "Hagyjuk már ezt az ősi érvelést, nem minden férfi mászna rá azonnal minde nőre , csak azért, mert utóbbi esetleg felajánlaná magát, nem mindenki gondolkodik a farkával. :))"

bens: "de"

mindegyik?

bens: "nem"

:-))

Talán felhívnám a figyelmed arra, hogy
    "kíváncsi lennék azért, ha ott feküdne az ágyatokban a csaj, melltartó nélkül, akkor neki is mondanátoke h takarodj, nemjó a melled... nemhiszem, sőt"
    -ezt az érvet nem a férfiak 99%-ára akartad alkalmazni, hanem az itt jelenlevő fórumozókra irányítottad. Akkor talán te is elgondolkodhatnál, hogy hogy tudsz ilyet írni azoknak, akiket nem is ismersz.

Rotator írása teljesen helytálló, amég egyikünk sem tartozik a 99%-ba.
  • bens
    személyes vélemény nyivánítása addig amíg nem ismersz valakit, téged minősít szvsz
  • bens
    nem másznák rá senkire. azon ritka példánynak tartom magam, akinek ha van bnője, akkor nem csalja meg senkivel. persze ehhez hozzátartozik az is h én rendesen kiéltem magam már régebben. de a férfiak 99%-a igen, a farkával gondolkodik.
  • ivan924
    Neki talán mindkettő "de". Ha a farkával gondolkodik, akkor (magából kiindulva) rámászna minden nőre, aki felajánlja magát. Személyes véleményem pedig:
  • sz4bolcs
    mit de? de ->rámásznál minden nőre, aki felajánlja, vagy de, ->mindenki a farkával gondolkodik?
    Nem mindegy. :)
  • desigo
    +fav
  • bens
    de -.-
  • rotator
    Hagyjuk már ezt az ősi érvelést, nem minden férfi mászna rá azonnal minde nőre, csak azért, mert utóbbi esetleg felajánlaná magát, nem mindenki gondolkodik a farkával. :))
  • sz4bolcs
    ok :)
  • bens
    ezesetben küldd át hozzám
  • sz4bolcs
    Amúgy meg ha csak úgy hipp-hopp megjelenne itt, akkor a döbbenet utáni reakcióm az lenne, hogy ráhányok a melle közére..

Kicsit komolyabban: elég vizuális típus vagyok, szóval nem biztos, hogy sikerülne elélveznem.
  • sz4bolcs
    Hát ez kb. olyan szintű érv, mint hogy te elhajtanád-e a szilikos focilabdamellű torzultat. Nyilván nem véletlenül jutna el az ágyamig, de így, hogy semmi érzelem nem fűz hozzá, simán azt mondom, hogy csúnya a melle. Ha csak az határozná meg, hogy lefekszem valakivel, hogy milyen a melle, akkor jogosan mondanám hogy semmiképp.
  • bens
    kíváncsi lennék azért, ha ott feküdne az ágyatokban a csaj, melltartó nélkül, akkor neki is mondanátoke h takarodj, nemjó a melled... nemhiszem, sőt
  • PíszLávJuniti
    :DDDDDDDD
    pedig mint két tojás :|
  • Hajnalcat
    :|
  • rotator
    :D