Rövid hajú csajok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
A második????!!!!!!
inkább az utolsó kép. aranyos, visszafogott mosoly

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ivan924
Sajnos a filmbõl nem találtam képet, ott még szebb. Épp most szedem le a filmet, "elteszem emlékbe". :)

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Az elsõ és a második képen nagyon szép.<#eljen>

ivan924
Tegnap este láttam a m1-en, Az élet nélklem címû filmben, gyönyörû NÕ! :) És mellesleg a film is ajánlott, jó.

Leonor Watling (Marlango, Elisabeth Watling)

<#vigyor2>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Z
Hatalmas off:
"Kiharapott hát, szétszakadt herezacskó

- Kiharaptak a hátamból, szétszakították a herémet, kiverték a szemem - üvöltötte Ibolya Tamás a zsûriasztal elõtt, miközben fürdõnadrágjából csorgott a vér. A BVSC játékosának szemébõl patakzottak a könnyek, nadrágját félig letolva tartotta.

- Nézzétek meg! Gyertek, nézzétek meg mit mûvelt az az állat! - ordított Ambrus Tamás, a zuglóiak másodedzõje a játékvezetõk és az ellenõrök felé. Mindenki elborzadva és megdöbbenve nézte a fájdalomtól eltorzult arcú pólóst és magából kivetkõzött trénerét.

Borzalmas volt.

Az asztal körül jobbára férfiak álltak. Mélységesen átérezték a fiatalember kínjait. Akik még tudtak józanul gondolkodni a döbbenetes látvány hatása alatt, a pólós körökben hírhedtté vált Gebauer-esetet emlegették. A nevezett annak idején hasonló durvaságért egyéves eltiltást kapott.

Ekkor ért az emelvényhez Gerendás György. A Vasutas edzõje - aki a mérkõzés után még meglepõen higgadtan viselkedett - magából kikelve tajtékzott:

- Borzalom, mit tettek! Ez nem vízilabda! És még ti mondjátok rólunk, hogy állatok vagyunk! Nézzétek meg, már megint mit csinált Hesz! Dezsõ, nézd, mit csinált az unokád! - üvöltötte Gyarmati Dezsõ felé. Majd Császár György játékvezetõhöz fordult: - Ez nektek játékvezetés! Óbecsére kell mennünk, hogy normális bírókat kapjunk? Mi kell még nektek?

A szólított sípmester a sarokba húzódva nézte az emberi mivoltából szinte teljesen kivetkõzõ edzõt, s ezt mondta:

- Mindig ezt csinálod, ha kikaptok. Miért kell neked mindig hisztizned?

- Mi az, hogy hisztiznem? Egy játékosomnak széttépték a herezacskóját! - verte az asztalt tehetetlen dühében Gerendás.

- Kit érdekel? - jött a bíró válasza.

- Ja, ha kit érdekel, akkor hagyjuk az egészet - legyintett lemondóan az edzõ.

A vétkes már réges-rég az öltözõben volt. Hesz Máté a társaival ünnepelte a gyõzelmet.

A véres gyõzelmet.

A Fradi mindent bevetett a bajnoki döntõ második mérkõzésén az egyenlítésért. A vízilabda nem kisasszonysport, ezt eddig is tudtuk. De a régiek, a példaképek csak vagányok voltak. Nem alattomosak. Nem ütöttek a víz fölött, nem rúgtak, haraptak, martak. Nem okoztak súlyos sérülést.

Hesz Máté igen. Nem elõször - errõl Dala tudna mesélni. Hesz gyõzni akart. Bármi áron. Ilyen áron?

Egyébként Ibolya szuszpenzorban (herevédõben) játszott. Sérülését a MÁV Kórházban még pénteken este ellátták, a tízcentis sebet összevarrták.

Nemzeti Sport, 2000. június 03."

De ha az ilyen tetszik a nõknek, akkor meg is érdemlik...azért a magas tesztoszteron szint, meg ez két külön dolog, lássuk be.

Ha valaki UFC (ketrecharc)-t választja sportjául, akkor világos, hogy õ azért megy, mert harcolni fog. És az társasjáték, tehát irgalmatlanul nagy adok-kapok. Ott elfogadom az ilyen jellegû sérüléseket, de ez vízilabda, könyörgöm...labdajáték. Játék, nem harc.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

rotator
A magas tesztoszteron szint teheti, amit a nõk úgy szeretnek. :P
Ja, de most már tudom, ki ez a csávó (eddig csak az rémlett, hogy vízilabdázó), tényleg egy állat. A harapást viszont emlékeim szerint nem õ csinálta.

Z
"Miért, minden nõ magas, jóképû és kisportolt férfira vágyik." --- eddig ok. Ezzel nincs is bajom.

" Mi a konkrét kifogásod ellene?" --- Az a konkrét kifogásom vele szemben, hogy sportoló létére állat módján viselkedik (a sportpályán, vagyis a medencében). Mert a vízilabda kemény sport, szó se róla, de a másik heréjét letépni, meg 8 cm-es sebet harapni a hátába (amit Hesz Máté csinált), nem teljesen normális. Nálam egy szinten van a fülleharapós Mike Tysonnal.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

rotator
Miért, minden nõ magas, jóképû és kisportolt férfira vágyik. :) Mi a konkrét kifogásod ellene?

ivan924
Hidd el, én is jobban örültem volna, ha nem áll össze vele. (sõt, inkább velem... <#nyes> ) De attól még szép marad, és gyönyörködhetünk benne. <#vigyor3>

Z
Hesz Mátéval képes volt összeállni, az ilyet nem díjazom. LEVELE! <#levele>

(amúgy jó)

ivan924
Szintén oda meg vissza vagyok érte: <#finom>

PíszLávJuniti
tényleg <#wow2>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

GamerAdams007
Ugyanaz a csaj van a többi képen is! :D

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

PíszLávJuniti
az utolsó elõtti képen lévõ csajszi szép

ivan924
Egyik kedvencem <#papakacsint>

Z
Aha, ezen is ari, de most valami új, kicsit hosszabb frizkója van. <#buck>

ivan924
Bizony-bizony. <#eljen> Õ az:

Z
A hirTV-n van egy mûsorvezetõnõ. Kurucz Éva. Rövidhajú, és nagyon jól néz ki. <#eljen>

ivan924

Nem mindenkinek áll jól:D szerintem

\"Az egyetlen különbség köztem és egy õrült között az, hogy én nem vagyok õrült.\"

Nálam a rövid <#eljen>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bogdogege
Nekem azért bejön <#finom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

vagyok

ivan924
Jó, oké... legközelebb majd egyéb kritériumok szerint is válogatok. Amúgy biztos van róla jobb fotó, ez nem túl elõnyös, de hát ezt találtam csak.
Van néhány név a listámon, csak alig van róluk jó kép. <#nemtudom>

Szegénykém nem egy szépség....

ivan924
Ha érdekel valakit: Argyelán Kriszta a Sláger Rádióból... (semmit nem tudok róla, csak a rövid haja miatt...)

ivan924
Senki nem ismeri?

ivan924
Ejha... <#taps> Mivel "közéleti" személyiség, ezért gond nélkül betehetem <#vigyor2> Kíváncsi vagyok, ismeritek-e (vagy csak én lennék tudatlan)<#kerdes>

ivan924
Elõször én is nagyot néztem, de hát végülis ez az életrendje... Amúgy meg fõleg a haja teszi, az arcán, szemén nem látszik annyira <#smile>

Huh, de megöregedett.<#wilting>

ivan924
Azért csúnyának sem mondható, mindenesetre ismert és jó színésznõ.
Mellesleg ez nem szép nõk, hanem rövid hajú nõk topikja <#beka3>

sapkafej
jamie lee curtis fúj

György

ivan924
Kíváncsi vagyok, tudja-e valaki, ki õ? (Biztos...) <#hawaii>

ivan924
"Csakazértis" az alsó. <#crazya> <#hehe>

Ha ez kérdés akart lenni (nem látom a kérdõjelet), akkor kezdjük ott, hogy a nézés is sokat elárul. Már eleve egy rosszul sikerült fénykép az alsó, mivel ott nevet és béna szögben van a feje, így nagynak látszódik az orra, ami tompítja a szépség értékét. Mivel lefelé hajol, így a mellei is jobban lógnak. A felsõ képen kidobja a melleit, így szexisebb, és ezért a pasiknak szebbnek tûnik, arról nem is beszélve, hogy a felsõ képen a nézése is erotikus kisugárzású. Haj ide vagy oda, sokat számít a beállítás és az arc mimikája. Jah, és a felsõ képen alig van rajta ruha, az is széjjelösszevissza van tépve, így még szexisebb, az alsón meg egy konszolidált egyberészes ruha és hosszúszoknya van, ami eltakarja az egész alsó testét, csak a melleit nem, azok meg lógnak ott. Szóval ha a felsõ képen ezzel a ruhával, beállítással és nézéssel lenne rövid haja és az alsón meg hosszú, akkoris a felsõ tetszene jobban mindenkinek.

Bogdogege
Hogy szebb <#vigyor1>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Z
Muhahaha...mint maci a málnásba! <#hehe>

Z
Sinead O'Connor - Nothing compares...

Valami Monica<#vigyor>

Bogdogege
Na ez ki ?

ivan924
Oppá, elrontottam...

<#vigyor> remélem most már jó lesz.

ivan924
http://images.netbag.hu/20070914/1189793851093.jpg
<#vigyor3>

Z
Az a jóóóó! Éljenek a hosszú,<#banplz> göndör, vörös hajú szeplõs ír csajok!

Mondjuk a másiknak viszont "egyem-a-melltartónélküli-mellyét"! Azon a képen mutat a legjobban. Áll, nyak, arc, séró, minden rendben van. Talán egy kissé jobban kihúzhatná magát. Amúgy nagyon mutatós így is. <#szeret>

Ez gondolom valami unplugged koncert volt, és bárszéken ülve énekeltek, hm?

rotator
Ronda, bár ezt leszámítva is nagyon unszimpatikus számomra.

ivan924
Hááát, azért a haj nem feledtet egyéb tényeket... Az alsó képen igencsak tûnõdtem, hogy a bordáját látni-e, vagy a melltartónak van ilyen furcsa alakja, esetleg melltartó sincs... a szólás fordítva igaz: nyaktól felfele Ok! <#hehe>

ivan924
Neeem, majd orosz õ is <#beka2><#idiota>

ivan924
Bizony, az a kép nagyon ott van... <#vigyor> Ott a legjobb a haja.

Jah, csontváz modell. <#levele> Tudod, ez a divat manapság és jön a bulémia.

rushman
bázz de vékony