907
Tetszik, nem tetszik, vélemény, stb ... képet is lehet mutatni :)
-
jefferson83 #426 No igen. Ráfoghatjuk, hogy alkalmi és az 1-2 óra szenvedés meg se kottyan nekik :) -
#425 Finom nő. Viszont így fogom a fejem, hogy milyen cipőkbe képesek a nők belepréselni a lábukat!
-
jefferson83 #424
Nagy képek (HQ)
Osvart Andrea
kép 2
kép 3 -
jefferson83 #423 Fotósorozatra gondoltam, nem rendes sorozatra :))) -
#422 :DD -
#421 nem.
nemhiszem el.
képet44444 -
#420 Ilyen??? És le akarod vágatni? Ajjj, pedig Jézuskától azt kértem, hogy ilyen hajú nővel lehessek Karácsonykor! -
Hajnalcat #419 Nekem is pont ilyen hajam van már....lassan le kéne vágni. :D -
#418 Melyik sorozat ez? -
jefferson83 #417 Ez a sorozat tetszik :) Jó mondjuk félhosszú haj:P Bocsi, ha kicsit sok.
-
#416 Tekintve, hogy a Mézengúzokban az egyik főhős hangját ő adja, eléggé valószínű! :) -
#415 Szerintem ő az :) -
Hajnalcat #414 Tényleg olyan Renée Zellweger-es feje van. :O -
jefferson83 #413 Volt valamikor :) -
#412 Bridget Jones? -
jefferson83 #411 Nagykép, csak link (forrás: hqparadise)
*javítva #408 -
jefferson83 #410 Á bammeg, elfelejtettem, sorry. Mindjárt feldobom valahová. -
#409 A csatolások megtekintéséhez regisztrált tagnak kell lenned. :( -
jefferson83 #408 Hmmmmmm... -
#407 Bocsi, egyszer akartam. Lehetne a másodikat törölni? -
#406 Varga Zsuzsa szerintem is szép, csak előőte már több alkalommal beszóltak a linkelt képeimre, hogy inkább kérdezve linkeltem újabb képet...
/pici off: mondjuk nem értem, ha valakinek nem tetszik, akkor miért nézi meg? fogalmam sincs, van-e hosszú hajú lányok topic... nem érdekel, soha nem is kerestem. Maradok a rövid hajú csajoknál. off / -
#405 Varga Zsuzsa szerintem is szép, csak előőte már több alkalommal beszóltak a linkelt képeimre, hogy inkább kérdezve linkeltem újabb képet...
/pici off: mondjuk nem értem, ha valakinek nem tetszik, akkor miért nézi meg? fogalmam sincs, van-e hosszú hajú lányok topic... nem érdekel, soha nem is kerestem. Maradok a rövid hajú csajoknál. / -
csupaA #404 Sztem meg igenis nagyon szép.
Rövid hajú csakok NAGYON NEM tetszenek, de ez még nem is annyira rövid hajú és... cép xD -
#403 Huh, jó kis topic. -
Hajnalcat #402 Sajnos én is ritkán találok ilyen képeket, most is csak véletlenül akadtam rá. A képes számolásos topikba kerestem képet és ez jött ki az egyik oldalon. :)) -
#401 Tökéletes!! :) Hol találsz ilyen helyes lányokat? Valahogy olyan nehezen bukkanok a neten ily szépségekre. -
#400 Lehet felismerted. Ha nem, megsúgom Varga Zsuzsáról van szó. -
#399 a szája és az orra szép, de pl a szeme, szemöldöke~ már túl erős a hajához képest - -
#398 hajszálak... -
#397 nekem is tetszik a haja. bár lehet attól van h idegesítenek a fél méteres hajszálakat az ágyneműben -
Hajnalcat #396 Gyönyörűszép arca van és pont illik a haj hozzá, kiemeli az arca szépségét, a füstöt meg próbáld onnan elfelejteni, ha van elég képzelőerőd, menni fog. :P -
#395 Hát ez gáz. A haja szörnyű, az arcából meg alig látszik valami a füsttől... -
#394 egy normálisabb hajjal elmenne -
Hajnalcat #393 -
#392 Különben is nagy akarásnak nyögés a vége... -
#391 szeretnél, akarni a wc-n szoktak :P -
Hajnalcat #390 Hát ezt be kell tennem, annyira szép , kivéve a cigit a kezében [nem cigizik, utálja]
Én is így akarok kinézniiii!
-
#389 A haja igen. A csaj már annyira nem (ennyi alapján). -
#388 Ő cép?
-
Hajnalcat #387 oh...nem tudtam :((