Rövid hajú csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit komolyabban: elég vizuális típus vagyok, szóval nem biztos, hogy sikerülne elélveznem.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
pedig mint két tojás :|
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Tûsarkúcsizmától nekem is hányingerem van, nagyon igénytelen, fõleg ha farmerba van betûrve. Pffúj. Ki a fene döntötte el azt, hogy ebbõl divatot kell csinálni? Nagyon nagy izélsficama lehet...
Nah igen, ezeken a lányokon idióta túrkálós ruhák vannak, soha az életben nem vennék fel ilyet. Mégha fizetnének érte, akkor sem.
Vagy az nem torzulás, ha ilyen nõk láthatók az újságokban, ellenben a focilabdamellûekkel? :-)
Én sem vagyok mûmellpárti amúgy, csak van, ami számomra már annyira nem szép, hogy még a plasztikát is el tudom képzelni, mint javító beavatkozást.
De valóban, rotatornak igaza van, csak hozott anyagból lehet dolgozni.
A playboyban pedig ezt nem látom, ugyanis nem vásárlok újságot, és a tekintetemmel kerülöm az ilyesféle reklámot. Azt sem gondoltam, hogy a focilabda jellegû mell lenne a szép, ugyanis kisebb mellekk is lehetnek szépek, sem azt, hogy az övéket plasztikával kéne megnövelni, mert ami szép azt nem kell tönkretenni, viszont egyes esetekben, mint pl. ez, még a plaszikai beavatkozás is képes lenne valamit javítani.
sztem jól néz ki. nincs olyan ma annyira divatos olcsósarkikurvás stílusa
A feje elcseszett
Minek cserelnel vele <#wilting>#wilting> igy vagy jo ahogy vagy
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Nekem a köldöke sem tetszik, kifele dudorodik.
De a teste meg az arca nagyon szép. (Bárcsak nekem lenne ilyen szép!)
Meg ha már meztelen fotózásra megy, akkor illett volna neki normálisan leborotválni magát középen. Nem kellene az a nagy szõrcsomó oda. Csak elcsúfítja az egészet.
Ezek már ruhásak:

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
(Én az elsõre, a harmadikra és a hetedikre szavazok.) <#nyes>#nyes>
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.