Rövid hajú csajok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bens
de -.-

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

rotator
Hagyjuk már ezt az õsi érvelést, nem minden férfi mászna rá azonnal minde nõre, csak azért, mert utóbbi esetleg felajánlaná magát, nem mindenki gondolkodik a farkával. :))

sz4bolcs
ok :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bens
ezesetben küldd át hozzám

sz4bolcs
Amúgy meg ha csak úgy hipp-hopp megjelenne itt, akkor a döbbenet utáni reakcióm az lenne, hogy ráhányok a melle közére..

Kicsit komolyabban: elég vizuális típus vagyok, szóval nem biztos, hogy sikerülne elélveznem.

sz4bolcs
Hát ez kb. olyan szintû érv, mint hogy te elhajtanád-e a szilikos focilabdamellû torzultat. Nyilván nem véletlenül jutna el az ágyamig, de így, hogy semmi érzelem nem fûz hozzá, simán azt mondom, hogy csúnya a melle. Ha csak az határozná meg, hogy lefekszem valakivel, hogy milyen a melle, akkor jogosan mondanám hogy semmiképp.

bens
kíváncsi lennék azért, ha ott feküdne az ágyatokban a csaj, melltartó nélkül, akkor neki is mondanátoke h takarodj, nemjó a melled... nemhiszem, sõt

PíszLávJuniti
:DDDDDDDD
pedig mint két tojás :|

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

:|

rotator
:D

sz4bolcs
Akkor én a helyedben inkább attól rémülnék meg, hogy tetszem a barátomnak. :-)

bens
jól van ne erõltesd magad, ennyire nem érdekel a téma...

bens
akkor te benne vagy az 1%-ban :P

óvodáskúrvák :|

Tûsarkúcsizmától nekem is hányingerem van, nagyon igénytelen, fõleg ha farmerba van betûrve. Pffúj. Ki a fene döntötte el azt, hogy ebbõl divatot kell csinálni? Nagyon nagy izélsficama lehet...
Nah igen, ezeken a lányokon idióta túrkálós ruhák vannak, soha az életben nem vennék fel ilyet. Mégha fizetnének érte, akkor sem.

Mert a barátom állandóan csorgatja a nyálát erre a csajra....

sz4bolcs
Ha természetes is, itt a harmadik képen túltesz sok szilikonoson. :-)

sz4bolcs
Arról nem is beszélve, hogy miféle torzulásra vall, hogy talán ezek a képek is valami hasonló újságból vannak.
Vagy az nem torzulás, ha ilyen nõk láthatók az újságokban, ellenben a focilabdamellûekkel? :-)

sz4bolcs
Szerencsére olyan tapasztalataim vannak, hogy nem ez a normális. :-)
Én sem vagyok mûmellpárti amúgy, csak van, ami számomra már annyira nem szép, hogy még a plasztikát is el tudom képzelni, mint javító beavatkozást.

De valóban, rotatornak igaza van, csak hozott anyagból lehet dolgozni.

sz4bolcs
A társadalom beteges eltorzulása az is, hogy a csoffadt testépítõszerû mell csúnya? Pedig még azok között is látni ennél szebbet. :-)
A playboyban pedig ezt nem látom, ugyanis nem vásárlok újságot, és a tekintetemmel kerülöm az ilyesféle reklámot. Azt sem gondoltam, hogy a focilabda jellegû mell lenne a szép, ugyanis kisebb mellekk is lehetnek szépek, sem azt, hogy az övéket plasztikával kéne megnövelni, mert ami szép azt nem kell tönkretenni, viszont egyes esetekben, mint pl. ez, még a plaszikai beavatkozás is képes lenne valamit javítani.

rotator
A plasztikai mûtét során is érvényesül, hogy a hozott anyagból lehet csak dolgozni...

bens
sztem teljesen normális. mondom nagyon hozzá vagy(unk) szokva a szép kerekre plasztikázott mellhez. holott épp az a természetellenes sztem.

sz4bolcs
Ebben az esetben inkább ez a cici a torz.

bens
plasztika nem kell senkinek. a társadalom beteges eltorzulása, h a focilabda-jellegû mell a szép. ez azért van, mert ezt látod a playboy-ban minden nap.

sz4bolcs
Pedig õ az olyan kivétel, akire ráférne egy kis plasztika. :-)

rotator
Ne legyél ilyen szigorú, biztos jól tudnak fõzni!

bens
idióta színû haj, igénytelenül groteszkre festett 10cm-es mûkarmok, sminktõl úgy néz ki mint vmi egyiptomi fáraó, haspóló akkor is ha hájas, télen is (jó ez itt nem szempont mert nincs rajta ruha), olcsófarmer, tûsarkú csizma szárába betûrve... lásd

rotator
Az milyen?

bens
köze nincs a szilikonhoz

sztem jól néz ki. nincs olyan ma annyira divatos olcsósarkikurvás stílusa

sz4bolcs
Nekem sem tetszik, de mással nem is lenne nagyobb gond, de a mellének a formája, meg ahogy szétáll az nagyon nem tetszik. Még jó, hogy nincs közöm hozzá. :-)

PíszLávJuniti
Szvsz nincs termeszetes esese a mellenek a 2. es 4.-en
A feje elcseszett
Minek cserelnel vele <#wilting> igy vagy jo ahogy vagy

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Mr Hyde
A 3. képen tisztán látszik, hogy szilikonos. -szerintem

rotator
Hát nekem nem jön be se az arca, se a melle, se semmije.

Egyébként táncosnõ is, szóval a mellizmai nagyon sokat erõsödtek, azért ilyen feszesek.

Mutatok még több képet róla, ezeken jobban lehet látni, hogy nem mûmelle van:

Valószínûleg a nagy bimbóudvara miatt látod csúnyának. Az szokta általában elcsúfítani a mellet.

Nekem a köldöke sem tetszik, kifele dudorodik.

De a teste meg az arca nagyon szép. (Bárcsak nekem lenne ilyen szép!)

Meg ha már meztelen fotózásra megy, akkor illett volna neki normálisan leborotválni magát középen. Nem kellene az a nagy szõrcsomó oda. Csak elcsúfítja az egészet.

Nem mûmelle van. Barátomnak megmutattam , õ elég nagy mellszakértõ. Azt mondta, hogy ez nem mûmell.

sz4bolcs
ráadásul milyen csúnya!!

PíszLávJuniti
mûmelle van :|

Meztelen képek következnek egy spanyol sorozatban szereplõ nõrõl, aki rövid hajú ezeken a fotókon. Neve Esther Arroyo.

Ezek már ruhásak:

TVelvet
ÁÁÁ! idevele :)
NeverwinterKING
<#finom>

\"You are fucking crazy people!\"

rotator
De cép fiúcska! :P

ivan924
<#eljen> az arc... azok a barna szemek... és a cuki haj... haj-haj <#worship>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Sil3nt
khmm

Egyik kedvenc színésznõm.<#eljen>

shala
winona for president <#worship>

non potest pluere aeternum

PíszLávJuniti
ógyász

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

ivan924
össze ne kapjatok már! <#bee1> "Jut" kép mindenkinek, amiben gyönyörködhet. <#vigyor3>
(Én az elsõre, a harmadikra és a hetedikre szavazok.) <#nyes>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.