Rövid hajú csajok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivan924
Varga Zsuzsa szerintem is szép, csak elõõte már több alkalommal beszóltak a linkelt képeimre, hogy inkább kérdezve linkeltem újabb képet...
/pici off: mondjuk nem értem, ha valakinek nem tetszik, akkor miért nézi meg? fogalmam sincs, van-e hosszú hajú lányok topic... nem érdekel, soha nem is kerestem. Maradok a rövid hajú csajoknál. <#vigyor2> off /

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

ivan924
Varga Zsuzsa szerintem is szép, csak elõõte már több alkalommal beszóltak a linkelt képeimre, hogy inkább kérdezve linkeltem újabb képet...
/pici off: mondjuk nem értem, ha valakinek nem tetszik, akkor miért nézi meg? fogalmam sincs, van-e hosszú hajú lányok topic... nem érdekel, soha nem is kerestem. Maradok a rövid hajú csajoknál. <#vigyor2>/

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Sztem meg igenis nagyon szép.

Rövid hajú csakok NAGYON NEM tetszenek, de ez még nem is annyira rövid hajú és... cép xD

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

poopa
Huh, jó kis topic. <#eljen>

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"

Sajnos én is ritkán találok ilyen képeket, most is csak véletlenül akadtam rá. A képes számolásos topikba kerestem képet és ez jött ki az egyik oldalon. 😊)

ivan924
Tökéletes!! 😊 Hol találsz ilyen helyes lányokat? Valahogy olyan nehezen bukkanok a neten ily szépségekre.

ivan924
Lehet felismerted. Ha nem, megsúgom Varga Zsuzsáról van szó. <#wink>

PíszLávJuniti
a szája és az orra szép, de pl a szeme, szemöldöke~ már túl erõs a hajához képest -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bens
hajszálak...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
nekem is tetszik a haja. bár lehet attól van h idegesítenek a fél méteres hajszálakat az ágynemûben <#szomoru1><#smile>

Gyönyörûszép arca van és pont illik a haj hozzá, kiemeli az arca szépségét, a füstöt meg próbáld onnan elfelejteni, ha van elég képzelõerõd, menni fog. 😛

rotator
Hát ez gáz. A haja szörnyû, az arcából meg alig látszik valami a füsttõl...

PíszLávJuniti
egy normálisabb hajjal elmenne

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

<#idiota>

Z
Különben is nagy akarásnak nyögés a vége...<#zavart1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

gabber_saviola
szeretnél, akarni a wc-n szoktak 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hát ezt be kell tennem, annyira szép <#szeret><#eljen>, kivéve a cigit a kezében
Én is így akarok kinézniiii!

rotator
A haja igen. A csaj már annyira nem (ennyi alapján).

ivan924
Õ cép? <#lookaround>

oh...nem tudtam 😞(

ivan924
Nekem tetszik <#bee1>

PíszLávJuniti
// Majd ha szabadulok.. addig nem tudok oda írni.

Z
Az alsó képen pl olyan, mint Luke Skywalker.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Ezt majd még jállatban megbeszéljük. 😉

Más:
Tényleg abbahagyom már, mert tudom, mindenkinek más az ízlése, így nem biztos, hogy nektek az tetszik, ami nekem, ez kiderült.

PíszLávJuniti
Nem a fav, bírom benne a váltást, sokszínû, de a klipjét még nem láttam. Museéknak a nagyon lassú elhalós számaik nem jönnek be, a többit szeretem tõlük.
Most oasis van terítéken 😊 éljen a brit pop.

De amúgy tetszik neked az a szám?

<#beka2><#mf2>

PíszLávJuniti
világvége grimasza van.

Közben megtaláltam. Huh, sokáig tartott a keresés. A lány neve Lea Mornar és 1972 november 9-én született Split-ben.
Ha rá is azt mondjátok, hogy ronda....akkor valami baj van veletek. O_o

Link

rotator
Jah, részemrõl csak a hajakat értékeltem. 😊

sz4bolcs
Akkor fel sem merül ilyen probléma. :-)

A statisztikákat nem nagyon ismerem, úgyhogy az ilyen féle általánosítással nem értek egyet, viszont a "nem minden férfi mászna rá azonnal minde nõre, csak azért, mert utóbbi esetleg felajánlaná magát" állítás teljesen korrekt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

"asszimetrikus az arca"

Nah nekem is ez tûnt fel elsõnek, hogy egyik fele mintha félre lenne tolódva....

Nem tudod véletlenül, hogy a Muse - Uno vidóklippjében hogy hívják a fõszereplõ rövid hajú csajt? Próbáltam róla információt keresni, de sehol sem találtam.<#szomoru1>

Z
Gorgeous!

Nincs ezzel semmi baj, a szemöldöke túl kontrasztos, talán azért furcsa, de legalább nem rajzolt. Még annyi, hogy asszimetrikus az arca, amúgy pedig gyönyörû.<#worship><#buck><#szeret>

GamerAdams007
Szerintem mindkét kép fake, úgy néz ki, mintha az arca csak rá lenne kopírozva.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

PíszLávJuniti
Látom rossz lábbal keltél 😊
A szemöldökben részben igazad van, túl markáns az arcához képest. Szájában semmi kiventi valót nem találok.
A haja a lényeg. Ez a legkevésbé rossz nõi rövidhaj. Ez még valamennyire nõies.

Jesszus, ennek oda van festve a szemöldöke, hányinger.A felsõ képen meg úgy néz ki, mint egy szellemi fogyatékos.<#zavart2>

Ferde a szája, ronda. A szemöldöke irritál.

rotator
Naon cép.

rotator
Nem cép.

PíszLávJuniti
ezek már okésak:

ivan924
Hogy ne csak vitatkozzunk <#ejnye1> <#vigyor3>

Auth Csilla <#vigyor3>

ivan924
És ha épp nincs barátnõd? Akkor??? Azt elismerem, hogy nem ismerem lelked minden zugát-bugyrát, de!! amirõl tudok, arról a részrõl igenis lehet véleményem. Ami a múltkori véleményem illeti: nem kizárólag rólad van szó, és nem kizárólag rád értettem, hanem magára a szituációra, és általában azokra akik ilyen szituációban így gondolkodnak. Errõl a véleményem továbbra is tartom.

bens
<#wow3>

sz4bolcs
Mókás párbeszéd:
rotator: "Hagyjuk már ezt az õsi érvelést, nem minden férfi mászna rá azonnal minde nõre , csak azért, mert utóbbi esetleg felajánlaná magát, nem mindenki gondolkodik a farkával. 😊)"

bens: "de"

mindegyik?

bens: "nem"

:-))

Talán felhívnám a figyelmed arra, hogy
"kíváncsi lennék azért, ha ott feküdne az ágyatokban a csaj, melltartó nélkül, akkor neki is mondanátoke h takarodj, nemjó a melled... nemhiszem, sõt"
-ezt az érvet nem a férfiak 99%-ára akartad alkalmazni, hanem az itt jelenlevõ fórumozókra irányítottad. Akkor talán te is elgondolkodhatnál, hogy hogy tudsz ilyet írni azoknak, akiket nem is ismersz.

Rotator írása teljesen helytálló, amég egyikünk sem tartozik a 99%-ba.

bens
személyes vélemény nyivánítása addig amíg nem ismersz valakit, téged minõsít szvsz

bens
nem másznák rá senkire. azon ritka példánynak tartom magam, akinek ha van bnõje, akkor nem csalja meg senkivel. persze ehhez hozzátartozik az is h én rendesen kiéltem magam már régebben. de a férfiak 99%-a igen, a farkával gondolkodik.

ivan924
Neki talán mindkettõ "de". Ha a farkával gondolkodik, akkor (magából kiindulva) rámászna minden nõre, aki felajánlja magát. Személyes véleményem pedig: <#levele>

sz4bolcs
mit de? de ->rámásznál minden nõre, aki felajánlja, vagy de, ->mindenki a farkával gondolkodik?
Nem mindegy. 😊

desigo
+fav