907
Tetszik, nem tetszik, vélemény, stb ... képet is lehet mutatni :)
-
#546 Van róla szebb, előnyösebb kép, de ilyet még egyáltalán nem láttam tőle, úgyhogy tessék: :)
-
Hajnalcat #545 ugyehogy szép a lány?! nekem is tetszik.
Na igen, az énekesnek elég furcsa a hangskálája. -
#544 Igen, estére csak összejött a dolog. A hölgy (nagyon) rendben van, a zene pedig vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. Maga a zene tetszett, az énekes hangja viszont irritált... ennek ellenére a melódia bemászott a fülembe, és egész este ez szólt a fejemben. :) -
Hajnalcat #543 Olyan természetesebb. (nincs agyonsminkelve) -
Hajnalcat #542 És végülis sikerült valahogy megnézni a videót? -
#541 :) Mintha más nő lenne, pedig ugyanaz.
Egy időre "kifogytam" a hölgy képeiből (a következő cenzúra-gyanús, úgyhohy nem teszem be, majd valaki másról keresek képet). -
#540 Így már megtalálom a youtube-on. Köszi. :) -
Hajnalcat #539 Kár.
Címe:
Muse - Uno -
#538 Sajnos nálam nem jön be a videó, és még a címét se tudtam kideríteni...
Stílustanulmány, avagy variációk egy témára... 3. (Egyelőre ennyi, talán holnap beteszek egy erotikusabbat, de ezt még megfontolom addig.) :)
-
Hajnalcat #537 A videóban szereplő rövid hajú lány miatt raktam be. (meg a videó is jó...)
-
Hajnalcat #536 Itt nem annyira.... -
Hajnalcat #535 Itt nagyon szép. -
#534 Stílustanulmány, avagy variációk egy témára... 2.
(Ha valaki unja a hölgyet, szóljon...) -
#533 Stílustanulmány, avagy variációk egy témára...
(Errefelé igencsak sirat valakit az ég... remélem a kép nem annyira borús, csak csendes, figyelő hangulatot takar. Úgy vélem legalábbis.) -
#532 A mai kép...
folyt.köv. -
#531 Köszi, és persze
#527 - Szentpéteri Eszter
#528 - Osvárt Andrea
Úgy megörültem, amikor több képet is találtam Osvárt Andiról. Egyesével beteszem majd... -
Hajnalcat #530 Őt ismerem, bemondó, híradós.... -
Hajnalcat #529 Huh, de szép!
[csillagos ötöst ad]
Szabad tudnom, hogy ki az illető? -
#528 Te jóóó éééég, milyen régóta kerestem ilyen ilyen képeket...
Kezdetnek az egyik (aztán csak szépen sorban)
-
#527 A tegnapi témát lezárva, részemről a békepipa...
Ennél szebb NŐ-t ritkán látni (szerintem, nálam Ő az egyik a leg-leg...)
Ha találok nagyobb, szebb képet, beteszem azt is. -
#526 Oké, mea culpa. :)
#522 "hogy egy véleményt írjak :) " Láttam a smiley-t, azért is írtam mégegyszer, #524 hogy csak az egyszerű véleménynyilvánítás esetéről van szó, részemről nincs harag. :) -
Hajnalcat #525 n3whous3-t és píszlávot is jól ismerem. Rendesek. :) -
#524 Jól van, értem én. Csak itt két dolog keveredik össze sokaknál:
- egy topik: olyan emberek közössége, akiket az adott téma érdekel, azt egymás közt megbeszélik
- ha már regelve vagyok, beleszólok mindenbe, merthogy szabad véleménynyilvánítási jogom van.
Nem kötekedésből és nem is a bántás szándékával írtam, amit írtam. De régebben sokszor volt ilyen hasonló probléma (itt is, máshol is), hogy abszolút nem is érdekli a dolog, csak a mocskolódás miatt ír be valahova. Az ilyet nem tudom megérteni, ez nálam könnyen kiveri a biztosítékot.
N3whous3: ne vedd magadra, bejöttél, megnézted, "bocs, nem tetszett", kulturáltan megírtad, ennyi. Te is írtad, én is ("Szerintem nálad ennek esete forog fenn.") Részemről nincs harag. Remélem részedről sem -
#523 Talán azért jött be, hogy mégis megnézze, hátha bejön, mert nem elzárkózott.
-
n3whous3 #522 Hát csak azért jöttem be, hogy egy véleményt írjak :) -
#521 Nem bántó csak érthetetlen. Senki nem kényszerít erőnek erejével, hogy márpedig nézd meg... ha kíváncsiság hozott ide, oké rendben van. Ha viszont eleve tudod, hogy nem tetszik a rövid haj, akkor nem értem, miért miért kell megnézni?
Ugyanily ok miatt soha nem olvastam/nem olvasom a hosszú hajú lányok topikot, azt sem tudom, van-e ilyen, nem hogy még beírjam "Nem tetszik".
Úgy vagyok vele, egy embertől egy ilyen hozzászólás oké: szabad véleménynyilvánítás. (Szerintem nálad ennek esete forog fenn.)
Ám ha valaki rendszeresen olyan topikba ír, ami amúgy nem érdekli... hát -
n3whous3 #520 Ha nem bántom meg a topiklakókat, hát mit mondjak eléggé lekókasztó látvány a legtöbb csaj alább... van amelyiknek gyönyörű az arca, de a rövid haj elront mindent. -
#519 Áá, igen. Múlt héten láttam belőle egy részt, illetve annak is a második felét. Ott mintha szőke lett volna mindkét lány és süketnéma az egyik. Akkor meg is néztem hogy milyen film ez, mikor adják, de valahogy sose érkeztem oda, hogy minden nap leüljek a tévé elé.
Most már mindjárt ismerősebb a "Lolle", beugrott. LOL
-
Hajnalcat #518 A Berlin, Berlin című sorozat sztárja.
Vetítik:
M2: június 4. Szerda, 19:35
június 5. Csütörtök, 19:35
június 6. Péntek, 19:35 -
#517 Ejha! "Hol rejtegetted eddig eme gyönyörű virágszálat?" :) Nekem pedig a képről egy művészlelkű ismerősöm azóta baráti körben szállóigévé lett mondása jutott eszembe. :) -
Hajnalcat #516 Második képről ő jutott eszembe:
Felicitas Woll (Lolle)
Középső:
-
Hajnalcat #515 Nagyon szívesen. :) -
#514 te miért vagy hülye? -
#513 Képem nincs csak linkkem, de édes ez a frizu a videón:
Video -
#512 Egy kis reklám:
Vasárnap este 9-kor a "retek-klubon" adnak egy filmet: Most már elég (Enough, 2002) Jennifer Lopezzel a főszerepben. Hogy miért érdemes megnézni?
Enjoy -
#511 Ismét pár kép...
-
#510 Valaki jól elmagyarázta, hogy kell képeket berakni érte.
Nem olyan könnyű rövid hajú csajokról szép képet találni, valahogy kevesebben vannak. "Amelie" amúgy bejön nekem. -
Hajnalcat #509 Na, ezek már jók lettek. :)
Hát a nénik kevésbé tetszenek.... -
#508 "Amelie"
És valaki, akinek a nevét tudom, de gőzöm nincs mivel foglalkozik...
-
#507 No mégegyszer, hátha...
És régi kedvencem...
Ha most sem jó, kész, feladom. Mert eddig így volt jó, nem értem mit kellene változtatni azon, ami eddig működött ráadásul jól.