907
Tetszik, nem tetszik, vélemény, stb ... képet is lehet mutatni :)
  • ivan924
    Szívesen megnézném, hogyan is áll neked egy ilyen frizura. :) remélem nem vagyok pofátlan
  • ivan924
    Szépek mindegyik, nálam a harmadik jön be leginkább. Hajra mindenképp, arca meg talán az utolsó... de főleg azért, mert ő az a fajta szépség, akivel hétköznap is találkozni bármikor... Természetes, emberközeli.
  • Hajnalcat
    Felülről a második lány annyira szép! Nagyon....
  • Hajnalcat
    Nekem ezek tetszenek. Lehet, majd valamelyik képet kinyomtatom és elviszem a fodrászomhoz, hogy olyan hajat csináljon legközelebb.

• Hajnalcat
    az (Y) ezt jelenti:
    Jaakkor jól láttam. :)
    Köszönöm a linket.
  • ivan924
    Mit jelent az Y zárójelben? Tetszik a komment: "hasonlít Winona Ryderhez..." Igen, hasonlít. halkan jegyzem meg, az #579-esben ő van :)
    A magyar oldal pedig: www.hajam.hu Lehet regisztrálni, no és persze sok-sok rövidre vágott frizura között keresgélni. Mint ahogy a fodrászatok közt is, ahol ezeket megcsinálják... (Hosszú haj is van, meg közepes, meg göndör, egyenes stb-stb, ami szem-szájnak ingere.)
  • Hajnalcat
    szép (Y)

Hasonlít Winona Ryderhez....
    oldalhoz linket kérhetnék....

• ivan924
    Phhúúúú... mingyá' magamhoz nyúlok Találtam egy másik oldalt is, ahol szebbnél szebb lányok... várnak... rááááám óóóóuuóóóuuóóó jeeee (Köszönöm Uram ezt a szép napot!)
    És ez magyar oldal!

• ivan924
    Madarat lehet velem fogatni, kis bárányfelhők fölött szállok, óóóó jeeee...
    "Kincsesbányát találtam, ííjjáááá-íííjjjáááááá--óóóóóó"

Mutatóban egy kincset... Tessék! ne mondják, hogy irigy vagyok.

• ivan924
    Ezt észre se vettem, inkább a szemét néztem, meg az "embert".
  • Hajnalcat
    Hát azon a képen túlságosan is levágatta elől a haját, ami már a magas homloka miatt nem túl előnyös neki....
  • Hajnalcat
    A felső képen jól néz ki.
  • ivan924
    Kijutottak az olimpiára. :) Hajrá csajok!

• ivan924
    A haja nem tetszik, vagy az arca, netán az egész nő?
  • ivan924
    :P tudom, lány vagy, jobban tetszenek a pasik...
    Van róla szebb kép is, de azért a filmből tettem be képet, mert (bár a képen nem jön úgy át, de) a filmben a kisugárzása nagyon széppé teszi.

És egy hosszabb hajú kép róla:

• Hajnalcat
    ugye?
  • Hajnalcat
    fúderonda!
  • bcrics
    ez már annyira de annyira hogy ez már debil!!
  • ivan924
    Na ezzel a képpel talán sokaknál kiverem a biztosítékot, de nekem akkor is tetszik :) A hölgy pedig színésznő...

• ivan924
    Kimaradt: a legelső képen pedig kifejezetten fiús... (tudom, "nem tehet" róla). Hétköznap olyan helyes rövid hajú csajokkal találkozni, de hát őket védi a személyiségi jog. Modellek közül válogatni meg... pfff. Ez az eredmény.
  • ivan924
    Na igen, az utolsó kettő nekem is nagyon tetszik. Még a Vogue-címlap, ami elmegy... de a többin annyira béna a ruha, hogy még a csaj arca, haja sem tudja megmenteni a fotót. Képzelheted mekkorát néztem, mikor az #558-as képet észrevettem a többi között. :)
  • Hajnalcat
    Szóval ezek a 80-as évek beli ruhák nem igazán jönnek be, irritálnak...

Ezek viszont nagyon jók:

Kedvenc az összes közül:
  • Hajnalcat
    Hová tűntek a képeim, amiket betettem?
  • Hajnalcat
    Hát ja, inkább a 80-as éveket idézi az öltözködése, de nagyon szép az arca, illik hozzá a rövid szőke haj. (Y)

Na, ezek a képek azért egész jók....viszonylag normális ruhákban van...

Ez nagyon szimpatikus kép róla!
  • ivan924
    Agyness Deyn - modell... Ha netán rákeresnél, ne várj hasonló jellegű/sminkű képeket...
  • Hajnalcat
    Ki az illető?
  • ivan924
    Mertem remélni. :) Az összes többi képe (amit eddig láttam) meg se közelíti...
  • Hajnalcat
    teccik.
  • ivan924
  • ivan924
    Ne csüggedjen senki, én sem találtam ki elsőre. :) De írtam is, hogy ilyen beállítású képet még sosem láttam róla eddig, no meg szép is, így hát... :)
  • jefferson83
    Én ismerem, de még így se jöttem volna rá :)
  • Hajnalcat
    Hát Őt sose találtam volna ki, főleg úgy, hogy nem hallottam a nevét soha.
  • ivan924
    Nem talált. :) De ha már rá tippeltél, összehasonlítottam. Osvárt Andreának mintha egy picit világosabb lenne a szeme, és talán-talán piszébb az orra(-hegye). Különösen, ha a #541-est veszem alapul. De a szájuk valóban nagyon hasonló. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha szabad a gazda: Catherine Bell
  • Hajnalcat
    Osvárt Andrea?

Csak a szájából és az orrából következtettem, de lehet, tévedek....
  • Hajnalcat
    Ez ilyen divatszleng itt az sg-n. Nagyon szeretik használni bizonyos emberek.
  • ivan924
    Tudtam hogy tetszeni fog.
    Azt már csak félve kérdem: felismerhető, ki van a képen?
  • ivan924
    milyen?
    "nice" akar lenni? hosszú percekbe telt mire rájöttem, pedig nincs gondom az angollal
  • PíszLávJuniti
    nájszos
  • Hajnalcat
    És köszönöm!
  • Hajnalcat
    Deszép! Nagyon tetszik, különösen a stílus miatt.