907
Tetszik, nem tetszik, vélemény, stb ... képet is lehet mutatni :)
-
#586 Szívesen megnézném, hogyan is áll neked egy ilyen frizura. :) remélem nem vagyok pofátlan -
#585 Szépek mindegyik, nálam a harmadik jön be leginkább. Hajra mindenképp, arca meg talán az utolsó... de főleg azért, mert ő az a fajta szépség, akivel hétköznap is találkozni bármikor... Természetes, emberközeli. -
Hajnalcat #584 Felülről a második lány annyira szép! Nagyon.... -
Hajnalcat #583 Nekem ezek tetszenek. Lehet, majd valamelyik képet kinyomtatom és elviszem a fodrászomhoz, hogy olyan hajat csináljon legközelebb.
-
Hajnalcat #582 az (Y) ezt jelenti:
Jaakkor jól láttam. :)
Köszönöm a linket. -
#581 Mit jelent az Y zárójelben? Tetszik a komment: "hasonlít Winona Ryderhez..." Igen, hasonlít. halkan jegyzem meg, az #579-esben ő van :)
A magyar oldal pedig: www.hajam.hu Lehet regisztrálni, no és persze sok-sok rövidre vágott frizura között keresgélni. Mint ahogy a fodrászatok közt is, ahol ezeket megcsinálják... (Hosszú haj is van, meg közepes, meg göndör, egyenes stb-stb, ami szem-szájnak ingere.) -
Hajnalcat #580 szép (Y)
Hasonlít Winona Ryderhez....
oldalhoz linket kérhetnék....
-
#579 Phhúúúú... mingyá' magamhoz nyúlok Találtam egy másik oldalt is, ahol szebbnél szebb lányok... várnak... rááááám óóóóuuóóóuuóóó jeeee (Köszönöm Uram ezt a szép napot!)
És ez magyar oldal!
-
#578 Madarat lehet velem fogatni, kis bárányfelhők fölött szállok, óóóó jeeee...
"Kincsesbányát találtam, ííjjáááá-íííjjjáááááá--óóóóóó"
Mutatóban egy kincset... Tessék! ne mondják, hogy irigy vagyok.
-
#577 Ezt észre se vettem, inkább a szemét néztem, meg az "embert". -
Hajnalcat #576 Hát azon a képen túlságosan is levágatta elől a haját, ami már a magas homloka miatt nem túl előnyös neki.... -
Hajnalcat #575 A felső képen jól néz ki. -
#574 Kijutottak az olimpiára. :) Hajrá csajok!
-
#573 A haja nem tetszik, vagy az arca, netán az egész nő? -
#572 :P tudom, lány vagy, jobban tetszenek a pasik...
Van róla szebb kép is, de azért a filmből tettem be képet, mert (bár a képen nem jön úgy át, de) a filmben a kisugárzása nagyon széppé teszi.
És egy hosszabb hajú kép róla:
-
Hajnalcat #571 ugye? -
Hajnalcat #570 fúderonda! -
bcrics #569 ez már annyira de annyira hogy ez már debil!! -
#568 Na ezzel a képpel talán sokaknál kiverem a biztosítékot, de nekem akkor is tetszik :) A hölgy pedig színésznő...
-
#567 Kimaradt: a legelső képen pedig kifejezetten fiús... (tudom, "nem tehet" róla). Hétköznap olyan helyes rövid hajú csajokkal találkozni, de hát őket védi a személyiségi jog. Modellek közül válogatni meg... pfff. Ez az eredmény. -
#566 Na igen, az utolsó kettő nekem is nagyon tetszik. Még a Vogue-címlap, ami elmegy... de a többin annyira béna a ruha, hogy még a csaj arca, haja sem tudja megmenteni a fotót. Képzelheted mekkorát néztem, mikor az #558-as képet észrevettem a többi között. :) -
Hajnalcat #565 Szóval ezek a 80-as évek beli ruhák nem igazán jönnek be, irritálnak...
Ezek viszont nagyon jók:
Kedvenc az összes közül:
-
Hajnalcat #564 Hová tűntek a képeim, amiket betettem? -
Hajnalcat #563 Hát ja, inkább a 80-as éveket idézi az öltözködése, de nagyon szép az arca, illik hozzá a rövid szőke haj. (Y)
Na, ezek a képek azért egész jók....viszonylag normális ruhákban van...
Ez nagyon szimpatikus kép róla!
-
#562 Agyness Deyn - modell... Ha netán rákeresnél, ne várj hasonló jellegű/sminkű képeket... -
Hajnalcat #561 Ki az illető? -
#560 Mertem remélni. :) Az összes többi képe (amit eddig láttam) meg se közelíti... -
Hajnalcat #559 teccik. -
#558 -
#557 Ne csüggedjen senki, én sem találtam ki elsőre. :) De írtam is, hogy ilyen beállítású képet még sosem láttam róla eddig, no meg szép is, így hát... :) -
jefferson83 #556 Én ismerem, de még így se jöttem volna rá :) -
Hajnalcat #555 Hát Őt sose találtam volna ki, főleg úgy, hogy nem hallottam a nevét soha. -
#554 Nem talált. :) De ha már rá tippeltél, összehasonlítottam. Osvárt Andreának mintha egy picit világosabb lenne a szeme, és talán-talán piszébb az orra(-hegye). Különösen, ha a #541-est veszem alapul. De a szájuk valóban nagyon hasonló. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha szabad a gazda: Catherine Bell -
Hajnalcat #553 Osvárt Andrea?
Csak a szájából és az orrából következtettem, de lehet, tévedek.... -
Hajnalcat #552 Ez ilyen divatszleng itt az sg-n. Nagyon szeretik használni bizonyos emberek. -
#551 Tudtam hogy tetszeni fog.
Azt már csak félve kérdem: felismerhető, ki van a képen? -
#550 milyen?
"nice" akar lenni? hosszú percekbe telt mire rájöttem, pedig nincs gondom az angollal -
#549 nájszos -
Hajnalcat #548 És köszönöm! -
Hajnalcat #547 Deszép! Nagyon tetszik, különösen a stílus miatt.