Mit lehet a hőségben csinálni?

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Egész nap nézni a Holnaputánt! Addig amíg úgy nem érzed, hogy de jó, hogy meleg van. Ezzel el leszel egy darabig, amíg rá nem döbbensz, hogy vmi ilyesmirõl szól a film is. Ekkor ismét úgy érzed majd, hogy nem is jó ez a meleg. Mi a megoldás??? Megnézed még 1x Holnaputánt, hogy örülj a melegnek. És minden kezdõdik elõrõl. Amíg ezeken a dolgokon rágódsz beköszönt az õsz... 😄DDD <#idiota><#hõgutátkapott>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

CattiBrie
Érdekes, nekem nem... nem folyik a pöcsömrõl a víz .)

[/spam]&#8482;

Brolly
Dolgozni, alapot ásni, barackosba menni, szõlõbe fályát vágni, betonozni... de még van mit csinálni:@

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Sland
Paintball nem jó, mert be kell öltözni és a pöcsödrõl is folyik a víz.

Detto a motorozással.
Ma egy vékony bakancs, hosszúnadrág, kesztyû, trikó és sisak volt a felszerelésem, de még így is ömlött rólam a víz... Ha 50-nel, ha 150-nel... :S
Szar ez az élet így, már a motorozás sem a régi :S

Moziba hûvös van, aztán jégcsarnokokban is, a Corában is, fõleg a mireliteknél, aztán hûvös van a csatornákban is! 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Az meddig tart? Nálam kb az utca végéig. 😊

Dark Angel 666
Jégkockákat enni a lakásban , az utcára is viszel ha kimész 😊

csgery
Paintball?
Shiwo
egyedül: izzadni...

másokkal: vizipisztoly-csatázni a házban 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szánkózni! <#idiota>

CattiBrie
megyek ásni... 😊

[/spam]&#8482;

hátúl a kertbe csobbani a medencébe 😉
Web mester
Elmenni ausztriába fürdeni😊

gépezni(jáccani,netezni akármit)
dvd-zni
stb,.....

kraawz
nyíregyházi

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Casillas
izzadni.
igen, lehet többen is.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Na egy jó ötlet!

Palinko
szaladj ameddig csak bírod magad húzni. ha szédülsz még egy kicsit fuss és ülj le, hogy el ne ájulj. aztán majd megfürdesz és rohadtul arra gondolsz,hogy menyire fáj a lábod és menyivel melegebb volt mikor futottál és már ninc sis hideg. ha venti vagy ilyesmi az szerintem hülyeség. báris nállam nem vállt be. miért is? mert ha 1 pillanatra megáll a fújás vagy csak kimegyel a szobából, netán az udvarra. mindjárt meleged lesz és ezért fog el a melegérzet. ha fiatal vagy és érzed,hogy bírod nem kell félni a hõgutától. ha a tévét nézed ahol jobb híjján arról nyarvognak hogy hû de meleg van akkor persze hogy melgérzet fog el. nálunk itt Szebiában csak 40 fog volt árnyékban? és melegem volt? nem. a szobámban is 30 fok van 9-tõl és még mindég tart. miért is mérem én? azért hogy végra már valaki elhigye a nem figyelek rá és nem errõl dumálok és fõleg nem errõl nyitok topicot dolog hatékonyságát. az a futós izé azért nem ajánlott mindenkinek 😊
CattiBrie
lvl 100-ig Tibiázni .)

[/spam]&#8482;

Czdano
Egész nap CS-zni és meg nem állni a pro szintig :-]

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NEOreg3
veszel olcsóér egy ventillátort

és gépezel.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Taranov
3. kerületi vagy?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

netkávézóba, ilyen topicokat nyitni

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Rockynhooo
sört inni

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

akyyy
nem si tudom megszámolni hanyadik hõrõl szóló topik:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zvaragabor
Strand(általános, élményfürdõs...) Mátra(ott hûvösebb vav), Tokaj és borvidékek(borospincékben bor, és hûvös van), kocsmákban sörözni, elmenni nyaralni külföldre(Alpok), Ezenkívül bármi mást, amit hüvösebb idõben is csinálsz, csak legföljebb nem maradsz annyit a napon, vagy megpróbálod tûrni. Esetleg maracc otthon és polírozod a bohócot. Vagy ha van barátnõd, akkor ketten políroztok<#law>...

Chaos Anno Domini

CattiBrie
Strand? Tó? Nyaralás? Evezés? Úszás? Síelés?

[/spam]&#8482;

Kmarha
dinnyét zabálni kilószámra, persze strandon az árnyékban, oly helyen ahol bõven fújdogál a szél

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kraawz
mondjuk gokartozni. Itt amik vannak,nagyreszt alagsorban vannak,pl. interspar. Vagy este bebaszol,aztán másnap nem érdekel a meleg 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Taranov
Én is keresem a megoldást, de barátokkal, barátnõvel el lehet menni esetleg kávézni, dumálgatni, de ez csak 1-2 órás program.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

KapuBen
Hörcsögöt nevelni!xD(õ is azt csinálja)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Itt van a nyár, végre van egy csomó idõm, de nem tudok elmanni sehova, hogy ne kapjak hõgutát. Kinek milyen ötletei vannak, mit lehet ilyen jó idõben csinálni? Lehetõleg ne csak egyedül!

← ElőzőOldal 4 / 4