Mit lehet a hőségben csinálni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Detto a motorozással.
Ma egy vékony bakancs, hosszúnadrág, kesztyû, trikó és sisak volt a felszerelésem, de még így is ömlött rólam a víz... Ha 50-nel, ha 150-nel... :S
Szar ez az élet így, már a motorozás sem a régi :S
Moziba hûvös van, aztán jégcsarnokokban is, a Corában is, fõleg a mireliteknél, aztán hûvös van a csatornákban is! 😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
másokkal: vizipisztoly-csatázni a házban 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
dvd-zni
stb,.....
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
és gépezel.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Chaos Anno Domini
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.