832
-
#512 ...ha lehetne linkeljétek a contesteket, meg ha már beküldött képeitekre hivatkoztok, hogy ne kelljen keresgélni. -
#511 A szobrossra sajna nincs ütős ötletem..Meg faszányos textúráim sem....Viszont szerintem a Final Photo 8 nem is rossz contest. -
#510 Nos amiket meghagytak ezek a drága wörszösök a képeimből:
Ms. George Shakira Clooney, Josh Lilly, Matt Theron, Robert Alba
Volt még 8 képem az ugrott :( -
braaa #509 és ha ÉN akarok valakit szponzorálni?!??
azt hogyan,hol tudom megtenni, keresdtem ezt a funkciot de sehol nem találtam,
amugy meg ugyis van két regem, aszzem átállok arra, hogy egyiken csak a jobbakat, másikon meg a többit küldöm, ne mennyen le a "karmá"m... -
#508 hmm..van 1 szobros contest ami tetszik, csak nem lesz rá időm a köv két napban :( -
braaa #507 amugy mág egy dolog:
tegnap ugye javitottam a snoop-on, és kb. 25ször megrobáltam a képet reuplodolni--->semmi, aztán mondom kipróbálom IE-tabbal, (mert mozillám van, ie-tab kb. az mintha IEbe nyitnám meg), ugy elsöre sikerült, szóal lehet a mozillát nem szereti a reuplodjuk..., ha valakinek uhyanez a gondja lenne... -
#506 nyah, akkor legközelebb akkorát küldök be, mint a ház -
#505 akkor engem még senki nem szponzorált, mert csak az mellett van, amire adtam kreditet.. -
#504 nyah nézegetem fakút... ha nyersz, a kredit megoszlik 50/50 arányban a szponzorral, a kupa a tied
miért szponzorálnak: vannak akik a jómunkásembereket szeretik szponzorálni, de olyan is akad, aki bárkit szívesen szponzorál..
ha nem szponzorál senki, akkor is bekerülhet a képed, de nem lehetsz benne az első 3ban (de gondolom ha vki tartósan benne van az első 5-10 főben, az simán talál szponzort..)
-
braaa #503 szponzorálás csak az hogy odakerül a $ jel, anélkül sztem bármennyit küldhetsz -
braaa #502 itt van a snoopos:
"Well, we didn't think we'd have to explain that you should also take of ff the mustache..but you have to take off the mustache too."
hiro most épp 24., ja, ott a worthon megfigyektem szeretik a nagy felbontást, a star trekesemre is jött vmi ilyen komment hogy " há' méé ien kicsi?!??", antiheronak volt még egy jó will smithese, azt se látom, meg a képeitek szélére legközelebb a hajnál egy nagy adak maskolás, azt jó lesz
van jópár igen jó (carrey,CSIguy,bourne(az nagyon),forest whitaker(ötletre 10es),laurie(robos?),bruce,clooney,50cent,Josh Lilly( azisnagyonottvan,az is mintha robos lenne ) szóval erős a mezőny... -
#501 valahol volt írva valami, hogy addig szponzorálgatnak, amíg türhető/jó az arányod, vagy vmi ilyesmi -
#500 A szponzorálással kapcsolatban van vmi vélemény?Írtam párszor visszább. -
#499 meg a Bud Spencer is..
nagyobb képet sajna nem nagyon találtam róluk, amit jól fel is lehetett volna használni... sárga folt nálam nem látszik, lehet a világos notesz-kijelző miatt -
#498 A Terences a tiéd igaz?
Szerintem jó lenne,ha:
Nagyobb lenne a kép,mert elég pici
Nem lenne ott az a sárga folt a fején.
Ez a 2 probléma van vele,amúgy tökéletes lenne..Én csak úgy küldök be képet,hogy mininmum 800*600. -
#497 hát én berágtam, hogy tök agyatlanul szavaznak..sokan nem a minőség miatt adják a pontot, hanem, hogy mennyire szimpatikus nekik a figura..fogadok, hogy az enyémek pl azért nincsenek jó helyen, mert a sok bugyuta amcsi azt se tudja, hogy kik ők.. -
#496 Btw a sponsorok nwm unják meg 1 idő után,hogy szponzorálniuk kell,mert soha nem fizetsz? -
#495 Én általában mindenre 4-6 pontot adok.Ha viszont vmi kurva jól meg van csináálva,de nem olyan jó az 5let akkor 7 pont,ha van benne vmi 8,ha pedig istendurvamindentalázó akkor a színvilág dönt(szeretem a feketét xD)meg a hatások és egyéb dolgok. -
#494 érdekes, a Terence a legalján van :( pedig sztem lányosabb, mint jópár kép.. bili gyereket meg lekéne húzni, rajta végképp nem sok munka volt -
#493 Mert nem hiszem,hogy esélyem lett volna,plusz sokX kérdeztem,hogy mehet-e,van-e 1 kis esélyem,nem írt senki.
+kérdés:Meddig "tűrik el" ,hogy nem magadtól fizeted a belépési díjt,hanem szponzorálnak?Végülis creditet venni kell magadnak abból feizeted,nem mások fizetik helyetted állandóan. -
#492 tényleg érdekes, mert a Bud Spencert nem dobták vissza -
#491 beszigorítottam worthon...akiről nem tudtam, hogy magyaré, azoknál az alapkép 4 pontot kapott..ha tetszett, akkor 5, de sok kapott 2 v 3 pontot... aki "babaarcú/alapból lányos" férfit alakított át, mint capriót, pittet, vagy a tókijóhoteles bzit, azokat helyből 1 ponttal honoráltam...sry, ha van köztük magyar készítő..ha nem linkelte ide, nem tom, hogy ő alkotta..amúgy BerlinB, Braa ! a ti képetek mé nincs fent ? (ill Braa Hero-s képe fent van, arra ment egy 6os) -
braaa #490 azért IDE jöhetnek... -
#489 Ezzel a szakállas dologgal engem is megtaláltak 8 db képemen! :(((
Ezt sehol sem olvastam, h nem lehet. Amúgy meg amik bentmaradtak, azokon is van 1-2n szakáll, úgyhogy pláne nem értem, ha tudom, nem "szenvedek" ezek kedvéért ennyit a képekkel. Csalódott vagyok... A legjobb képeim voltak... -
#488 hujj a bal szeme kettős kicsit. meg részletesebb és közelibb a haj a fejhez képest de jól néz ki :) -
braaa #487 1perces nemszakállas de bajszos snoop -
braaa #486 itt a hivatalos szöveg:
"You were to make him a woman, leaving a beard makes it off-topic. If you want to be reinstated, get rid of the beard"
mondjuk beard=szakáll, bajusz vajon maradhat? -
#485 Nem csinált senki a fantasy-sra? :(
na mindegy. Van egy jó konteszt, aki gondolja nekiugorhat, én lehet hogy ezt kihagyom, mivel fiatal vagyok, nem dolgoztam még sehol és nem tudom utálni a cégeket(na jó a hellokitty meg stb buziságokat tudom utálni :D
Itt az eredeti kiírás. LÉnyeg h utolsó napod, vhogy kúrj ki a céggel -
#484 Érdekes,előző contesteket nézve rengeteg bajszos nőt láttam.Ami tényleg nő is volt,és úgy volt bajsza.
Szerintetek nevezzem schwarzi nénit? -
#483 volt már példa szakállas nőre, csak a cirkuszban mutogatták.. -
#482 nincs időm rá :) -
braaa #481 a snoopost(#435) kizárták, mert van bajsza (JOGOS!!) :(
...midegy megy a hiro...
robostól az elvárt minőség , látom erre a Gender Blendingre termeltél rendesen
berliboy:én meg SOHA nem törlök, mindig mask (1000 előnye van kábé) -
#480 No,ez lett. -
#479 Aq, te mé nem alkocc? -
#478 esetleg linkeld -
#477 nem eredetileg a feje magas, hanem a perspektíva más -
#476 jah utóbbi van, csak nem láccik nagyon.. -
#475 mittomén...vmi piros pozsgásítás az arcára, vagy fülbevaló -
#474 Ok,haladok..A szempillákat megpróbáltam,de inkább valami fogyatékos idiótának nézett ki utána..Viszont a szemhéj púder kész.Másvalami? :) -
#473 meg tán valami világosabb szemhéj-púdert tehetnél rá
(ez alatt mit kell értelmezni, azt nem tom..barátnőm üzeni :D )
...
(azt mondja, hogy a szemhéjára vmi szinezést, világosabb szinnel..ha jól értelmezem)