832
  • droidika
    ...ha lehetne linkeljétek a contesteket, meg ha már beküldött képeitekre hivatkoztok, hogy ne kelljen keresgélni.
  • berlinboy6329
    A szobrossra sajna nincs ütős ötletem..Meg faszányos textúráim sem....Viszont szerintem a Final Photo 8 nem is rossz contest.
  • robos
    Nos amiket meghagytak ezek a drága wörszösök a képeimből:
    Ms. George Shakira Clooney, Josh Lilly, Matt Theron, Robert Alba
    Volt még 8 képem az ugrott :(
  • braaa
    és ha ÉN akarok valakit szponzorálni?!??
    azt hogyan,hol tudom megtenni, keresdtem ezt a funkciot de sehol nem találtam,
    amugy meg ugyis van két regem, aszzem átállok arra, hogy egyiken csak a jobbakat, másikon meg a többit küldöm, ne mennyen le a "karmá"m...
  • Shiwo
    hmm..van 1 szobros contest ami tetszik, csak nem lesz rá időm a köv két napban :(
  • braaa
    amugy mág egy dolog:
    tegnap ugye javitottam a snoop-on, és kb. 25ször megrobáltam a képet reuplodolni--->semmi, aztán mondom kipróbálom IE-tabbal, (mert mozillám van, ie-tab kb. az mintha IEbe nyitnám meg), ugy elsöre sikerült, szóal lehet a mozillát nem szereti a reuplodjuk..., ha valakinek uhyanez a gondja lenne...
  • Shiwo
    nyah, akkor legközelebb akkorát küldök be, mint a ház
  • Shiwo
    akkor engem még senki nem szponzorált, mert csak az mellett van, amire adtam kreditet..
  • Shiwo
    nyah nézegetem fakút... ha nyersz, a kredit megoszlik 50/50 arányban a szponzorral, a kupa a tied

miért szponzorálnak: vannak akik a jómunkásembereket szeretik szponzorálni, de olyan is akad, aki bárkit szívesen szponzorál..

ha nem szponzorál senki, akkor is bekerülhet a képed, de nem lehetsz benne az első 3ban (de gondolom ha vki tartósan benne van az első 5-10 főben, az simán talál szponzort..)

• braaa
    szponzorálás csak az hogy odakerül a $ jel, anélkül sztem bármennyit küldhetsz
  • braaa
    itt van a snoopos:
    "Well, we didn't think we'd have to explain that you should also take of ff the mustache..but you have to take off the mustache too."
    hiro most épp 24., ja, ott a worthon megfigyektem szeretik a nagy felbontást, a star trekesemre is jött vmi ilyen komment hogy " há' méé ien kicsi?!??", antiheronak volt még egy jó will smithese, azt se látom, meg a képeitek szélére legközelebb a hajnál egy nagy adak maskolás, azt jó lesz
    van jópár igen jó (carrey,CSIguy,bourne(az nagyon),forest whitaker(ötletre 10es),laurie(robos?),bruce,clooney,50cent,Josh Lilly( azisnagyonottvan,az is mintha robos lenne ) szóval erős a mezőny...
  • Shiwo
    valahol volt írva valami, hogy addig szponzorálgatnak, amíg türhető/jó az arányod, vagy vmi ilyesmi
  • berlinboy6329
    A szponzorálással kapcsolatban van vmi vélemény?Írtam párszor visszább.
  • Shiwo
    meg a Bud Spencer is..

nagyobb képet sajna nem nagyon találtam róluk, amit jól fel is lehetett volna használni... sárga folt nálam nem látszik, lehet a világos notesz-kijelző miatt
  • berlinboy6329
    A Terences a tiéd igaz?

Szerintem jó lenne,ha:

Nagyobb lenne a kép,mert elég pici

Nem lenne ott az a sárga folt a fején.

Ez a 2 probléma van vele,amúgy tökéletes lenne..Én csak úgy küldök be képet,hogy mininmum 800*600.
  • Shiwo
    hát én berágtam, hogy tök agyatlanul szavaznak..sokan nem a minőség miatt adják a pontot, hanem, hogy mennyire szimpatikus nekik a figura..fogadok, hogy az enyémek pl azért nincsenek jó helyen, mert a sok bugyuta amcsi azt se tudja, hogy kik ők..
  • berlinboy6329
    Btw a sponsorok nwm unják meg 1 idő után,hogy szponzorálniuk kell,mert soha nem fizetsz?
  • berlinboy6329
    Én általában mindenre 4-6 pontot adok.Ha viszont vmi kurva jól meg van csináálva,de nem olyan jó az 5let akkor 7 pont,ha van benne vmi 8,ha pedig istendurvamindentalázó akkor a színvilág dönt(szeretem a feketét xD)meg a hatások és egyéb dolgok.
  • Shiwo
    érdekes, a Terence a legalján van :( pedig sztem lányosabb, mint jópár kép.. bili gyereket meg lekéne húzni, rajta végképp nem sok munka volt
  • berlinboy6329
    Mert nem hiszem,hogy esélyem lett volna,plusz sokX kérdeztem,hogy mehet-e,van-e 1 kis esélyem,nem írt senki.

+kérdés:Meddig "tűrik el" ,hogy nem magadtól fizeted a belépési díjt,hanem szponzorálnak?Végülis creditet venni kell magadnak abból feizeted,nem mások fizetik helyetted állandóan.
  • Shiwo
    tényleg érdekes, mert a Bud Spencert nem dobták vissza
  • Shiwo
    beszigorítottam worthon...akiről nem tudtam, hogy magyaré, azoknál az alapkép 4 pontot kapott..ha tetszett, akkor 5, de sok kapott 2 v 3 pontot... aki "babaarcú/alapból lányos" férfit alakított át, mint capriót, pittet, vagy a tókijóhoteles bzit, azokat helyből 1 ponttal honoráltam...sry, ha van köztük magyar készítő..ha nem linkelte ide, nem tom, hogy ő alkotta..amúgy BerlinB, Braa ! a ti képetek mé nincs fent ? (ill Braa Hero-s képe fent van, arra ment egy 6os)
  • braaa
    azért IDE jöhetnek...
  • robos
    Ezzel a szakállas dologgal engem is megtaláltak 8 db képemen! :(((
    Ezt sehol sem olvastam, h nem lehet. Amúgy meg amik bentmaradtak, azokon is van 1-2n szakáll, úgyhogy pláne nem értem, ha tudom, nem "szenvedek" ezek kedvéért ennyit a képekkel. Csalódott vagyok... A legjobb képeim voltak...
  • Aquir
    hujj a bal szeme kettős kicsit. meg részletesebb és közelibb a haj a fejhez képest de jól néz ki :)
  • braaa
    1perces nemszakállas de bajszos snoop
  • braaa
    itt a hivatalos szöveg:
    "You were to make him a woman, leaving a beard makes it off-topic. If you want to be reinstated, get rid of the beard"
    mondjuk beard=szakáll, bajusz vajon maradhat?
  • zsolesz92
    Nem csinált senki a fantasy-sra? :(
    na mindegy. Van egy jó konteszt, aki gondolja nekiugorhat, én lehet hogy ezt kihagyom, mivel fiatal vagyok, nem dolgoztam még sehol és nem tudom utálni a cégeket(na jó a hellokitty meg stb buziságokat tudom utálni :D
    Itt az eredeti kiírás. LÉnyeg h utolsó napod, vhogy kúrj ki a céggel
  • berlinboy6329
    Érdekes,előző contesteket nézve rengeteg bajszos nőt láttam.Ami tényleg nő is volt,és úgy volt bajsza.

Szerintetek nevezzem schwarzi nénit?
  • Shiwo
    volt már példa szakállas nőre, csak a cirkuszban mutogatták..
  • Aquir
    nincs időm rá :)
  • braaa
    a snoopost(#435) kizárták, mert van bajsza (JOGOS!!) :(
    ...midegy megy a hiro...
    robostól az elvárt minőség , látom erre a Gender Blendingre termeltél rendesen
    berliboy:én meg SOHA nem törlök, mindig mask (1000 előnye van kábé)
  • berlinboy6329
    No,ez lett.
  • Shiwo
    Aq, te mé nem alkocc?
  • Shiwo
    esetleg linkeld
  • Aquir
    nem eredetileg a feje magas, hanem a perspektíva más
  • Shiwo
    jah utóbbi van, csak nem láccik nagyon..
  • Shiwo
    mittomén...vmi piros pozsgásítás az arcára, vagy fülbevaló
  • berlinboy6329
    Ok,haladok..A szempillákat megpróbáltam,de inkább valami fogyatékos idiótának nézett ki utána..Viszont a szemhéj púder kész.Másvalami? :)
  • Shiwo
    meg tán valami világosabb szemhéj-púdert tehetnél rá

(ez alatt mit kell értelmezni, azt nem tom..barátnőm üzeni :D )

...

(azt mondja, hogy a szemhéjára vmi szinezést, világosabb szinnel..ha jól értelmezem)