Worth1000 előszoba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nincs idõm rá 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

a snoopost(#435) kizárták, mert van bajsza (JOGOS!!) 😞
...midegy megy a hiro...
robostól az elvárt minõség <#eljen>, látom erre a Gender Blendingre termeltél rendesen<#vigyor2>
berliboy:én meg SOHA nem törlök, mindig mask (1000 elõnye van kábé)

++

berlinboy6329
No,ez lett.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shiwo
Aq, te mé nem alkocc?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
esetleg linkeld

Aquir
nem eredetileg a feje magas, hanem a perspektíva más

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Shiwo
jah utóbbi van, csak nem láccik nagyon..

Shiwo
mittomén...vmi piros pozsgásítás az arcára, vagy fülbevaló

berlinboy6329
Ok,haladok..A szempillákat megpróbáltam,de inkább valami fogyatékos idiótának nézett ki utána..Viszont a szemhéj púder kész.Másvalami? 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shiwo
meg tán valami világosabb szemhéj-púdert tehetnél rá

(ez alatt mit kell értelmezni, azt nem tom..barátnõm üzeni 😄 )

...

(azt mondja, hogy a szemhéjára vmi szinezést, világosabb szinnel..ha jól értelmezem)

Shiwo
amúgy érdemes sztem...veszíteni nem veszítesz vele semmit 😊

Shiwo
ill esetleg lehetne neki hosszú szempillája.. fû vagy szõr-brushsal egész jót lehet rá alkotni

berlinboy6329
pics.Azt is kijavítom.Többször nem akarok..Mondd meg az összes hibáját,és azt,hogy érdemes-e nevezni a képet?

Shiwo
picit a bal szája szegletében (nekünk jobbról) kicsit szar a "ruzs"

Shiwo
nyah, sztem sokkal hihetõbb így

berlinboy6329

Shiwo
csak ragyás a képe..próbáld megcsinálni sztem a nyakát is ilyen ragyásra és jó lesz 😄

berlinboy6329
Blur nélkül ilyen.(Tiszta pixel)

Shiwo
miért kell tiszta arcbõr..nõt kell csinálni belõle, nem topmodelt..lehet randa arca sztem

berlinboy6329
Máshogy hogy lehet tiszta arcbõrt csinálni?

Shiwo
sztem túl sok blur van a fején...tiszta homály

berlinboy6329
Van még updatelet verzió is,kicsit(de tényleg kicsit),megtuningoltam a jpg-t,mert sd-t nem a mentettem el......

Ahh,itt is van:

Nevezzem szerintetek vagy esélyem sem lenne?

BTW,sztem az eredetin is elég magas a feje.

Shiwo
szellemesre kaptam csillagot, bár ahogy elnézem, a fél banda kapott..

Aquir
elég magas feje van 😄

berlinboy6329
<#idiota>

Shiwo
húbzdmegdemekkorakép

robos
Természetesen nem ekkorába küldtem be, mert max. 1000px széles lehet, csak ekkorába csináltam meg magát a képet majd lebutítottam a wörszösök kedvéért <#circling>

Vmi heroes-os fan site-on voltak fent képek és az egyik sokadik linken voltak ilyen nagy képek.

Technika: layer mask + színkorrekció (adjusment layer), ennyi

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

berlinboy6329
Nagy az a kép.Asszem valahol le van írva h ekkorákat ne....

Kérdezhetek vmit?

1.Hol szereztél ekkora képeket

2.Lécci leírod,hogy csináltad a képet?

robos
Itt van egy UHQ képem a Gender Blending contestre....
Peter Sanders from Heroes <#papakacsint>
Eddig 90 db képet küldtek be erre a contestre, jó nagy konkurencia lesz...
<#nyes>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

berlinboy6329
Hát ez kész..Hiába próbálok color balanceot,hue&saturationt,match colort,SEMMI.Próbáltam 1 Schwarzenegger mamát,ez lett belõle:

berlinboy6329
Thx.Majd kiperóbálom....Írtál pár új dolgot.Ez a maskolás érdekel.Most nem mindegx,hogy törlöm,vagy maskolom?Én mindig törlök,a maskot szinte soha nem használom.

Shiwo
simán elnéztem vizenyõs szemfedõnek 😄

bammeg!! ti se vettétek észre?!?!én is csak most, mekkore hiba már...
hiro szemüvege és a szemöldök közt kiláccik az alsó nagymama szeme 😊))

itt a hiro update

++

elöbb ment rá egy 10<#eljen> <#buck>

na akkor én igy szoktam:
1. (az elsõ és legfontosabb pont , ezen múlik kb. 80-90%ban a kép, a többi az már csak...) a megfelelõ sourceok keresése: szóval nemcsak az arc állására kell figyelni (arra mondjuk nagyon), hanem a többi dolog (árnyék az arcon, a bõr "állaga"), én nemigen szeretek Free Trasform-olni útólag a fejen, csak egy mimimálisat, de azt is csak FÜGGÖLEGES vagy VÍZSZINTES irányban, de azt is csak ha nagyon muszáj (mondjuk az alsó kép álla alálóg a felsõ állának , ilyesmi) szóval ha találtál két megfelelõ képet, a többi már gyerekmunka
2. én nem szoktam soha körbe vágni a fejet, négyzetkijelöléssel átrakom, majd leveszem az opacicity, beigazítom, majd a fej bõl nem oda illõ dolgokat nagyjából lassoval (nem kell pepecselni,két sec alatt körbehuzod aztán kész), de ugy huzd körbe hogy az alsó réteg haj/bõr elválasztásvonala fölött legyen

(ja és ami fontos és most jut eszembe: NE DEL-lel törölgess, hanem maszkold feketére a nem odaillõ dolgokat!!!!!!!!!!!)

3. veszel egy jó nagy 0% softos 10-15%opacitys brush-t, és azzal haj és a bõr találkozásánál végigmész KURVASOK kattintással, hogy ne egy konkrét elválastás látszodjon, hanem a felsõ bõr és az alsó "áttünéssal" mennyen át a másikba (szóval a lényeg : 10-15%opacitys 0%softbrush+soksok kattintás)
4. az állánál ugyanaz mint a 3. csak, ne annyira soft brussal, 30-40%, ami épp jó
5. ezért kell a mask: a mask layeren az arc különbözö résziit (a hajjal találkozása, a háttérrel, és a nyakkal) külön-külön kijelölve gaussain blurozás:
- a haj ás homlokra nagy blur
-az áll részre jóval kisebb
- a háttérel annál is kisebb
(de ez mindig igy van, próbálgati kell)
6. én a végén meg mindig rárakok egy Levels/Brightness&cntrs/hue&saturation/Color balance adjustment-layercsomagot, és azon finomitgatok

ennyi lenne, nemtudm érthetõ lett-e, szóval a lényeg: MEGFELELÕ SOURCE + MASK LAYER + KIS OPACITIS SOFT BRUISH

++

droidika
...muhaha!...vazeg ez nálam tarolt <#vigyor1>
Shiwo: szerintem is! (de hát egy kép megitélése...)

berlinboy6329
jah,épp most néztem a contestet. 39. lettél. 😞

Shiwo
hmm..a "In Stitches 3"-ban végzett pár olyan elöttem, ami sztem szarabb lett mint az enyém 😞

berlinboy6329
Shiwo:<#wow1><#wow2>Az kurv@ jó cucc lehet....

Braa:Lécci leírod?THX!

Helyzetjelentés😛erpill 10. a FF havas képem.

Shiwo
amúgy állítólag paint shop pro-ban van olyan lehetõség, hogy a kijelölt résznek olyan szintezetet ad, mint amit felveszel szint, de megtartja a tónusokat...egy olyan hasznos lenne ps-be is az arcszinek összehozásához..

Shiwo
ird

Shiwo
😄D

a snoop-os az jó lett sztem , valami elõkelõ helyezést (max10)
várok...<#phone><#vigyor3>, a hiron mmég kéne egy kis javítás...
hát...még anno csináltam egy rakat képet (azok voltak szinte az elsõ képeim PS-el) a .:Rosszabul :. meg a .:Saprtaaaa:. topikba (de oda TE is, emékszem onnan a nevedre), azt én igy magamtól jöttem jópár dologra, mincs ilyenre tutor, leírjam a módszerem?

++

berlinboy6329
Át kéne nézni a kommenteket mielõtt elküldöm.Tele van hibával az egész.

berlinboy6329
Lol,hoga a tökömbe tudtok ilyeneket csinálni,nekem mindig ott marad a nyoma az rcnak,meg a színe sem áll jól 😞

Viszont poénból a kezdõ barlangos contestre csináltam vmit(be nem kldöm isten ments).Csak poén.

2perces mnka az egész(meg is látszik).

ok. a save for web is gépre ment amugy, csak van egy rakás beállítás, optimalizáás, meg...

még egy:

Hiro / Masi oka a Hõsökbõl

++

berlinboy6329
Áhhh..Nem.Gépre,és onnan tolom fel a képet worthre..A minõséget csutkára tolom,hagy menjen.

ti egyébként hogy mentitek ki a képeket? a jpg-be mentéskor mindig megkérdezi a minõséget, mindig feltolom a maxra (12es), nem akarom hogy szarabb legyen mint amit látok a psd-be, de ugy meg az 1000pixeles majd' egy mega lett... a worthon van valami "save for contests" tutor a "save for web" funkcióra, csak azt nem értem, ti azzal mentetek?

++

milyen?

(ez a 700pixeles verzio, mert nem szeretek ide annál nagyobar berakni, mer szétcsinálja,
ITT az 1000pixeles)

++

berlinboy6329
Antihero:Thx..Habár nem magyar a PS-em,de le tudom fordítani,szal értem.

Más perpill 13. a képem a Library contestbe,lehet menni szavazni!<#vigyor2>

shiwo : túl kicsik !

++