832
-
#552 kiteszem 2 napra a lában és 43 úz üzenet... -
#551 elsaő meg az utolsó jó -
#550 A szobroson dolgoztam...Visszafele láthatod a végeredményt(piros x helyén).Még a Final photora van pár ötletem:
- 1 nő v férfi fekszik,hasára PS-sel egy kis belezést varázsolni,a háttérben fexik holtan,az előtérben 1 gyilkos a macsete lapját felénk fordítva az áldozat rémült arckifejezése tükröződik vissza
-Egy kéz nyúlik egy anay,és síró gyereke felé akik,a bejárati ajtó előtt állnak,és a kéz 1 férfié,aki egy égő házban van
-Női lábak+1 kis derék+2kéz látszik,ahogy a síró gyerek után nyúl(a gyerek is felé),miközben lezuhan a hegyoldalról.
-Egy vérben ázó nadrág+hozzátartozó férfi lábcsonk+1 másik szétharapott láb,és pár agresszív kutya támad az emberre,és a vér ésmocsok által zennyezett lencsén keresztül utolsó képét készíti az áldozat.
Na milyenek?Az a baj,kerestem mindent mindenhogy,de rendes forrást nem találtam. :( -
#549 Nincs semmi kedvemhez való téma :S
MOst dolgozik valaki valamin? -
#548 Látom már a jobb alsó sarkot is... -
#547 Tőlem lehetsz, ugysem én döntök, de akkor folyamatosan pakolgasd a worth konteszteket -
braaa #546 el
Final Photora (még vmi régi Leslie Nielsen-movieba volt vmi ilyen poén hogy "Stevie Wonder a volánnál" vagy valami hasonló,még hátul a lófarok szar, meg a fejére se ártana vmi "realisztikussá tevő" valami)
source -
#545 én legyek szerintem a házigazda, jobban értek a ps-hez mint te, már topikom is volt. egy éve vagy mióta ottvagyok már. régebb óta vagyok sg-n is, többen is ismernek... ne te legyél hanem én. mitszóltol?
[apro][right]najo.csak.viccoltam. -
#544 Nah, végülis ez lett belőle.Már módosítottam is:
Felőlem lehetsz. -
#543 Tulhaladtuk az 500 hsz-t, elfogadjátok hogy házigazda legyek? Ha nem akkor monnyátok, és választunk valakit. -
#542 na megkaptam a levelemet hogy kaptam csillagot, csak emailben jött én aszittem priviben küldik -
#541 Jó, csak én nem tok angolul, németet tanulok -
#540 hupsz
itt van! -
#539 Egy kicsit alakítgattam rajta (a füstöt nem tudtam jobban megcsinálni)
-
#538 Hmmm,találtam egy kis problémát......Nézzétek meg a frisen linkelt,és a legutóbb képként beszúrt buddhistát...Melyik a jobb?Mert a képként beszúrt,sokkal jobban látható,nem olyan sötét,mint a frissen linkelt. -
#537 Rooney:Itt találsz.Van pár....1000
no,ezt gondoltam végső képnek....Máscsak az a kérdés,hogy illik-e hozzá a trón?Lejjebb van linkelve trón nélkül is.Megmondjátok,ha nem kell,akkor javítom,ha kell,akkor biszont módosítom a képet a Worth-ön,mert már beküldtem. -
#536 Hát azt nem tudom hány emberrel, de pont vele történt ez xD
És azért nem engedi ki a kerekeket mert elromlott a kapcsoló vagy kar vagy mittomén mi.
Füst tutorialt most keresek, de nem naon találok -
#535 Mondjuk,csak azért gondoltam,hogy úgy maradjon,ert leht hogy nem többszínű a szobor,de a fények csak világosítják néhány helyen. -
#534 Ok!Meglesz! -
braaa #533 ezt! kösz
bboy: egyre jobb! még a kezeit meg a gallér fehér csikját,meg fogát sötítétsd vissza (vhogy), mert én még nem láttam többszínú szobrot... -
#532 ...csinálj egy rétegmásolatot (még effekt elötti állapotában) - ted a már effektelt fölé - radírozd (te maszkold:) (kép) -
#531 Kicsiben nem is rossz:
-
#530 Olyat lehet, h letiltod a mask layeren az effektet:
dupla klikk a layeren, feljön a layer style ablak, és ott középen van az Advanced Blending rész. Na itt bepipálod a Layer Mask hides effects menüpontot és igy már úgy tudod maskolni a képed, h a kitakart részen nem lesz rajta az effekt.
Remélem ezt kerested -
#529 Na próbálgattam még 1 kicsit reparálninem tom mennyire lett jobb. -
#528 talánha egy üres layerrel összeolvasztod?? Nem tom. -
#527 Üdv. Illusionsra kaptam csillagot, de levelet még nem küldtek.
15/25. lett, a dream world 2 pedig 19/41 lett -
braaa #526 egy sürgős fontos kérdés: fx-et lehet maskolni vhogy?
vagyis a hiba: rárakom a layerre az effektet, de nincs rá mindenhol szükség, a nemkellő helyekről hogy tüntetem el?
berlinboy:én nem értek hozzá -
#525 Lehet xD
De olyankor nem szokták a kerekeket kiengedni?
Meg elég abszúrd,hogy a mezőn sétálva belémkényszerleszáll(ez de hülye szó xD)egy repülő.Hány emberrel történhet ilyen? -
#524 Szóval,akkor mit tegyek?Egyenletesen kellene elsötétíteni?Tippeket várok,mert már neveztem,de mivel még lehet módosítani,még ma ki szeretném javítani a hibáit.(Esetleg te s adhatál akkor vmi jó kis textúrát) -
#523 ...olyan hatása van mintha sárral fröcskölték volna le...a szobrok egy anyagból készűlnek (v.nem?),a test és a ruha anyagának, színének külömbözősége zavaró (trón dettó)...az ötlet, háttér -
#522 Mit gondolsz miért füstöl a gép? Mert kényszerleszállás :P xD -
#521 No,adtam neki trónt is.Ne tudjátok meg meddig tartott kivágni a sok csicsa miatt.
Úgy döntöttem nevezem.Picit feljavítom és küldöm. -
-Keress füst tutorialt
-homályos a repülő
-Túl valótlanok a kezek
-Egy repülő soha nem száll ilyen alacsonyan(kivéve,ha kényszerleszállás) -
#519 CSináltam egyet a final photo 7-re, de nem nagy szám:
-
#518 Mind1....A kurvasz@r szobor után,jobb tutorial átolvasás után(nem vettem lejjebb az opacityt lol),itt 1 másik,viszont kellene egy kis segítség.Milyen hátteret rakjak neki?Nem találtam semmi jót.
A kép:
-
#517 Hát gondoltam. :D
Mik a hibák rajta?Fényeffektek kurvasz@rok mi? -
braaa #516 top10ben nem leszel... -
#515 Na,statues próbálkozásom.Szerintem gané,de erősítsetek meg benne:
-
braaa #514 hát ez a Peter Petrelli(az ugye?)/Halle Berry valami überdurva!!!!!!!!!!
a lovas meg..., az hova készült?
(ha lehet egy észervétel a honlaphoz, valami képkezelő cuccot (coppermine,quickgal) betennél a lapra az jó lenne (...nekem is készül egyébként a képgalériám az extrán...), mer mire ezeket betöltötte a szar netem az nem 2 máspdperc volt) -
#513 Itt van az összes képem, lehet mazsolázni... Majd a jövőbeniek is felkerülnek ide, szal folyamatosan bővül az oldal ;)
Ui.: nem ér cikizni az oldal webdesign-ját (ami nincs) :)