832
-
#472 amúgy érdemes sztem...veszíteni nem veszítesz vele semmit :) -
#471 ill esetleg lehetne neki hosszú szempillája.. fű vagy szőr-brushsal egész jót lehet rá alkotni -
#470 pics.Azt is kijavítom.Többször nem akarok..Mondd meg az összes hibáját,és azt,hogy érdemes-e nevezni a képet? -
#469 picit a bal szája szegletében (nekünk jobbról) kicsit szar a "ruzs" -
#468 nyah, sztem sokkal hihetőbb így -
#467 Kész is....Ez a Healing Brush valami Isten! -
#466 csak ragyás a képe..próbáld megcsinálni sztem a nyakát is ilyen ragyásra és jó lesz :D -
#465 Blur nélkül ilyen.(Tiszta pixel) -
#464 miért kell tiszta arcbőr..nőt kell csinálni belőle, nem topmodelt..lehet randa arca sztem -
#463 Máshogy hogy lehet tiszta arcbőrt csinálni? -
#462 sztem túl sok blur van a fején...tiszta homály -
#461 Van még updatelet verzió is,kicsit(de tényleg kicsit),megtuningoltam a jpg-t,mert sd-t nem a mentettem el......
Ahh,itt is van:
Nevezzem szerintetek vagy esélyem sem lenne?
BTW,sztem az eredetin is elég magas a feje. -
#460 szellemesre kaptam csillagot, bár ahogy elnézem, a fél banda kapott.. -
#459 elég magas feje van :D -
-
#457 húbzdmegdemekkorakép -
#456 Természetesen nem ekkorába küldtem be, mert max. 1000px széles lehet, csak ekkorába csináltam meg magát a képet majd lebutítottam a wörszösök kedvéért
Vmi heroes-os fan site-on voltak fent képek és az egyik sokadik linken voltak ilyen nagy képek.
Technika: layer mask + színkorrekció (adjusment layer), ennyi -
#455 Nagy az a kép.Asszem valahol le van írva h ekkorákat ne....
Kérdezhetek vmit?
1.Hol szereztél ekkora képeket
2.Lécci leírod,hogy csináltad a képet? -
#454 Itt van egy UHQ képem a Gender Blending contestre....
Peter Sanders from Heroes
Eddig 90 db képet küldtek be erre a contestre, jó nagy konkurencia lesz...
-
#453 Hát ez kész..Hiába próbálok color balanceot,hue&saturationt,match colort,SEMMI.Próbáltam 1 Schwarzenegger mamát,ez lett belőle:
-
#452 Thx.Majd kiperóbálom....Írtál pár új dolgot.Ez a maskolás érdekel.Most nem mindegx,hogy törlöm,vagy maskolom?Én mindig törlök,a maskot szinte soha nem használom. -
#451 simán elnéztem vizenyős szemfedőnek :D -
braaa #450 bammeg!! ti se vettétek észre?!?!én is csak most, mekkore hiba már...
hiro szemüvege és a szemöldök közt kiláccik az alsó nagymama szeme :)))
itt a hiro update -
braaa #449 elöbb ment rá egy 10
na akkor én igy szoktam:
1. (az első és legfontosabb pont , ezen múlik kb. 80-90%ban a kép, a többi az már csak...) a megfelelő sourceok keresése: szóval nemcsak az arc állására kell figyelni (arra mondjuk nagyon), hanem a többi dolog (árnyék az arcon, a bőr "állaga"), én nemigen szeretek Free Trasform-olni útólag a fejen, csak egy mimimálisat, de azt is csak FÜGGÖLEGES vagy VÍZSZINTES irányban, de azt is csak ha nagyon muszáj (mondjuk az alsó kép álla alálóg a felső állának , ilyesmi) szóval ha találtál két megfelelő képet, a többi már gyerekmunka
2. én nem szoktam soha körbe vágni a fejet, négyzetkijelöléssel átrakom, majd leveszem az opacicity, beigazítom, majd a fej ből nem oda illő dolgokat nagyjából lassoval (nem kell pepecselni,két sec alatt körbehuzod aztán kész), de ugy huzd körbe hogy az alsó réteg haj/bőr elválasztásvonala fölött legyen
(ja és ami fontos és most jut eszembe: NE DEL-lel törölgess, hanem maszkold feketére a nem odaillő dolgokat!!!!!!!!!!!)
3. veszel egy jó nagy 0% softos 10-15%opacitys brush-t, és azzal haj és a bőr találkozásánál végigmész KURVASOK kattintással, hogy ne egy konkrét elválastás látszodjon, hanem a felső bőr és az alsó "áttünéssal" mennyen át a másikba (szóval a lényeg : 10-15%opacitys 0%softbrush+soksok kattintás)
4. az állánál ugyanaz mint a 3. csak, ne annyira soft brussal, 30-40%, ami épp jó
5. ezért kell a mask: a mask layeren az arc különbözö résziit (a hajjal találkozása, a háttérrel, és a nyakkal) külön-külön kijelölve gaussain blurozás:
- a haj ás homlokra nagy blur
-az áll részre jóval kisebb
- a háttérel annál is kisebb
(de ez mindig igy van, próbálgati kell)
6. én a végén meg mindig rárakok egy Levels/Brightness&cntrs/hue&saturation/Color balance adjustment-layercsomagot, és azon finomitgatok
ennyi lenne, nemtudm érthető lett-e, szóval a lényeg: MEGFELELŐ SOURCE + MASK LAYER + KIS OPACITIS SOFT BRUISH -
#448 ...muhaha!...vazeg ez nálam tarolt
Shiwo: szerintem is! (de hát egy kép megitélése...) -
#447 jah,épp most néztem a contestet. 39. lettél. :( -
#446 hmm..a "In Stitches 3"-ban végzett pár olyan elöttem, ami sztem szarabb lett mint az enyém :( -
#445 Shiwo:Az kurv@ jó cucc lehet....
Braa:Lécci leírod?THX!
Helyzetjelentés:Perpill 10. a FF havas képem. -
#444 amúgy állítólag paint shop pro-ban van olyan lehetőség, hogy a kijelölt résznek olyan szintezetet ad, mint amit felveszel szint, de megtartja a tónusokat...egy olyan hasznos lenne ps-be is az arcszinek összehozásához.. -
#443 ird -
#442 :DD -
braaa #441 a snoop-os az jó lett sztem , valami előkelő helyezést (max10)
várok..., a hiron mmég kéne egy kis javítás...
hát...még anno csináltam egy rakat képet (azok voltak szinte az első képeim PS-el) a .:Rosszabul :. meg a .:Saprtaaaa:. topikba (de oda TE is, emékszem onnan a nevedre), azt én igy magamtól jöttem jópár dologra, mincs ilyenre tutor, leírjam a módszerem? -
#440 Át kéne nézni a kommenteket mielőtt elküldöm.Tele van hibával az egész. -
#439 Lol,hoga a tökömbe tudtok ilyeneket csinálni,nekem mindig ott marad a nyoma az rcnak,meg a színe sem áll jól :(
Viszont poénból a kezdő barlangos contestre csináltam vmit(be nem kldöm isten ments).Csak poén.
2perces mnka az egész(meg is látszik). -
braaa #438 ok. a save for web is gépre ment amugy, csak van egy rakás beállítás, optimalizáás, meg...
még egy:
Hiro / Masi oka a Hősökből -
#437 Áhhh..Nem.Gépre,és onnan tolom fel a képet worthre..A minőséget csutkára tolom,hagy menjen. -
braaa #436 ti egyébként hogy mentitek ki a képeket? a jpg-be mentéskor mindig megkérdezi a minőséget, mindig feltolom a maxra (12es), nem akarom hogy szarabb legyen mint amit látok a psd-be, de ugy meg az 1000pixeles majd' egy mega lett... a worthon van valami "save for contests" tutor a "save for web" funkcióra, csak azt nem értem, ti azzal mentetek? -
braaa #435 milyen?
(ez a 700pixeles verzio, mert nem szeretek ide annál nagyobar berakni, mer szétcsinálja,
ITT az 1000pixeles)
-
#434 Antihero:Thx..Habár nem magyar a PS-em,de le tudom fordítani,szal értem.
Más perpill 13. a képem a Library contestbe,lehet menni szavazni! -
braaa #433 shiwo : túl kicsik !