832
-
#592 kurvahomályos szegény monszta... -
#591 -
braaa #590 7en voltak jók sztem, küklopszos, mozis, csak......... , ...hétvégére remélem lesz vmi jó -
#589 Oké kössz majd megcsinálom, csak most hétfőig nem leszek otthon -
#588 Ez már egész jó...
Megj.:Fogd a kék lényt,egy 5px 50%....3px 65-75%.....1px 80-90% smudge tool,és nagí->kicsi sorrendeben adj neki szőrt,egy kicsit. -
#587 -
#586 Csináltam egyet a Mate A Movie: Stills 2-re:
-
#585 hasonló jellegü dolgok már annó voltak a photoshop munkák topicban (#5530-as kommenttől, 73. oldal)
esetleg olvasgass bele, hogy akkor ki hogyan alkotott, hátha segít a felhősben -
#584 passz, még nm láttam felhő tutorialt... -
#583 Lenne 1 kis pronlémám...A layer maskolással....Azt akarom,h istent(Visszábbtekertek és megtudjátok,miről van szó)felhőnek akarom "álcázni",de nem megy.Vn nekem egy szép deszaturált istenem,arra akarom az egé azon részét textúrának,mintha szobrot csinálnék(kivág,beilleszt,multiply,opacity le),a fekete ill sötét részei meg el akarm tűntetni.Mivel alapból FF,rá akarom pakolni a képet egy layer maskra,kis contrastot ráadni,,és így a fekete+sötét részek eltűnnének,de nem tom,hogy kell rárakni. :( -
#582 én is igy vagyok -
#581 vagyok, de nincs olyan konteszt, ami megragadott volna.. -
#580 he, mi van itt? senki nem csinál képet? -
#579 persze
eredeti nem fontos -
#578 Nem jön be az eredeti.....Nincs regem az sxc-re.
Az enyémet szted nevezzem? -
#577 ebből
ez lett -
#576 Elég ha megnézed a képeket.....
Vmi emberit, állatit kell alkotni a Föld kincseiből...Ember alakú tó,ló a felhőben,arc a vízesésben, ilyenek. -
#575 else olvastam a kontesztet asse tom mi a lényege xD -
#574 Csak az a bajahogy ,nem látni,hogy sok köze lenne a contesthez. -
#573 A francba, má miegin kaptam egy csillagocskát :D
a dream world 2-re. -
#572 jó ez igy -
#571 Kész,passz.Fogalmam snics hogy tudnm "elfelhősíteni" Istent.Fogalmam sincs.
-
#570 Az új konteszt lényege, hogy egy választott könyvből photoshopolj meg egy jelenetet A SAJÁT ELKÉPZELÉSED SZERINT. Tehát amikor olvastad, akkor bizonyára valahogy el is kézelted. ezt valsóítsd meg.
Ha már film megjelent belőle, nem használhatsz a filmből semmilyen képet. -
#569 így elsőre nem rossz! :) -
#568 Na itt is van..Kb ez az elképzelés...
Ami változhat:Az alapkép(Túl sok a sötét felhő),a felhőkép istennel(Homály meg gány is)
V 1.0:
-
#567 A canvas earthre csinálok most 1 képet...Nem sokára jelentkezem az első próbálkozásokkal.Az ötlet az,hogy naplemente....Abba beleteszem azt az ősz csávót a sixtusi képolna tetejéről(Isten az),a öldbe meg,mint 1 szikla adámot(ádám az?)...Na nem sokára jövök. -
#566 113ból csináltam 11et! Ez hol a 3/4e?? Amúgy meg nincs limit.
Jó volt a Tma, csak épp nem volt tiszta a szabály.
Jah, aki most lett az első az pl. 5öt csinált, előző Gender... 9-be meg hatot! Szal ... -
#565 sztem legyen fent a banner alatt az aktuális 3-4 worth téma linkkel, oszt mindenki arra tesz be ide képet, amelyikre csak akar..esetleg az is ottlehetne, hogy mikor jár le.. -
#564 Hófehérke?Nem elég véres?
a bicskával meg mivan?Túl fényes? -
#563 háttérben a nő jól megvan csinálva de mégisinkább hófehérke hatása van mint horroisztikus. meg hát az a bicska a bácsi keziben... -
#562 Fotorealisztikusabb melyik része?Megpróbálom megcsinálni. -
#561 kicsit lehetne fotorealisztikusabb, amugy fasza -
#560 Final photora?
-
#559 droid: sztem nem ;)
na csináltam egy final photo-t.
-
#558 ...ez befér a szobor kategóriába?
( ice man...go Kimi go )
-
#557 Mondjuk nem túlzás annyi képet csinálni?Jóhogy nem a képek 3/4-ét te csinálod és te leszel má' mindenhol. -
#556 Megkaptam házigazda jogomat, kösz a modiknak a gyorsaságot.
Akkor meg kéne beszélni párdolgot. Az elkövetkezendőidőkben inkább ugy legyen hogy mindenki amit gondol csinál, vagy mindig teszünk be egyet-kettőt és mindenki azt csinálja? (persze lehet mása is) -
#555 Hasonlót érzek most én is wörsz iránt, 11ből 9et kilőttek nálam is....
-
#554 fúú...tiszta siker... a TH uccsó lett, a BP-t időközben mégiscsak kilőtték...bekaphatja a worth -
#553 gondolom ahhoz elöbb kéne kreditet venned valódi pénzért