Worth1000 előszoba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

droidika
...csinálj egy rétegmásolatot (még effekt elötti állapotában) - ted a már effektelt fölé - radírozd (te maszkold😊 (kép)

berlinboy6329
Kicsiben nem is rossz:

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

robos
Olyat lehet, h letiltod a mask layeren az effektet:
dupla klikk a layeren, feljön a layer style ablak, és ott középen van az Advanced Blending rész. Na itt bepipálod a Layer Mask hides effects menüpontot és igy már úgy tudod maskolni a képed, h a kitakart részen nem lesz rajta az effekt.
Remélem ezt kerested <#papakacsint>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

berlinboy6329
Na próbálgattam még 1 kicsit reparálninem tom mennyire lett jobb.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zsolesz92
talánha egy üres layerrel összeolvasztod?? Nem tom.

zsolesz92
Üdv. Illusionsra kaptam csillagot, de levelet még nem küldtek.
15/25. lett, a dream world 2 pedig 19/41 lett

egy sürgõs fontos kérdés: fx-et lehet maskolni vhogy?
vagyis a hiba: rárakom a layerre az effektet, de nincs rá mindenhol szükség, a nemkellõ helyekrõl hogy tüntetem el?
berlinboy:én nem értek hozzá

++

berlinboy6329
Lehet xD

De olyankor nem szokták a kerekeket kiengedni?

Meg elég abszúrd,hogy a mezõn sétálva belémkényszerleszáll(ez de hülye szó xD)egy repülõ.Hány emberrel történhet ilyen?

berlinboy6329
Szóval,akkor mit tegyek?Egyenletesen kellene elsötétíteni?Tippeket várok,mert már neveztem,de mivel még lehet módosítani,még ma ki szeretném javítani a hibáit.(Esetleg te s adhatál akkor vmi jó kis textúrát)

droidika
...olyan hatása van mintha sárral fröcskölték volna le...a szobrok egy anyagból készûlnek (v.nem?),a test és a ruha anyagának, színének külömbözõsége zavaró (trón dettó)...az ötlet, háttér <#eljen>

Czdano
Mit gondolsz miért füstöl a gép? Mert kényszerleszállás 😛 xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

berlinboy6329
No,adtam neki trónt is.Ne tudjátok meg meddig tartott kivágni a sok csicsa miatt.

Úgy döntöttem nevezem.Picit feljavítom és küldöm.

berlinboy6329
<#shakehead>

-Keress füst tutorialt
-homályos a repülõ
-Túl valótlanok a kezek
-Egy repülõ soha nem száll ilyen alacsonyan(kivéve,ha kényszerleszállás)

rooney8
CSináltam egyet a final photo 7-re, de nem nagy szám:

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

berlinboy6329
Mind1....A kurvasz@r szobor után,jobb tutorial átolvasás után(nem vettem lejjebb az opacityt lol),itt 1 másik,viszont kellene egy kis segítség.Milyen hátteret rakjak neki?Nem találtam semmi jót.

A kép:

berlinboy6329
Hát gondoltam. 😄

Mik a hibák rajta?Fényeffektek kurvasz@rok mi?

top10ben nem leszel...

++

berlinboy6329
Na,statues próbálkozásom.Szerintem gané,de erõsítsetek meg benne:

hát ez a Peter Petrelli(az ugye?)/Halle Berry valami überdurva!!!!!!!!!!
a lovas meg...<#worship><#vigyor2>, az hova készült?
(ha lehet egy észervétel a honlaphoz, valami képkezelõ cuccot (coppermine,quickgal) betennél a lapra az jó lenne (...nekem is készül egyébként a képgalériám az extrán...), mer mire ezeket betöltötte a szar netem az nem 2 máspdperc volt)

++

robos
Itt van az összes képem, lehet mazsolázni... Majd a jövõbeniek is felkerülnek ide, szal folyamatosan bõvül az oldal 😉
Ui.: nem ér cikizni az oldal webdesign-ját (ami nincs) 😊

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

droidika
...ha lehetne linkeljétek a contesteket, meg ha már beküldött képeitekre hivatkoztok, hogy ne kelljen keresgélni. <#wave>

berlinboy6329
A szobrossra sajna nincs ütõs ötletem..Meg faszányos textúráim sem....Viszont szerintem a Final Photo 8 nem is rossz contest.

robos
Nos amiket meghagytak ezek a drága wörszösök a képeimbõl:
Ms. George Shakira Clooney, Josh Lilly, Matt Theron, Robert Alba
Volt még 8 képem az ugrott 😞

és ha ÉN akarok valakit szponzorálni?!??
azt hogyan,hol tudom megtenni, keresdtem ezt a funkciot de sehol nem találtam,
amugy meg ugyis van két regem, aszzem átállok arra, hogy egyiken csak a jobbakat, másikon meg a többit küldöm, ne mennyen le a "karmá"m...

++

Shiwo
hmm..van 1 szobros contest ami tetszik, csak nem lesz rá idõm a köv két napban 😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

amugy mág egy dolog:
tegnap ugye javitottam a snoop-on, és kb. 25ször megrobáltam a képet reuplodolni--->semmi, aztán mondom kipróbálom IE-tabbal, (mert mozillám van, ie-tab kb. az mintha IEbe nyitnám meg), ugy elsöre sikerült, szóal lehet a mozillát nem szereti a reuplodjuk..., ha valakinek uhyanez a gondja lenne...

++

Shiwo
nyah, akkor legközelebb akkorát küldök be, mint a ház

Shiwo
akkor engem még senki nem szponzorált, mert csak az mellett van, amire adtam kreditet..

Shiwo
nyah nézegetem fakút... ha nyersz, a kredit megoszlik 50/50 arányban a szponzorral, a kupa a tied

miért szponzorálnak: vannak akik a jómunkásembereket szeretik szponzorálni, de olyan is akad, aki bárkit szívesen szponzorál..

ha nem szponzorál senki, akkor is bekerülhet a képed, de nem lehetsz benne az elsõ 3ban (de gondolom ha vki tartósan benne van az elsõ 5-10 fõben, az simán talál szponzort..)

szponzorálás csak az hogy odakerül a $ jel, anélkül sztem bármennyit küldhetsz

++

itt van a snoopos:
"Well, we didn't think we'd have to explain that you should also take of ff the mustache..but you have to take off the mustache too."
hiro most épp 24., ja, ott a worthon megfigyektem szeretik a nagy felbontást, a star trekesemre is jött vmi ilyen komment hogy " há' méé ien kicsi?!??", antiheronak volt még egy jó will smithese, azt se látom, meg a képeitek szélére legközelebb a hajnál egy nagy adak maskolás, azt jó lesz
van jópár igen jó (carrey,CSIguy,bourne(az nagyon),forest whitaker(ötletre 10es),laurie(robos?),bruce,clooney,50cent,Josh Lilly( azisnagyonottvan,az is mintha robos lenne<#hehe> ) szóval erõs a mezõny...

++

Shiwo
valahol volt írva valami, hogy addig szponzorálgatnak, amíg türhetõ/jó az arányod, vagy vmi ilyesmi

berlinboy6329
A szponzorálással kapcsolatban van vmi vélemény?Írtam párszor visszább.

Shiwo
meg a Bud Spencer is..

nagyobb képet sajna nem nagyon találtam róluk, amit jól fel is lehetett volna használni... sárga folt nálam nem látszik, lehet a világos notesz-kijelzõ miatt

berlinboy6329
A Terences a tiéd igaz?

Szerintem jó lenne,ha:

Nagyobb lenne a kép,mert elég pici

Nem lenne ott az a sárga folt a fején.

Ez a 2 probléma van vele,amúgy tökéletes lenne..Én csak úgy küldök be képet,hogy mininmum 800*600.

Shiwo
hát én berágtam, hogy tök agyatlanul szavaznak..sokan nem a minõség miatt adják a pontot, hanem, hogy mennyire szimpatikus nekik a figura..fogadok, hogy az enyémek pl azért nincsenek jó helyen, mert a sok bugyuta amcsi azt se tudja, hogy kik õk..

berlinboy6329
Btw a sponsorok nwm unják meg 1 idõ után,hogy szponzorálniuk kell,mert soha nem fizetsz?

berlinboy6329
Én általában mindenre 4-6 pontot adok.Ha viszont vmi kurva jól meg van csináálva,de nem olyan jó az 5let akkor 7 pont,ha van benne vmi 8,ha pedig istendurvamindentalázó akkor a színvilág dönt(szeretem a feketét xD)meg a hatások és egyéb dolgok.

Shiwo
érdekes, a Terence a legalján van 😞 pedig sztem lányosabb, mint jópár kép.. bili gyereket meg lekéne húzni, rajta végképp nem sok munka volt

berlinboy6329
Mert nem hiszem,hogy esélyem lett volna,plusz sokX kérdeztem,hogy mehet-e,van-e 1 kis esélyem,nem írt senki.

+kérdés:Meddig "tûrik el" ,hogy nem magadtól fizeted a belépési díjt,hanem szponzorálnak?Végülis creditet venni kell magadnak abból feizeted,nem mások fizetik helyetted állandóan.

Shiwo
tényleg érdekes, mert a Bud Spencert nem dobták vissza

Shiwo
beszigorítottam worthon...akirõl nem tudtam, hogy magyaré, azoknál az alapkép 4 pontot kapott..ha tetszett, akkor 5, de sok kapott 2 v 3 pontot... aki "babaarcú/alapból lányos" férfit alakított át, mint capriót, pittet, vagy a tókijóhoteles bzit, azokat helybõl 1 ponttal honoráltam...sry, ha van köztük magyar készítõ..ha nem linkelte ide, nem tom, hogy õ alkotta..amúgy BerlinB, Braa ! a ti képetek mé nincs fent ? (ill Braa Hero-s képe fent van, arra ment egy 6os)

azért IDE jöhetnek...

++

robos
Ezzel a szakállas dologgal engem is megtaláltak 8 db képemen! 😞((
Ezt sehol sem olvastam, h nem lehet. Amúgy meg amik bentmaradtak, azokon is van 1-2n szakáll, úgyhogy pláne nem értem, ha tudom, nem "szenvedek" ezek kedvéért ennyit a képekkel. Csalódott vagyok... A legjobb képeim voltak...

Aquir
hujj a bal szeme kettõs kicsit. meg részletesebb és közelibb a haj a fejhez képest de jól néz ki 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

1perces nemszakállas de bajszos snoop

++

itt a hivatalos szöveg:
"You were to make him a woman, leaving a beard makes it off-topic. If you want to be reinstated, get rid of the beard"
mondjuk beard=szakáll, bajusz vajon maradhat?

++

zsolesz92
Nem csinált senki a fantasy-sra? 😞
na mindegy. Van egy jó konteszt, aki gondolja nekiugorhat, én lehet hogy ezt kihagyom, mivel fiatal vagyok, nem dolgoztam még sehol és nem tudom utálni a cégeket(na jó a hellokitty meg stb buziságokat tudom utálni 😄
Itt az eredeti kiírás. LÉnyeg h utolsó napod, vhogy kúrj ki a céggel

berlinboy6329
Érdekes,elõzõ contesteket nézve rengeteg bajszos nõt láttam.Ami tényleg nõ is volt,és úgy volt bajsza.

Szerintetek nevezzem schwarzi nénit?

Shiwo
volt már példa szakállas nõre, csak a cirkuszban mutogatták..