Természetbarátok topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Ez valami madárpók-féle, nem? Kötve hiszem hogy Czdanoék kertjében ilyenek nõnek -.- :D

Ilyen-e vót? :)

Ilyet én is fogtam, sõt tartottam is egy darabig. Egyébként gyurma nélkül, fûszállal, erõsebb szárú, de nem túl vastag lágyszárú növénnyel is kifogható, mert erõsen belemar, aztán simán kihúzhatod a lyukból.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

vica2
attrakció! :)))

Pistike 007
Há' mer' húspók^^

Természet nem lenne állatok nélkül. Mi szokott az állatokról szóló filmeknél kiírva lenni? Természetfilm, mivel az állatok is a természet részei. Ennél nagyobb "okosságot" nem is írhattál volna...

Pistike 007
Ja igen a húspók o_O

Czdano
Azzal -.- Nó off :p

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Pistike 007
Gyúrmával?<#banplz>

Czdano
Kerestem a lyukérzékem <#vigyor><#idiota>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Pistike 007
<#nevetes1>Mit csináltál te abban a lukban?<#conf><#idiota>

Czdano
Fújpókok :( Egyszer gyurmát kötélre raktam és ledugtam 1 lukba..egy bazinagy husos pókkal együt huztam ki <#csodalk>

Pistike 007
Jó, egy madárpók hasát én sem vakargatnám szívesen... :D

Rise Against
én is hasonlóképpen vagyok vele =) persze inkább csak az ilyen kis bogaraktól-rovaroktól.

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
ehh miért csak ekkora?
na majd megnézitek a galériámban...

fifi

fifi
hi!

ColdFire
adide a didit <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

rekettyes

Pistike 007
Végülis ez nem OFF mert természetbarát<#nyes>

Aki tönkreba**a a természetet azt megkell gyilkolni!

<#zavart2><#banplz><#bdead>

Pistike 007
Az összestõl?

Czdano
Rágcsáló powa :] volt egy hörink 2,5 évet megélt :( a végén már tök dagi volt :]/fav (omg sok favtopik <#buck>)

DoctorJohnson
ez kész <#falbav><#help><#wilting>

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Pistike 007
Ajha... A természetbe pedig beletartoznak az állatok is.

természetbarátok... aztán majd minden képen állatok vannak, inkább állatbarátok lehetne a cím
természetet szeretem, de az állatoktól írtózom <#ijedt>

Rise Against
áááááztarohatt, ha akárcsak távolról meglátnék egy ilyet, rohannék. Ez gusztustalan :D undorodok a kaméleontól, akárcsak a sáskától, szöcskétõl, tücsöktõl, békától. Nem tehetek róla. Komolyan nem félek semmi mástól, de ezekkel a dolgokkal a világból ki lehet engem ûzni D::
Ezek közül is a sáska a legrosszabb. Egyszer repült be a szobámba egy, rárepült a lábamra. Utána két hónapig a nappaliban aludtam xD Nah mind1.
A természetes képek viszont gyönyörûek =)
Mindezen félelmeim ellenére imádok hegyekben, erdõkben, patakoknál mászkálni d:

Pistike 007
Saját kép?

bakvarnyu

Pistike 007
Ezt nevezem! Na, ez a patak (ér, csermely?), nemám a Cuha...

Schwarz
+fav <#eljen>

kilátás a tordai hasadék (Erdély) egyik sziklájáról:

a patak a hasadékban:

kicsit nagyok a képek... bocsi :-)

Mi az a windows?

Ch_Slater
köszi. :)

@Dragooon
szép az a folyó nagyon. a Neretvának is hasonló a színe.

még pár tõlem:

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Dragooon
tiszta volt bizony, a legalsó folyóban fürödtünk is, igaz 3-4 fokos volt :)
azoknak a patakoknak a vize nagyon jól jött a túrázáskor :)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
rendben ^^ majd még lehet h töltök fel ezt-azt, ha olyat találok

Huh, nah látod, ez tényleg csodaszép!<#eljen> Szerintem még inni is lehet a vizébõl, annyira tisztának tûnik.

Nekem még mindig Samu a favorit.

Dragooon
nos akkor. patak az erdõben (svájc):

comói tó (olaszország):

kacsák comóban ^^

valle verzasca/versasca | folyó (svájc)

Imádnivaló kis édes! ^^.

Igen, minden, ami a természettel kapcsolatos, jöhet, amúgy imádom a szép folyókat meg az erdõben csörgedezõ patakokat.

piros mogyi
Hoztam pár képet a tengerimalacaimról meg egyet a degumról.

szóval ök itt ketten Dudka és Didike:

A fehérebbnek születtek kölykei is, akik a hét végén már elvihetzõek. Szóval vegyétek reklámnak.

Õ meg itten a hímdegunk Samu. 4 évével már viszonylag öregecske, de mint tudjuk vén degu is megnyalja a sót.:D

Ne etesd a trollt!

zsolesz92
Õ az otthoni folyójukra gondolt ami a lakásban van ;)

vica2
az is a természetben van nem? akkor miért ne?

Dragooon
kérdezném, hogy olyan képet szúrhatok be, ami egy nagyon szép folyóról van? mármint amin nem virágok és állatok vannak? :)

Atkamon
ezt Írországban csináltam:

vica2
na én is találtam a kertemben egy állatot és lefényképeztem :)) igaz elég bénára sikeredett. Azt a címet adtam a képnek hogy: az ásító inas :))))

bakvarnyu

Balumann
hoppá, nem a kép linket másolta be. Nah ittvan:

Balumann
Ez már kicsit régebbi, meg nem is nagy szám, de azért berakom:

aranyos kis hangya :)