833
\"Csak amikor az utolsó fát kivágták,
Csak amikor az utolsó folyót megmérgezték,
Csak amikor az utolsó halat megfogták,
Csak akkor fogod látni azt, hogy a pénzt nem lehet megenni.\"
Cree indián jóslat
Csak amikor az utolsó folyót megmérgezték,
Csak amikor az utolsó halat megfogták,
Csak akkor fogod látni azt, hogy a pénzt nem lehet megenni.\"
Cree indián jóslat
-
#233 Lepke! -
Hajnalcat #232 Feladvány: Milyen állat látható a képen?
-
#231 jah, tök jóak -
Hajnalcat #230 Hűha, ha én ilyen szép képeket tudnék készíteni telefonnal.... :O Ez annyira hihetetlen.... -
#229 Igen, telefonos képek, SE K750, meg már sötétedett, a köd is ereszkedett. -
#228 Mobillal készültek?
A fenyőerdős képen mintha elkúszott volna a wb.
Amúgy jó képek. Főleg a foltos szalamandra tetszik! -
#227 szép képek -
#226 Szegyesdi-völgy, Erdély 2008.04.05
-
#225 én ezzel azt mondtam hogy valszeg mindkettőnknek igaza van :) -
#224 Te...front lesz (vagy már van), és kurvára fáj a fejem, szóval tudod mit? Legyen igazad! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#223 Az azonosítatlan repülő tárgy kifejezést nézve csak akkor azonosítják a repülő tárgyat igaziból (mert lehet ugye tévesen is), ha megfelelően azonosítják. Szóval ha nem megfelelően azonosítják, akkor még igazából nincs is azonosítva, hanem csak tévesen. Igaz hogy tévesen azonosították, de a kifejezés szerintem magába foglalja azt, hogy valóban helyesen azonosítsák, illetve úgy azonosítsák, hogy elegendő bizonyíték fényében igen nagy biztossággal történjen az azonosítás, és ez okozta a félreértést köztünk.
Igazából azonosítottad. én meg ehhez még úgy véltem hogy az UFO kifejezéshez igazibb azonosítás jó:) -
#222 Tévesen azonosítani valamit, és rákérdezni a dolog igaz voltára más, mint egyáltalán nem azonosítani.
Példabeszéd: más az, ha egy úton - az egyszerűség kedvéért - jobbra, vagy balra mehetsz, és te vagy nem mész egyik irányba sem, vagy a rossz irányt választod.
Szóval azonosítottam én. De mint az kiderült, nem jól. -
#221 Most én is ráálttam a természetfotózása, itt van néhány képem:
-
#220 idézet következik!!
"Őőő, én halál hülye vagyok a madarakhoz (na jó, a csirkét még felismerem), de ez nem galamb?"
nem is voltál biztosságos abban hogy galanb szóval nem azonosítottad ám hanem csak rákérdeztél és tehát így ez nem azonosítás!:)
de most a #218as hozzászólásban felmerülő újabb karakterekben rejlő bizonyítékok fényében elmondhatjuk akkor hogy:
az említett objektum tehozzád tartozó információs feldolgottságát illetően az utóbbi korrekciós folyamatok fényében sikerült az UFO objektumot GALANBra cserélni az én bizonytalan idő-lejáratú hosszútávú memóriámban:) -
#219 -
#218 Mi az, hogy nem azonosítottam??? Nem azt mondtam, hanem hogy:
ad1 hülye vagyok a madarakhoz (de már képzem magam),
ad2 én ezt egy kalanpnag vélem - ergo galambként azonosítottam!!! :DDD
de felőlem lehet júefó is.
Találtam egy régi képet ahol egy érdekes színű virágot akartam lefényképezni, aztán a mittudomén milyen pók úr is belekerült:
-
#217 akkor én kérek elnyézést:D -
#216 jó hogy csak poJYén volt!
és azét mondtam hogy ufo mert úgy írtad hogy a számodra azonosítatlan repülő izé maradt- mivel nem azonosítottad:) -
#215 Nyugi, csak poénból írta úgy.
(ugye Aquir? mondd, hogy poén volt...)
Az ánájdentifájd flájing ábdzsektet nem igazán értem, hogy jön ide. -
#214 galambot igy irjuk nme pedig galanbnak:S:O -
#213 nem is, hanem csak homályos képpontok együtt. külöMben is galaNb :p illetve a számodra ő szó szerint egy UFO :P -
#212 X( -
Hajnalcat #211 nem :) -
#210 Az első képen jajj de édik:)))))) -
#209 Őőő, én halál hülye vagyok a madarakhoz (na jó, a csirkét még felismerem), de ez nem galamb? -
Hajnalcat #208 Erdei szürkebegyet láttam a kertünkben. Nagyon ritkán tudják lefotózni, de nekünk sikerült. Megkérdeztük egy madaras oldalon, hogy milyen madár lehet, és határozottan állította egyik fórumozó, hogy erdei szürkebegy. Íme:
-
Hajnalcat #207 Zöldike csapat, meg közte fenyőpinty:
-
#206 :D
-
#205 Szép pici:) -
#204 cserregő nádi poszáta -
#203 Poszáta de milyen?
Szakállas?:D -
#202 -
#201 Valld be azért írtad a #199-et hogy tékelhess:D -
#200 TÉKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK -
#199 Na, hogy ne haljon ki a topik: Hol lehet jót sátorozni, turázni ilyesmik? Ami nagyon gyönyörű környék. Erdők,tavak akármik? -
blackgamer #198 ilyeneket szoktam látni, sőt bagolyt is -
#197 édes kis paca -
Hajnalcat #196 Beteszem kinagyítva, de ígyse szép:
:(
-
#195 és kár, hogy nem jobb nagyon a kép -
#194 szép madár
kár, hogy nem jobb kicsit a kép