Természetbarátok topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyet én is fogtam, sõt tartottam is egy darabig. Egyébként gyurma nélkül, fûszállal, erõsebb szárú, de nem túl vastag lágyszárú növénnyel is kifogható, mert erõsen belemar, aztán simán kihúzhatod a lyukból.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
na majd megnézitek a galériámban...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
természetet szeretem, de az állatoktól írtózom <#ijedt>#ijedt>
Ezek közül is a sáska a legrosszabb. Egyszer repült be a szobámba egy, rárepült a lábamra. Utána két hónapig a nappaliban aludtam xD Nah mind1.
A természetes képek viszont gyönyörûek =)
Mindezen félelmeim ellenére imádok hegyekben, erdõkben, patakoknál mászkálni d:
@Dragooon
szép az a folyó nagyon. a Neretvának is hasonló a színe.
még pár tõlem:

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
azoknak a patakoknak a vize nagyon jól jött a túrázáskor :)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
comói tó (olaszország):
kacsák comóban ^^
valle verzasca/versasca | folyó (svájc)
szóval ök itt ketten Dudka és Didike:
A fehérebbnek születtek kölykei is, akik a hét végén már elvihetzõek. Szóval vegyétek reklámnak.
Õ meg itten a hímdegunk Samu. 4 évével már viszonylag öregecske, de mint tudjuk vén degu is megnyalja a sót.:D

Ne etesd a trollt!