833
\"Csak amikor az utolsó fát kivágták,
Csak amikor az utolsó folyót megmérgezték,
Csak amikor az utolsó halat megfogták,
Csak akkor fogod látni azt, hogy a pénzt nem lehet megenni.\"
Cree indián jóslat
Csak amikor az utolsó folyót megmérgezték,
Csak amikor az utolsó halat megfogták,
Csak akkor fogod látni azt, hogy a pénzt nem lehet megenni.\"
Cree indián jóslat
-
szépes ^^ -
Hajnalcat #192 Most láttam egy karvalyt a kertünkben. Sajnos csak homályos lett a kép minősége, mert gyorsan kellett kattintani, mielőtt még elrepül. Épp fürdött egy madárcsapat a kihelyezett itatóban és akkor próbált rájuk lecsapni, de elrepültek gyorsan, a karvaly pedig leszállt a keritésünk szélére. Akkor fényképeztem le:
-
szép tájak -
aug 19-én Salgóbánya és környékén jártam. képek (sok) itt. -
jefferson83 #189 Fő a változatosság :)
-
kis mig29es :)
egy ilyen méhecskének hangja is van amikor közeledik :) -
Horrorfilmbe illő
Ötletes alatta az a tükör hogy be lehessen látni:) -
jefferson83 #186 Csak minap olvastam, hogy Somogy (remélem jól emlékszem) megyében támadtak meg egy férfit. Szerencsére nem lett semmi baja (gondolom az ijedtségen kívül), a tűzoltók segítségével a szakemberek eltávolították a fészket --> mert a környéken sok gyermek is van.
Szerintem szépek, de a közelükben azért én sem lennék :)
Itt is egy szép bemutató darab:
-
Hajnalcat #185 Jah, ilyen óriásdarazsak által készített fészket láttam már élőben a Kis-Balatonnál (természetesen ott legyeskedtek a darazsak is), mikor felmentünk a kilátóba a Kányavári szigeten, ott a belső részen a tető aljánál volt, és mindegyik kilátóban volt azon a szigeten. -
jefferson83 #184 Még jó, hogy nem ilyenek "legyeskednek" az orgona körül:
-
Hajnalcat #183 Juj, de szép az alsó! A felsőn viszont jól el tudtad kapni a repkedő méheket. -
Ezennel bemutatom kertünk nyári orgonáját és lakóit:)
Bocsi hogy nagyok:I -
Hajnalcat #181 Köszönöm a választ. :) -
Nincs valami ilyesmi pc játékban? Valami komolyabb... Nevelgetős:) -
A bogár nagy fenyőormányos, a hernyó meg... nemtudom!
Végignyálaztam 4 enciklopédiát, de egyikben sincs benne.
Nagy valószínűséggel gyapjas lepkékhez vagy öszi szövőkhöz tartozik,azoknak szokott ilyen csilli-villi ruciuk lenni:) -
Hajnalcat #178 Ez pedig egy nagy méretű ormányos, tegnap fényképeztem, a házunk falán mászkált épp. (az ormányosok a kedvenceim bogárvilágban, főleg a picik)
-
Hajnalcat #177
Ez milyen hernyó lehet? Ma is láttam a kertünkben egyet és eszembe jutott ez a kicsit régebbi pár kép. Gondoltam felrakom ide, hátha valaki ismeri.
-
azt azért mondom hogy itt az összezsugorított képeknél, és a válasz gomb megnyomásakor megjelenő hozzászólásokban levő linkeknél nem működik csak (amiket eddig megfigyeltem :) esetleg még segítség lehet a [apro]linkifikáció az olyan oldalon leírt url-ekhez, amiket nem linkként szúrtak be[/apro] -
dodeszbogyesz #175 http://www.fssbirding.org.uk/Images/serrabonitaphotorainforest01thumb.jpg[/IMG]
Most segíthetsz, hogy az esőerdőket még az unokáink is láthassák! Egy világméretűvé nőtt cég felajánlása alapján 10000 Euro jutna az Amazonas őserdőket támogató szervezet (aquaverde) számára, ha az internetezők felnevelnek egy virtuális erdőt. 1 kattintás 1 nap 1 új levél az erdőbe! Még sok levél kell, úgyhogy próbálj meg ebereket beszervezni!
Segíts, hogy segíthessenek! Ehhez nem kell mást tenned, mint ezt az oldalt minden nap megnyitnod. Ennyi. Remélem segítesz!
SEGÍTS AZ ESŐERDŐN! - kattints ide!
Köszönet előre is, és ha lehet add tovább minél több embernek!
SEGÍTS AZ ESŐERDŐN! - kattints ide![IMG]
-
Nekem képlinkeknél nem működik :I -
(nekem is ff-em van és már töltöm le a coolirist)
:D -
azért mert nálam egy tájkép jön be? :P (vagymert ff-et használok benne "cooliris"-szel ami kattintás nélkül előnézetben a fele képernyőn megjeleníti a képeket és linkeket elég jól? :P) -
Ezt most találtam itten, és ide vág.
-
Akkor miért egy sárga békát látok?:D -
jó a link, a kép is szép :) -
jefferson83 #168 Nekem is csak nehezen :) Amúgy tényleg szép, lementettem -
köszi :)
amúgy nekem az előző link be jött. -
Szép! De megmásznám:D -
jefferson83 #165 Tessék. -
jefferson83 #164 Mindjárt felrakom. -
Nemjó -
jefferson83 #162 De jó csak vagy 10x rá kell frissíteni, hogy behozza (nálam legalább is). -
Nám gyó a linyk-.-' -
hmm ez tátra de asszem már a határontúl voltam :)
tátra Mo.ról nézve kb :) -
Rajkai határátkelő XD -
melyik csúcsról sikerült csinálni a képet ? :) -
-
Ez ment háttérnek..:) -
Mai napfelkete, Szlovákia:
-
:DDDD