Természetbarátok topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Jut eszembe tegnap éjjel azért nem tudtam aludni, mert a kutyám összeszedett három sünit... <óriási érdeklõdés="érdeklõdés" +="+" vadászösztön="vadászösztön" tüskék="tüskék" ="" ugatás...="ugatás...">óriási>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
esetleg, de inkább elõzõ: Zöldes gyöngyházlepke - Pandoriana pandora
Felette lévõ tipp: Nappali pávaszem - Inachis io
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nagyon szeretem a borostyánt. Annyira szép, ahogy beborít mindent. ^^.
Ez egy kihalt fa a baki erdõben, de tisztára beillene egy horrorfilmbe. Már csak a villámok hiányoznak. 😄
Az a legszebb, mikor a sötét erdõbe beszûrõdik a fény. Ilyenkor mindig kiráz a hideg, de jó értelemben. 😊
Itt vannak a képek:

nekem az "igazi" páva jobban tetszik, mint ez az albínó 😛

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
albínópáva:
legkisebb mókus:
repülésben lévõ kanadai liba:
szöcske a réten:
amerika aranypintycsalád:
én egyszer nagyon berúgtam, még ifikoromban, és fetrengés közben belefeküdtem egy ilyenbe, és bizony megmart. 2 hétig volt feldagadva az alkarom...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
#91 Loál
Kis ismertetõ:
Az elmúlt évben több olvasónk kérdezte tõlünk, hogy mi lehet az a nagy termetû pók, amellyel a kertjében vagy a háza körül találkozott. Nos, ez a különösen méretesre növõ pókfaj minden bizonnyal a képünkön látható szongáriai cselõpók (Lycosa singoriensis). Egyes nõstények testmérete (a lábait nem számítva) a 4-4,5 centimétert is elérheti, a hímek azonban jóval kisebbek. Az Alföldön már mindenfelé közönségesnek számít, pedig valószínû, hogy csak a múlt század végétõl terjedt el hazánkban. Eredeti élõhelyei Közép- és DélÁzsia félsivatagi, sivatagos vidékei, valamint Kína és India száraz, füves területei. A farkaspókok családjába tartozik, és a rokonaihoz hasonlóan a talaj felszínén jár zsákmánya után. Áldozatát- legtöbbször valamilyen rovart - nagy, elõrenézõ szempárjával veszi észre. Amint a közelébe ér, ráugrik, csáprágóit a testébe mélyeszti, majd a befecskendezett emésztõnedvek által feloldott belsõ részeit kiszívja. A hazai pókok között a mérges dajkapóké után e póknak a legerõsebb a mérge, mégsem veszélyes ránk, mert csáprágóit csak a legvégsõ esetben használja, akkor, ha már képtelen a menekülésre. Támadás elõtt mintegy ijesztésképpen feltartja elsõ két pár lábát, megmutatja világosabb színû hasoldalát, sõt, akár hanyatt is fordulhat. De amint teheti, elmenekül.
A nõstények életük nagy részét a maguk készítette, finom hálóval bélelt függõleges talajüregben töltik. Onnan járnak vadászni, és ha tehetik, a zsákmányukat is ott fogyasztják el. A hímek inkább szabadon vándorolnak. A nõstények a petecsomójukat nagy gonddal vigyázzák és ápolják. A kikelõ pókokat az anya az elsõ vedlésükig õrzi, testére kapaszkodva utaznak vele. Vedlés után a kicsik szétszélednek, és önálló életet kezdenek.