184
CoD4
-
#64 Az akkor van mikor lelővik a helikopert ? -
#63 én most veszek egy xbox360-at és szerintem azon fogom kenni és remélem ha elakadok akkor segítetek! ugye? :)
További szép napot!!!
Üdv,lacy86 -
#62 PS3-on nyomkodom.
Nekem tudod mi teccene igazán?
Ha végreh rájönnék mi a **csát kellene csinálni a sztyeppén fekve egy hadsereg ruszki ellen :(
Az a pöcs felugrik és nekik ront,csoda hogy megmurdelünk ?
Hogy lehet itt tovább jutni? -
#61 Ti ps3 vagy xBox360 nyomtátok ? Én Ps3 tegnap játszottam is vele vagy 3 órát .Nagyon tetszett a ac-130 ből való lövöldözés . -
isclit #60 Télleg gyönyörű...Nagyon durva volt a hajó kettészakadása,alig tudtam irányítani...:DD -
#59 Megvan a game!:ugral
Szét aláz mindent,a legjobb försztperszonsúter!:metal
Csak a pályák rövidek...de kinemszarjale :P
A gyönyörűségtől összekakikáljátok a nadrágocskátokat -
Elveon #58 Új videó! -
#57 Call of Duty 4 demo this week -
#56 :D:D:D:D nem tűnt fel jkicsiny lámi barátom hogy a legelején is postoltam... hm.... csak nem azért mert a friss témákban megláttam? gg
55. részben igazad van. de nemhinném hogy erről fog itt menni a postolás ;) de ha igen akko leborulok :) -
Gabe18 #55 És majd amikor a konzolosok megbeszélik a pc-s topikban hogy a "jobb analóg kar lenyomásával lehet letérdelni,meg a ball gomb a gránát,és a D-pad a fegyverváltás" akkor a sok pc-s biztos nagyon fog neki örülni. -
#54 Gratulálok most komolyan rákerestél erre a topicra csak azért hogy ezt beírd...hogy lehetsz ekkora láma...:D -
#53 én meg azért kaptam bant tőlemjöhet a következ, mert semmi de semmi értelme két topicnak csak azért mert ez konzolon fut ;) amúgy teljesen uyganaz... na ki a láma? -
#52 Itt van még egy Exclusive E3 2007 Trailer a játékról.Egyébként most olvastam hogy először az Xbox 360 játékosok próbálhatják ki a CoD 4 multiplayer demóját, még a PC és PS3 verzió előtt.:) -
THE DAHAKA3 #51 http://www.travian.hu/?uc=hu1_31840 -
Beni521 #50 ^^ -
#49 ez szánalmas volt -
#48 Fogja már fel mindenki hogy ez egy KONZOLOS TOPIC!!!!!!!! -
#47 úristen topic bezárás KERESŐ B*ZDmeg hallod direkt idegesítessz te mindenkit megstukkoljalak? -
#46 Szerintem se lesz olyan pc hardwer ami teljes szinvonalában, megmozgatja ezt a gémet.
-
#45 Sok betü! :)
-
#44 jézus mivan itt.... -
#43 nem azt mondtam hogy legyen szar csak az adott grafhoz képest low beálítások kellenek az egyenlő esélyek végett -
#42 Ja ja! Lsd. CS. Egy trágyadomb a graf de mérföldkö a multija.
-
#41 mikor fogod már fel hogy multija a lényeg és ott meg jobb low-on nyomni mert a sok csilli villitől nem látni semmit -
carlos05 #40 Csak az a szar h kb az átlagembernél 1 ilyen 3-4 év mulva lesz szép amikor nem kell 300ezret arra költeni h szépen menjen egy ilyen kaliberű játék. -
Dexantreal #39 #34, #35 és esetleg #36: kaptok 1-1 bünti pontot mindannyian ezé :P. A modik ilyenért adnak :P. -
#38 -
#37 Már mért zárnák be? -
#36 Én meg betörtem zárás után!!!
-
#35 itt jártam zárás előtt!!!!!!!! -
ricsimaster #34 itt voltam zárás elött!!!! -
#33 off:
Topik nyitás / Topik zárás
5 / 5
C O N G R A T U L A T I O N S
On: yoleszez
-
#32 bf 2 álcája is jó de ha csak low-on megy a gépeden ne számíts csodára -
martinho040150 #31 Jeah újabb Call of Duty!
Ha mégegy 2. világháborús részt gyártottak volna szerintem az nem lenee jó.Már unalmas lenne.
Most,hogy modern lesz minden retteghet a Rainbow Six sorozat... -
#30 Hát ez nagyon brutál! -
#29 Igaz de a rövid címben jól írtam...:D -
#28 Muhahhaaa tényleg.... :) De az "of"-ot akkor is kicsivel írjuk:D -
#27 Jobban jársz ha még időben visszavonod a hsz-t mert ez konzolos topic...:DDD -
#25 Ami még baromi jó az a kézjelek. Remélem ,hogy nem csak scriptelt volt hanem mindig fognak így csinálni. Én nagyon hiányolom a hasonló játékokból a kézjeleket. -
#24 Hát mondjuk ez valóban elég nagy baj. Sok játékban azt hiszed ,hogy júhú hasalok a fűben most aztán senki nem lát meg viszont mégis meglát mindenki mert nagyobb távolságon már nem rajzolja ki a füvet.
Itt viszont az tetszik ,hogy ellenben mondjuk a BF2 álcaruhájával ez közelről is tök hatékony. Szerintem simán lesz olyan ,hogy multiban centikre fog elszaladni melleted valaki mert nem lát meg és gőze se lesz róla ki lőtte le:D