184
CoD4
-
naturalcorps #184 Sziasztok nekem olyan problémám lenne hogy a PB-met túlfrissítette a PB frissítő és a szero amin játszani akarok azon öregebb a pb és emiatt folyton kidob ... keresgéltem manuális frissítést de nem találtam... mit tudok tenni ?? -
66zio #183 CSá ha codos újdonságokat akartok látni kattintsatok ideide (itt az összes codról hírek vannak pc illetve konzolra is. (nagy Codos közönség nagy a klánok listája ráadásul szervert is lehet kapni ott... mellesleg lehet nyerni cod 2/4 orgit -
cser #182 helló lenne egy olyan problémám h mi most váltottnk Fibernetről UPC-re és akárhányszor be akarok lépni egy szerverbe(xfire-el) időtullépést ír...
nagyon kéne a segítség... -
#181 meik az a bind ami a napot 360°fokos szögbe állitja?:D -
#180 Sziasztok nekem is ugyanez a bajom :S hogy játszok és 1 perc mulva kiirja hogy Punkbuster kicked with reason : RESTRICTION: disallowed program / driver [122088] :S -
#179 hello emberek nem tudtok valami megoldást arra hogy amikor neten játszok a cod 4-el akkor valami punkbuster miatt kickel ezt írja :Punkbuster kicked with reason : RESTRICTION: disallowed program / driver [125118] ...
nem tudtok valamit előre is kösz, -
pronyó #178 Sziasztok!
Itt egy laza kis csipa összeállítás, nézzétek meg: CoD4 Sniper movie -
#177 éljen a konzol LOOOLLDSA:DAS:DASDSA: -
#176 xboxra nem létezik valami magyar mod?:( mert igy kicsit rossz, hogy alig értem mi van:D -
#175 Hello ! Keresek FragFx megvé[email protected] -
Jocex #174 http://www.meridox.hu rendeljetek olcsó és laggnélküli szervert nállunk!
Mi a minőségre adunk! http://www.meridox.hu gyertek és játszatok profin a szervereinken! -
#173 ok.
thx!
-
Darth Razor #172 A Game of the Year-hez van egy kód, amivel ingyen letölthetsz egy amúgy fizetős map pack-ot. Tudtommal semmi több extra nincs benne. -
#171 hello!
mi a különbség a game of the year,és az original edition között(a borítón kívül)?
thx előre is! -
#170 Értem, köszi a választ, lehet marad a kontroller (: -
#169 Igen van . Én meg vagyok vele elégedve PC hez szokott kezemnek jó , bár progikhoz kell hangolni és fordulni vele ( mármint a hátad mögé fordulni egy 180 fokot ) nagyon lassú . De egyébként jó , de sajna nem tökéletes :( -
#168 Rigel, ha jóltudom neked van Fragfx-ed, mik a tapasztalataid vele? Főleg CoD4 miatt szeretnék beruházni 1re, de a fórumokat olvasgatva elég vegyesek a tapasztalatok.. -
#167 Ez a konzolos topic ezért itt nem hiszem hogy tudnak válaszolni , nekem ps3 tökéletesen megy :):) -
danika0 #166 Sziasztok szerintetek mene a cod 4 X1650PRO vidi kari 1 gb ram ?nemnagyon értekhozá -
S8DJ #165 sztem ez ban :/ -
tele #164 [moderálva]
-
mathexx #163 ajjajj..látom semmi élet errefele...pedig én sokat cod4-ezek:) Aki gondolja vegyen fel mert elgem van az angol klánomból;) -
#162 de loool xDDDDD -
benzin187 #161 sziasztok lécci segitsetek honan tudom letölteni a cod 4 be az 55 szintet mert leveszitetem az egészet és nem akarom ujra visza szerezni vagy aszt a chitet amin átok nézni a falon lécci degitsetek és minél elö bitjatok -
#160 Mountolás xboxon vagy ps3-on?! ez új dolog nekem -
moho #159 Sziasztok!
Hogy lehet az, hogy a legujabb DT Lite -al próbáltam nem történik semmi (ugy értem mintha be sem mountolná az adott meghajtóra) YASU-t letöltöttem azzal sem (vagy nem tudom használni a YASU-t). Szerintetek mi a megoldás?
Cod4 - Razor 1911
Előre is köszi -
mongoose80 #158 nagyjából megtudtam!kössz -
mongoose80 #157 thx -
Gabe18 #156 Kérdezd meg itt,ez a fórum jobban pörög: katt... -
mongoose80 #155 nem -
#154 nem tudod mi az? -
mongoose80 #153 az fasza,akkor jó h.írtál! -
mongoose80 #152 ték??? -
#151 segíteni nem took -
#150 ték -
mongoose80 #149 tényleg kellene az a segítség! -
mongoose80 #148 ennyire nem lehet döglött ez a fórum!!! -
mongoose80 #147 erre esetleg tudsz valamit? -
mongoose80 #146 van olyan is:host ended the game!de nekem azt írja:this game closed! -
Gabe18 #145 Kilép az az ember aki a host (akihez a többi játékos csatlakozik) és ezért kell új játékot inditani.