184
CoD4
-
mongoose80 #144 hi!valaki segitsen ha tud!ha online játszom különböző időközönként kiírja hogy zárva ez a játék és újra kell lobbyznom(a net csatlakozás folyamatos)!mitől lehet ez?meg még egy kérés,ha felvehetek pár embert ismerősnek,az please írjon!jó lenne magyarokkal tolni a game-t!előre is köszi! -
miki10 #143 nem tudjátok miért veszet el a call of duty 4 multiplayer be a fegyvereim meg a rangom? edg -
Alblink #142 Mar megy csak patch kellet,nagy game,imadom. -
miki10 #141 nem tudjátok miért veszet el a call of duty 4 multiplayer be a fegyvereim meg a rangom?
Előre kösz
-
#140 xfirer tényleg konzolos kifejezés -
Alblink #139 Hello,xfire-on keresztul csatlakoznek egy magyar szerverre,ha valaki tud privbe kuldjon egy ket eredeti szeru szerver cimet,köszönöm. -
#138 sziasztok keresek megvételre SpitFlish FragFX ha van valakinek elado irjon [email protected] -
berecz01 #137 http://www.hackthat.net/df/ddos/18536/index.html a legjobb game letöltő oldal mindenki skubiza meg -
#136 Van valakinek eladó codnégyje? Havernak kéne. -
#135 ez most megvan te látod -
#134 igen az enyémet -
#133 a tiédet?
-
#132 add frends be irjam be az id?
-
#131 17 ezer körül jött ki száéllitásal mindenel együtt , valamelyik forumban 15 ezer körül hirdete valaki .
Felvenni az fő menüben a jobbra a legszélén vannak lefelé menük ott van valami add frends , és akkor küld egy üzenetet és elfogadom akkor látni fogod mikor vagyok online , vagy off . ha online vagyok mivel játszom éppen . -
#130 ez a pontos neve FRAGFX?menyibe kerül?én hogy tudlak felvenni frends listába? -
#129 usb és én kinről rendeltem , de volt aki hozott be ha jol emlékszem. -
#128 usb csatlakozik? lehet venni valhol?
-
#127 http://gear.ign.com/articles/799/799262p1.html
ez egy irányitó , olyan mint egy egér joy kombo , én csak igy tudok rendesen fps játszani :):) -
#126 Szia még most is néha játszok az armyval :)most vettem ps3 és még nem igazán értek hozzá!örülnék ha segitenél!mer nem tudom miez FRAGFX?PS3 ID:zuluka -
#125 Zuluka te Armyztál régen :):):) én is . Ird le a id. et és felvennék frends listába :):):) -
#124 szerintem nincs , én FragFxet használok . -
#123 bocs de nem jol irtam!nem támogatás hanem SIXAXIS irányitás -
#122 Sziasztok COD 4 hez nincs SIXAXIS támogatás? -
#121 Sziasztok
Pár napja vetten egy box-ot és még előte sose volt konzolom és csak annyit szeretnék kérdezni hogy hogyan tudnék magyarok ellen multizni mert ugyebár nincs semmi féle server kereső.. -
#120 bocsi de ez a konzolos COD 4 topic , a tiéd ha jól gondolom Pc -
gabessz15 #119 hello!az lenne a gondom h letöltöttem az xfiret meg minden szerverek is elöjöttek de sehova nem enged be,ha be is engem akkor 3mp és ledob!!a punkbuster miatt!mi lehet a baj??jah és a játék zsír uj eredeti!lécci segitsetek!:(
-
#118 Nektek is jött a pach. ? Beraktam és pachelte magát , van valahol lista hogy mit változtattak ? -
#117 Milyen néven vagy fent galambom ?
Az enyimé thewinz -
Silverford #116 Ha valaki akar és még nem vagyok felvéve nála barát listára az felvehet.Még csak félig van a listám. -
#115 Jah a végén az ótósüldözősrész,azt elsőre kitoltam,a legkönnyebb rész...meg is lepődtem hogy már vége a játéknak,aszinné az ember a vége lesz a leghúzósabb,erre pikk-pakk the end bazz :( -
Rena11 #114 a játék vége nagyon akciófilmesre sikerült :D
-
#113 De az is megkönnyíti a témát ha még a csapatok lepakolása előtt kilövöd a 2 helikopternyi csapatot,ennyivel is kevesebben fognak rád rontani a bodegánál:P -
#112 Egyszerűen bekeresed a zöld négyzetet az irányzékon,mikor egyezik csipog,akkor lősz azt annyi.
Ezt megcsinálod háromszor,és csókolom.
Lesz olyan rész mikor légvédelmet kell kérned,mert annyi lesz az ellen..néha én is majdnem lebabáztam..de asszem profi szinten nem tudnám kipergetni,annál beőszülne a halántékom. -
#111 PC demó, totál amatőr vagyok. :D
Szóval felveszem a páncéltörőt és ki kellene lőni a hídon az ellenséges tankokat, valami olyasmit mondanak rádión hogy menjek fel a második emeletre és onnan szedjem le. Már ott álok nulla méteren elvileg ahonnan ki lehetne lőni, kérdés hogy a fenébe kell kilőni ezeket a járműveket? Hogy megy ezzel a célratartás és tüzelés nem tudtam rájönni vagy rossz helyen állok? Thx előre is. -
Rena11 #110 faxom kivan már megint nem mentette amulty a szintlépést amit lakaksiznék mert nem érdekel ki mit lát hányadik szintű vagyok de sok mod csak adott szinten elérhető most 6ról 14re vittem és semmi maradtam hat amikor ujra gamelni akartam félek hogy kárt okozok a lemezben :) másnak nincs ilyen gondja? -
#109 Sikerült jepejuhejjjaa:)
köcc még 1x -
#108 Igen az a rész!Most már majdnem sikerült!A bódéban kuksolok de amikor már majdnem letelik az idő és oda akarok rohanni a társamhoz akkor lekaszálnak mint a sz.rt!De most már meglesz érzem:)Köcc -
#107 Ez a kimentős rész ? Ott még annyival lehet operálni hogy vannak gyalogsági aknák azokat is le kell tenni , lehetőleg olyan helyre ahol ők keresnek fedezéket igy tuti berobbanak . -
#106 köszi megprószálom ezt is! -
SonicBoom #105 ha háttal állsz az óriáskeréknek, a balra legszélen lévő jegyárus bodega a legbiztonságosabb hely, a gránátok nem esnek be, maximum oldalról, az ajtajával szembe jöhetnek ellenfelek, de azokat könnyü leszedni. innen csak türelem, amig jön a helikopterd, akkor gyorsan felszedni a haverodat, ha a hátadon van, 10x annyi lövést kibírsz!
azért figyelni kell, ha beesik gránát az ajtó mellé akkor azt nyilván vissza kell dobni.
kezdésből egyébként a jobboldali bodegában érdemes kezdeni, onnan az utcákból áramló ellenfeleket mesterlövész puskával jól lehet aprítani, a bal szélre akkor fuss át, ah jönnek a helikopterek.