Internetcenzúra lesz Izraelben is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Anglia
- Svédország
- Dánia
- Görögország
- Izland
- Ciprus
- Málta
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Fogalmam sincs.
De úgy látom eléggé telt ház lehet.
Más:
Egy pár évvel ezelõtt láttam egy dokumentumfilmet izraelrõl.
Egy egyetemet mutattak be, ahol öngyilkos merénylõ robbantott.
Az egyetemistákkal voltak riportok.
Teljesen ledöbbentem, mert kiderült, hogy egy csomó palesztín diák is jár arra az egyetemre. Ennyit az apartheidrõl.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
A zsidók viszont egymást nem nagyon tudják zsidózni gondolom.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Lehet egyes embereket, kormányt, hatalmat stb.
Ha széljõjobbos kormány lenne, azt éppen lehetne fasisztának nevezni.
De ha jól tudom, nem az van.
Eh ? Miért is kéne ?
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Véres? Izraelben? Wazz, elég ha kinéz néha az ablakon..😄 De most komolyan, hiradót és híreket sem nézhet/hallgathat? Vagy mégis milyen koru gyermekekrõl van szó? 5-6? 8-10? 15-30?😛
A lényeg, hogy lehessen egy jót zsidózni. Gratulálok.
Izrael minden genyóságával együtt a Közel-Kelet egyetlen mûködõ parlamenti demokráciája. Ahol nemcsak palesztín képviselõ, de palesztín (muzulmán!) miniszter is van, mert megválasztották. Ahol még a saját nacionalistáikat is pofánvágják néha.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Ne is. Inkább menjen le az a gyerek a játszótérre vagy sétáljon az utcán hátha cafatokra szedi egy öngyilkos merénylõ bombája... Kiváncsi vagyok hogy fogják szürni a "véres tartalmakat" az utcákon...
Ezeknek sincs nagyobb gondjuk?
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
mekkora poén 😄