93
  • Deryck
    #93
    most h így újból elolvastam a fennti szöveget és végignéztem a képeket újból eszembe jutott ez a rózsaszín macskaőrűlt csaj. azt hiszem az egész filmben ez volt a legroszabb. jobban visszaemlékezve azt hiszem e miatt a nő miatt nem bírtam ezt a filmet. az ilyeneket kellene börtönbe zárni h szenvedjenek... őszinténszólva, amikor a filmben láttam mit művelnek vele a végén nagyot csalódtam, de ez így volt a könyvben is, lehetett volna durvább is...fredék is jobban megtréfálhatták volna
  • DJZOLI122448
    #92
    THX
  • Deryck
    #91
    Hát nem tudom h ebben az új Harry Potterben mi volt a jó. Szerintem egy ritka szar film volt persze lehet h ez csak az én véleményem. Lehet h bennem van a hiba mert a transformers után néztem meg. Persze azt mgjegyezném h állítólag a Hp5 a nyár filmje de sztem transformers jobban megérdemelte volna ezta címet. Amúgy nem értem h Hp5 filmet miért nem kritizálják annyira mint mondjuk a fantastic4 Eu-t. Sztem még az is jobb volt ennél. Amúgy szerintem akár a filmet akár a könyvet nézzük nem kellett volna így elhúznia történetet. én az 5. kötetig olvastam el a filmeket a 3. részig néztem úgy h tetsztt, de ez az 5. rész már oylan volt h nem bírtam egy helyben űlni alig volt benne akció 2 rész tetszett a tűzijátékos megtréfálós és a végső harc persz mind2 csak az effektek miatt. arról ne is beszéljünk h ilyen hülye halált szánni szerencsézlen siriusnak. XP de én kérek elnézést
  • Andrews2007
    #90
    Nekem tetszett nekem a 3-4. rész az etalon egy hajszállal ugyan jobbak azok ennáél mert annyira nem vágottak mint ez de itt viszonta drámai szál a lelki problémák a szinészek a történet komolyabb, jobbak, felnőttesebbek. Szerintem.
  • Andrews2007
    #89
    Sajnos áprilisban döntöttek a warner brothers fejesei hogy 40 perccel lekurtitják a filmet igy 178 perc helyett lett 138. Féltek hogy nem lesz annyira sikeres ha hosszú lesz.
  • neo668
    #88
    sziasztok nektek van bithumen meghívótok nagyon nagyot segítene rajtam aki küldene 1-et erre a címre:[email protected]őre isköszönöm...sziasztok.....
  • melcsy94
    #87
    de átküldeni nem tudom mert nincs elég helyem feltenni a gépre:P:Dbocsyka bocsy cyótok
  • melcsy94
    #86
    sziasztok!nekem mind az 5 játék régóta megvan(az 5dik persze magyarul)és a négy film is megvan az 5dik pedig pénteken lesz meg magyarul:D:Dmár alig várom:Dmoziba azért nem mentem mert ahol lakok kb 2héttel később lesz csak és hát előbb meg lesz
  • gezus1
    #85
    akinek megvan vegyenfel előre is kösz
  • gezus1
    #84
    a filmet
  • gezus1
    #83
    akinek megvan küldje már át msn-en lécci az msn-em [email protected]
  • tibike120
    #82
    csá énmég nemláttam ugyhogy akinek megvan az külgye át lécci msn-en:[email protected] előreis köszi!!!!!!!!!!!!!!
  • Inquisitor
    #81
    Ezért lesz új rendező, nem? Remélem a francia arcot választják. :)
    Sajnos a 7-ik kötetről elég rosszakat hallottam, de azért még elkezdhetem olvasni az elsőtől ... rájöjjek mitől sikeres?
  • Laza
    #80
    En is lattam eme film alkotast, es szamomra nem adott nemhogy kerek tortenetet, de valaszt sem semmire.
    Elejen volt egy 5 perc sztori szal, utana egesz tanevet lefedo iskolai bohockodas, majd a vegen meg egy 10 perc a sztoribol.

    Mondjuk mostanaig nem ertem, miert vart megint a tanev vegeig a cselekmenyszal, de hat mar megszokhattuk :)
  • Theodolit
    #79
    Hi!
    Én láttam a filmet már 2x is de ez szerintem jobb volt mint az előző, mert igaz nem fedte a könyvet,viszont ugy kurtitották meg h a film a könyv nélkül is kerek történet legyen.:D
  • DJ Progress
    #78
    Nem rég adták ki a Harry Potternek az utolsó fejezetét.
    Kíváncsi lennék mi lesz Harry Potter-el.
  • winnie
    #77
    "random? adavra kedavra volt.. (vagy mi)"

    én is tudom, hogy micsoda, de attól még a filmben nem utaltak vissza rá, csak random bedobták. tipikus hiba.
  • InfectedMann
    #76
    Avada Kedavra. A gyilkos átok. Csak, hogy pontosítsunk.
    Talán a 4. részből ismerős lehet. Elég sokszor kimondták ezt az igét.

    Amúgy szvsz a 6. részt úgy elfogják kúrni mint a huzat. Főleg a végét. Ezt most megmondom :) Ez mostani csapat (a színészeket kivéve) iszonyat, hogy mennyire nem vágja a témát.
  • Frankie
    #75
    random? adavra kedavra volt.. (vagy mi)
    jó könyvben nem így van, de nem zavaró.
  • JackSparrow
    #74
    Már nagyon váromn a 6-ot is! Mondjuk már azt is elovastam! De azért a film az is naon jó lesz biztos! És jövőre kész is lessz! Király!
  • JackSparrow
    #73
    Szerintem nagyon jó iszonyu jó kutya jó film! De a könyv az még jobb! Sz.tem olvassátok el ti is! Sok kimaradt jelenet van!! De attól sz.tem nagyon jó!!!!!!!
  • winnie
    #72
    "Amit kihagytak nem volt zavaró sőt. "

    te olvastad a könyvet, nyilván nem zavart. engem viszont éppen ezért zavart, hogy egy jöttment azkabani helena bonham carter, miért öli meg egy szó kimondásával azt, akit megölt. egy szó. egy random szó. stb.
  • Frankie
    #71
    Szvsz kifejezetten jól sikerült adaptáció.
    Nálam a 4. rész abszulút mélypont volt, ez nagyságrenddel jobbra sikerült és sokkal hűebben követi a könyv történetét. Amit kihagytak nem volt zavaró sőt.

    Ja és a casting vezetőt megdícsérném, Luna Lovegood miatt. Kb, olyan mintha a könyv oldalairól lépett volna ki :)
  • Hoz_Hun
    #70
    Meg kell követnem a rendezőt, mert Winnnienek abban igaza van, hogy a Cho-s féle baromság és jó egy-két hülyeség, nem a rendező, hanem a forgatókönyvíró hibája. De ha benne volt a rendező keze akkor mégsincs bocsánat.
  • 00000000000000
    #69
    És a pénzt ki szülné rá? Szerinted az egy-két fillér?
  • HUmanEmber41st
    #68
    Még a filmet nem láttam, ( de a könyveket nagyon sokszor olvastam már)de Umbridge abszolút nem úgy néz ki ,mint a könyvbeni undok béka.És minek kellett azt csinálni Cho-val, amit sosem tett meg a könyvben ???? Ezt így látatlanban sem értem!
    De meg fogom nézni.
    Ha én csinálnám a HP filmeket, csinálnék 1 mozis alaposan vágott változatot, és kiadnám DVD-n az egész könyvet, az öszes jelenettel, meg mindennel. Az talán sokkal jobban hozna a konyhára, mint ezek a félig sikerült filmecskék..
  • moRtiZ
    #67
    Kivételesen nem olvastam végig a kommenteket, mert nincs hozzá most türelmem.

    Nekem kifejezetten tetszett ez a rész, szerintem néha egész komolyra sikerült a hangulat. Természetesen a könyvet nem lehet visszaadni filmbe, de ez nem is baj.
  • Norberto91
    #66
    geci, ez a film mi volt az első 30 percbe már majdnem kiakartam rohanni olyan unalmas volt:S már csak a voldemort elleni harcban reménykedtem, de hiába:S nagyon fos volt:S pedig én szeretem a HP -t. Hát az osztályzása nekem: 3 -mas a 4. rész jobban tetszett.
  • asdasdasd
    #65
    Viktor már megint nem tudja eldönteni, hogy Optimus Prime seggét akarja nyalni vagy a HP-ről akar kritikát írni.
  • vax
    #64
    Én nekem pont ezek voltak a benyomásaim amikor megnéztem a filmet. Mintha én írtam volna. Bár maga a film tetszett főleg ha a könyvet nem olvastam volna el.
  • AljasGetto
    #63
    Olyantól kérdezem, aki olvasota a könyveket, hogy az író néni hozzáigazította a könyveket a színészekhez, és "picit" idősebbek Potterék, avagy sem???
    (Nekem kicsit hasonló érzésem van ezzel kapcsolatban, mint ami az "Epic Movie"-ban volt , a magyar címe nem jut eszembe...)
  • xardas231
    #62
    nah ma megis néztem.véleményem nem szörnyü mint 1 film türhető de mint HP film vmi borzalom...Szinte semmi köze hozzá és naon nem jön át pl. az az idegbeteg harry hangulat sem...Meg az egész vhogy nem jo.És azt nem értem miért kellet az eredati jeleneteket le cserélni 1 uan hosszu nem eredeti jelenetre...:S
  • Darth Sith
    #61
    én tegnap este néztem meg. Nagyon sok mindent kimaradt, de ettől függetlenül egy korrekt filmet kaptunk, hiszen egy 750 oldalas könyvből, szerintem ez egy nagyon jó adaptáció lett. De mivel azért egy gyerekeknek is szól, ezért nem lehet úgy megcsinálni mint a gyűrűk ura király visszatér dvd extra verziót hogy 4 óra.. Egy kisebb gyerek nem bír 2 órát végig ülni nem hogy 4et. Szval ezek tükrében, szerintem egy nagyon jó filmet kaptunk, mint látványilag, mint a történetileg. Ezalatt értem, hogy tényleg jól ki lettek válogatva a fontosabb jelenetek, párat leszámítva, így viszonylag egy korrekt, kerek filmet kaptunk, a könyv olvasata nélkül is. Bár a könyv olvasása után, néhány rész nagyon hiányzott, de amelyeket berakták, azok helyén voltak. Szerintem ez egy jó film lett, érdemes megnézni!
  • tamastek
    #60
    Umbridge szerintem szörnyű. Egyáltalán nem éreztem annak az ellenszenves békaképű figurának aki le van írva a könyvben. A legnagyobb bajom azzal van hogy semmi sincs meg afilmben abból az egyre komorabb hangulatból amit az ötödik könyvben már nagyon érezhető.
  • adam012
    #59
    Nekem meg Umbridge-el van a bajom. Sztem nemigazán hasonlít a könyvben leírtakhoz képest.
  • csgj
    #58
    nem csak a pénzen múlik, hogy az ember milyen jó filmet készíthet...
  • Su0my
    #57
    szvsz sem, de az a helyzet, hogy a 4. rész hangulata nagyon nem HPs. És igaz, hogy a 3. rész kicsit más hangulatú lett, mint a könyvé, de ott legalább meg volt a HPs hangulat. Életemben nem néztem annyit az időt moziban, mint a HP4 alatt... Na jó, talán a Gyűrűk Ura III-nál...
    (de csak mert már nagyon kellett wcznem )
  • Su0my
    #56
    ember itt nem arról van szó, hogy melyikőnk tudna jobbat rendezni! ANNYI PÉNZÉRT, amennyit a rendező kaphatott, nehogy már arról kelljen beszélni, melyikőnk tudna jobbat rendezni!!
  • Su0my
    #55
    ez szerencsére azt jelenti, hogy ugyan büdös bunkók a magyarok, de az amcsik még hülyébbek-> hála nem mi vagyunk a világ alja
  • InfectedMann
    #54
    Azon pl. nagyot néztem, hogy a Szent Mungó -t úgy szépen kihagyták
    Azért nem volt egy jelentéktelen jelenet, hogy csak így átugrották.
    A film végi harctól sokkal többet vártam.
    Az okklumenciáról sem esett túl sok szó ahogy már előttem leírták.
    HP-Cho kapcsolatot nagyon egyszerűen lerendezték.
    Meg még ugye sorolhatnám itt a végtelenségig...