Harry Potter és a Főnix rendje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos a 7-ik kötetrõl elég rosszakat hallottam, de azért még elkezdhetem olvasni az elsõtõl ... rájöjjek mitõl sikeres?
Elejen volt egy 5 perc sztori szal, utana egesz tanevet lefedo iskolai bohockodas, majd a vegen meg egy 10 perc a sztoribol.
Mondjuk mostanaig nem ertem, miert vart megint a tanev vegeig a cselekmenyszal, de hat mar megszokhattuk 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én láttam a filmet már 2x is de ez szerintem jobb volt mint az elõzõ, mert igaz nem fedte a könyvet,viszont ugy kurtitották meg h a film a könyv nélkül is kerek történet legyen.😄
<#nezze>#nezze>
10 éve a gép elött!
Kíváncsi lennék mi lesz Harry Potter-el.
Intel Celeron 2.80 ghz, 1gb ram,NVidia Geforce 7600GT Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ö szintjükre, és ott legyöznek a rutinjukkal.
én is tudom, hogy micsoda, de attól még a filmben nem utaltak vissza rá, csak random bedobták. tipikus hiba.
Talán a 4. részbõl ismerõs lehet. Elég sokszor kimondták ezt az igét.
Amúgy szvsz a 6. részt úgy elfogják kúrni mint a huzat. Fõleg a végét. Ezt most megmondom 😊 Ez mostani csapat (a színészeket kivéve) iszonyat, hogy mennyire nem vágja a témát.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
te olvastad a könyvet, nyilván nem zavart. engem viszont éppen ezért zavart, hogy egy jöttment azkabani helena bonham carter, miért öli meg egy szó kimondásával azt, akit megölt. egy szó. egy random szó. stb.
Nálam a 4. rész abszulút mélypont volt, ez nagyságrenddel jobbra sikerült és sokkal hûebben követi a könyv történetét. Amit kihagytak nem volt zavaró sõt.
Ja és a casting vezetõt megdícsérném, Luna Lovegood miatt. Kb, olyan mintha a könyv oldalairól lépett volna ki 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De meg fogom nézni.
Ha én csinálnám a HP filmeket, csinálnék 1 mozis alaposan vágott változatot, és kiadnám DVD-n az egész könyvet, az öszes jelenettel, meg mindennel. Az talán sokkal jobban hozna a konyhára, mint ezek a félig sikerült filmecskék..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Nekem kifejezetten tetszett ez a rész, szerintem néha egész komolyra sikerült a hangulat. Természetesen a könyvet nem lehet visszaadni filmbe, de ez nem is baj.
(Nekem kicsit hasonló érzésem van ezzel kapcsolatban, mint ami az "Epic Movie"-ban volt <#eplus2>#eplus2>, a magyar címe nem jut eszembe...)
Nem a lényeg, hanem a fontos!
(de csak mert már nagyon kellett wcznem <#banplz>#banplz>)
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Azért nem volt egy jelentéktelen jelenet, hogy csak így átugrották.
A film végi harctól sokkal többet vártam.
Az okklumenciáról sem esett túl sok szó ahogy már elõttem leírták.
HP-Cho kapcsolatot nagyon egyszerûen lerendezték.
Meg még ugye sorolhatnám itt a végtelenségig...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Így, hogy elõtte végre elolvastam a könyveket már nem volt annyira begyere mint az elsõ 4 rész.
Sok dolgot kihagytak ami azért fontos lett volna. Sok dolgot leegyszerûsítettek.
Inkább kevesebb fontos részt hagytak volna benne mint sok jelentéktelent.
Bár ehhez képest imdb -n kapott egy 8.1 -es értékelést.
Grindhouse, Harry Potter, Hot Fuzz....stb
Szerintem jó filmre sikerül az össze, ez a rész meg különösen.
Nem olvastam a könyvet (MÉG!!) , de megértettem a filmet, és nagyon tetszett.
biztos nehéz ebbõl egy élvezhetõ filmadaptációt készíteni, de ha alfonzó barátunknak is sikerült a 3ik részbõl, akkor miért nem lehetett ezt folytatni?
en ma neztem meg haverommal
nemtom h benenm van e a hiba, vagycsak alacsonyak az igényeim,de nekem tökéletes kikapcsolodas volt,nekem bejött
persze,vannak kisebb-nagyobb hibái,de ugyan meikönk tudna jobbat rendezni?
könyv-film nem lehet elvárni h ugyanolyan legyen
nem azt mondom,h csatangoljon el a cselekménytöl,hanem h a film 1 sokkal szabadabb stilus,mas,nem lehet visszaadni a könyvet
en elveztem,mar varom a jövö7végét,jön a 7.rész,angolul 😄
némi szotarazast meg fog erni 😄