519

Will Smith vámpírfilmje
  • kenderzen
    Nekem anyira bejött az egész hogy szerintem erre egy folytatás csak negativan hatna .Futnának ott vagy 3-4kört mig elterjesztik az ellenszert aztán tovább szaporodnának a "gyogyult" mutánsok . Vagy jobb esetben elkezdödne a fertözöttek gyilkolászása ... Egy ilyen filmet sztem felesleges ekurni folytatással.
  • kenderzen
    Über mozi , végre 1 normálisnál is igényesebb darab. 10/10
  • Macccy
    Nálam ez a film bennvan a bal pitvarban rendesen, számomra a polcra válogatott filmek közt is dobogós. Szeretnék még sok ilyen filmet látni, csodálatos novella alappal, megindító jellemrajzzal és fantasztikus helyszínekkel.
  • Macccy
    Ettől a pénzszagú folytatás ötlettől jobban félek mint TNormi a "bólogatós" Fredtől
  • Macccy
    Nem kötekedés, aztán mindenki azt következtet amit szeretne, végülis ez a film (is) lehetőséget hagy rá itt-ott. De mielőtt túlmisztifikálnád a családja sorsát, azért mégegyszer nézd meg azt a jelenetet amikor a piros helikoptert utoljára mutatják. Azért érdekes ez, mert sajnos lesz ott egy fél másodperc erejéig egy fekete farokrotor és az a másik helikopteré ...
    És ha figyelted az angol szöveget, a vége felé: "Her name was Marley."
  • TNormi
    fúú én akkor fostam be nagyon(moziba néztem) amikr Fradnek fordult a feje!azt hittem felvette a ruháját valamelyik mutáns és már a fényben is tudnak járni!nagyon fostam szegény barátnőmmel szétszorítottuk egymást! nekem nagyon tetszett az a csönd mindenhol! meg amikor ott álltak a sarokban és rájukvilágított brr a hideg is kiráz megnéztem moziban ma este hazaértem és már töltöm is lefelé ! IMÁDOM NAGYON TETSZIK!
  • Macccy
    Huh lemaradtam a topicban. (de azért megnéztem 4. alkalommal is a filmet megint más haverokkal - még mindíg nagyon megfog)

Na. Igen az a jelenet kimaradt. A háttér színéből és (gyenge idegzetűek kapaszkodjanak, libabőr jön) a hosszú ujjú fehér pólóból ítélve az a rész hiányzik a végéről és szerintem IGGENIGGENIGGEEEN! lesz rendezői változat azzal a megváltoztatott jelenttel. Az éjben járó lánykák körülveszik, a zabos alfa-hím megmorogja és ... Kell az a Director's Cut
  • BlackWolf
    lehet spoiler

nemhinném szerintem ez az egész visszaemlékezéses részek arra mentek ki , hogy a végén bemutathassák mi történt a szeretteivel .. Ha meg nem és a 2. részben ami ha lesz idili "családi" lesz a légkör az egy elég furcsa huzás lenne .
    Ennyi erővel azt se mutatták , hogy a robbanáskor mi történt will-el :D Most belenéztem a filmbe hát visszatekertem vagy 3 -szor igen csekély esélye van , hogy az a helikopter nem darálta le a másikat.
  • bertino
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem mutatták, hogy bele is repült az a bizonyos másik helikopter, addig pedig semmi garancia, hogy tényleg meghaltak, tipikus filmes trükk
  • BlackWolf
    meghaltak ? talán , esetleg , te melyik filmet nézted ?
  • bertino
    yepp
  • The Protector
    Hy.Ma megyünk megnézni a moziba.Feliratosan.Sztetek megéri megnézni?
  • stargatelost
    az nem baj, egy posztapokaliptikus film mindig jól jön :) (én imádom)
  • Shiwo
    nahja, az igaz, hogy az alapszitu eléggé sablonos lett..
  • bertino
    mondjuk az azért már kicsit unalmas, hogy jön egy vírus, aztán kipusztul az emberiség
    még akkor is, ha könyv alapján készül a film, de már volt ugyanilyen témában: Resident Evil és 28 nappal később/28 héttel később, aminek még várható további folytatása
  • Shiwo
    végülis lehetne készíteni pár olyan filmet, hogy a világ többi részén hogy küzdenek a vírus ellen a túlélők..a sors különös fintora lenne, ha esetleg más is találna időközben gyógymódot, csak mondjuk nem tudja eljuttatni mindenkinek
  • AntiHero
    Zöld utat kapott a Legenda vagyok 2
  • Hoz_Hun
    Az majd kiderül a második észből a "She is a Legend"-ből. :DD
  • Hoz_Hun
    Az eredeti novelát nálunk kiadják, nem tudja valaki? Amit olvastam róla az nagyon jó, kár hogy eltértek tőle (de nagyon) a filmben a film rovására.
  • bertino
    nem volt rossz film, de én egy picivel nagyobb durranásra számítottam
    na meg mi is lett a csajával meg a gyerekével ? :)
  • akyyy
    Van egyébként Az AXN-en egy sorozat (animációs), 3 perc (!) egy rész, és hasonló a filmhez. Csávóka felébred New Yorkban,és rájön hogy eltünt mindenki. Vagyis majdnem mindenki.:) nemtudom melyik axnen van remélem nem csak a scifin, 18:00tól kell elvileg lennie?
  • Sland
    majd benne lesz a bővített kiadásban. legalábbis nagyon remélem
  • akyyy
    nah a szinkronos előzetes

de már láttam egymásik félét is, majd azt is megpróbálom felvenni.
  • desigo
    tényleg ez kimaradt ...
  • akyyy
    azon én is gondolkoztam hogy hol lehetett....nem lehet hogy álmondta?
  • Seth
    1:14 -nél lévő jelenet kimaradt a fimből ugye? Vmelyik trailer végén is volt, de magában a fimben nem
  • akyyy
    érdekes felvételek, pár kulisszatitok:)
  • bertino
    leszedtem éccaka a 5.1es SCR-t, már belenézegettem, nagyon finom kis filmnek látszik -.-
  • akyyy
    nah tegnap felvettem egy előzetest, de már este volt, hazaérek megvágom és felteszem. ha szerencsém van, van valami angol jó minőségű verzója és csak hangot kell rátenni:D
  • Skiper
    you got the truth :)
  • akyyy
    Király Attila hallható az előzetesben, oké hogy szinkronizált négereket lásd, 4400, de most olvasom hogy ő :
    Jack Sparrow kapitány - Johnny Depp

igy aki ismeri be tudj aazonositani hogy ide kicsit vicces lenne:D:D:D
  • akyyy
    Day Breaben is Epres Attila van, hozzá lehet végülis szokni
  • bertino
    szinkronhangok.hu
  • Macccy
    Na kicsit oknyomoztam, hallgatóztam - ha már szóbahoztátok. Epres Attila volt a hangja a Közellenség (Enemy of the State) című filmben és az a hang nagyon megy a komoly Will Smith -hez. Ez olyan mint Bruce Willis komolyabb filmjeihez szegény Szakácsi Sándor hangja.

Ja és Kálid Artúr, hát ízlések és pofonok, de szerintem ide nagyon nem illik ...
  • Macccy
    Ezt nem is tudtam ... R.I.P ... hát ő is? Szakácsi Sándor is ... ááááá ilyen nincs
  • Sland
    Jó ez a Kálid Artúr féle szinkron. Én már megszoktam. De a régi milliószor jobb volt :)
  • Sland
    Kálid Artúr?
  • Sland
    Boldogság nyomában-ban jó volt a szinkronhang. Ott ki volt?
  • Magoo
    Szintén Resienbüchler Sándor :(
  • Shiwo
    MIB-ben ki a hangja ?