519

Will Smith vámpírfilmje
  • akyyy
    kicsit utánanéztem, hogy kik sznkronizálták Will Smithet, és szerintem a Bad Boys 2-ős Kálid Artúr hozta a hozzá illő hangot.
    Itt egy kis részlet a filmbőlkissé gusztustalan:)

Első részét meg Reisenbüchler Sándor szinkronizálta, de hát...:(

De most komolyan, szerintetek kinek kéne szinkronizálnia a filmben Will Smith-et? Kálid Artúr, aki már nemegyszer kölcsönözte neki a hangját,vagy ez az azt se tudom kicsoda, de a 4400-ban a néger ürge magyar hangja:D De előzetes alapján nem nagyon illik rá. Majd valamikor felveszem azt is!
  • Magoo
    Reisenbüchler Sándor...aki azóta sajnálatos módon elhunyt! :( Nyugodjék békében! :(
  • akyyy
    most láttam szinkronos előzetesét, hát remélem nem ez a faszi lesz a szinkronhangja... nem willre illik.. fügetlenségnapjába ki szinkronizálta őt?
  • bertino
    nem HD, de nekem hang miatt is kéne a rip
    nemsoká jönni fog, csak kibírom addig
  • AntiHero
    Viszont a dvdscr verzió tökéletesen jó sztem... (na jó nem HD de a célnak megfelele van olyan minősaége mint egy dvd ripnek)
  • bertino
    de dvdscr és dvd rip nem uaz
  • akyyy
    szerintem most is van dvdscr rip :D
    bár lehet hogy megtisztelem annyival wili bácsit hogy moziba is megnézem.
  • bertino
    mikor lesz má DVD rip 5.1el ??? oO

[epekedve várja]
  • Macccy
    Ezt megragadtad, hűűű .... brrr ... na ott engem is kirázott a hideg.
    Meg ott is amikor bement a konyhába és először a három éve halott családját képzelte oda, amint fürdőköntösben idilli reggelihez készülődnek épp egy napsütéses délelőttön.
    Na ezeknél a részeknél teljesen átjön hogy nem normális már szegény Robert
  • Macccy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem azt a bábut Ő maga vitte oda. Szegény Nevell teljesen összezavarodott és ezért felejtette el, hogy hová állított csapdát. Mi sem bizonyítja jobban a megkattanását, mint az, hogy tíz golyót eresztett Fredbe, de ez nem volt elég így kilőtt még egy fél tárat a környező épületekre is.
    Egyébként is kizártnak tartom, hogy bármelyik 'Dark Seeker' is bármi ilyesmit megcsinált volna, a kutyák eleresztésénél bizony sokkal komolyabb feladat egy ilyen csapda elkészítése és ha figyelembe veszed azt, hogy a film végén az állat a fejével akarta beverni a golyóálló plexit ... Szerintem azt ő vitte oda, ő állított csapdát és ezért nem is volt túlságosan meglepve mikor már fejjel lefelé lógott szerencsétlen ...
  • akyyy
    én azt hittem azt abábut is ő maga vite oda, még akkor is igy voltam, mikor a csapda felkötötte, de mikor felkelt az órájára, már kezdtem kételkedni, majd megjelentek azok, hát pff,,, hatásos volt nagyon:)
  • Seth
    annál a résznél az még ilyesztőbb, hogy direkt úgy csinálták meg, hogy Fred valóban elfordítja a fejét(nézzétek vissza képkockánként^^), hogy úgy lássuk mint ha tényleg élő lenne, ahogy Nevell is hitte
  • Skiper
    én is meghatódtam a magányt érzékeltető részeknél, nagyon szépen van érzékeltetve.

amikor barátnőmmel néztük, nagyon megzavart a saját csapdás rész.

emlékszel, hogy a Frank (vagy Fred?) nevű bábu átkerült a dvd-kölcsönző ajtaja elől az ominózus területre? amiatt tolatott vissza a kocsival és pipult be. azt a bábut ELVITTÉK onnan. az az érdekes az egész filmben, hogy Nevell az emberi tulajdonságok teljes elveszítéséről beszél a fertőzöttekkel kapcsolatbam, de eközben a lényeknek vezérük van, kutyákat HASZNÁLNAK, és meg merem kockáztatni hogy stratégiai okból vitte oda vmelyik méregzsák a bábut. ijesztő az a rész :)
  • fernando torres
    köszönöm
  • Seth
    Three Little Birds
  • fernando torres
    annak a Bob Marley számnak mi a cime amit hallgat?
  • Seth
    Ne offoljatok má
  • spidey91
    NEkem meg ez van:
  • viizo
    I.Robot.2004.720p.OAR.HDTV.DTS.x264-C100.mkv

nékem ez ván :)

• Sland
    áh, értem :P
  • akyyy
    kettő:P mivel dts-es, és nem lehet házmizoira rákötni a laptopot:(
  • Sland
    [REQ] I.Robot.2004.720p.HDTV.x264-ESiR
    vagy
    [REQ] I.Robot.2004.DVDR.PAL.DTS.WS.HuNDuB.INTERNAL-BoNo

:))))))))))))))))))
  • akyyy
    semmit, majd nyáron kiderül.

amugy most néztem meg az én a robotot, és a 2 film között ég és föld a különbség látványilag.

még az egyikbe lehetett látni hogy kék háttér az egész, meg miegymás, addig a legendben mintha egy valós város lenne...

viszont a robotok élethűek voltak, de a zombik meg lol
  • asd16
    nekem tetszett a film.
    nem tom ki hogy van vele, de én szívesen vennék egy 2ik rész is hogy mi lett a nővel,gyerekkel és hogy sikerült-e meggyógyítani a fertőzötteket az ellenszerrel?!
    remélem lesz 2ik rész...
    tud vki vmit a rendezői változatról, annak tartalmáról?
  • Sland
    Itt, a Stage6-en is fennt van az egész film, ingyen le lehet tölteni.
  • Macccy
    Szerintem is nagyon jók a lassabb részek is. Annyira átéreztem a magányt amit Nevell érezhetett, hogy az csak na. Kevés film tud ennyire hatni. A babák, a félelem, a zavarodottság, a társak hiánya ... szipp ...
    Az nagyon dúrva volt már amikor annyira megzavarodott, hogy a saját csapdájáról is elfelejtkezett

Bár lehet nekem (nekünk) jobban bejön a - nehéz szó - posztapokaliptikus kép és a végtelen csend a mai világ rohanó forgatagához képest.
  • Macccy
    Sejtettem hogy ilyesmi lesz a lötyi ...
    A képet az újságcikkel amúgy énis kiszúrtam, és van még utcán poszter meg a híradó felvételei is jók. Nevell volt ott a helyi basszájba, keményen odacsapott a Ground Zero-ra, de láthatóan így is kiugrott a fertőzés ...
  • GTheo
    Megéri letölteni a 2 "régebbi" változatot?
  • desigo
    A többség megvárta a DVDSCR-nt...
  • viizo
    ugyanazt a filmet néztem, amit Te ;)

ráadásul nem vmi rossz cam-os verziót, mint az alant hozzászólók nagyrésze, hanem mozifíling rulz :)

egyszerűen ennyire volt nálam jó a film. több ezer filmmel a hátam mögött hidd el hogy nálam már nem elég néhány nagytotál egy kihalt városról (ami egyébként nagyszerűen volt ábrázolva, le a kalappal a designerek előtt), néhány CGI zombi (amik sajnos gyanúsan emlékeztetnek külalakban és mozgásukban a rendező előző filmjében látottakhoz), és Will Smith, akit egyébként kifejezetten kedvelek mint színészt.
  • AntiHero
    Sztem jó részek voltak. A néma koborlás bemutatta (nem ismvolt oylan sok amúgy) mien szar egyedűl elnni. A vacsorás résznél meg azt mutatta be mien az mikor valami oylan következik be amire nem szémítottál sose.

Egyedűl a dolog a mi idegesítet az az istenes szoveg a csajnál. Amúgy minden más rendbe volt.

Nem tom te mit néztél de azér sztem 10/4 az iszoynat kevés. Minimum 10/6 szerintem és sokan mások szerint is. (én pl 10/8,9 adtam rá)
  • viizo
    pl. amikor sokadjára a városban kóborol némán, és sehol semmi akció, nálam egy ilyen kaliberű filmnél ez egy idő után unalmassá vált.

de említhetném pl. amikor a lány és a kissrác vacsoráznak a doki lakásán, ott is eléggé leül a film.
  • AntiHero
    Min unatkoztál?

Más:
    I am OMEGA
    Ehez kéne felirat.... Sehol nem találok:(
  • viizo
    Sajnos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet, pedig egész jónak ígérkezett a film. Az egyszemélyes túlélőshow a visszaemlékezős flash-backekkel érdekes kombináció, nem is lett volna vele bajom, de az öszhatás valahogy mégsem jó. Néha meglepően ijesztő és horrorisztikus a film, ám míg feszültségben annál a kevés akciójelenetnél nincs hiány, máskor hosszú percekig unatkozik a néző.
    A kihalt New York képei először nagyon érdekesek és félelmetesek, de egy idő után megszokottá válik és ez sem okoz meglepetést. A sok-sok kérdés közül is alig kapunk egy-egyre választ.

10/4
  • AntiHero
    Hát aki figyelmes az észreveszi az ilyeneket:)

Én pl a képet észrevettem, asszem van még más iylen ujság is.
  • miilann
    imdb - i am legend faq

vannak jó dolgok,pl ez a screen.

és bővül.
  • akyyy
    ez honnan van?
  • miilann
    nem víz

"What was the liquid that Neville kept on spraying around his home?

It was vinegar, which he used to block his smell so that the Dark Seekers couldn't track him down."

(vinegar-ecet)

és a 'vámpír't téleg ki lehetne venni a banner alól.
  • akyyy
    hát én valami olyasmira hogy valóban csak egyedül van.

vagy ha vannak is túlélők, akkor azok nem két méterre, hanem monjduk itt magyarországonaggtelekbe pl:D
  • Seth
    Robert Matheson írta a novellát(vmikor az 50-es években), ami alapján a film készült. Volt már korábbi két film is belőle ( The Last Man on Earth és a The Omega Man)
    A főhős neve amúgy megegyezik, de az eredetiben vámpírok vannak, illetve olyanok akik fertőzöttek, de még nem teljesen vámpírok, viszont a fényt már nem bírják, akkor behúzódnak vmi sötét helyre és ott alszanak. Na a főhős ilyenkor ment aztán írtotta a jónépet, fertőzöttet, vámpírt egyaránt, amíg azok sztázisban voltak. Mivel soha senki nem látta, ezért legenda szinten élt és félték.
    Megnéznék egy ilyen változatot is mondjuk :D ( I am Legend Directors Cut More Action and Gore Edition )