519
Will Smith vámpírfilmje
-
#479 Hamarosan lehet már venni 4000 FT-ért -
#478 szerintetek mikor lehet előrendelni?? -
#477 gondolom a szlovákoknál már megjelent olyan dvd hivatalosan is boltban haphatóan, amin rajta van a magar hang-.- -
#476 nem értem hogyan juthatot ki a magyar szinkron -
#475 Will magyar hangja az aki szinkronizálta a Én a robot-ban will-t -
#474 még a mozibemutatonál ment tvbe, de már leirtam ki volt az:D -
#473 Mostanában mindíg ilyen ócska előzetesek vannak, reality tv-s szinkrontehetségekkel :) -
#472 magyar előzetes is van? -
#471 úgy haloom nem az a faszi szinkronizálta aki az előzetesbe, hála! -
#470 a neten már kint van magyarul -
#469 ah faja:))
már várom nagyon! -
#468 hát még én -
#467 Nézelődtem az Amazonon, hogy az amcsiknál milyenek lesznek a borítók. Sokkal nagyobb a választék (nyílván, mivel náluk 3 formátumban is kiadják + abba is Widescreen és Fullscreen edition is van...)
Érdemes csekkolni őket, vannak köztük nagyon szépek: HDDVD és DVD kombó, Fullscreen DVD (személyes kedvencem - szinte teljesen hasonló a magyar DVD-hez), Widescreen 2 lemezes DVD, Widescreen 1 lemezes DVD, Blu-ray
Nagyon várom a magyar meglenenést Single DVD, duplalemezes -
#466 szerintem a egylemezesen csak a film lesz -
#465 Bejött annyira a film, hogy megvegyem DVD-n. A cikk szerint extrákban sem lesz hiány. Annyi a kérdésem, hogy duplalemezes extra változat extrái és az alternatív ending a sima egy DVD-sen is rajta lesznek vagy az csak egy sima DVD a filmmel és kész? Nem a pénz miatt, elég egyszerű indok: a sima egy lemezes borítója sokkal jobban bejön, mint a duplallemezesé, az egy kicsit túlzsúfolt.
-
#464 ejjj -
#463 tényleg? hmmmm -
#462 május 6-án -
#461 és mikor fog megjelenni Mo-on?:) -
#460 Hello szerintetek duplalemezes mennyibe fog kerülni???? -
Seten #459
Viszont az eredeti történetben is meghal. Előtte csak ő a "rém", aztán lesz legenda.
-
#458 én azok közé tartozom, akik szerint jobb ez a vége.. nem azért, mert Will bácsi túléli, hanem mert tényleg jobban belepasszol a filmbe, és nem a tipikusan idióta "feláldozom magam és megmenekül a világ" vége van..
sokan mondják, hogy ha Will életben marad, akkor hogy lesz legenda..nah, pont azok mondják ezt, akik nem ismerik az eredeti történetet..mondjuk a végére nem ártana vmi olyasmi, hogy magában gondolkodik arról ,hogy ő lett a nap leple alatt lecsapó gonosz, a legendás szörny, úgy talán többen megértenék
(nem tom mit mond a végén, éjszaka néztem meg az alternatív befejezést, és csak halkan tudtam megnézni..időközben meg törölték a youtube-ról..) -
#457 a koponyacsont az egyik, ha nem a legkeményebb csont..te nem azért nem tudod kifejelni, mert betörne a fejed, hanem mert nem elég izmos a nyakad és sokkal kevésbé birod a fájdalmat..meg sztem bátorságod se lenne izomból lefejelni (ahogy nekem se :) -
ZsirosKenyer #456 pfej de szar. Mák hogy nem ezt hagyták meg. -
#455 Ebben az tetszik, hogy Will bácsi nem hal meg.
A másikban meg az, hogy eljutnak a túlélőkhöz.
Én a happy endet mondjuk jobban szeretem :) -
#454 nekem ez jobban tetszik. örültme volna ha igy lett volna vége, és a másik lett volna az alternatív:( -
#453 hát ez nagyon ratyi, még jó hogy nem ez lett az eredeti... -
Seten #452
Itt a (másik) vége, fuss el véle.
-
#451 I.Am.Legend.720p.BluRay.x264-REFiNED
:> -
#450 Ajánlom figyelmetekbe a letölthető alternatív véget. Most néztem meg, azt hiszem ez jobban tetszik :D -
#449 torrenten ez vlt a sample -
#448 van még 80 perc hátra.....elég sokminden megtörténhet....... D: -
#447 én észrevettem mikor először néztem és majd befostam tőle -
#446 I am Omega
Dacascos rule..... :D -
#445 Nahát ezt észre se vettem. És tényleg elfordítja a fejét. -
#444 még jó hogy dvdripá:D
meg nfo szerint:
Retail Date: 3/18/08
-
#443 de ez is angol -
#442 Itt a DVD...