519

Will Smith vámpírfilmje
  • Seth
    az vmi atomrobbanás fénye a háttérben?? :D
  • karajjj
    ennyire futotta:
  • simirizsa
    Jönnek az UFO-k
  • Dynamic
    Közismert volt a film alapszituációja: egy ember EGYEDÜL marad New Yorkban...Ennek tudatában milyen történésre vágytál?
  • RedRiot
    Kicsi a világ, eredetileg én is barcikai vagyok! Hajrá KBSE! :)
  • Shiwo
    vszeg abból kisérletezett, csak nem olyan egyszerü a dolog ezzel a vírussal szemben...
  • simirizsa
    Nekem az egész film tecet mondjuk Resident Evil-ön nötem fel :D
    Alternatív vége érdekelne engem is :D
    Viszont azt nem értem, ha imunis a virusra akkor elvileg az ő vérébe is bene van az elenszer, vagy én tévedek ? :D
  • AntiHero
    Nekem is. A rendezői változatra azért kiványcsi leszek.
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    alternatív ? hmm...a csajt meg a gyereket is elkapják :P
  • desigo
    Nekem is jobban bejön az első része...
  • akyyy
    nagyon sok helyen akciónak irják, pedig én inkább nevezném horrornak vagy thillernek, vagy tudomisén.

de pont ez az h egyáltalán nem akció.

állitolag lesz rendezői változat, 2 órában, alternatív befejezéssel.
    ami azért kell ide.
  • Seth
    nekem pedig pont az az élvezetes része amíg nem történik semmi :D, amíg mutatják hogy tengeti a napjait. Te is vmi akciófilmre számítottál?
  • ryhdeksan
    megnéztem a filmet
    50 percig nem történik kb semmi

hát nem erre számítottam sztem elég gyenge lett
  • Shiwo
    legyen benne mindkettő.. mittomén..angolul az 'I am legend' alatta meg vízben tükröződik a 'Legenda vagyok'
  • karajjj
    én angolt mondok...
  • desigo
    valóban

"Will Smith hétéves kislánya, Willow is játszik a színész új filmjében, amely most kerül a mozikba, írja a people.com."

A The Pursuit of Happynessben meg a másik : Jaden Smith
  • desigo
    valóban

"Will Smith hétéves kislánya, Willow is játszik a színész új filmjében, amely most kerül a mozikba, írja a people.com."
  • stargatelost
    akkor sem látnám értelmét a magyar kiírásnak...
    de mondjon még valaki véleményt, mer ez így patt ...
  • akyyy
    amugy a will smith lánya a filmben valoban a lánya?
  • akyyy
    hát jó de mégiscsak magyarok vagyunk
  • Seth
    Vót neki jó sok UV fáklyája :D
  • desigo
    Na én sem bírtam mki,hogy ne nézzem meg.
    Nekem tetszett nagyon. 9/10
    Az viszont nem tetszett,hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az 50 kilós csaj gyerekestől megmenti Nevillet a sok mutáns közül...
  • stargatelost
    jó, akkor az enyémet eldobtuk :D

amúgy meg sztem maradjon csak az I am legend felirat, angolul jobban hangzik...
  • akyyy
  • karajjj
    az lesz rajta, amit kértek

off: amúgy már énis barcikai vagyok
  • akyyy
    csak ha nem az i am legend hanem a legenda vagyok felirat lesz benne
  • karajjj
    összedobjak egy bannert? :D
  • Louis Cyphre
    Nemtudom, szerintem meg kicsit sok volt az akció, szívesebben néztem volna legalább még egy fél órát, hogy miképpen tengeti a főszereplő a mindennapjait. A vége a szokásos, rengeteg filmben láttuk már ezt.
    A CGI szörnyek és állatok meg kritikán aluliak. Nézzük csak meg a 30 days of night c. film monsztáit. Azokat ugye hús vér emberek játszották, lehet tőlük parázni, sokkal jobb a megvalósításuk mint ebben a filmben.
    Egyébként végülis tetszett a film, de lehetett volna ez sokkal jobb is.
  • simirizsa
    Hát nemtom másnak mi nem tetszik nekem nagyon tetszet a film az tény hogy nem 1 vigjáték, de elég jó film
  • Dynamic
    Sztem teljesen rendben volt a film.Nem értem mi nem tetszett egyeseknek az "utolsó fél órában".Egyedül a CGI zombik zavartak.Ordított róluk, hogy plasztikus szg. által generált szörnyek.Nem értem mi szükség volt rá és miért nem lehetett élő színészekből maszkmesterek segítségével megoldani.
  • RedRiot
    Hmm, talán még annak is jobb vége volt mint ennek. Az zavar a legjobban hogy a látvány (a szörnyeket leszámítva) nagyon rendben volt. Will Smith egyedül elvitte a film első óráját. Tegnap azt írtam, hogy jó átlagosat alakított, korrigálok: jobb volt! Egyedül, arcjátékkal, mozgással elég jól kifejezte a főhős érzéseit, ebben nagyon sok amerikai színész gyengén teljesít. (Pedig érdekes módon Smith nem színházi, hanem szappanopera-színészként kezdte!) Ha Ben Affleck játszotta volna Neville-t, valószínűleg a nézők fele kimenekül a moziból fél óra után.

Szóval adva volt egy jó regény, egy jó színész, profi díszlet/látvány, több raklapnyi pénz, és mégsem sikerült tökéletesre - ez a bosszantó. Lehet hogy még egy hét hiányzott volna a forgatókönyvírónak. :)
  • akyyy
    megnéztem én is, hát azt hittem jobb lett.

kb A Falu szintű.... főleg a vége miatt másnak se az jutott eszébe?
  • Sland
    akár :)
  • stargatelost
    bannernak?

nem a legprofibb, nem vagyok egy photoshop mágus, de mégis valami :)
    ha ratyi meg lehet mondani :D
  • AntiHero
    Mien akció kellet volan szerinted:S?
  • miilann
    lehet h egyedül vagyok de én nem találtam egy jo feliratot se,fos volt mind
    viszont szinte minimális angoltudással(esetleg angol felirattal) simán nézhető
    szal ha csak feliratra vársz akkor sztem felesleges .)
  • Carlos HUN
    megnéztem hát egyszer megnézed és jólvan :D
    "Rekordköltségvetésű" ahoz képest alig volt benne akcio....
    egy normálköltségvetésű zombis hororos filmbe több efekt akcio voltt mint ebbe, egyedül alátvány volt ben ami jól nézet ki de az édes kevés már nem azért 10/4
  • desigo
    Hihetetlen,hogy nem tudják idén bemutatni a mozikba nálunk
  • AntiHero
    Jaja tetszet hogy rögtön a pusztítás után mutatták a képet és csak a vissza emlékezéseibe tudtuk hogy mi volt. Nem szeretem azokata filmeket ahol unalmas (kormányos, elnökös, veszekedős) képsorokal húzzáka sztoryt.
  • Carlos HUN
    nah én meg még csak most szenvedek hogy leszedjem remélem fél 5 kor már eltoom kezdeni XDDD