I am legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hát jah......jó lenne ha nem lenne happy end......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de sztem valahol vannak emberek, akiket a végén jól meglel
mig nem írtad nem vettem észre az utolsón azért nem postoltam (Y) jószemedevan
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de igazad van, remélem nem olyan lesz mint a lostos jegesmedve😄
Ezt nem írtam. A környezet nagyon rendben van, ahogy általában minden új filmben. A szörnyek viszont nem mindig sikerülnek jól. Emlékszünk még a "Holnapután"-ból a CGI-farkasok támadására? Azokon pl. hangosan röhögnöm kellett. Pedig halivudi film, nem túl régi és nagy költségvetéssel készült.
Nem azt mondtam hogy csinálják meg az egész filmet számítógép nélkül, csak nehogy a jó kis nyomasztó hangulatot elbaxxák vmi tinifilmbe való idétlen monstával. Legyen CGI monsta, csak ne vegyem észre hogy CGI.
ráadásul pont ez a film tele lesz vele. hogyan csináljanak kihalt new yorkot szted? felveszik a képet, amibe kocsik vannak, repcsik, stb, majd vágásnál ezt szépen kivágják, maskolják, és kész a jó film😄
hazai premierrõl tud már valaki valamit?
A film elsõ felében gondolom nem sok szörny lesz látható, inkább csak felépítik a hangulatot. Aztán ha akkor megjelenik a vmi, amitõl félni kell, és nagyon látni lehet rajta hogy CDI, akkor azért az le tudja rontani az élményt.
Drukkolok a filmnek, vmiért szeretem az ilyen világvége-sztorikat...
addigra megjön a dvd rip is 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
De mégsem,mert leapadt,vagy bétették egy szélcstornába.
A film meg lesz nézvel <#worship>#worship>
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Viszont teccik, hogy nem olyan, hogy etûnik mindenki és akko én most bosszúhadjáratot indítok Charles Bronson módra.....
remélem jó lesz 😄
Na mindegy. Gondolom az lesz, hogy végül kitenyészti magából azt a gént, megkeresi a vámpírrá változott családját, beadja nekik a cuccot majd kínkeserves pillanatok után "puszi,csók,hiányoztatok,stb".
Aztán beadja mindenki másnak is és a film végén egy újabb amerikai hõst üdvözölhetünk😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
PSN ID: Lord_Mortanius
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Baszki és ezt kétszer kellett beírnom a fasszopó szmájlik miatt!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Ahogy betettem az éljen szmájlit, rögtön törölte az egészet, de ezt a boxerest ááá nem. Rohadna meg.
Jahh, Will Smith én is bírom!<#eljen>#eljen>
Meg õt általában csak vígjátékokban látni, ilyesmiben nem nagyon, szal kívánsci leszek rá.
AvP2 amúgy 18-as besorolást kapott, szal 18 karikásat, tehát durva lesz majd<#eljen>#eljen>.
de köszönöm észrevételeitek, igy korrigálom önmagam
* különbség 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
az csak mi tudjuk hogy az egész földön õ az utsó ember.
örülök,h te soha az életben nem hagytál ki 1 betüt se gépeléskor...
tanits még mester 😄
on
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?