I am legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

LasDen
elõször csak az Eiffel tornyon és a Tower Bridgen vettem észre..... 😄

hát jah......jó lenne ha nem lenne happy end......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fernando torres
gyanús h ez lesz a vége és mindenki aki túlélte vmi oknál fogva boldogan él tovább.

akyyy
hülye. elõzetesben szarvasok, meg mindenféle álat van, sõt ott van will kutyája is. csak az emberek haltak ki, kivéve a legendát😛

de sztem valahol vannak emberek, akiket a végén jól meglel

fernando torres
télleg az is van képen(Y)
mig nem írtad nem vettem észre az utolsón azért nem postoltam (Y) jószemedevan

Shiwo
lehet a maradak immunisak arra, ami elterjedt...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LasDen
a madarak mellett ott figyel a Biohazard is..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fernando torres
uhh (Y)
érdekes h minden képen vannak madarak

Ha Karib tenger kalózai színvonalon lenne megoldva a szörnyek látványa, az teljesen rendben lenne. Ott jól ötvözték a maszokt/CGI-t. Egy másodpercig nem agyaltam azon hogy most hogy csinálták - hitelesen nézett ki és kész!

Shiwo
volt pár olyan film, amiben legalább ezer statiszta szerepelt egyszerre..ha nem épp többezet..

desigo
Szerintem sokan lesznek ezért nem statiszták lesznek
Shiwo
sztem eljátszák statiszták a zombi/vámpír-szerepet, csak utána számítógéppel rásegítenek.. Gollamot is eljátszotta egy szinész a gyûrûk urában, csak utána számítógéppel eltüntették, és odanyomatták Gollamot..

LasDen
azért egy TV sorozat költségvetése és egy film költségvetése eléggé más......bár pl a Losté elég magas, de nekik azt 24 részre be kell osztani, míg egy filmben 150 millát arra herdálnak el amire akarnak.....

akyyy
karib tenger kalózaiba van az a szörny (nem jut eszembe a neve), akinek iylen polipszerü karok logtak szakál gyanánt. nah, azt is egy élõ faszi játszotta, csak az arca tele votl ragasztva iyeln szarokkal (jelölõkkel), majd késõbb rátették. valami ilyesmi megoldás kéne.

de igazad van, remélem nem olyan lesz mint a lostos jegesmedve😄

"hogyan csináljanak kihalt new yorkot szted? felveszik a képet, amibe kocsik vannak, repcsik, stb, majd vágásnál ezt szépen kivágják, maskolják, és kész a jó film😄"

Ezt nem írtam. A környezet nagyon rendben van, ahogy általában minden új filmben. A szörnyek viszont nem mindig sikerülnek jól. Emlékszünk még a "Holnapután"-ból a CGI-farkasok támadására? Azokon pl. hangosan röhögnöm kellett. Pedig halivudi film, nem túl régi és nagy költségvetéssel készült.

Nem azt mondtam hogy csinálják meg az egész filmet számítógép nélkül, csak nehogy a jó kis nyomasztó hangulatot elbaxxák vmi tinifilmbe való idétlen monstával. Legyen CGI monsta, csak ne vegyem észre hogy CGI.

akyyy
ne légy maradi. mai technikával már azért nem nagyon lehet észrevenni a különbséget.

ráadásul pont ez a film tele lesz vele. hogyan csináljanak kihalt new yorkot szted? felveszik a képet, amibe kocsik vannak, repcsik, stb, majd vágásnál ezt szépen kivágják, maskolják, és kész a jó film😄

hazai premierrõl tud már valaki valamit?

Nagyon kíváncsi vagyok rá, az alaptéma igen érdekes, de félek pár dologtól. Azt olvastam vhol hogy az éjszaka rohangáló zombik/mutánsok CGIvel lesznek megcsinálva. Ebben lehet jót és rosszat is csinálni, de nem értem egy zombiszerû vmit miért nem tudnak emberek eljátszani. A "28 nap múlva" zombijai is maszkírozott színészek voltak, és szerintem elég hatásosak voltak.

A film elsõ felében gondolom nem sok szörny lesz látható, inkább csak felépítik a hangulatot. Aztán ha akkor megjelenik a vmi, amitõl félni kell, és nagyon látni lehet rajta hogy CDI, akkor azért az le tudja rontani az élményt.

Drukkolok a filmnek, vmiért szeretem az ilyen világvége-sztorikat...

Sland
szerintem dec vége jan közepe körül 😞
addigra megjön a dvd rip is 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

desigo
Na ma már bemutató is ment...

Mikor lesz hazai premier?
Winz
Will azért élte túl mert akkora denevér fülei vannak.
De mégsem,mert leapadt,vagy bétették egy szélcstornába.

A film meg lesz nézvel <#worship>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

akyyy
miskolcon is a sarokba<#gun>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

desigo
Duna Plázában a moziban a folyosón már kint van a posztere <#worship>
LasDen
happy end lesz az tutti... 😞
Viszont teccik, hogy nem olyan, hogy etûnik mindenki és akko én most bosszúhadjáratot indítok Charles Bronson módra.....
remélem jó lesz 😄

Seth
hát én remélem nem happy end lesz

PSN ID.: Beegabor

nothes
Állat, tuti nézõs lesz, bár én eddig az új trailerig azt hittem, hogy Will majd amolyan Rambo féle egyszemélyes hadsereget megformálva, végig vámpírokat fog abálni.
Na mindegy. Gondolom az lesz, hogy végül kitenyészti magából azt a gént, megkeresi a vámpírrá változott családját, beadja nekik a cuccot majd kínkeserves pillanatok után "puszi,csók,hiányoztatok,stb".
Aztán beadja mindenki másnak is és a film végén egy újabb amerikai hõst üdvözölhetünk😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

akyyy
bocs én jobban😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PyRex
állati jó film lesz! nagyon várom!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

New trailer

És itt van a hír róla(+ jobb minõségben tölthetõ):

I am Legend tréleresõ

PSN ID: Lord_Mortanius

Jó, majd utána nézek neten.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

fernando torres
sztem nézd meg a másik 4et is.jó film mind

csak az elsõ kettõt, na.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ebbõl csak a zelsõ kettõt láttam.

fernando torres
Függetlenség napja
Én a robot
Boldogság nyomában
A közellenség
Bad Boys 1-2

Biztos, nem láttam.

Jó, akkor sokszor elõfordul ott és én ezekre emlékszem. Hol volt még? :S

fernando torres
will smith vígjátékokban..hát azért ez nem egészen így van

az elõzõ filmje ilyen "dráma" féleség volt amit a fiával játszott...

Van ám, vagyis lesz. AvP2 topik - én nyitottam anno Ibron néven, de má azóta Slig a házigazda és szépen megy a topik!<#eljen><#hawaii>
Baszki és ezt kétszer kellett beírnom a fasszopó szmájlik miatt!<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>
Ahogy betettem az éljen szmájlit, rögtön törölte az egészet, de ezt a boxerest ááá nem. Rohadna meg.
Jahh, Will Smith én is bírom!<#eljen>
Meg õt általában csak vígjátékokban látni, ilyesmiben nem nagyon, szal kívánsci leszek rá.
AvP2 amúgy 18-as besorolást kapott, szal 18 karikásat, tehát durva lesz majd<#eljen>.

AvP 2?? Lesz olyan? 😛 Az 1 is iszonyat gagyi volt... Mindenesetre ezt az I am legend-et meg fogom nézni, mert Will Smith az egyik kedvenc színészem.
<#eljen><#wow1><#hawaii>. December király lesz: AvP 2 - sokkal jobb lesz, mint az 1 😛P - és ez.

soulhunter
megmondom õszintén, az én billemen az eN és az eM nagyon közel van 1máshoz...

de köszönöm észrevételeitek, igy korrigálom önmagam

* különbség 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

akyyy
szvsz mondja hogy õ az egyedüli túlélõ new york cityben... gondolom szétnézett másik államba is, vagy épp majd az lesz a célja, hogy keressen embereket...

az csak mi tudjuk hogy az egész földön õ az utsó ember.

hunbasser
nem csak betûkihagyás volt ott 😛

ReaL MaDRid x siempre

soulhunter
off

örülök,h te soha az életben nem hagytál ki 1 betüt se gépeléskor...
tanits még mester 😄

on

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

akyyy
😄D

Csuhai G
lo.Ol 😄DDD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Télapót húzták, amíg élt :|

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Casillas
kíváncsi vagyok a szarvasok hogy kerültek a városba :-c

Vivimos por ti, vence por nosotros.

DoctorJohnson
külömség?
OMFG

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...