519

Will Smith vámpírfilmje
  • Gabe18
    Szerintem is jó volt,jól fogták meg az egész hangulatát.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk ez az "isten,meg a hang mondta hogy idejöjjünk" téma talán nem kellett volna bele,amire a végén a pillangóval rá is segitettek.Na de mindegy,jó volt.
  • Seth
    Hát nézd meg szgépen, aztán nem pazarolsz dvd-t
  • AntiHero
    jaja
  • akyyy
    megéri a feliratot leszedni? normális? holnap megnézem akkor csak nem akarok dvdket pocsékolni most basztam el ugyis vagy 10et(:
  • AntiHero
    Ide is beírom akkor.

Sztem: 10/8,9

Szerintem tökéletes volt. Nem spirázták túl, nem húzták, nem bonyolították.

Iszonyuan tetszet ahogy bemutatják hogy egyedűl van. Bábukkal helyettesítette az emebereket, bezsélt hozzájuk. (mind ezt azért hogy meg ne bomoljon) Amint elveszitte társát (a kutyát) megbomlott, összesett lelkileg, ezért is szart le midnent jóformán (belefáradt).

Felvetődöt az hogy a zombik miért nem csoportosultak meg ilyenek.
    Voltak csoportok ("fészkek"). Az emberek elvesztették az összes emberi tulajdonságukat. Ezért állat módjára éltek, és mint tudjuk az állatoknál is vannak "rangok" ha csoportba élnek.

Jó hogy nem vitték el a filmet szuper gondolkuzású zombis lövöldözős akció felé.

A amivel esetleg megtoldhatták volna film közepét az az hogy jobban bemotatják a virus utáni napokat. (vagy azt hogy will még miket csinál)
  • Sland
    Hatalmas film volt. Annyira tetszett, hogy le sem tudom írni.

10/9 azért mert

UTÁLOM, ha meghal a főhös, vagy főszereplő és még azért 9 mert elvágták a film végét.

A Story is jó
    New York is nagyon pofás
    A Kutya aranyos :)
    A csaj az kurvára unszimpi
    Meg úgy az egész film teljesen rendben volt

Will Smith megunhatatlan :)
  • Tatyla
    a föhös családja meghalt mert a helikopterüknek nekicsapódott egy másik

tetszett nekem is csak még több akciót képzeltem volna hozzá.

8/10
  • kgy89
    Megnéztem énis. Jó kis film, és nagyon feelingesek New York kihalt utcái.
    Bár egy kicsit nekem hiányos volt...
    a végén vihették volna tovább a filmet. Bemutani, hogy hányan élték túl, mi lett a főhős csládjával, meg ilyenek..
    Szerintem 10/8.
  • akyyy
    miért nem használod azt a makrót, mint ami az aláírásomba is van?
    fáj mi?

így ni. de legaláb igyekeztél ami nagy szó szval azért is köszi :)

fürész topikba is azóta nem voltam:Dmár vag 100 új üzenet
  • RedRiot
    No, végignéztem. Elég vegyes érzéseim vannak így utána.

Az első óra elég jó, sikerül felépíteni egy feszült, nyomasztó hangulatot. Van néhány jól sikerült jelenet, a kamerakezelés, fények nagyon jók, és Will Smith sem rossz. Nem zseniális, de nem is rossz.

Már kezdtem örülni, hogy milyen jó kis film, de hátralevő részben a készítőknek sikerült tönkretenni amit addig felépítettek. Az addig elfogadható CGIből itt már túl sok van, észrevehetők a hiányosságok. Az addigi lopakodós hangulat is eltűnik, és olyan lesz az egész mint egy számítógépes játék. Még ebből is ki lehetne kanyarintani vmi jót, vmi ötletes csavarral, de a lapos, egyszerű befejezés agyoncsapja az egészet.

Kár érte, mert az első fele tényleg nagyon jó.

SPOILER ON! SPOILER! SPOILER!
    Kicsit jobban ki lehetett volna bontani a dolgokat. Én reménykedtem benne, hogy a zombik nemcsak agynélküli barmok lesznek, hanem lesz vmiféle társadalmuk, a hentelésen kívül lesz vmi más interakciójuk is a főhőssel. Pl. az nagyon tetszett, hogy a zombik lekoppintották Neville csapdáját, próbáltak gondolkodni. Ha ebben a stílusban folytatódott volna a film, ezt a szálat vitték volna tovább, sokkal erősebb lett volna a végeredmény. Ehelyett átment hentelősbe - még ez sem lett volna baj, csak akkor nem PG13-asra kellett volna csinálni a filmet, mert ehhez az irányhoz jóval több "gore" kellett volna!

SPOILER még mindig! A csaj nagyon sokat rontott a filmen. Az idegesítő "God Said" dumája meg az a hülye jehovás nézés hozzá. Ááááá! Még belőle is lehetett volna érdekes karakter: mikor kiderült hogy nem ismeri a legalapvetőbb popkultúrát azt gondoltam ezzel a csajjal nincs vmi rendben, még bekavar vmit. Erre semmi...
    SPOILER OFF

Ilyen "mindenki megdöglik a Földön" stílusban sokkal jobb az "Ember gyermeke".

• akyyy
    feliratok.hu
  • mrbaba
    mármint felirat van már?o.O akkor pls linkeld be..köszi..
  • akyyy
    jeje
  • Tatyla
    na már van egy
  • akyyy
    rég nem olyan időket élünk amikro hallás alapján leforditani valaki, és időzitené a feliratot.

megvárják szépen még lesz angol felirat,és majd jön a többezerféle forditás
  • Tatyla
    felirat jöhetne már...
  • nothes
    Nem volt az annyira gyenge, másrészt az elhagyatott NY látványa kompenzálja.
  • Seth
    Mellékes, mert jó a hangulat
  • RedRiot
    "Egyedül a CG volt gyenge."

Ettől féltem... :(
  • nothes
    Tegnap este néztem meg: 6/10. Egy kis csúsztatással az lett, amit még a #44-es postomban írtam. Akárhogy is nézzük happy end lett...
    ...mármint az emberiség számára.
    Kicsit vontatottnak éreztem a cuccot, de azért nem bántam meg azt a 700 Mb-t:) Egy kis poén, egy kis rettegés, egy kis dráma. Pölö az a dvd kölcsönzős jelenet király volt, de amikor Isten tervéről fejtette ki a véleményét az sem volt rossz:) "Hé Fred!":)

Egyébként ennek az scr-nek a minősége kb. dvd-rip. Egy sajtóvetítésről csempészhette ki valaki a lemezt.
  • Seth
    Na épp most fejeztem be, nekem tetszett, jó hangulata volt szerintem. Egyedül a CG volt gyenge. Egy 7,5-et kap tőlem ^^
  • Magoo
    Jó film, bár sztem nem egy többször nézős cucc!
    Egyszer azért leköt és nyújt egy élményt és hangulatot. :) 10/6.5 számomra
  • zotja
    azt irják vhol h hiányzik a filmből (dvdscr) vki ?
  • akyyy
    feliratra várok és ezt nézem meg mert szép képe van. és fogja a franc moziba, hiába az "élmény", ha a miősége oylan itthon jobbD:
  • akyyy
    szóval ez is ugyanugy mozis? értem
  • hali
    a riliz neveben volt dvdscr, a minosegre utal es nem arra hogy dvdrol keszult...
  • hali
    akkor te csak par honap mulva fogod latni :)
  • desigo
    nah ez már korrektebb
  • Tatyla
    a dvdscr-hez készül már felirat nem tudjátok?
  • [Jakuza]
    Hogy mondod ?

• akyyy
    dvd? azt meg hogY? majd csak pár hónap mulva. szerintem te rossz filmet néztél:D
  • hali
    en is most neztem dvdscrt. hat szoszo, nemvotl vegulis rossz, azt hozta amit vartam, bar a trailer alapjan azt gondoltam lesz all leeses. nemvolt.
  • baddeni
    én megnéztem és háááát
    szerintem nem kell moziban nézni mert nem vmi akciódús a film sőt alig van benne vmi persze biztos a mozi feeling sokat dob rajta de így csak 1 közepes film volt a 30 days of night sokkal jobb na persze ez sem rossz a mostani felhozatalban de többet vártam , aki gondolja és tud angolul nyugodtan nézze meg camerás változatban higgyétek el nem veszít vele senki semmit max spórol 1 mozijegyet bár dvdripben megnézem majd még1x az tuti..... mert a sötét részek nem látszanak nagyon :C
  • desigo
    Kellene egy faja banner...
  • PyRex
    detto :)
  • LasDen #84
    ezt én is megköszönném :D
  • akyyy
    Légyszi aki látta az max spoilertaggal irjon, köszi
  • Prince23
    wow
  • desigo
    Én is megvárom a január 4-et...
  • akyyy
    én meg megvárom még "kiadják külföldön dvd-n"

felesleges mozib amegnézni, feliratosan, mikor azt mire itthonra mozikba lesz,már dvd-n meglehet nézni:D