19
  • chuky123
    Ez mien "fake" kép??
    linket kérünk
  • Gerygrey
    Bréking: jön az iPhone PDA-változata! :D
  • who am I 7
    JÓL LÁTOM, hogy az LG PRÁDA van azon a kis képen balra?iphone cikk egy miniatür prádával whehehehehe :D :D :D

<<<<

én még csak messziről nézem ezt a PDAagyúak vs Iphone agyúak vs Mindenki Balhét :D lehet N95öt veszek a végén addig geciznek :D
  • jasszka
    legalább akad majd konkurencia
    ha nem szereted a klónokat sz@rd le őket magasról, valakinek az is elég
  • chuky123
    Én meg majd Iphone klónokra leszek kiváncsi biztos lesznek
    Más is akar az iphone részedéséböl(népszerüségéböl)
  • zzebi
    Az iPhone husegszerzodes nelkul is ugyanannyiba kerulne, mint most (ha arulnak husegszerzodes nelkul) ugyanis sem az Apple sem az AT&T nem tamogatja az arat.
  • Gerygrey
    Talán mert az iPhone is kétéves hűséggel kerül 600 dollárba, és azt mondják, ez a felébe fog, nyilvánvalóan megegyező feltételek mellett értik. Okostojás.

• Su0my
    igen, a mobilosabbik részére gondoltam:)
  • Su0my
    és ki mondta, hogy kétéves hűségszerződéssel lesz annyi, okos(nem is)tojás? Ja, amúgy meg nem nagyon lesz ez még megvalósítva, kár vért izzadni, hogy fikázd:)...

u.i:Egy-két hírt az SG (ezt is) egy bizonyos p-vel kezdődő és rohardver.hu-val végződő onlány magazintól vesz át, ott láttok is képeket a szabadalomról, elég érdekesen nézne ki a telo:D
  • Worki
    Megkapta az iPhone is az iPod egyszerű menürendszerét és tulajdonságait...
    Azért mondják, hogy iPod funkció... És reklámozni is kell! Az iPod már egy sikeres termék...
  • Acheron
    http://www.youtube.com/watch?v=iZ1bGYMudv0 <-ez tényleg lol :-D
  • gizmoboy
    Nekem Walkman-mobilom van, és jó ötletnek tartom, bár hiányolok belőle egy-két funkciót, de mindenki el tudja dönteni, hogy elfogadja-e az integráció negatívumait, vagy két külön készüléket vesz.
    Nekem tetszik az iPhone is, de szerintem érdemes megvárni egy második generációt belőle, mert nagyon új termék még, emiatt nem elég kiforrott.
  • Wittao
    Kártyafüggetlenül nem valószínű, hogy lesz (iPhone sincsen).
  • Gerygrey
    Úgy jött ki, hogy 300 dollár kétéves hűségszerződéssel annyi, magyarul kártyafüggetlenül, csak maga a telefon kb a duplája lenne. Legalábbis idehaza így megy.

Amúgy tisztában vagyok mi az iPod, de én úgy tudom, az egy hordozható zenelejátszó. Az iPhone mégcsak nem is hasonlít rá, akkor mi ez az "iPod funkció" maszlag? Tud zenét lejátszani és kész, nem tudom miért kell ezt túlmisztifikálni.
  • Wittao
    "300 dollárért, ami listaáron kb 120.000 HUF lesz" ez hogy jött ki? Csak mert a 300 dolláros AppleTV itthon 79000 Ft... HA tényleg lesznek telefonos képességei, akkor meg fogja érni egy iPod Nanohoz képest (máshoz képest tényleg nem)
    Az ár még mehet lejjebb is, ez pedig a szolgáltató által adott kedvezménytől függ a hűségnyilatkozat miatt. Várjuk meg, hogy lesz-e egyáltalán, utána ha már kijött lehet fikázni, és mondogatni, hogy a WM5 ennél mennyivel jobb úgy, hogy 6 Ft-ba kerül...
  • eto demerzel
    gerygrey senki sem mondta hogy te kell megvegyed. amugy ha nm tudod mi az a ipod akkor ott van a net korbe lehet nezni, amugy a walkman mobil santit de ez szamodra lenyegtelen.
  • Gerygrey
    "Belépő szintű" teló, 2 éves hűséggel 300 dollárért, ami listaáron kb 120.000 HUF lesz, hát gratulálok... De a sok iPodfan majd megveszi villogni vele, merthogy ez mégiscsak egy "telefonba épített iPod", csak tudnám mi az hogy iPod, én azt hittem az egy konkrét zenelejátszó. Vagy ami zenét játszik le az azt jelenti hogy ájpod van benne? Ezt a marhaságot, ez legalább akkora bullshit mint a walkman mobil, de az legalább olcsó.
  • zzebi
    Jol elkesett a hirrel az sg.hu:

A JP Morgan mar szerda reggel (tehat meg a cikk megjelenese elott) visszavonta a jelentest es egy ujat adott ki, miszerint meg jo darabig nem varhato az iPhone Nano.
  • InfectedMann
    Van erről egy nagyon LOL videó :D
    http://www.youtube.com/watch?v=iZ1bGYMudv0