F.E.A.R. Perseus Mandate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AtiRadish
Hany interval van, jatekido kb mennyi?

naja..nálam utolsó pályán a föld alól lövöldözött az enemy :/
amugy szerintem egész jó kis játék volt, se nem több, se nem kevesebb mint a korábbi fear játékok
az új ellenfél , meg a föld alá lehúzós monszta nekem még teccik is 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Prince of Máté
Huh, jókis játék, de elég bugos :@

rajta van a lemezen.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

letöltöttem a játékot de a cracket sehol nem találom!ez a hatred verzio. tudna valaki crackot adni!elöre is kösz
Ezen a játékon nagyon látszik, hogy nem az eredeti FEAR team csinálta. Nekem olyan budget kategóriának tûnik. hót unalmas, gagyi pályatervezéssel.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

és szabad helynek minõsül a virtuális memória is?
azaz a virtuális memória által foglalt hely a C meghajtón + a szabad hely a C meghajtón együtt kell legalább annyi legyen, mint amennyit felrak a game?

Seth
Na nálam vmi nem stimmel. Most így hirtelen meg nem mondom hányadik pálya, de az van hogy az atomrobbanás (ami az 1 végén volt)után bemenekülünk egy alaguton. Ott jönnek elõször ezek a láthatatlan piros szemû dögök. Miután kinyírtuk õket,mennék tovább, a velem tartó srác lelövi a továbbvezetû rácsról a lakatot, felmegy a lépcsõn én utána, na és itt elõször dobott egy kékhalált, majd utána akárhányszor próbáltam mindíg újraindult a gép. Vmikor egy kicsit tovább tudok jutni, de elõbb utóbb mindíg ezt csinálja ennél a résznél. Naszóval ha vkinek van mentése ezután az elküldhetné.

PSN ID.: Beegabor

Qwerty4
nem kell az alapjáték!

Qwerty4

hi all
akkor ez most csak 1 kiegészittõ fel kell rakni elöbb a sima FEAR-t és ugy bele ezt?
elöre is thx ^^
Bence94
meglátszik a prgin hogy nem a monlith csinálta de egyébként jó csak most gyenge karim úgyhogy most nem tolom

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Ja hát nem valami nagy szám....<#shakehead><#shakehead>

lololol
még nem értem a végére,de eddig pont ugyan olyan mint az eddigi fearek

Na mi van nem tolja senki, hogy tetszik milyen a game??

Noninnyó
Az a baj, hogy a telepítõnek a windows partíciódon is annyi szabad helyre van szüksége, mint amennyit feltelepít maga a játék. Vagy csinálsz elég helyet azon, vagy pedig a telepítés erejéig a registry-ben megváltoztatod a Program Files könyvtár helyét olyan partícióra, ahol sok a hely. Ez bevált másoknál. Konkrétan:

Go to Start -> Run:
Type RegEdit
Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion
On the right side is something called: ProgramFilesDir
*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*
Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space
Install the game
*Go back into the Registry, to ProgramFilesDir, and change it's value back to what it originally was.*

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

én le is töröltem rossz grafika ááááá ez nem folytatás ez egy külön game akkor mé az a neve, hogy ferar

Seth
Na átvittem 1-2 pályát és hogyismondjam , nem gyõzött meg. Látszik hogy ez egy másik csapat munkája, a helyszínek között van 1-2 olyan egyszerûen, puritán felépített terület hogy csak pislog az ember, átvezetõ jelenetek sincsenek különösebben, az ilyesztegetések meg a megszokott árnyékok, fel, majd eltûnõ alakok. Azért remélem a késõbbi pályák igényesebbek lesznek. Amúgy dettó olyan mint eddíg

azt írja nincs elég helyem pedig van ez mitõl lehet?
Qwerty4
ááá...megtörténik ez 😊

Qwerty4

Seth
Hú basszus ez ciki, még kérdeztem is utána 😊 Najó régen volt, tök elfeledkeztem errõl a kiegrõl ^^ Remélem nem lesz rövidke

Mellesleg még mindíg sokkal látványosabb az idõlassítás itt, mint az erre alapozó Timeshift-ben

kíváncsi vok milyen lett én most szedem de nem folytatás ezt nem értem

Qwerty4

Qwerty4

Seth
Ez amúgy mi lesz? Folytatás, elõzmény vagy vmi mellékág ?

Qwerty4
az!

Qwerty4

Qwerty4
Kijött, de már azt se tudom mit játszak, annyi játékot kell pótolnom/folytatnom/kipróbálnom, úgyhogy ez most biztos nem fog sorra kerülni, talán év végén...vagy jövõ év végén, ki tudja<#vigyor5>

Qwerty4

Ez most komoly??<#zavart1>

KIJÖTT A WAREZ ÉS CRACK IS VAN 4 GB

Qwerty4
lehet errõl a topikról sokan nem tudják hogy létezik...

Qwerty4

Prince of Máté
Na kijött Warezon.
Miért mindenki az alap FEAR topikba ír?

Prince of Máté
ja sajna, így volt az extraction pointnál is, bár ott azért írtak mikor megjelent a játék.

grebber
Sima Fear topikjába többen irtak róla.Ez nem igazán népszerû topik szerintem csak azért!

Next PC upgrade: 2022

nah látom eziránt a játék iránt kevesebb az érdeklõdés :/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince of Máté
nem, de nem sokára letöltöm.

na már csak 1 óra és lent van

Qwerty4
jee! csak nincs idõm demokrra pazarolni az idõmet...majd a teljessel 😊
amúgy próbáltad?

Qwerty4

Prince of Máté
Megjelent a demo!!

Qwerty4
szeva

Qwerty4

helló

spidey91
<#eplus2><#nyes><#nyes>

Gépem ati X1900 4200

Bence94
helo látom egy páran azt hiszik ez a fear 2 pedig nem az.mint írták ez egy másik sztori lesz más szemszögbõl.a folytatást a monlight csinálja más névvel.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Azt megcsinálhatnák igazán hogy ha lezuzod a falat az ugy is maradjon ne tünjön el fasza hangulata lenne szerintem.Meg a törmelékek ottmaradnának.Igaz gép kéne hozzá de jólenne!

spidey91
De ha olyan jo lesz mint az alap nemugy mint a EP akkor jöhet az sztem....
csak kiscit szebb legyen a graf nem mintha a alap csunya lenne dehát egy kis DX 10 jo lenne

Gépem ati X1900 4200

grebber
Engem inkább jobban érdekelne már egy 2. érsz mint kiegek!

Prince of Máté
WTF?
Fear 2? aza FÍR TÚ??
<#wow1><#wow2><#merges2>

rtomo
ha nemlesz akkor meg kapunk egy swat-ot? =/
Mellesleg 2007 õszében jelenik meg a játék, lásd: ITTEN tessék megnézni

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

dienesoft
F.E.A.R az egyetlen horrorjáték, amit végigvittem. Ez már legalább megrémiszt 😊

armageddon666
vagy most nem lesz speckó képesség 😄

@

rekettyes
sztem meg az Extraction még jobb is volt mint az alap.

Sztem nem volt rossz az Ext. Point. De ez biztos jobb lesz. Ez kb olyan mint a HL2 Episode one meg Episode two közti különbség. Ég és föld.
Qwerty4
hát remélem jobb lesz mint az Extraction Point, elég nagy csalódás volt az a kieészítõ, de ez igazán jól hangzik 😊

Qwerty4