154
F.E.A.R. Perseus Mandate
  • Qwerty4
    Mi a jó fene ez a Punkbuster anti-cheat system?
    (Gondolom online játéknál akadályozza meg a cheatelést...)
    Én nem instalálom fel asszem.
  • Prince of Máté
    Nektek nincs olyan problémátok, hogyha bekapcsoljátok az EAX-ot, akkor néha elemgy a hang? legalábbis vmikor nem hallatszik a lövés sem :/
  • zombysoad
    Hány intervalos?
  • Noninnyó
  • bigyo108
    Üdv!!
    Most olvastam az előző tpopicban hogy - c3124c - is felvetette ezt a próblémát amit az előbb felvetettem,de nem kapott rá választ ....
    Akkor szivattyú az egész ?????
  • bigyo108
    Üdv .....
    Mindenkinek a C: meghajtóra akart csak felmenni?
    Ha kiválasztom a D-t akkor azt írja hogy nincs elég hely .... ami abszolút nem igaz :)
    Ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni??
  • Hellsing47
    nem
    éppen ezaz hogy nem
    ha bekapcoslod akkor dx8-as lesz néhány effekt
  • sas13
    szerintem gyengébb a grafika mina a sima fear-é ez csak dx8-as lenne?
    a menübe be kellene kapcsonli a dx8-as támogatást?
  • Seth
    Egyetértek. Bár a bányás pályák vittek egy kis új színt az eddigi szürke irodai pályákba, de édeskevés, mert sok a monoton copy-paste pálya. Azért amikor az a nagy benga robot üldöz az tetszett ^^
  • sas13
    hy
    valaki nem tud hozzá 1 működő crcaket?thx
  • SaGa
    Csak nekem tűnik úgy, hogy gyengébb lett a grafika és a játék élmény, mint az eredetinél, vagy csak elkényeztetett a STALKER meg a Witcher?
  • strebacom
    Dehogynem, csak nem ök fejezték be, de benne vannak....
  • Prince of Máté
    Sokaknak nem tetszik, én szeretem ezt a játékot!
    Ameddig elvittem nem volt túl sok parás rész, inkább harc volt, ami jobban bejön.
    Egyszer volt olyan rész... lejövök a lépcsőn, látom, hogy valaki bemegy egy utcába, utána megyek, erre zsákutca, visszafordulok és ott állt paxton fetter (vagy ki)
    Szal vannak ilyen ijesztgetős részek.
    Viszont nem tudom mik az a földönkívüliek, akik egyszercsak felemelkedtek :/
  • Seth
    Na én is a végére értem, utolsó pályák elég keméyek voltak szerintem (amellett elég unalmasak is, állandóan azok a nagy termek, raktárak)A hasonló képességű katonák, akik szintén tudnak olyan gyorsan mozogni mint én, hát elég sokat bírnak, kicsit túlzás hogy kb 15 lővés kell beléjük gránátvetőből.
    A vége meg hát a szokásos semmilyen (stáblistát várjátok meg, van utána még 1 jelenet). Jóvolna már lezárni és kicsinálni Almát és Paxton Fettelt, kezdenek unalmaask lenni. Remélem Projekt Originben lezárják végre a történetet ( és végleg, nemúgy hogy a végén még1x felbukkan vmi idegbajos)
  • Qwerty4
    Mint általában más monolith játék is (de ez már nem monolith, csak utód).Nem szeretik az ACE Mega-t.
  • strebacom
    AceMegaCodecpack miatt csinálta azt kell törölni....inkább használjatok K-lite codecpackot....
  • lalakov
    7. Nekem 10 óra.
  • fgm
    Ez codec hiba lehet ! A sima FEAR-nál is volt ilyen gond. A FEAR topic-ban asszem le van írva a megoldás !
  • matrix5
    hello
    amikor el inditom a játékot be dob egy kis ablakot és azon van egy nagygomb amire az van irva hogy play rányomok és csak egy fekete képernyö jön be léci segitsetek mert nagyon szeretném kiprobálni
  • AtiRadish
    Hany interval van, jatekido kb mennyi?
  • Hellsing47
    naja..nálam utolsó pályán a föld alól lövöldözött az enemy :/
    amugy szerintem egész jó kis játék volt, se nem több, se nem kevesebb mint a korábbi fear játékok
    az új ellenfél , meg a föld alá lehúzós monszta nekem még teccik is :)
  • Prince of Máté
    Huh, jókis játék, de elég bugos :@
  • Kaslerka #51
    rajta van a lemezen.
  • fer007
    letöltöttem a játékot de a cracket sehol nem találom!ez a hatred verzio. tudna valaki crackot adni!elöre is kösz
  • Kaslerka #49
    Ezen a játékon nagyon látszik, hogy nem az eredeti FEAR team csinálta. Nekem olyan budget kategóriának tűnik. hót unalmas, gagyi pályatervezéssel.
  • Travelos
    és szabad helynek minősül a virtuális memória is?
    azaz a virtuális memória által foglalt hely a C meghajtón + a szabad hely a C meghajtón együtt kell legalább annyi legyen, mint amennyit felrak a game?
  • Seth
    Na nálam vmi nem stimmel. Most így hirtelen meg nem mondom hányadik pálya, de az van hogy az atomrobbanás (ami az 1 végén volt)után bemenekülünk egy alaguton. Ott jönnek először ezek a láthatatlan piros szemű dögök. Miután kinyírtuk őket,mennék tovább, a velem tartó srác lelövi a továbbvezetű rácsról a lakatot, felmegy a lépcsőn én utána, na és itt először dobott egy kékhalált, majd utána akárhányszor próbáltam mindíg újraindult a gép. Vmikor egy kicsit tovább tudok jutni, de előbb utóbb mindíg ezt csinálja ennél a résznél. Naszóval ha vkinek van mentése ezután az elküldhetné.
  • Qwerty4
    nem kell az alapjáték!
  • KOVU
    hi all
    akkor ez most csak 1 kiegészittő fel kell rakni elöbb a sima FEAR-t és ugy bele ezt?
    elöre is thx ^^
  • Bence94
    meglátszik a prgin hogy nem a monlith csinálta de egyébként jó csak most gyenge karim úgyhogy most nem tolom
  • strebacom
    Ja hát nem valami nagy szám....
  • lololol
    még nem értem a végére,de eddig pont ugyan olyan mint az eddigi fearek
  • strebacom
    Na mi van nem tolja senki, hogy tetszik milyen a game??
  • Noninnyó
    Az a baj, hogy a telepítőnek a windows partíciódon is annyi szabad helyre van szüksége, mint amennyit feltelepít maga a játék. Vagy csinálsz elég helyet azon, vagy pedig a telepítés erejéig a registry-ben megváltoztatod a Program Files könyvtár helyét olyan partícióra, ahol sok a hely. Ez bevált másoknál. Konkrétan:

Go to Start -> Run:
    Type RegEdit
    Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion
    On the right side is something called: ProgramFilesDir
    *Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*
    Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space
    Install the game
    *Go back into the Registry, to ProgramFilesDir, and change it's value back to what it originally was.*
  • Djemba
    én le is töröltem rossz grafika ááááá ez nem folytatás ez egy külön game akkor mé az a neve, hogy ferar
  • Seth
    Na átvittem 1-2 pályát és hogyismondjam , nem győzött meg. Látszik hogy ez egy másik csapat munkája, a helyszínek között van 1-2 olyan egyszerűen, puritán felépített terület hogy csak pislog az ember, átvezető jelenetek sincsenek különösebben, az ilyesztegetések meg a megszokott árnyékok, fel, majd eltűnő alakok. Azért remélem a későbbi pályák igényesebbek lesznek. Amúgy dettó olyan mint eddíg
  • ricsa008
    azt írja nincs elég helyem pedig van ez mitől lehet?
  • Qwerty4
    ááá...megtörténik ez :)
  • Seth
    Hú basszus ez ciki, még kérdeztem is utána :) Najó régen volt, tök elfeledkeztem erről a kiegről ^^ Remélem nem lesz rövidke

Mellesleg még mindíg sokkal látványosabb az időlassítás itt, mint az erre alapozó Timeshift-ben