154
F.E.A.R. Perseus Mandate
-
Djemba #34 kíváncsi vok milyen lett én most szedem de nem folytatás ezt nem értem -
#33 #1 -
#32 Ez amúgy mi lesz? Folytatás, előzmény vagy vmi mellékág ? -
#31 az! -
#30 Kijött, de már azt se tudom mit játszak, annyi játékot kell pótolnom/folytatnom/kipróbálnom, úgyhogy ez most biztos nem fog sorra kerülni, talán év végén...vagy jövő év végén, ki tudja -
strebacom #29 Ez most komoly?? -
Djemba #28 KIJÖTT A WAREZ ÉS CRACK IS VAN 4 GB -
#27 lehet erről a topikról sokan nem tudják hogy létezik... -
#26 Na kijött Warezon.
Miért mindenki az alap FEAR topikba ír? -
#25 ja sajna, így volt az extraction pointnál is, bár ott azért írtak mikor megjelent a játék.
-
#24 Sima Fear topikjába többen irtak róla.Ez nem igazán népszerű topik szerintem csak azért! -
Hellsing47 #23 nah látom eziránt a játék iránt kevesebb az érdeklődés :/ -
#22 nem, de nem sokára letöltöm. -
romi8 #21 na már csak 1 óra és lent van -
#20 jee! csak nincs időm demokrra pazarolni az időmet...majd a teljessel :)
amúgy próbáltad? -
#19 Megjelent a demo!! -
#18 szeva -
romi8 #17 helló -
#16 -
#15 helo látom egy páran azt hiszik ez a fear 2 pedig nem az.mint írták ez egy másik sztori lesz más szemszögből.a folytatást a monlight csinálja más névvel. -
#14 Azt megcsinálhatnák igazán hogy ha lezuzod a falat az ugy is maradjon ne tünjön el fasza hangulata lenne szerintem.Meg a törmelékek ottmaradnának.Igaz gép kéne hozzá de jólenne! -
#13 De ha olyan jo lesz mint az alap nemugy mint a EP akkor jöhet az sztem....
csak kiscit szebb legyen a graf nem mintha a alap csunya lenne dehát egy kis DX 10 jo lenne -
#12 Engem inkább jobban érdekelne már egy 2. érsz mint kiegek! -
#11 WTF?
Fear 2? aza FÍR TÚ??
-
#10 ha nemlesz akkor meg kapunk egy swat-ot? =/
Mellesleg 2007 őszében jelenik meg a játék, lásd: ITTEN tessék megnézni -
#9 F.E.A.R az egyetlen horrorjáték, amit végigvittem. Ez már legalább megrémiszt :) -
#8 vagy most nem lesz speckó képesség :D -
#7 sztem meg az Extraction még jobb is volt mint az alap. -
theodor #6 Sztem nem volt rossz az Ext. Point. De ez biztos jobb lesz. Ez kb olyan mint a HL2 Episode one meg Episode two közti különbség. Ég és föld. -
#5 hát remélem jobb lesz mint az Extraction Point, elég nagy csalódás volt az a kieészítő, de ez igazán jól hangzik :) -
#4 hmm jól hangzik :)
bár az előző történetet üti sajna, mivel így már harmadik ,,super'' képességekkel rendelkező lesz az előző énünk és Fettel-el együtt,
szal ez érdekes lesz, de azért biztos jó lesz :)
nagyon elragadott a hangulata :P -
#3 D.U.R.R.! Ekkorát szólt a hír, mely szerint érkezik a Rettegés második kiegészítő lemeze. Egyelőre sokkal több információnk nincs is róla, no de nemsokára okosabbak leszünk...
A Vivendi-családba tartozó Sierra Entertainment ma bejelentette, hogy idén ősszel megérkezik PC-re a F.E.A.R. Perseus Mandate, a sikeres belső nézetű, rettegős akciócím második kiegészítő lemeze, mely önálló expanzió lesz, azaz nem lesz szükség hozzá az alapjátékra. A cucc mind a veterán „fíreseket”, mind azokat kielégíti, akik egy másik bolygón éltek eddig, és nem ismerik a szériát. És hogy miért? Nos, ez az igazán izgalmas: a játék kissé hasonlóan mondjuk a Half-Life: Opposing Force-hoz az eredeti kampány új szemszögből átélését kínálja: egy másik csapattal hatolunk be a rettentő borzalmak helyszínére, és próbáljuk meg felderíteni Armacham rejtélyeit. A párhuzamos sztoriban egy másik F.E.A.R. kommandós szemszögéből éljük át ismét az átélhetetlent, miközben új szörnyekkel is találkozunk, melyeket az első csapat - az ő nagy szerencséjére - sikeresen kikerült. Az ígéretek szerint a mesterséges intelligencia tovább javul, és kapunk pár újabb fegyvert is a kezünkbe. Érdekes hangzik, annyi szent, reméljük, hamarosan képeket és videókat is sikerül begyűjtenünk a projektről.
by PCGURU -
#2 Hogyhogy nem folytatás? Ott hagynak minket a folyosón miután felrobbant a helikopter ? :D -
#1 A F.E.A.R. anno nagyon jó kis hentelős játék volt, ami bőven el tudta feledtetni a külvilágot, ám az azóta megjelent egyetlen expansion pakk után most újabb bejelentéssel jelentkezett a Sierra!
olytatódik a F.E.A.R.! Egy önállóan futó kiegészítés formájában kapjuk meg az újabb adag félelmet, ami a F.E.A.R. Perseus Mandate címet kapta. A kiadó egy teljesen új irányvonalat adott meg a fejlesztőknek, így a csomag nem közvetlen folytatás lesz, hanem egy párhuzamos szálat vesz fel, amit aztán a játékosok PC-n és Xbox 360 konzolon is felvehetnek. A játék 2007 őszén jelenik meg a boltokban, így nem is kell már rá sokat várnunk.
by gamestar team