154
F.E.A.R. Perseus Mandate
  • Djemba
    kíváncsi vok milyen lett én most szedem de nem folytatás ezt nem értem
  • Qwerty4
  • Seth
    Ez amúgy mi lesz? Folytatás, előzmény vagy vmi mellékág ?
  • Qwerty4
    az!
  • Qwerty4
    Kijött, de már azt se tudom mit játszak, annyi játékot kell pótolnom/folytatnom/kipróbálnom, úgyhogy ez most biztos nem fog sorra kerülni, talán év végén...vagy jövő év végén, ki tudja
  • strebacom
    Ez most komoly??
  • Djemba
    KIJÖTT A WAREZ ÉS CRACK IS VAN 4 GB
  • Qwerty4
    lehet erről a topikról sokan nem tudják hogy létezik...
  • Prince of Máté
    Na kijött Warezon.
    Miért mindenki az alap FEAR topikba ír?
  • Prince of Máté
    ja sajna, így volt az extraction pointnál is, bár ott azért írtak mikor megjelent a játék.
  • grebber
    Sima Fear topikjába többen irtak róla.Ez nem igazán népszerű topik szerintem csak azért!
  • Hellsing47
    nah látom eziránt a játék iránt kevesebb az érdeklődés :/
  • Prince of Máté
    nem, de nem sokára letöltöm.
  • romi8 #21
    na már csak 1 óra és lent van
  • Qwerty4
    jee! csak nincs időm demokrra pazarolni az időmet...majd a teljessel :)
    amúgy próbáltad?
  • Prince of Máté
    Megjelent a demo!!
  • Qwerty4
    szeva
  • romi8 #17
    helló
  • spidey91
  • Bence94
    helo látom egy páran azt hiszik ez a fear 2 pedig nem az.mint írták ez egy másik sztori lesz más szemszögből.a folytatást a monlight csinálja más névvel.
  • grebber
    Azt megcsinálhatnák igazán hogy ha lezuzod a falat az ugy is maradjon ne tünjön el fasza hangulata lenne szerintem.Meg a törmelékek ottmaradnának.Igaz gép kéne hozzá de jólenne!
  • spidey91
    De ha olyan jo lesz mint az alap nemugy mint a EP akkor jöhet az sztem....
    csak kiscit szebb legyen a graf nem mintha a alap csunya lenne dehát egy kis DX 10 jo lenne
  • grebber
    Engem inkább jobban érdekelne már egy 2. érsz mint kiegek!
  • Prince of Máté
    WTF?
    Fear 2? aza FÍR TÚ??
  • rtomo
    ha nemlesz akkor meg kapunk egy swat-ot? =/
    Mellesleg 2007 őszében jelenik meg a játék, lásd: ITTEN tessék megnézni
  • dienesoft
    F.E.A.R az egyetlen horrorjáték, amit végigvittem. Ez már legalább megrémiszt :)
  • armageddon666
    vagy most nem lesz speckó képesség :D
  • rekettyes
    sztem meg az Extraction még jobb is volt mint az alap.
  • theodor
    Sztem nem volt rossz az Ext. Point. De ez biztos jobb lesz. Ez kb olyan mint a HL2 Episode one meg Episode two közti különbség. Ég és föld.
  • Qwerty4
    hát remélem jobb lesz mint az Extraction Point, elég nagy csalódás volt az a kieészítő, de ez igazán jól hangzik :)
  • rtomo
    hmm jól hangzik :)
    bár az előző történetet üti sajna, mivel így már harmadik ,,super'' képességekkel rendelkező lesz az előző énünk és Fettel-el együtt,
    szal ez érdekes lesz, de azért biztos jó lesz :)
    nagyon elragadott a hangulata :P
  • spidey91
    D.U.R.R.! Ekkorát szólt a hír, mely szerint érkezik a Rettegés második kiegészítő lemeze. Egyelőre sokkal több információnk nincs is róla, no de nemsokára okosabbak leszünk...

A Vivendi-családba tartozó Sierra Entertainment ma bejelentette, hogy idén ősszel megérkezik PC-re a F.E.A.R. Perseus Mandate, a sikeres belső nézetű, rettegős akciócím második kiegészítő lemeze, mely önálló expanzió lesz, azaz nem lesz szükség hozzá az alapjátékra. A cucc mind a veterán „fíreseket”, mind azokat kielégíti, akik egy másik bolygón éltek eddig, és nem ismerik a szériát. És hogy miért? Nos, ez az igazán izgalmas: a játék kissé hasonlóan mondjuk a Half-Life: Opposing Force-hoz az eredeti kampány új szemszögből átélését kínálja: egy másik csapattal hatolunk be a rettentő borzalmak helyszínére, és próbáljuk meg felderíteni Armacham rejtélyeit. A párhuzamos sztoriban egy másik F.E.A.R. kommandós szemszögéből éljük át ismét az átélhetetlent, miközben új szörnyekkel is találkozunk, melyeket az első csapat - az ő nagy szerencséjére - sikeresen kikerült. Az ígéretek szerint a mesterséges intelligencia tovább javul, és kapunk pár újabb fegyvert is a kezünkbe. Érdekes hangzik, annyi szent, reméljük, hamarosan képeket és videókat is sikerül begyűjtenünk a projektről.

by PCGURU
  • Seth
    Hogyhogy nem folytatás? Ott hagynak minket a folyosón miután felrobbant a helikopter ? :D
  • spidey91
    A F.E.A.R. anno nagyon jó kis hentelős játék volt, ami bőven el tudta feledtetni a külvilágot, ám az azóta megjelent egyetlen expansion pakk után most újabb bejelentéssel jelentkezett a Sierra!

olytatódik a F.E.A.R.! Egy önállóan futó kiegészítés formájában kapjuk meg az újabb adag félelmet, ami a F.E.A.R. Perseus Mandate címet kapta. A kiadó egy teljesen új irányvonalat adott meg a fejlesztőknek, így a csomag nem közvetlen folytatás lesz, hanem egy párhuzamos szálat vesz fel, amit aztán a játékosok PC-n és Xbox 360 konzolon is felvehetnek. A játék 2007 őszén jelenik meg a boltokban, így nem is kell már rá sokat várnunk.

by gamestar team