154
F.E.A.R. Perseus Mandate
  • Code92
    40????????????? én kicsináltam 5 szobányi menekülésből 3 gránátból és 20-25 rakétából :D de nem tom lehet h. kb pont ugyanannyi így összevetve ^^
  • AtiRadish
    Folyamatosan hatralva, kozben municiokat felszedve meg lehet olni. Mediumon kb 40 rocket launcher ammo kell a dögbe:D
  • Shep
    A 3. fejezetben jön egy ilyen nagy batár 2 lábon járó robot rakétákat lőve, azt ki kell nyírni, vagy valami más a megoldás annál a résznél?
  • bakvarnyu
    Na én meg a Condemned-et hagytam abba kétszer is.
    Ez király, faszák az új fegyverek.
  • Qwerty4
    Én mondom, ne add fel, lesz még érdekes dolog itt.
    Igaz, vannak gyenge fejezetek.De már szerintem a negyedikért (Intervel 04) érdemes továbbmenni.Az valami szenzációs!
  • Tinman #109
    Na most képzelj el amint Condemned élményei után feltettem ezt... olyan puritán az egész :-/
    Az alap FEAR meg a keig egész jó volt, ezzel eddig 30 percet bírtam, egyszerűen untam.
  • Qwerty4
    Elég rosszull teszed ha törlöd.
    Szerintem ez a kiegészítő az év egyik legjobb játéka...
    Még mindig sokkal jobb, mint a mai többi FPS-ek legnagyobb része.
  • Tinman #107
    Nulla ez a játék... ez a pályatervezés már 5 éve gáz volt, nem most. Kár érte, kuka.
  • Bence94
    valakinek nincs meg magyarul esetleg feldobná a feliratokat?
  • Harkat 89
    Ezt tudom játszani multyba mint pl. CoD 2 -őt?
  • bozsbri
    Köszi! Szerintem elég lesz! :)
  • AtiRadish
    TAP6-WAB6-CAG3-BES3-9883
    GAS9-PAG7-WEW3-MES7-7883
    TAC7-WAB6-CEW3-MES7-9883
    CEG9-BAB6-CAG3-MES7-9983
    GAW8-GEG3-WAT3-MES7-7883
    GAW8-PAG7-WEC3-MES7-7983
    CET7-BAB6-CAG3-BES7-3983
    WEP3-WAB6-CEC3-BES3-8383

Sry egyelore csak ennyit talaltam, ha kell meg szolj

• bozsbri
    Tudja vki a Perseus Mandate serialját?
  • Qwerty4
    7 interval van benne és 3 bónusz misszió...
  • grebber
    Hány chapter vagy micsoda van benne?
  • AtiRadish
    2 kerdes:
    Ki mennyi elettoltot talalt(mennyi Hp-vel fejeztetek be a gammat)?
    Nalam 140 volt a max hp, szal 8at talaltam... sztem irtozatosan bamba voltam, elhagytam sokat, majd nekiesek meg egyszer (alap fearbe 185on fejeztem be, asszem 200 ott a max)
    Masik kerdes pedig: ha nehezeb szinten jatszom vegig add be tobb bonus palyat? (3 at kaptam)
  • Code92
    nah végigvittem ^^ mit ne mondjak azért kicsit gyenge lett a vége,

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sok lécsőzés, sok ismétlődő rész és a végén csak üldözöm azt a muit aki viszi a dns-t semmi almás jelent semmi fő nagy lövöldözés semmi extra csak megy megy a gamne és egyszer vége, felszállunk a helira és ennyi
  • Code92
    jah nekem is lassan halad mostanság, mert csak reggel tudok ilyen fél max 1 órácskákat gamelni suli előtt mer délután cod4 meg tanulás meg stb....szal :D
  • Code92
    nah most hétvégén kiakasztom már remélem, mer most vok a 7-es interval 2. felében szal :D nah mesélj mi lesz oly nehéz? (nem komálom a hülye ilyestegetését a fearnak, idegesítő és néha szívrohamot kapok tőle, ami tényleg paráztató és ütős horror azt a fajta ilyestegetést már ellőtték a condemned:criminal origins-ben és az tényléeg fosatós game vol elejétől a végéikg ^^)
  • steweee
    na egész jó volt. főleg a vége felé. mert a közepén voltak sikár részek is. a hangulata nem volt azért annyira jó mint az alapjátéknak, na de hát az igencsak ki volt dolgozva, ráadásul még élt az emberekben "a kör" feelingje is :)

mindazonáltal sztem kitűnő egynek, amik nem tetszettek benne hogy néha nehezen vette fel a tárgyakat, gránátokat lőszereket, főleg ha azstalon voltak, illetve elég zavaró volt néhány tűzharcnál mikor tetves székekbe vagy egyéb szarságokba beleakad a figura
    ja és még vami...
    a vége rohadtul nehéz...
    7 intervalos...
    már lassan egy hónapja végigvittem
  • Qwerty4
    Jujj én még olyan az elején vagyok :O Pedig mingyá egy hete, hogy telepítettem.
    De mondjuk azóta végigvittem a HL 3/4-ét is. :D
  • Code92
    hány chaperből áll a game? (perseus mandate)
  • grebber
    Na a nagy játékdömping tagjait szinte mindet végigvive visszatértem erre.Azt találkoztam olyan ellenfélel asszem 3 db volt egy helységbe amikkel szoptam vagy 30 percet mire kinyirtam azt a 3-at azt azalatt haltam vagy 40 x :(
    Szivosak voltak megy gyorsak is.
  • Lacee86
    Lehet h nem a legszebb grafikájú játék, de legalább nincs böszme gépigénye, és zsír a játék.

Travian
  • bigyo108
    akkor ez lesz a megoldás már látom .....
    köszi a segítséget ......
    nagykirály!!!!!!!
  • Bence94
    működnie kell én indítottam újra a gépet viszont csináltál program files mappát a meghajtódra ahova akarod telepíteni?
  • bigyo108
    Hali ... használtam a #40 es megoldást .... de nem müködött... :(
    Viszon újra kell indítani a gépet miután a regirty ben megváltoztatom a Program files könyvtár helyét???
    Szerintem itt szurtam el .....
    Köszi előre is !
  • Noninnyó
  • MaxPayne
    Megakadtam a telepítésben, mikor ki akarom választani hogy másik meghajtóra tegye ott alul jelzi hogy mennyi hely kell neki és mennyi van a meghajtón. Ahogy átváltok másik meghajtóra lenullázódik az a szám amennyi hely kell neki és nem tudok tovább lépni mert azt írja hogy kell neki még szabad hely pedig 23 GB hely van még a meghajtón.
    Mit csináljak? pls help.
  • grebber
    A 15 perces ingame Project Origin trailer alapján az sem lesz hüdesokkal szebb mint az alap FEAR!
  • Seth
    Inkább csak a pályadizájn miatt ilyen szar, az eredeti azért jobban össze van szerkesztve szerintem
  • Prince of Máté
    Ja, sztem az effekteken és az árnyákokon kívül minden ronda :/
    De nekem az egyik kedvenc FEAR-em.
  • Maxtreme
    Gamespot teszt

"Graphics engine looks downright primitive now"

Akkor mégsem vagyok vak, ez megnyugtat :))))
  • woy
    Ma fejeztem be,a vége kicsit már túlzás volt szerintem,nagyon sokat kellett lőni,meg el is volt nyújtva ,de amúgy nagyon ott van 8,5/10 nálam
  • Qwerty4
    Most kezdtem el a játékot, a menü a régi, tehát hangulatos, tetszik.
    Végre örülök annak, hogy maximum beállításokkal nyomulhatok, de még így is kis fps számmal megy a mostani játékokhoz képest is, pl. a TimeShit duplájával ment.Itt az lenne a baj, hogy ez 2005-ös engine és nem egy unreal 3 de mégis jobban zabálja az fps-t.
    Nem lesz tudom akkora durranás mint 2 éve az alap, de legalább ez a 3. F.E.A.R.-es év(vége), nem maradtunk csak az alappal.
    És ha valaminek a Monolith keze benne van az arannyá változik, egyik kedvenc fejlesztőcsapatom, Condemned, F.E.A.R. mind alap már nálam.És a NOLF 2 és Contract JACK csakugyan hangulatos jó játékok...
  • ZakRob
    Nekem nagyon bejön ez a rész is, akárki akármit is mond.
  • Qwerty4
    Na akkor ez nem érint engem, jó hogy nem instaláltam...
  • Rage47
    Pontosan. Csomó game-hez fel kell rakni, hogy játszhass online.