F.E.A.R. Perseus Mandate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! Szerintem elég lesz! 😊
AtiRadish
TAP6-WAB6-CAG3-BES3-9883
GAS9-PAG7-WEW3-MES7-7883
TAC7-WAB6-CEW3-MES7-9883
CEG9-BAB6-CAG3-MES7-9983
GAW8-GEG3-WAT3-MES7-7883
GAW8-PAG7-WEC3-MES7-7983
CET7-BAB6-CAG3-BES7-3983
WEP3-WAB6-CEC3-BES3-8383

Sry egyelore csak ennyit talaltam, ha kell meg szolj

Tudja vki a Perseus Mandate serialját?
Qwerty4
7 interval van benne és 3 bónusz misszió...

Qwerty4

grebber
Hány chapter vagy micsoda van benne?

Next PC upgrade: 2022

AtiRadish
2 kerdes:
Ki mennyi elettoltot talalt(mennyi Hp-vel fejeztetek be a gammat)?
Nalam 140 volt a max hp, szal 8at talaltam... sztem irtozatosan bamba voltam, elhagytam sokat, majd nekiesek meg egyszer (alap fearbe 185on fejeztem be, asszem 200 ott a max)
Masik kerdes pedig: ha nehezeb szinten jatszom vegig add be tobb bonus palyat? (3 at kaptam)

nah végigvittem ^^ mit ne mondjak azért kicsit gyenge lett a vége,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sok lécsõzés, sok ismétlõdõ rész és a végén csak üldözöm azt a muit aki viszi a dns-t semmi almás jelent semmi fõ nagy lövöldözés semmi extra csak megy megy a gamne és egyszer vége, felszállunk a helira és ennyi

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

jah nekem is lassan halad mostanság, mert csak reggel tudok ilyen fél max 1 órácskákat gamelni suli elõtt mer délután cod4 meg tanulás meg stb....szal 😄

nah most hétvégén kiakasztom már remélem, mer most vok a 7-es interval 2. felében szal 😄 nah mesélj mi lesz oly nehéz? (nem komálom a hülye ilyestegetését a fearnak, idegesítõ és néha szívrohamot kapok tõle, ami tényleg paráztató és ütõs horror azt a fajta ilyestegetést már ellõtték a condemned:criminal origins-ben és az tényléeg fosatós game vol elejétõl a végéikg ^^)

na egész jó volt. fõleg a vége felé. mert a közepén voltak sikár részek is. a hangulata nem volt azért annyira jó mint az alapjátéknak, na de hát az igencsak ki volt dolgozva, ráadásul még élt az emberekben "a kör" feelingje is 😊

mindazonáltal sztem kitûnõ egynek, amik nem tetszettek benne hogy néha nehezen vette fel a tárgyakat, gránátokat lõszereket, fõleg ha azstalon voltak, illetve elég zavaró volt néhány tûzharcnál mikor tetves székekbe vagy egyéb szarságokba beleakad a figura

Törölt felhasználó
ja és még vami...
a vége rohadtul nehéz...
Törölt felhasználó
7 intervalos...
már lassan egy hónapja végigvittem<#vigyor2>
Qwerty4
Jujj én még olyan az elején vagyok 😮 Pedig mingyá egy hete, hogy telepítettem.
De mondjuk azóta végigvittem a HL 3/4-ét is. 😄

Qwerty4

hány chaperbõl áll a game? (perseus mandate)

grebber
Na a nagy játékdömping tagjait szinte mindet végigvive visszatértem erre.Azt találkoztam olyan ellenfélel asszem 3 db volt egy helységbe amikkel szoptam vagy 30 percet mire kinyirtam azt a 3-at azt azalatt haltam vagy 40 x 😞
Szivosak voltak megy gyorsak is.

Lacee86
Lehet h nem a legszebb grafikájú játék, de legalább nincs böszme gépigénye, és zsír a játék.

Travian

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

akkor ez lesz a megoldás már látom .....
köszi a segítséget ......
nagykirály!!!!!!!
Bence94
mûködnie kell én indítottam újra a gépet viszont csináltál program files mappát a meghajtódra ahova akarod telepíteni?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hali ... használtam a #40 es megoldást .... de nem müködött... 😞
Viszon újra kell indítani a gépet miután a regirty ben megváltoztatom a Program files könyvtár helyét???
Szerintem itt szurtam el .....
Köszi elõre is !
Noninnyó

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

MaxPayne
Megakadtam a telepítésben, mikor ki akarom választani hogy másik meghajtóra tegye ott alul jelzi hogy mennyi hely kell neki és mennyi van a meghajtón. Ahogy átváltok másik meghajtóra lenullázódik az a szám amennyi hely kell neki és nem tudok tovább lépni mert azt írja hogy kell neki még szabad hely pedig 23 GB hely van még a meghajtón.
Mit csináljak? pls help.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

grebber
A 15 perces ingame Project Origin trailer alapján az sem lesz hüdesokkal szebb mint az alap FEAR!

Seth
Inkább csak a pályadizájn miatt ilyen szar, az eredeti azért jobban össze van szerkesztve szerintem

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
Ja, sztem az effekteken és az árnyákokon kívül minden ronda :/
De nekem az egyik kedvenc FEAR-em.

Maxtreme
Gamespot teszt

"Graphics engine looks downright primitive now"

Akkor mégsem vagyok vak, ez megnyugtat 😊)))

woy
Ma fejeztem be,a vége kicsit már túlzás volt szerintem,nagyon sokat kellett lõni,meg el is volt nyújtva ,de amúgy nagyon ott van 8,5/10 nálam <#violent><#email><#gun>

Qwerty4
Most kezdtem el a játékot, a menü a régi, tehát hangulatos, tetszik.
Végre örülök annak, hogy maximum beállításokkal nyomulhatok, de még így is kis fps számmal megy a mostani játékokhoz képest is, pl. a TimeShit duplájával ment.Itt az lenne a baj, hogy ez 2005-ös engine és nem egy unreal 3 de mégis jobban zabálja az fps-t.
Nem lesz tudom akkora durranás mint 2 éve az alap, de legalább ez a 3. F.E.A.R.-es év(vége), nem maradtunk csak az alappal.
És ha valaminek a Monolith keze benne van az arannyá változik, egyik kedvenc fejlesztõcsapatom, Condemned, F.E.A.R. mind alap már nálam.És a NOLF 2 és Contract JACK csakugyan hangulatos jó játékok...

Qwerty4

ZakRob
Nekem nagyon bejön ez a rész is, akárki akármit is mond.

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

Qwerty4
Na akkor ez nem érint engem, jó hogy nem instaláltam...

Qwerty4

Rage47
Pontosan. Csomó game-hez fel kell rakni, hogy játszhass online.
Qwerty4
Mi a jó fene ez a Punkbuster anti-cheat system?
(Gondolom online játéknál akadályozza meg a cheatelést...)
Én nem instalálom fel asszem.

Qwerty4

Prince of Máté
Nektek nincs olyan problémátok, hogyha bekapcsoljátok az EAX-ot, akkor néha elemgy a hang? legalábbis vmikor nem hallatszik a lövés sem :/

Törölt felhasználó
Hány intervalos?
Noninnyó

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Üdv!!
Most olvastam az elõzõ tpopicban hogy - c3124c - is felvetette ezt a próblémát amit az elõbb felvetettem,de nem kapott rá választ ....
Akkor szivattyú az egész ?????
Üdv .....
Mindenkinek a C: meghajtóra akart csak felmenni?
Ha kiválasztom a D-t akkor azt írja hogy nincs elég hely .... ami abszolút nem igaz 😊
Ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni??
nem
éppen ezaz hogy nem
ha bekapcoslod akkor dx8-as lesz néhány effekt

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

szerintem gyengébb a grafika mina a sima fear-é ez csak dx8-as lenne?
a menübe be kellene kapcsonli a dx8-as támogatást?
Seth
Egyetértek. Bár a bányás pályák vittek egy kis új színt az eddigi szürke irodai pályákba, de édeskevés, mert sok a monoton copy-paste pálya. Azért amikor az a nagy benga robot üldöz az tetszett ^^

hy
valaki nem tud hozzá 1 mûködõ crcaket?thx
Csak nekem tûnik úgy, hogy gyengébb lett a grafika és a játék élmény, mint az eredetinél, vagy csak elkényeztetett a STALKER meg a Witcher?

Dehogynem, csak nem ök fejezték be, de benne vannak....

Prince of Máté
Sokaknak nem tetszik, én szeretem ezt a játékot!
Ameddig elvittem nem volt túl sok parás rész, inkább harc volt, ami jobban bejön.
Egyszer volt olyan rész... lejövök a lépcsõn, látom, hogy valaki bemegy egy utcába, utána megyek, erre zsákutca, visszafordulok és ott állt paxton fetter (vagy ki) <#csodalk>
Szal vannak ilyen ijesztgetõs részek.
Viszont nem tudom mik az a földönkívüliek, akik egyszercsak felemelkedtek :/

Seth
Na én is a végére értem, utolsó pályák elég keméyek voltak szerintem (amellett elég unalmasak is, állandóan azok a nagy termek, raktárak)A hasonló képességû katonák, akik szintén tudnak olyan gyorsan mozogni mint én, hát elég sokat bírnak, kicsit túlzás hogy kb 15 lõvés kell beléjük gránátvetõbõl.
A vége meg hát a szokásos semmilyen (stáblistát várjátok meg, van utána még 1 jelenet). Jóvolna már lezárni és kicsinálni Almát és Paxton Fettelt, kezdenek unalmaask lenni. Remélem Projekt Originben lezárják végre a történetet ( és végleg, nemúgy hogy a végén még1x felbukkan vmi idegbajos)

Qwerty4
Mint általában más monolith játék is (de ez már nem monolith, csak utód).Nem szeretik az ACE Mega-t.

Qwerty4

AceMegaCodecpack miatt csinálta azt kell törölni....inkább használjatok K-lite codecpackot....

lalakov
7. Nekem 10 óra.
Ez codec hiba lehet ! A sima FEAR-nál is volt ilyen gond. A FEAR topic-ban asszem le van írva a megoldás !
hello
amikor el inditom a játékot be dob egy kis ablakot és azon van egy nagygomb amire az van irva hogy play rányomok és csak egy fekete képernyö jön be léci segitsetek mert nagyon szeretném kiprobálni