154
F.E.A.R. Perseus Mandate
-
Code92 #114 40????????????? én kicsináltam 5 szobányi menekülésből 3 gránátból és 20-25 rakétából :D de nem tom lehet h. kb pont ugyanannyi így összevetve ^^ -
#113 Folyamatosan hatralva, kozben municiokat felszedve meg lehet olni. Mediumon kb 40 rocket launcher ammo kell a dögbe:D -
#112 A 3. fejezetben jön egy ilyen nagy batár 2 lábon járó robot rakétákat lőve, azt ki kell nyírni, vagy valami más a megoldás annál a résznél? -
#111 Na én meg a Condemned-et hagytam abba kétszer is.
Ez király, faszák az új fegyverek. -
#110 Én mondom, ne add fel, lesz még érdekes dolog itt.
Igaz, vannak gyenge fejezetek.De már szerintem a negyedikért (Intervel 04) érdemes továbbmenni.Az valami szenzációs! -
#109 Na most képzelj el amint Condemned élményei után feltettem ezt... olyan puritán az egész :-/
Az alap FEAR meg a keig egész jó volt, ezzel eddig 30 percet bírtam, egyszerűen untam. -
#108 Elég rosszull teszed ha törlöd.
Szerintem ez a kiegészítő az év egyik legjobb játéka...
Még mindig sokkal jobb, mint a mai többi FPS-ek legnagyobb része. -
#107 Nulla ez a játék... ez a pályatervezés már 5 éve gáz volt, nem most. Kár érte, kuka. -
#106 valakinek nincs meg magyarul esetleg feldobná a feliratokat? -
Harkat 89 #105 Ezt tudom játszani multyba mint pl. CoD 2 -őt? -
bozsbri #104 Köszi! Szerintem elég lesz! :) -
#103 TAP6-WAB6-CAG3-BES3-9883
GAS9-PAG7-WEW3-MES7-7883
TAC7-WAB6-CEW3-MES7-9883
CEG9-BAB6-CAG3-MES7-9983
GAW8-GEG3-WAT3-MES7-7883
GAW8-PAG7-WEC3-MES7-7983
CET7-BAB6-CAG3-BES7-3983
WEP3-WAB6-CEC3-BES3-8383
Sry egyelore csak ennyit talaltam, ha kell meg szolj
-
bozsbri #102 Tudja vki a Perseus Mandate serialját? -
#101 7 interval van benne és 3 bónusz misszió... -
#100 Hány chapter vagy micsoda van benne? -
#99 2 kerdes:
Ki mennyi elettoltot talalt(mennyi Hp-vel fejeztetek be a gammat)?
Nalam 140 volt a max hp, szal 8at talaltam... sztem irtozatosan bamba voltam, elhagytam sokat, majd nekiesek meg egyszer (alap fearbe 185on fejeztem be, asszem 200 ott a max)
Masik kerdes pedig: ha nehezeb szinten jatszom vegig add be tobb bonus palyat? (3 at kaptam) -
Code92 #98 nah végigvittem ^^ mit ne mondjak azért kicsit gyenge lett a vége,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sok lécsőzés, sok ismétlődő rész és a végén csak üldözöm azt a muit aki viszi a dns-t semmi almás jelent semmi fő nagy lövöldözés semmi extra csak megy megy a gamne és egyszer vége, felszállunk a helira és ennyi -
Code92 #97 jah nekem is lassan halad mostanság, mert csak reggel tudok ilyen fél max 1 órácskákat gamelni suli előtt mer délután cod4 meg tanulás meg stb....szal :D -
Code92 #96 nah most hétvégén kiakasztom már remélem, mer most vok a 7-es interval 2. felében szal :D nah mesélj mi lesz oly nehéz? (nem komálom a hülye ilyestegetését a fearnak, idegesítő és néha szívrohamot kapok tőle, ami tényleg paráztató és ütős horror azt a fajta ilyestegetést már ellőtték a condemned:criminal origins-ben és az tényléeg fosatós game vol elejétől a végéikg ^^) -
steweee #95 na egész jó volt. főleg a vége felé. mert a közepén voltak sikár részek is. a hangulata nem volt azért annyira jó mint az alapjátéknak, na de hát az igencsak ki volt dolgozva, ráadásul még élt az emberekben "a kör" feelingje is :)
mindazonáltal sztem kitűnő egynek, amik nem tetszettek benne hogy néha nehezen vette fel a tárgyakat, gránátokat lőszereket, főleg ha azstalon voltak, illetve elég zavaró volt néhány tűzharcnál mikor tetves székekbe vagy egyéb szarságokba beleakad a figura -
#94 ja és még vami...
a vége rohadtul nehéz... -
#93 7 intervalos...
már lassan egy hónapja végigvittem -
#92 Jujj én még olyan az elején vagyok :O Pedig mingyá egy hete, hogy telepítettem.
De mondjuk azóta végigvittem a HL 3/4-ét is. :D -
Code92 #91 hány chaperből áll a game? (perseus mandate) -
#90 Na a nagy játékdömping tagjait szinte mindet végigvive visszatértem erre.Azt találkoztam olyan ellenfélel asszem 3 db volt egy helységbe amikkel szoptam vagy 30 percet mire kinyirtam azt a 3-at azt azalatt haltam vagy 40 x :(
Szivosak voltak megy gyorsak is. -
#89 Lehet h nem a legszebb grafikájú játék, de legalább nincs böszme gépigénye, és zsír a játék.
Travian -
bigyo108 #88 akkor ez lesz a megoldás már látom .....
köszi a segítséget ......
nagykirály!!!!!!! -
#87 működnie kell én indítottam újra a gépet viszont csináltál program files mappát a meghajtódra ahova akarod telepíteni? -
bigyo108 #86 Hali ... használtam a #40 es megoldást .... de nem müködött... :(
Viszon újra kell indítani a gépet miután a regirty ben megváltoztatom a Program files könyvtár helyét???
Szerintem itt szurtam el .....
Köszi előre is ! -
#85 #40 -
#84 Megakadtam a telepítésben, mikor ki akarom választani hogy másik meghajtóra tegye ott alul jelzi hogy mennyi hely kell neki és mennyi van a meghajtón. Ahogy átváltok másik meghajtóra lenullázódik az a szám amennyi hely kell neki és nem tudok tovább lépni mert azt írja hogy kell neki még szabad hely pedig 23 GB hely van még a meghajtón.
Mit csináljak? pls help. -
#83 A 15 perces ingame Project Origin trailer alapján az sem lesz hüdesokkal szebb mint az alap FEAR! -
#82 Inkább csak a pályadizájn miatt ilyen szar, az eredeti azért jobban össze van szerkesztve szerintem -
#81 Ja, sztem az effekteken és az árnyákokon kívül minden ronda :/
De nekem az egyik kedvenc FEAR-em. -
#80 Gamespot teszt
"Graphics engine looks downright primitive now"
Akkor mégsem vagyok vak, ez megnyugtat :)))) -
#79 Ma fejeztem be,a vége kicsit már túlzás volt szerintem,nagyon sokat kellett lőni,meg el is volt nyújtva ,de amúgy nagyon ott van 8,5/10 nálam -
#78 Most kezdtem el a játékot, a menü a régi, tehát hangulatos, tetszik.
Végre örülök annak, hogy maximum beállításokkal nyomulhatok, de még így is kis fps számmal megy a mostani játékokhoz képest is, pl. a TimeShit duplájával ment.Itt az lenne a baj, hogy ez 2005-ös engine és nem egy unreal 3 de mégis jobban zabálja az fps-t.
Nem lesz tudom akkora durranás mint 2 éve az alap, de legalább ez a 3. F.E.A.R.-es év(vége), nem maradtunk csak az alappal.
És ha valaminek a Monolith keze benne van az arannyá változik, egyik kedvenc fejlesztőcsapatom, Condemned, F.E.A.R. mind alap már nálam.És a NOLF 2 és Contract JACK csakugyan hangulatos jó játékok... -
#77 Nekem nagyon bejön ez a rész is, akárki akármit is mond. -
#76 Na akkor ez nem érint engem, jó hogy nem instaláltam... -
#75 Pontosan. Csomó game-hez fel kell rakni, hogy játszhass online.