F.E.A.R. Perseus Mandate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GAS9-PAG7-WEW3-MES7-7883
TAC7-WAB6-CEW3-MES7-9883
CEG9-BAB6-CAG3-MES7-9983
GAW8-GEG3-WAT3-MES7-7883
GAW8-PAG7-WEC3-MES7-7983
CET7-BAB6-CAG3-BES7-3983
WEP3-WAB6-CEC3-BES3-8383
Sry egyelore csak ennyit talaltam, ha kell meg szolj
Ki mennyi elettoltot talalt(mennyi Hp-vel fejeztetek be a gammat)?
Nalam 140 volt a max hp, szal 8at talaltam... sztem irtozatosan bamba voltam, elhagytam sokat, majd nekiesek meg egyszer (alap fearbe 185on fejeztem be, asszem 200 ott a max)
Masik kerdes pedig: ha nehezeb szinten jatszom vegig add be tobb bonus palyat? (3 at kaptam)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
mindazonáltal sztem kitûnõ egynek, amik nem tetszettek benne hogy néha nehezen vette fel a tárgyakat, gránátokat lõszereket, fõleg ha azstalon voltak, illetve elég zavaró volt néhány tûzharcnál mikor tetves székekbe vagy egyéb szarságokba beleakad a figura
a vége rohadtul nehéz...
már lassan egy hónapja végigvittem<#vigyor2>#vigyor2>
De mondjuk azóta végigvittem a HL 3/4-ét is. 😄
Qwerty4
Szivosak voltak megy gyorsak is.
Next PC upgrade: 2022
Travian
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
köszi a segítséget ......
nagykirály!!!!!!!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Viszon újra kell indítani a gépet miután a regirty ben megváltoztatom a Program files könyvtár helyét???
Szerintem itt szurtam el .....
Köszi elõre is !
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Mit csináljak? pls help.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
De nekem az egyik kedvenc FEAR-em.
"Graphics engine looks downright primitive now"
Akkor mégsem vagyok vak, ez megnyugtat 😊)))
Végre örülök annak, hogy maximum beállításokkal nyomulhatok, de még így is kis fps számmal megy a mostani játékokhoz képest is, pl. a TimeShit duplájával ment.Itt az lenne a baj, hogy ez 2005-ös engine és nem egy unreal 3 de mégis jobban zabálja az fps-t.
Nem lesz tudom akkora durranás mint 2 éve az alap, de legalább ez a 3. F.E.A.R.-es év(vége), nem maradtunk csak az alappal.
És ha valaminek a Monolith keze benne van az arannyá változik, egyik kedvenc fejlesztõcsapatom, Condemned, F.E.A.R. mind alap már nálam.És a NOLF 2 és Contract JACK csakugyan hangulatos jó játékok...
Qwerty4
MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555
(Gondolom online játéknál akadályozza meg a cheatelést...)
Én nem instalálom fel asszem.
Qwerty4
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Most olvastam az elõzõ tpopicban hogy - c3124c - is felvetette ezt a próblémát amit az elõbb felvetettem,de nem kapott rá választ ....
Akkor szivattyú az egész ?????
Mindenkinek a C: meghajtóra akart csak felmenni?
Ha kiválasztom a D-t akkor azt írja hogy nincs elég hely .... ami abszolút nem igaz 😊
Ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni??
éppen ezaz hogy nem
ha bekapcoslod akkor dx8-as lesz néhány effekt
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
a menübe be kellene kapcsonli a dx8-as támogatást?
valaki nem tud hozzá 1 mûködõ crcaket?thx
Ameddig elvittem nem volt túl sok parás rész, inkább harc volt, ami jobban bejön.
Egyszer volt olyan rész... lejövök a lépcsõn, látom, hogy valaki bemegy egy utcába, utána megyek, erre zsákutca, visszafordulok és ott állt paxton fetter (vagy ki) <#csodalk>#csodalk>
Szal vannak ilyen ijesztgetõs részek.
Viszont nem tudom mik az a földönkívüliek, akik egyszercsak felemelkedtek :/
A vége meg hát a szokásos semmilyen (stáblistát várjátok meg, van utána még 1 jelenet). Jóvolna már lezárni és kicsinálni Almát és Paxton Fettelt, kezdenek unalmaask lenni. Remélem Projekt Originben lezárják végre a történetet ( és végleg, nemúgy hogy a végén még1x felbukkan vmi idegbajos)
Qwerty4
amikor el inditom a játékot be dob egy kis ablakot és azon van egy nagygomb amire az van irva hogy play rányomok és csak egy fekete képernyö jön be léci segitsetek mert nagyon szeretném kiprobálni