S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A frakcióháborútól függetlenül( az bármennyire is nagyon jó játékélményt nyújt)a vége egy hatalmas csalódás😞
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
amíg be nem mész Limanszkba, addig semmi sem a múlt
a hídtól még vissza lehet, sõt kell is menni többször a pályákra össze-vissza, egészen a frakcióháburúig
csak utána érdemes belekezdeni a városi csatába, egyrészt onnan már mindjárt vége a történetnek, másrészt ha valaki mihamarabb kiakarja pörgetni a játékot, annak csalódás lesz a vége
a hídtól még vissza lehet, sõt kell is menni többször a pályákra össze-vissza, egészen a frakcióháburúig
csak utána érdemes belekezdeni a városi csatába, egyrészt onnan már mindjárt vége a történetnek, másrészt ha valaki mihamarabb kiakarja pörgetni a játékot, annak csalódás lesz a vége
FT 200 M ? ... (azmegmi?)
jaaaaaa (!?) 200 millió forint <#confused>#confused>
- hát az nekem is jól jönne <#nyes>#nyes>
jaaaaaa (!?) 200 millió forint <#confused>#confused>
- hát az nekem is jól jönne <#nyes>#nyes>
megitta valaki, akit szétcincáltak a kutyák (hulla ott fekszik a mozdony mellett) ... látszik is rajta, hogy jó erõs lehetett a vodamka
<#pias>#pias><#pias>#pias>
<#finom>#finom>
<#nyes>#nyes>
<#pias>#pias><#pias>#pias>
<#finom>#finom>
<#nyes>#nyes>
egy igaz TUROK késsel viszi végig az egész játékot <#nyes>#nyes>
vegyvédelmi szakáruházban <#ravasz1>#ravasz1>
az összes relikvia megtalálhatóságának helye egy régebbi hozzászólásban található, térképmellékletekkel (magyarosítva)
még elõtte angolul és oroszul is van hasonló segítség, videókkal, leírásokkal
ÉRDEMES VISSZAOLVASNI !!!!! <#nezze>#nezze>
még elõtte angolul és oroszul is van hasonló segítség, videókkal, leírásokkal
ÉRDEMES VISSZAOLVASNI !!!!! <#nezze>#nezze>
Kössz! <#nyes>#nyes>
bocsánat...JOBB oldalon
a raktárépületben (bal oldalon) az éppen nem létezõ kereskedõ pultjával szemben van egy nyitható vasrács ... ha bemész, a felsõ dobozban is van 2 db relikvia (ha már kitakarítottad a raktárt, azt miért hagynád ott?)
ha visszaolvasnál ... bla-bla-bla ... de azért elárulom, mert éppen tökre unatkozom:
felmész a vasúti átjáró vasszerkezetének a tetejére - látsz ott egy téranomáliát (egy amolyan gömb-izé) és beleugrasz - így teleportálod magad az elzárt alagútrészbe
majd vöröserdõnél is egy ugyanilyen anomáliába kell beleugrani egyrészt, hogy a kutyák ne szaggassák le a gatyádat, másrészt viszont majd így tudsz bejutni az erdészhez
(de nem lövöm le a poént)
felmész a vasúti átjáró vasszerkezetének a tetejére - látsz ott egy téranomáliát (egy amolyan gömb-izé) és beleugrasz - így teleportálod magad az elzárt alagútrészbe
majd vöröserdõnél is egy ugyanilyen anomáliába kell beleugrani egyrészt, hogy a kutyák ne szaggassák le a gatyádat, másrészt viszont majd így tudsz bejutni az erdészhez
(de nem lövöm le a poént)
nahh jó, a végefelé ... de mivel Limanszkból már nincs visszaút (ott tudod megszerezni), így a játékban valójában nincs <#rolleyes>#rolleyes>
Hali!
Hogy lehet a PDA-t kivenni az alagútból?
Hogy lehet a PDA-t kivenni az alagútból?
Elvileg ezek az olyan relikviák, amiknek valamelyik tulajdonságában 20-as szám van, elõtte látod a büntetést sugárzásban.
Night Star Radiation +2 Max weight +10kg
Gravi Radiation +3 Max weight +20kg
Goldfish Radiation +3 Max weight +30kg
Mama's Beads Radiation +2 Bleeding +20%
Eye Radiation +2 Bleeding +40%
Flame Radiation +3 Bleeding +60%
NBa m1ek én is melózni... 😊
Night Star Radiation +2 Max weight +10kg
Gravi Radiation +3 Max weight +20kg
Goldfish Radiation +3 Max weight +30kg
Mama's Beads Radiation +2 Bleeding +20%
Eye Radiation +2 Bleeding +40%
Flame Radiation +3 Bleeding +60%
NBa m1ek én is melózni... 😊
köszi, megkeresem a wrenchedet. Gravit nem szedtem fel, ez a +20kg valami más lesz, de nem tudom megnézni most mert melóban vagyok. valahol red forestben, vagy talán a katonai telepen találtam.
bgabor: igazad van, ezzel kevertem a dolgokat, anno beléptem a stalkerekhez, ott jutottam hozzá.
Köszi minkettõtöknek.
bgabor: igazad van, ezzel kevertem a dolgokat, anno beléptem a stalkerekhez, ott jutottam hozzá.
Köszi minkettõtöknek.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Már hogyne lenne forgótáras gránátvetõ a játékban, bulldognak hívják.
Ugyan nem a kordonban, de ha a kordonban lévõ stalkerekhez belépsz és a megbízásukból elfoglalod a Szemétdombon a Raktárépületet, akkor jutalmul adnak egy -6 rad-os artifactot és egy SEVA suitot. Ingyen.
Én már csak Csernobilban kaptam egyet, onnan meg ugye nincs vissza út...
Mondjuk úgy alapban elég gagyi és pontatlan, viszont a skullókat meg szórja ész nélkül. Jobban érvényesültem a feltuningolt TFR-emmel, rövid 3-as sorozatokat lõdözve, fej lövésekkel. FT200 csak pazarol. Elsõ részben még jó volt, de itt tuning lehetõség nélkül gáz...
Mondjuk úgy alapban elég gagyi és pontatlan, viszont a skullókat meg szórja ész nélkül. Jobban érvényesültem a feltuningolt TFR-emmel, rövid 3-as sorozatokat lõdözve, fej lövésekkel. FT200 csak pazarol. Elsõ részben még jó volt, de itt tuning lehetõség nélkül gáz...
Én azt erõsen kétlem,h az a valaki valóban ott találta a -6 rad-osát. Én 2x-i újrakezdés után mind2 alkalommal 'Wrenched'-et találtam Kordonban, ami csak -4-es. A vasúti tölktés mellett el kell menni a szélére, ott ahol a mozdony árválkodik egyedül. Ott van egy anomália kupac és annak a közepén van.
Mondjuk azon is csodálkozom,h milyen Gravi-t szedtél te fel, mert a relikviáknak 3 fokozata van. Az elsõ kettõ mindig +2 sugárzást csinál, míg a 3. +3-at. +4-es sugárzással büntetõ nincs is! Elvileg... ha csak nem legnehezebb fokozatban játszol, akkor esetleg el tudom képzelni,h más értéket tudnak a kövek.
Mondjuk azon is csodálkozom,h milyen Gravi-t szedtél te fel, mert a relikviáknak 3 fokozata van. Az elsõ kettõ mindig +2 sugárzást csinál, míg a 3. +3-at. +4-es sugárzással büntetõ nincs is! Elvileg... ha csak nem legnehezebb fokozatban játszol, akkor esetleg el tudom képzelni,h más értéket tudnak a kövek.
Sziasztok!
Említette valaki korábban, hogy talált -6 rados artifactot még valahol az elején, talán a kordonban. Tudjátok merre lehet ez k.b.? Kéne mert találtam +20kg artit, viszont az +4et sugárzik és mindössze 1 jellyfishem van ami csökkenti.
Említette valaki korábban, hogy talált -6 rados artifactot még valahol az elején, talán a kordonban. Tudjátok merre lehet ez k.b.? Kéne mert találtam +20kg artit, viszont az +4et sugárzik és mindössze 1 jellyfishem van ami csökkenti.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Az FT 200M-t lehet valahol fejleszteni? Csak ne hogy azt mondjátok, hogy Duty. Õk már a múlt ugye. 😊
Kösz!
nekem nem <#eplus2>#eplus2>
simán tudtam kereskedni, belépni hozzájuk mindent..
csak közben rájöttem, hogy bug volt, az 4 es patch ben, hogy mondja h itt a jutalmad és semmit nem adott ( a pendrivet kellett volna )
Tehát egy bug miatt halt meg a csórikám... Mert persze berágtam és szétlõttem az arcát
simán tudtam kereskedni, belépni hozzájuk mindent..
csak közben rájöttem, hogy bug volt, az 4 es patch ben, hogy mondja h itt a jutalmad és semmit nem adott ( a pendrivet kellett volna )
Tehát egy bug miatt halt meg a csórikám... Mert persze berágtam és szétlõttem az arcát
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
pedig adott egy pendrive-t <#wow1>#wow1>
ha pedig kinyírtad, akkor az ugyanitt található kereskedõ, a javító ember és az egy szinttel feljebb lévõ parancsnok is pirosra vált <#rinya>#rinya> ... ami ugye nem túl egészséges <#nyes>#nyes>
ha pedig kinyírtad, akkor az ugyanitt található kereskedõ, a javító ember és az egy szinttel feljebb lévõ parancsnok is pirosra vált <#rinya>#rinya> ... ami ugye nem túl egészséges <#nyes>#nyes>
igen
van egy bulldog
van egy bulldog
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
limanszkban egybõl a géppuskás házban az emeleten
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
relikviák minden pályán vannak, megtalálásukhoz térképsegítséget lentebb találsz
de késõbb tutsz majd venni "külsõváz" páncélt is amit már feltuningolhatsz úgy, hogy öngyógyító legyen
de késõbb tutsz majd venni "külsõváz" páncélt is amit már feltuningolhatsz úgy, hogy öngyógyító legyen
a vonat alatt van
csak akkor visz a vezetõ, ha van biztonságos út ... kvázi ha nem visz el azt jelenti, hogy közben az ellenség vagy a mutánsok elfoglalták az utakat ... gyalogolj és tisztítsd ki megint a területet
amúgy Limanszk elõtt érdemes visszamenni a tisztaégbolt bázisra, mert 50000 a jutalom
amúgy Limanszk elõtt érdemes visszamenni a tisztaégbolt bázisra, mert 50000 a jutalom
az anomáliák olyan fizikai jelenségek (pszichikus/elektromos/hõ/radioaktív)
hangra is észrevehetõ, de látványra is kiszúrhatóak (ne nagyon másszál bele)
egyik-másikban találhatsz relikviákat (fellelhetõségrõl térképet lentebb találsz) ... amíg nincs jó ruhád, vagy relikviákkal nem erõsítetted fel a képességeidet, addig óvatosan közelítsd meg ezeket a jelenségeket
relikviákat az alapdetektorral elég nehéz megtalálni (avagy csak jobban oda kell figyelni), de az elsõ pálya (ingovány) bal felsõ sarkában a vonatokon túl, a híd alatt van egy "barlang", ott is balra leghátul a matrac alatt találsz hatásos detektort, ami már a relikvia helyét is megmutatja ... érdemes legelõször ezt megszerezni (relikviát is egybõl találsz ugyanitt) - errõl videót is találsz ha visszaolvasol
hangra is észrevehetõ, de látványra is kiszúrhatóak (ne nagyon másszál bele)
egyik-másikban találhatsz relikviákat (fellelhetõségrõl térképet lentebb találsz) ... amíg nincs jó ruhád, vagy relikviákkal nem erõsítetted fel a képességeidet, addig óvatosan közelítsd meg ezeket a jelenségeket
relikviákat az alapdetektorral elég nehéz megtalálni (avagy csak jobban oda kell figyelni), de az elsõ pálya (ingovány) bal felsõ sarkában a vonatokon túl, a híd alatt van egy "barlang", ott is balra leghátul a matrac alatt találsz hatásos detektort, ami már a relikvia helyét is megmutatja ... érdemes legelõször ezt megszerezni (relikviát is egybõl találsz ugyanitt) - errõl videót is találsz ha visszaolvasol
Van pár guide a mocsárban, keress másikat...
Amikor elfoglalom a hidat és azt mondja vegyem fel a jutalmam a Tiszta Égbolt bázison. Hogy tudok oda jutni? A mocsárba elvezetettem magam. Oda megyek az ottani vezetõhöz erre az azt mondja, hogy egyenlõre sehova sem tud elvezetni. Ez mi? Akkor most, hogy szedjem fel a jutalmam? Ami pedig nem kicsit fasza.
elõször is: ha lejebb is olvasol, szinte minden kérdésedre megkapod a választ, relikvia-térképet is találsz (több nyelven is) <#action>#action>
pénzgyûjtés:
-sokat kell mászkálni, sokat kell harcolni, fejleszteni a teherbírásodat, relikviák jó összehangolásával tovább erõsíteni a teherbírásodat ... tehát játszani <#eplus2>#eplus2>
-sikeres feladatokért is kapsz pénzt
-különbözõ kereskedõk, más-más áron adnak/vesznek ... érdemes odafigyelni
-minél elõrébb jársz a játékban, annál jobb cuccok lesznek, annál teherbíróbb leszel és már nem is fogsz feltenni ilyen alapkérdéseket <#eplus2>#eplus2>
pénzgyûjtés:
-sokat kell mászkálni, sokat kell harcolni, fejleszteni a teherbírásodat, relikviák jó összehangolásával tovább erõsíteni a teherbírásodat ... tehát játszani <#eplus2>#eplus2>
-sikeres feladatokért is kapsz pénzt
-különbözõ kereskedõk, más-más áron adnak/vesznek ... érdemes odafigyelni
-minél elõrébb jársz a játékban, annál jobb cuccok lesznek, annál teherbíróbb leszel és már nem is fogsz feltenni ilyen alapkérdéseket <#eplus2>#eplus2>
van sniper több fajta is, de a javító-embereknél feltuningolhatod a normál géppityut is ütõsre
<#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1>
<#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1>
speed (!) ... és repül az idõ <#nyes>#nyes>
amúgy persze nem lehet, de nincs is értelme, hiszen az éjszakának szerepe van a játékban - pl. sötétvölgyben csak este kapsz feladatot, szemétdombnál a stalker kereskedõkbõl a jobban fizetõk nappal alszanak
amúgy persze nem lehet, de nincs is értelme, hiszen az éjszakának szerepe van a játékban - pl. sötétvölgyben csak este kapsz feladatot, szemétdombnál a stalker kereskedõkbõl a jobban fizetõk nappal alszanak
figyeld a csapattársaidat ... köztük talász kereskedõt is és javító-embert is
látom a fényt az alagút végén ... csak azt nem értem miért dudál 😊
<#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2>
ez nem az a játék ... itt olyan nincs ... ez nem Crysis <#duhos2>#duhos2>
Gránátvetõt lehet valahol találni? Nem a csõ alattira gondolok hanem a rendes forgótárasra.
SEVA suit vehetõ is, meg adják is az egyik feladatért cserébe, csak sokat kell gyalogolni...
Van sniper puska a játékban nem is egy, de bármelyik rohampuskából csinálhatsz snipert, némi pénz ellenében...
Azok az anomáliák... Sok fajtája van, a "robbanó légörvények" a gravitációs anomáliák, ezek széttépnek. Van elektromos, tüzes, mérgezõ, stb...
Mindegyik káros az egészségre, és nincs mindben artifakt...
Mindegyik káros az egészségre, és nincs mindben artifakt...
odavágni telitárral!
nekem az ingoványban volt olyan hogy a legnagyobb sötétségben mentem a susnyásba egy elemlámpával és mocorgást hallottam. Körbeforogtam és megláttam 2 visszacsillanó szempárt. Na mondom van a játéknak hangulata 😄
De csak amíg az ember rá nem jön, hogy azok a hangok csak scripteltek.
Megaztán másodgenerációs éjjellátóval ellátott SEVa suit-ban, SPAS12-essel meg M1911-el bóklászva már nem is annyira félelmetes.
A SPAS12-essel hagyományos söréttel egyetlen közelrõl leadott lövéssel el lehet intézni a mutánsok zömét, az M1911-el meg simán homlokon lõsz bárkit akár 30 méterrõl is, fõleg felfejlesztve.
Megaztán másodgenerációs éjjellátóval ellátott SEVa suit-ban, SPAS12-essel meg M1911-el bóklászva már nem is annyira félelmetes.
A SPAS12-essel hagyományos söréttel egyetlen közelrõl leadott lövéssel el lehet intézni a mutánsok zömét, az M1911-el meg simán homlokon lõsz bárkit akár 30 méterrõl is, fõleg felfejlesztve.
Jantar után egyáltalán nincs már kereskedõ? És ugyebár a limanskba vezetõ híd után már nem lehet visszafordulni?
Hali! Ma kezdtem a játékot és az érdekel, h fel lehet-e vhogy gyorsítani az éjszaka múlását. Nem csítre gondolok persze, hanem alvásra vagy vmi hasonlóra 😊. Elõre is köszi a választ.
Teljesen átvariálták a fegyvereket. A kala pl. ugyanolyan erõs mint a trs - ennek eddig is így kellett volna lennie.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek