S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rosszul használt csavar-eldobás következménye <#vigyor2>

w77d
de hidd el egy ilyen meg tud oldani egy frakcióháborút XD

w77d
ez mi?

Ez így nem felel meg a Zóna követelményeinek. Kigombolva bejön a sugárzás, és nincs upgradelve nightvisionnal vagy gázálarccal se. De látom kevlár helyett van szilikon betét. 😛

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

jajj de tetszik, hogy ilyen ügyi-bügyi vagyok <#nyes>

segítségetek jutalma: ..... íme egy igazi SEVA suit

ááááá....megnõtt <#crazya>

vénségem ellenére még van mit fejlõdnöm ... de sikerült
<#eljen>
de miért ilyen picike <#confused>
na végre, azért ez legalább már látszik kicsit <#nyes>

<#wave> köszönöm totya4 "barátom" <#worship>
köszönöm....próbálkozom erõsen <#confused>

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

w77d
a linkelést még gyakorolni kell 😄

REPS0L

w77d
én is ezt használom

Fenéket, az tetû lassú. Ez inkább.
REPS0L
kepfeltoltes.hu

áááááá....tök hülye vagyok......hogy kell képet feltölteni???????
<#falbav><#confused><#merges2>
Az inverntoryból-ba nem lehet nagyobb sebességgel rakodni? A duplakattintást ismerem. Más játékokban vannak gyorsítóbillentyûk, pl. a rakodóbillentyûvel együtt nyomott shift/ctrl ami 10/100/stb egységet tesz át egyszerre...
itt fogsz találni kedvedrevaló fegyvert <#violent><#guluszem1>

http://www.airsoftgun.hu/catalog/i.php
Member: SLI-25501
CPU: Intel Core 2 Extreme QX9650 Processor 3.0 ghz ovrclkd 4.0
Memory: C B DDR3 2000 mhz
Dual NVIDIA GPUs: 3X 8800 GTX OC 2nd Edition
Sound: High Definition Audio Device
Hard Drive(s): Raid Striping 2 150 Gb Raptor X 10k
User Voting Rank 1st place
Avg. Vote 8.1250 pts.

<#worship>
killecske
Helló

Hol lehet találni GP-37-es fegyvert?

amúgy a gyorsítókártya azért talán javíthat ezen a dolgon <#confused>
igazad van, én kipróbáltam a leírottakat és lószar sem változott
576-nál még a 24-ei megjelenés az aktuális <#nemtudom>
kellene egy amolyan pénzdíjjas/barátkozós/LAN party-t összehozni <#ravasz1>

kibérelni valami helységet mondjuk egy iskolában, valami gagyi nevezési dijjat be kellene dobni egy kalapba (ez lenne a nyeremény) ... és játszani egy 24 órás game-t

nah jó ! ... tudom, hogy féltek <#hamm>
Lehet, de ha fos történet, fos játékélmény, akkor hiába a grafika. Mondjuk inkább FC2 mint Crysis, de méginkább Stalker. 😊

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Ébredj már fel!
Eltolták a kiadást novemberre.
ha nem hiszed járj utánna

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Látom, de itt nincs válasz arra hogy miképpen mûködik a program. Ránézésre ez egy átverés. Teljesen biztos vagyok abban hogy egy program ami alapból nem tud kezelni több magot az semmilyen csodaprogrammal nem fog tudni.
hááát ez baromi jó ! <#wow1> végre sikerült egy golyóval egyszerre két fejlövést bevinnem:

odaosontam két fosztogató közelébe és addig araszolgattam, míg olyan szögbe nem kerültem hozzájuk, hogy pont egymás takarásába nem estek ... és bumm (erre dobott egy hátast mind a kettõ) <#violent><#guluszem1>
w77d
na a FC2-re én is kíváncsi leszek. Állítólag szép grafika jól optimalizálva 😊

OFF !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tra-la-la ... HA (!)a holnapi barikádharc alkalmával nem verik be a kevenc játékboltom kirakatát és a kiadó is tartja a szavát, akkor másnap megjelenik a FarCry2 <#puszis> és így megint gazdagabbak leszünk egy olyan gameval, ahhol nagy terület járható be

25-én pedig GAMESHOW 2008 <#vigyor2>
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=128925&st=240
nehogy megsértõdj totya4 ... nem veled szórakozom, csak vicceltem <#law>
cuppog <#eplus2>
megmondtam-megmondtam <#worship>

nem csak osztom az agyamat elvén vagyok ám itt, hanem teljesen belezazultam a játékba, már a fene sem tudja hányszor játszottam végig különbözõ varriációkban és szívesen segítek a hibáimból, vagy a felfedezéseimbõl okulva <#wave>

ami egyébként kurvául tetszik, hogy a játék szerte-szanaszét-összevissza-így/úgy/amúgy alakulása miatt valójában végigjátszás összefoglalást nem is lehetne leírni róla <#nyes> és ez így tök jó

persze van egy alaplogika, amelynek vonalán a készítõk is alkottak, de a történet gombolyítása tökre játékosfüggõ
(talán pont ezért nem lehet megunni)
Szerinted az a "cpu control" mit csinál? 😊
Ehm, ehm...
Nekem nagyon szépen futkározik a 64-es vistával. Megkockáztatom, hogy jobban, mert mintha jobb lenne a proci kihasználtsága is beleturkálás és cpu control nélkül.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

látom nem hiszel <#nemtudom> nyírd ki a bunker környékén lévõ katonákat és kinyílik az ajtó <#heureka>

ha felmész a bunker tetejére, onnan szépen kitudod írtani az összes mindenkit
Narxis
Nekem is ilyen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Akkor szkenneld be a blokkot! 😛

REPS0L
akkor nem csak én játszom csúcs géprõl 😊

Na ha lesz egy normális géped rá se fogsz ismerni a játékra 😊
Szerintem fasza a játék, olyan nagy problémával nem találkoztam. A kisebbeket meg meg lehet kérdezni a fórumon 😊 A grafika meg istenkirály. 😊 Valaki azt mondja "nem optimalizált" én meg azt mondom ehhez a látványhoz ennyi kell, mutasson valaki ehhez hasonló látványt.

Ami viszont nem szép dolog hogy az egyik patch után nem lehetett a régebbi mentéseket használni. Mondjuk engem nem érintett, de nem lehet kizárni hogy legyen ilyen a közeljövõben újra.
Mivel az eredeti lemezek igen törékenyek, ezért kímélem õket 😊
Más fórumokon is olvastam már,arról,h nekik is lassú a gém, pedig a vas, amivel nyomják full extrás. A tiéd sem épp 6 éves config...
Ez lehet annak a következménye,h a játék grafikus optimalizáltsága hagy némi kívánnivalót maga után, de lehet amiatt is, mert 64 bites Vista-d van....szóval fene tudja.
Ilyen egyébként nekem is van, de nekem azért, mert miután betöltõdik a páéya az 1 giga RAM-om miatt még swappel a winyóra a játék becsületesen! A 128 mega videoRAM-ról nem is beszélve ! 😊
Tartalmazza.
Sõt talán ajánlott is nem 1.04-ben elmentett kimentésekkel 1.05-ös játékban tovább játszani. Még a megjelenést követõen sok script bug, amiatt fordult elõ, mert az adott verzió nem mentett el vmi fontos adatott kimentéskor és ezt a késõbbi tovább patchelt játék nem is tudta értelmezni ergo patchelés után is fagyott a játék...ki tudja milyen apróbb script hibák maradtak benne még az 1.04-ben is, úgyhogy ezért érdemes már elve 1.05-el elkezdeni a gémet elõröl.
Felejtsünk el minden korábbi próbálkozást (patch) a készítõktöl! 😊